Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Je to hrůza,pořád tomu nemůžu uvěřit,chorche už není mezi námi!Do prdele,byl to tak trochu blázen,ale měl jsem ho opravdu rád!Chicagu teď budu v rámci možností fandit chorche,za Tebe kamaráde! Nechť je Ti země lehká.petrik píše:mam pre vas pani smutnu spravu :cry2:
podla mojich informacii najvacsi fanusik chicaga akeho som poznal (aj ked len cez internet), jedinecna a mnohymi nepochopena osobnost, unikatny clovek vystupujuci na webe pod nickom chorche zahynul v piatok v noci pri automobilovej nehode![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://topolcany.org/goodbye-chorche-vt936.html
odpocivaj v pokoji chorche, budes mi chybat![]()
![]()
kua baffy, ani mi nehovor..nechapem..ani sa mi nechce moc pisat do inych hokejovych tem..mal som v plane, ze ho na novu sezonu odBANujem..pisal mi, ze ho daco fest serie, ze nech ho neseriem este ja viacBaffy píše:Je to hrůza,pořád tomu nemůžu uvěřit,chorche už není mezi námi!Do prdele,byl to tak trochu blázen,ale měl jsem ho opravdu rád!Chicagu teď budu v rámci možností fandit chorche,za Tebe kamaráde! Nechť je Ti země lehká.
ked budem citat nieco v suvisloti so Chicagom, nepôjde to bez toho aby som si na chorcheho nespomenul..nasral si ma kamosko..f*ck!chorche píše:V AHL sa farma Hawks Rockford stretne s Houstonom. Ladove sv*ne vyzeraju dobre, skoncili s 98 bodmi 2. v konferencii (ci divizii?).... Ked neprsi, aspon kvapka. Najoblubenejsim hracom fanusikov sa stal 40-rocny veteran Wade Flaherty, ktory odchytal tusim cez 30 zapasov. Gratulujem!
Souhlas Martine, jak Huet tak Campbell jsou posily jak víno a pro mě bude Chicago následující sezónu opravdu černým koněm ligy - když si k tomu přičtu Kanea, Toewse, Havláta, Sharpa či Keitha, tak z tohoto mladého, rychlého a opravdu ambiciózního týmu půjde STRACH !!!!MartinFC píše:Skvele posily pro Chicago, jen aby to ale nedopadlo stejne jako v pripade Aucoina a Chabibulina, kteri take nesplnili ocekavani, nechci ale malovat certa na zed. Jde jen o ot, aby hraci svoje kvality prenesli z papiru na led
Nic proti kamarade, ale nevím kde jsi vzal že Lang je vůdcovský typ :frajer2: ?? Co se týče Havlátiska, tak ten je bohužel častěji zraněn než-li aby hrál, takže sumasumárum - já jsem poměrně zvědav jak se s tím kapitánstvím Jonathan popere a absolutně proti tomu nic nemám !!!!Chester píše:No v tej otázke kapitána ani ja nesúhlasím,určite sú tam o niečo vodcovskejšie typy ako Lang či Havlát.Uvidíme,možno sa uchytí.A k tým prestupom,no prišlo viacero hráčov,samozrejme najvačšie stars Huet a Cambell sú určite veľkým prínosom.Keď sa teda kukneme na súpisku Chicaga vidíme celkom kvalitnú obranu a dravý útok.Uvidíme ako to bude vyzerať v bráne či Nikolaj bude vymenený,ale vedenie isto vkladá nádeje do Hueta.Odišiel Lalime,na ktorého som zvedavý v Buffale,Koci,Bourgue,Williams ktorý možno bude chýbať.Ale tak celkovo budúcu sezónu nevidím vôbec zle,práve naopak Chicago bude úspešne bojovať o Play Off.

Popradcan píše:Blackhawks .....Minnesota Wild...4:2....tipujem vysledok pre tento pripravny zapas.....