Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

montreal: Ano, nech je vsetko pekne pokope. Abby toho vela nezmakol, nech si ide....
cepi: Pozeral som Priceove stats za Tri-City a su na urovni Osgooda = ziadna velka hviezda!!!

:( Jo kolego debil to je pravda.Higgins je hodně snaživý,ale loni mu to tam nechtělo spadnout.Ten se trápil :!: .Ostatně já věřim,že letos všem ukáže,že umí :!: .Ryder měl celkově taky slabší sezonu.Hrál s Koivem v první laině hodně času a mnohdy nebyli vidět.Statisticky vypadá slušně,ale v sezoně nic moc.Dával spíš slepené goly v několika zápasech,které mu vyšli.Kovaljov-tady nejde vůbec o Rusy,ale o to,že jezdil jak když ho to nebaví a v nejdůležitější části sezony se hodil marod.Navíc má rozlité mlíko u vedení,když si pro tisk stěžoval-jak se mu ubližuje,nemá spoluhráče,kteří by mu rozuměli,zkrátka všichni mu to kazili. Chudinka-spíš by se měl podívat na záznamy ve kterých hrál,možná by říkal něco jiného.Samsonov zase nebyl spokojen časem na ledě.A když už pochopil Carbonnou,že druhá řada hraje vlastně ve čtyřech,tak ho přeřadil do čtvrté a tam se mu to taky nelíbilo.To,ale uznám,že spoluprace s Murrayem nebo Downeyem ho nemohla uspokojit.Nominaci na střídačku těchto dvou/Murray,Downey/ jsem od Carbonnou nikdy nepochopil :cry: .Opravdu nevim co to bylo za fintu,stavět hráče kteří nebyli vidět,a kloudnou akci nevymysleli.Útočníka hrál také Streit :?: zvláště,když Begin stál pro zranění/celkem mu to šlo/.To se ti zdá v pořádku?Přece nemůžeme spoléhat na to že goly obstará v přesilovkách Souray :twisted: /navíc zatim nepodepsaný/.Potřebujeme spolehlivého střelce,který by rozhodoval zápasy :!: .Ten nám chybí!!! :!:

wow onečně sem se dozvedel Kovalev 2 roky za 4,5M tak tady bude ten důvod že je nejak těsno por stropem :D nj Price to je ale liška podšitá jak to tady celé zamotal :D

Ale ved Aaron Downey je obycajna neschopna mlatacka typu Brad Brown a tak podobne!

máte to tam ale zamotaný ale střelec by se vám hodil a né že né ale ten by se hodil každýmu :wink:

:wink: Chorche,tebe by nepřesvědčil ani Ježíš Kristus :D .Dej na má slova- Price to je terno. :!: A pokud se o něm něco chceš dozvědět na NHL.cz je o něm pěknej článek :)

Jezis by ma presvedcil, ale Price je momentalne nejaka brankarska patka, ak nie sestka Montrealu!!!

montreal píše::wink: Chorche,tebe by nepĹ™esvÄ›dÄŤil ani Ježíš Kristus :D .Dej na má slova- Price to je terno. :!: A pokud se o nÄ›m nÄ›co chceš dozvÄ›dÄ›t na NHL.cz je o nÄ›m pÄ›knej ÄŤlánek :)
Montry máš pravdu - dle mého názoru bude Price 2. Roy........... 8) !!!! A jen co jsem to napsal na nhlpro, tak na nhl.cz se objevil článek o něm a jsou tam má slova - no nejsem ja frajer............ :D :D ??

Vždyť tě taky philly bereme jako ikonu :D ke všem komentářům okolo dění v celé NHL.A s tim Pricem je to jak se shodujem.Já jsem ten článek také četl/dokonce několikrát/ a vyrozuměl jsem,že okolo něho je obrovská opatrnost,připravit ho proNHLtak,aby to klaplo na 100%./Je to objev.Chválí tam jeho ohebnost kloubů :!: a to je fakt,který oni si mohou v lékařských laboratořích ověřit a i simulovat na počítači.To si myslim,že si nikdo nevymýšlí.Lékaři jsou špička,ti by jen tak něco nepotvrdili,kdyby to nebyla pravda.Navíc tady v oboru scoutingu mají nos na golmany-Dryden,Roy nakonec i ten Theodere tu něco odehrál.

PHILLY FOREVER píše:! A jen co jsem to napsal na nhlpro, tak na nhl.cz se objevil ÄŤlánek o nÄ›m a jsou tam má slova - no nejsem ja frajer............ :D :D ??
Jsi Philly,Price vypadá moc nadějně,o tom žádná,ale přece jen je tam těch gólmanů nějak moc a chci vidět,jak si s tím rébusem vedení Habs poradí.Huet,Aebischer,Halák,Price,no a jak je to Monty s tím Leightonem,(za Phillu,odchytal několik dost dobrých zápasů),bude chytat za Buldoky nebo ho vymění? :?: :?: :?:

Leighton je v létě volný hráč a zatim jsem nikde nenašel co s nim udělají.Zatim je to pro mě záhada,proč ho brali.Připraven byl ve dvou zápasech naskočit,což se nakonec nestalo.Těch golmanů je hodně.Nejspíš dostane černýho Petra Aebischer,upsat ten 1,2 milionu.No a pak už by to nějak vychazelo.Huet,Halák-NHL.Price,Danis-AHL.Pokud nechají Leightona, tak ho někam pošlou na zkušenou.Jinak to nevidim.

Price nema sancu na to byt druhy Roy, to nim skor bude Lalime a to vsetci vieme, aky je to shit! Leighton je velmi kvalitny brankar, doteraz rozmyslam, preco sebou necha mavat a nie je niekde minimalne brankarskou dvojkou! MINIMALNE!!!

montreal píše:VĹľdyĹĄ tÄ› taky philly bereme jako ikonu :D ke všem komentářům okolo dÄ›nĂ­ v celĂ© NHL.A s tim Pricem je to jak se shodujem.Já jsem ten ÄŤlánek takĂ© ÄŤetl/dokonce nÄ›kolikrát/ a vyrozumÄ›l jsem,Ĺľe okolo nÄ›ho je obrovská opatrnost,pĹ™ipravit ho proNHLtak,aby to klaplo na 100%./Je to objev.ChválĂ­ tam jeho ohebnost kloubĹŻ :!: a to je fakt,kterĂ˝ oni si mohou v lĂ©kaĹ™skĂ˝ch laboratořích ověřit a i simulovat na poÄŤĂ­taÄŤi.To si myslim,Ĺľe si nikdo nevymýšlĂ­.LĂ©kaĹ™i jsou špiÄŤka,ti by jen tak nÄ›co nepotvrdili,kdyby to nebyla pravda.NavĂ­c tady v oboru scoutingu majĂ­ nos na golmany-Dryden,Roy nakonec i ten Theodere tu nÄ›co odehrál.
:D , na toho Price jsem opravdu zvědav, jak to bude v NHL válet.......... :wink: !!!!

Baffy píše:
PHILLY FOREVER píše:! A jen co jsem to napsal na nhlpro, tak na nhl.cz se objevil ÄŤlánek o nÄ›m a jsou tam má slova - no nejsem ja frajer............ :D :D ??
Jsi Philly,Price vypadá moc nadějně,o tom žádná,ale přece jen je tam těch gólmanů nějak moc a chci vidět,jak si s tím rébusem vedení Habs poradí.Huet,Aebischer,Halák,Price,no a jak je to Monty s tím Leightonem,(za Phillu,odchytal několik dost dobrých zápasů),bude chytat za Buldoky nebo ho vymění? :?: :?: :?:
To je pravda Baffy, mají jich tam některak povícero............ 8) !!!!

chorche píše:Price nema sancu na to byt druhy Roy, to nim skor bude Lalime a to vsetci vieme, aky je to shit! Leighton je velmi kvalitny brankar, doteraz rozmyslam, preco sebou necha mavat a nie je niekde minimalne brankarskou dvojkou! MINIMALNE!!!
Nesouhlasím s Tebou Chorche - Price má před sebou skvělou budoucnost, již brzy uvidíš sám......... :wink: !!!!

Nech sa paci, ale robit z neho Boha, pricom je to len radovy brankar - to nema ziadnu logiku!

chorche píše:Nech sa paci, ale robit z neho Boha, pricom je to len radovy brankar - to nema ziadnu logiku!
Samo, zatím je to mladý kluk, já pravím, že z něj bude skvělý gólman, nikoliv že již je........ 8) !!!!

Leighton Michael #30 | B | Montreal Canadiens
narozen: 19. 5. 1981
národnost: CAN
váha: 84 kg
výška: 187 cm
rok draftu: 1999
pořadí: 165
kolo: 0
plat: 0 USD
hráč je zraněn od:
zraněn:
doba trvání:

Díky Monty za zajimavé info,ale Leightona jsem viděl asi v 5zápasech chytat za Letce a rozhodně na mě špatně nezapůsobil.Bylo to od vedení Letců vůči němu trochu kruté,neboť využili jeho služeb v době,kdy byli Niitty s Eschem zraněni,on se opravdu snažil a zachytal pro ně několik slušných zápasů,no a nakonec ho stejně vykopli.Někdy je ten hokejový osud neúprosný :wink:

spekulovat nad cim ci riesit Leightiona, ci Price, to je ako u mna ci riesit Toivonena, ci Raska..s vyhladom do buducna..tak ako u Raska mam jasno, tak aj u Price..tento "brankarsky pripad" ma bude zaujimat o to viac, kedze v time mame Jara..

chorche, Tebe to asi pripada tak, ako by v pripade Price bolo vsetko vyumelkovane, nafuknute, ked este v NHl nic nedokazal, ano beriem, pockajme si na jeho prve NHL kroky a potom uvidime..ale vies ako sa vravi, bez vanku sa ani listok nepohne.. :wink:

[quote="cepi"]spekulovat nad cim ci riesit Leightiona, ci Price, to je ako u mna ci riesit Toivonenana, ci Raska..s vyhladom do buducna..tak ako u Raska mam jasno, tak aj u Price..tento "brankarsky pripad" ma bude zaujimat o to viac, kedze v time mame Jara.. Ano,to máš cepi pravdu,promiĹ

Co říkáš baffy je docela moĹľnĂ˝.NÄ›kdy je to krutĂ©,osobnÄ› jsem Lieghtona chytat nevidÄ›l, vycházĂ­m ze statistik.Kde nenĂ­ nic zajĂ­mavĂ©ho.Naproti tomu,kdyĹľ chytal Price na MS20 tak jsem ho v akci vidÄ›l a chytal vĂ˝bornÄ›.NepĹ™ikládal jsem tomu tenkrát takovou dĹŻleĹľitost,protoĹľe MS 20 a NHL je pĹ™ece jen rozdĂ­l,i kdyĹľ se tam objevujĂ­ hráči,kteří zpravidla pozdÄ›ji jsou lĂ­dry svĂ˝ch muĹľstev NHL.Viz tĹ™eba Kariya.V AHL Price naskoÄŤil do rozjetĂ©ho vlaku a uspÄ›l Calder Cup a to proti klubĹŻm,kterĂ© bez nÄ›j by jsme neporazili.Jen vzpomeĹ

tu nie je o com diskutovat, AHL je ihned po NHL druhou najuznavanejsou ligou za velkou mlakou, ostatne ligy, ci univerzitne sutaze su len o tlkani a pod. sra*kach...ktorykolvek hokejista riesiaci AHLku, si mĂ´ze si v pohode povedat, ze odviedol dobru robotku a vsetci dobre vieme, aky krĂ´cik chyba z AHLky do vysnivanej NHLky..

Baffy píše:DĂ­ky Monty za zajimavĂ© info,ale Leightona jsem vidÄ›l asi v 5zápasech chytat za Letce a rozhodnÄ› na mÄ› špatnÄ› nezapĹŻsobil.Bylo to od vedenĂ­ LetcĹŻ vĹŻÄŤi nÄ›mu trochu krutĂ©,neboĹĄ vyuĹľili jeho sluĹľeb v dobÄ›,kdy byli Niitty s Eschem zranÄ›ni,on se opravdu snaĹľil a zachytal pro nÄ› nÄ›kolik slušnĂ˝ch zápasĹŻ,no a nakonec ho stejnÄ› vykopli.NÄ›kdy je ten hokejovĂ˝ osud neĂşprosnĂ˝ :wink:
No Baffy, já myslím, že dobře, že ho ještě pustili....... :) !!!! Nyní nevíme, co s našimi 3 gólmany a co teprve, kdybychom měli 4.............. :cool: ??
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING