Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

The Thrasher píše:Tak ted uz snad budu mit vic casu, tak zbytek PO zkusim odtipovat :)
super...aspon niekto....ale ma sere ze nikzo nerobi vyhodnotenia lebo neviem ako na tom som a urcite ani ostatny :(

g.e.o.r.g.e píše:
The Thrasher píše:Tak ted uz snad budu mit vic casu, tak zbytek PO zkusim odtipovat :)
super...aspon niekto....ale ma sere ze nikzo nerobi vyhodnotenia lebo neviem ako na tom som a urcite ani ostatny :(
s*at tw to mozno sere, ale asi nemas take povinnosti ako vacsina vyhodnocovatelov

Joe S. píše:s*at tw to mozno sere, ale asi nemas take povinnosti ako vacsina vyhodnocovatelov
to nie to je pravda.......ale tak co s tym nieco nerobite????zhanat novych ludi a pod......urcite je tu par ochotnych ludi.... :)

Musim se zastat tech, co delaj vyhodnoceni georgi......proste nestihaj, a kdyz nestihaj vyhodnocovat, tak nemuzou hledat ani jiny lidi...ja s tim mam taky svy zkusenosti, a vobcas je to celkem problem. A pokud ma nekdo zajem, muze si udelat vlastni vyhodnoceni sam ;)

g.e.o.r.g.e píše:
Joe S. píše:s*at tw to mozno sere, ale asi nemas take povinnosti ako vacsina vyhodnocovatelov
to nie to je pravda.......ale tak co s tym nieco nerobite????zhanat novych ludi a pod......urcite je tu par ochotnych ludi.... :)
ja konkretne kvoli uceniu a skuskam neviem, kde mi hlava stoji a ked som doma, tak mam aj kopu inych povinnosti. skus to urobit ty, uvidis, ze to neni hracka :wink:

neviem ale pytal som sa jasne kto moze robit takze kto si cita nove prispevky tak to vidi, MS sa mal ujat androj ale absolutne neviem ci to robi alebo nie... su tam vzory kde staci dopisat body neviem ale to vie urobit kazdi takze kto moze nech robi

ohlasujem ze v najblizsom case sa v nasom time udeje zmena.....Monniu nahradi Barrki.......je to zmena pre tym....pretoze Monnia nemohla pravidelne tipovat zobrereme Barrkiho od ktoreho si vela slubujeme......ale je to este len predbezne.......ale verim vo velku silu buducu sezonu :wink:

g.e.o.r.g.e
Gratuluji k vítězství v soutěži jednotlivců NHL play off :cool: :cool:

excelent píše: g.e.o.r.g.e
Gratuluji k vítězství v soutěži jednotlivců NHL play off :cool: :cool:

dakujem......len ma trosku mrzi ze netipovali vsetci.....

Me taky mrzi, ze sem nemoh tipovat...

ale dufam ze sa setci buducu sezonu polepsime a bude to ukazkova sezona :cool: :cool: :cool:

To doufam ;)

Dejte si do podpisu novy linky na banery, dal sem to nekam, odkud snad pudou zobrazit, a trosku je upravil (zmena pisma :) )
Barki - Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://cz-upload-image.tym.cz/uploads/ebb52fb47b.jpg
g.e.o.r.g.e - Obrázek

http://cz-upload-image.tym.cz/uploads/156a3cb8c3.jpg
cheataĹ™ - Obrázek

http://cz-upload-image.tym.cz/uploads/06cb498721.jpg
Tak lidi, ted uz to musime rozject a ne skoncit zase na konci tabulky.
Zejtra uz snad konecne bude vsechno hotovy (tim myslim stranky, ktery musim dodelat)
Doufam ze smlouvy teda platej, takze Army Men 4 ever a na zaver text novy hymny:
Totální Nasazení - Žalozpěv Odvedence
Zavolali vojenští mocipáni
zavolali povolali do armády
že prej musím ihned narukovat
a že nemám šanci odporovat

zku*vená svinská armáda

Já oznámil jsem že nikam nenastoupím
a oni na to že prý budu hloupý
že se budou smát že bude fór
až si pro mě pošle prokurátor

Ale kdo z vás by chtěl do armády
poslouchat tam zelený hlavy
kdo by chtěl bejt tak dlouhou dobu
zavřenej v armádním hrobu jako já

Jenže na tom nikdo už nic nezmění
armáda už na mě zuby cení
já oblékám uniformu a pod nátlakem
já beru si zbraň teď jsem vojákem

zku*vená svinská armáda - Fuck off army!

Pro ty co nechapou, tym army men neni pojat jako pochvala a podpora armady, ale jako skupina vojaku, ktera musi zit v armade :D

PS. odkaz na stazeni mp3 pridam pozdejs......
EDIT: Přidáno MP3
pocujte...budeme musiet nieco urobit s cheatarom....bud zacne tipovat alebo s nim ukoncime zmluvu.....lebo to je potom na nic ked tipujete traja....skus sa mu ozvat Trash....a ak ho to uz nezaujima je tu dost kvalitnych volnych tiperov.....co by sa mohli pobit o predne priecky :wink:
no ako ste si mohli vsimnut ceatar sa zapojil do tipovacky....velmi ma to tesi ze sme vsetci styria pokope a mozme potiahnut nas tim z dna sutaze.....tak vela stastia 8)
cheatar jenom zapomel, uz bude tipovat normalne
takze dem na to!
Takze stranky sou opet v provozu: http://armymen.freeweb7.com
Ale uz musime konecne maknout a odlepit se ode dna!
chlapi preco stale pokusate stastie remizami????ked vidite ako to dopada.....nechcem sa vam do toho moc starat ale v prospech timu by to asi chcelo zmait osobnu strategiu :groupwave:
dnes som mal nehoraznu dilemu v zapase PHI - ATL som fakt zvedavy ako to dopadne :sad2:
Senatore precitaj si SS.
Mas tam odpoved :cool:
no co je nejak sa necinite ..senator no kde su tvoje hecovacky..
vas tim stagnuje..
Tak co senatore?cheatar ukoncil karieru ci nie?Daj vediet ci som v tyme alebo nie?
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES