Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To je přesně to nejhorší na zápasech se slabšími soupeři ze druhé konference. Není pochyb o tom že Any je kvalitnější tým, ale zkrátka oni dřou o body do PO, kdežto Atl již hraje uvolněně a když Kov rupne v bedně tak je holt překvápko na světě. Zároveň co si budeme Selly říkat tak také motivace hráčů Ana je při pohledu na postavení Atl a zejména na to že je z opačné konf. jistě menší, to je holý fakt. Věřím že to je pro Tebe nepříjemné překvápko ale já se domnívám že se jedná zkrátka o podcenění a ujetý vlak se holt již špatně chytá, příště to již zase bude ten starý dobrý Any - zejména jestli jim Car za toto "představení" nakope prdele a "umyje" hlavy.............
!!!!
Tak v to Philly doufam, ja bych jim ty prdele klidne nakopal misto neho. Co se tyka toho podceneni tak Ti fakt nevim, vzdyt klukum musi byt jasne ze v soucasne NHL muze kazdy prohrat s kazdym. Navic ta letosni bilance s tymy z JV divize je hroziva. WSH 4-6, CAR 1-3, FLO 1-3 a ted ATL 4-8, s TB jsme tusim jeste nehrali. jeste k tomu mam takovou smulu, ze co sleduju zapas na zivo tak nam skoro v kazdem druhem matchi da hrac soupere hattrick
Takovy Parrish se od zapasu s nama snad ani netrefil, no ani Booth neni zadny sniper. Kdyby jsi Philly ten zapas videl tak by jsi neveril vlastnim ocim. Kdyby v soucasne dobe, kdy se hraje o kazdy bod predvedl podobny vykon Dallas taky by jsi z toho urcite nadseny nebyl. 1.lajna plonkova, ale to se da pochopit ze ne kazdy zapas se dari. Ale ta obrana, co tam vyvadel Scotik s Prongerem
Celkove mi letos ta nase sezona pripada cela takova o
No zapasu je jeste, tak doufam ze to do play-off nejak doklepem. Tenhle tyden mame 3 zapasy, doma derby s Kralama, potom jedeme do Detroitu a den na to do Columbusu, takze docela masakr. Ale jestli chceme do PO, alespon 4 body musime ziskat!!!
Hmm tak nevim jestli se to zda jenom me, ale ted se rozhodnout bojovat za Tavaresa nebo Hedmana mi prijde trosku pozde. Islanders s Tampou uz tezko dozenem... V patek jsem se chtel divat na zapas v Detroitu, ale jeste si to secsakramentsky rozmyslim. Hossa stale ceka na hattrick a pri jeho momentalni forme a forme nasi obrany nam da tech golu tak 5. Uz to vidim jak nam Kridla nasypou co se do nas vleze
Tak konecne vyhra
Po ocekavanem vyprasku na lede Detroitu jsme v noci vyhrali v Columbusu 5-2. Videl jsem druhou polovinu zapasu a konecne jaks taks fungovala obrana. Pocet strel ( 28-13 ) to sice nedokumentuje, ale vetsinou to byly lehke strely s kteryma nemel Jiggy problem. Hlavne me ale potesila produktivita nasich borcu...ve 2. tretine 2 strely=2goly, ve treti 3 strely=1gol
Chudak Mason v brane Jackets, ale zdalo se mi ze nemel zrovna svuj den. Sice goly nebyly jeho, ale mohl se v danych situacich zachovat jinak, ale zase kdyz byl furt studeny a pak z niceho nic se pred nim 2x za tretinu ocitnnou hraci Ducks a flaknou mu to bez milosti do branky
Tak snad jeste o play-off zabojujeme, ale nejsme zrovna v nejlepsi situaci, navic uz jsme vlastne na nejdelsim tripu sezony kdy zavitame napr. do Chicaga, Dallasu, Bostonu takze nas cekaji silni protivnici. Tady ten vyjezd hodne napovi, jestli mame vubec ambice na play-off a jak jsme jako tym odolni
Tak snad jeste o play-off zabojujeme, ale nejsme zrovna v nejlepsi situaci, navic uz jsme vlastne na nejdelsim tripu sezony kdy zavitame napr. do Chicaga, Dallasu, Bostonu takze nas cekaji silni protivnici. Tady ten vyjezd hodne napovi, jestli mame vubec ambice na play-off a jak jsme jako tym odolni
nedávno som čítal článok, že v súvislosti s finančnými problémami v klube uvažuje vedenie o tom, že sa pokúsia získať niečo výmenami hráčov, ako sú Pahlson, Moen, Niedermayer, ktorí už v lete budú UFA. Vedel by sa mi na to niekto s tých, čo sledujú dianie v tomto klube viac, nejako vyjadriť..?
Mne to príde, ako celkom reálna záležitosť, že niekoho z týchto borcov vymenia... :frajer2:
Mne to príde, ako celkom reálna záležitosť, že niekoho z týchto borcov vymenia... :frajer2:
No ivane abych Ti pravdu rekl az tak do podrobna to nesledjuju, takze presne nevim co se chysta :ja_neviem: Ale pokud na to muzu rict vlastni nazor tak si myslim ze zrovna na tehle 3 hracich bysme az tolik neusetrili. Navic ted konci smlouvy mnoha hracum najednou vcetne S.Nidermayera. Ten pravdepodobne skonci tudiz by od Ducks mohl odejit i Rob ( 2 mil USD ). Moen ( 925.000 USD ) a Pahlsson ( 1.4 mil USD ) si myslim ze zustanou. Sice si budou ptat asi vetsi platy, ale zase ne o mnoho. Navic jsou to bojovnici a spolu skvele sehrani ( vcetne Roba ). Urcite bude dat treba v kadru prostor mladikum, jako se to ted deje v nasi obrane, ale tam je to bohuzel z jinych duvodu. Ja ale doufam ze minimalne Pahlsson a Moen v tymu zustanou i v dalsich sezonachivan23 píše:nedávno som čítal článok, že v súvislosti s finančnými problémami v klube uvažuje vedenie o tom, že sa pokúsia získať niečo výmenami hráčov, ako sú Pahlson, Moen, Niedermayer, ktorí už v lete budú UFA. Vedel by sa mi na to niekto s tých, čo sledujú dianie v tomto klube viac, nejako vyjadriť..?
38-letý Mike Vallely je profesionální "skejťák" jezdící v týmu Element Skateboarders.Zároveň je zpěvákem hardcoreové skupiny Revolution Mother a v punk-rockové Mike V & The Rats.Co je ale podstatné,je obrovským fanouškem hokeje a hlavně NHL mančaftu Anaheim Mighty Ducks,pro jehož officiální stránky píše dokonce blog.Ve videu se rozhodne vyzvat na souboj levé křídlo L.A. Kings,193 cm vysokého,101 kg vážícího,Kanaďana Kipa Brennena.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2AgyOyhWn08&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2AgyOyhWn08&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2AgyOyhWn08&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2AgyOyhWn08&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ze bychom se jeste nevdavali???
Dnes vyhra na lede Buffala 3-2, co jsem videl z highlits tak spolehlivy Jiggy ( 34 z 36 ), 1.gol Mika Browna v dresu Ducks, kdy prekvapil Lallima z poza branky. Na tycky vyhrali domaci 2-1, opet jsme se nechali casto vylucovat a to 7x
. jeste ze domaci PP vyuzili jen jednou a to bombou Kotalika. Za domaci se jeste trefil Gaustad, za Ducks Selanne a Marchant v oslabeni.
Navic jsme zvitezili v Buffalu po vice nez 10-ti letech, naposled to bylo jeste za ery Dominatora a tusim to skoncilo vypraskem 2-7, kdy si Teemu zapsal hattrick.

Navic jsme zvitezili v Buffalu po vice nez 10-ti letech, naposled to bylo jeste za ery Dominatora a tusim to skoncilo vypraskem 2-7, kdy si Teemu zapsal hattrick.

No Baffy myslim ze k vysledku neni co dodavatBaffy píše:Tak upřímnou soustrast Selly.......
R.I.P. hydinka![]()
c.
Dnes prohra na lede Chicaga v prodlouzeni po hrube chybe v rozehravce, kterou skvelym solem vyuzil Havlat. Uz 1.gol byl podobny, chyba na utocne modre, brejk 3 na 1 a opet u toho byl Havlat. Nam zase 1 gol daroval Huet, kdy zajel do rohu pro puk, nejak to nezvladl a nakonec skoncil v brance driv puk nez Huet
Celkove jsme ale mohli vyhrat, trefili jsme 2 tycky, z toho 1 asi 4 minuty pred koncem. Ale vychazim jen z highlits, treba z celkoveho pohledu ten zapas mohl vyznit jinak.
na zelanie Selly
Christensen (ATL to ANA)
O´Dell (ANA to ATL)
Wisniewski (CHI to ANA)
Pahlsson (ANA to CHI)
Bonnino + Pihlmeye + Conditional pick (SJS to ANA)
Huskins + Moen (ANA to SJS)
a na oplatku tet vyklop ako na tom je resp. bol ex_hydinarik Montador
O´Dell (ANA to ATL)ThrashersFan píše:Pekná výman. O´Dell je mladý prospekt, má 18, vlani mal v OHL vyše bod za zápas. Za tú mizériu, ktorú predvádzal Christensen tento rok je to super trejd.
Pahlsson (ANA to CHI)
Huskins + Moen (ANA to SJS)a na oplatku tet vyklop ako na tom je resp. bol ex_hydinarik Montador
Timo Pielmeier (G) Acquired from the San Jose Sharks.
Nick Bonino (C) Acquired from the San Jose Sharks.)
Erik Christensen (C/W) Acquired from the Atlanta Thrashers.
Petteri Nokelainen (C/W) Acquired from the Boston Bruins.
James Wisniewski (D) Acquired from the Chicago Blackhawks.
Petri Kontiola (C) Acquired from the Chicago Blackhawks.
Nick Bonino (C) Acquired from the San Jose Sharks.)
Erik Christensen (C/W) Acquired from the Atlanta Thrashers.
Petteri Nokelainen (C/W) Acquired from the Boston Bruins.
James Wisniewski (D) Acquired from the Chicago Blackhawks.
Petri Kontiola (C) Acquired from the Chicago Blackhawks.
Diky moc pani medvedi
ale nepotesili jste me, resp. nas GM me nepotesil :beee: Ale ono to tak byva, ja ty nase hrace beru tak familiarne a temer kazdy prestup vidim jako prodelecny... ono se ale po par sezonach ukaze, ze treba nektery z nich zase tak spatny nebyl
Zkusim najit co nejvic o nove prichozich hracich a nase prestupy pozdeji trosku zhodnotit
Co se tyka Steva Montadora tak ten k nam prisel pred sezonou z Floridy a zacinal jako 6. bek. V jejim prubehu se vlivem ruznych okolnosti prosadil az do druheho obranneho paru, nastupoval na oslabeni i presilovky. Podle me se jedna o slusneho zadaka, ktery umi jak slusne branit tak i zautocit. Ma celkem dobrou rozehravku, umi i pritvrdit co jsi si Cepi uz ale urcite vsiml
Zaroven se ani nevyhyba bitkam, ikdyz ryzi bitkar to neni. Mnoho zapasu Ducks na zivo jsem letos nevidel, ale abych pravdu rekl nejakou jeho totalni hrubku si nepamatuju, ale zase ani nijak extra nevycnival. Proste takova jistota, ktera se bude Bostonu pro play-off urcite hodit a svoje si v urcite odehraje ( ocekavam, ze bude prevazne nastupovat ve 3. obranne dvojici ).
A co ta vase prodihodnota? Myslite ze ma ten Sony Ericsson sanci prosadit se v 1.tymu Anaheimu
diky
ale nepotesili jste me, resp. nas GM me nepotesil :beee: Ale ono to tak byva, ja ty nase hrace beru tak familiarne a temer kazdy prestup vidim jako prodelecny... ono se ale po par sezonach ukaze, ze treba nektery z nich zase tak spatny nebyl
Co se tyka Steva Montadora tak ten k nam prisel pred sezonou z Floridy a zacinal jako 6. bek. V jejim prubehu se vlivem ruznych okolnosti prosadil az do druheho obranneho paru, nastupoval na oslabeni i presilovky. Podle me se jedna o slusneho zadaka, ktery umi jak slusne branit tak i zautocit. Ma celkem dobrou rozehravku, umi i pritvrdit co jsi si Cepi uz ale urcite vsiml
A co ta vase prodihodnota? Myslite ze ma ten Sony Ericsson sanci prosadit se v 1.tymu Anaheimu
Celkove si myslim ze Murray tak trochu rezignoval na play-off. Sice neodesel Pronger ci S.Nidermayer, ale odchody bojovniku Pahlssona a Moena jsou myslim jasnym signal. O jejich odchodu uz tu nekdo mluvil, byl to tusim Ivan a nakonec mel pravdu. Ja jsem tomu neveril, o to vic me to stve, navic posilovat zraloky
1. Chris Kunitz - Ryan Whitney ( PIT )
Pro me je Chris prototytem vsestranneho hokejisty
Umi davat goly, pripravovat sance, zabojovat u rohu ci bred brankou, pritvrdit, zahrat v presilovce ci oslabeni. Proste neco jako Ryan Getzlaf, akorat ten je prece jenom trosku jinde, do statutu hvezdy uz mu moc nechybi, vlastne uz ji mozna i je. Ryan Whitney je typicky ofenzivni obrance, zrejme se bude jednat o nahradu za Scotta Nidermayera
Navic ma jen 26 let a smouvu tusim do roku 2012, takze jista budoucnost v obrane Ducks zajistena
Co jsem tak cetl nazory lidi z HF udajne vydelal Anaheim, tak snad se vy odbornici nepletete
2. Brendan Morrison do Dallasu
To je OK, u nas uvadal, na centra druheho utoka sbiral strasne malo bodu. Pote ho vystrnadil mlady Ebbett, ktery si s dalsimi mladiky Bobby Ryanem a Teemu Selannem
vyborne rozumi. Sice odesel zadarmo a posilil naseho konkurenta o play-off, ale muze byt.
3.Petteri Nokelainen - Steve Montador ( BOS )
O Styvovi jsem se vyjadril v minulem prispevku, o mladem Finovi toho zatim moc nevim, jeho stats v NHL: 105 zap. 8+7, 15 bodu takze to asi zadny suter nebude, vic snad prozradi kluci z Bostonu
4.Erik Christensen - Eric O'Dell ( ATL )
Samotne vyjadreni Thrashersfana me moc nepotesilo nebot vim ze se dost zajima o prospecty a mlade hrace, takze asi tusi ze by z O'Della mohlo neco byt. Christensen zatim letos nasbiral 19 bodu a loni byl soucasti trejdu Mariana Hossy z Atlanty do Pittsburghu. Tady se ukaze vydelecnost trejdu az za nekolik let, vlastne jako ve vetsine TDL prestupu Anaheimu.
5.James Wisniewski, Peter Kontiola - Samuel Pahlsson, Logan Stephenson ( CHI )
Tak odchod Samiho je mi velmi lito, sice bude v lete UFA, ale veril jsem ze by mohl podepsat na par dalsich sezon. Kdyby se povedla takova kulisarna jako St.Louis s Tkachukem vubec bych se nezlobil
Myslim ze Samiho vykony z play-off 2007 si pamatuje vetsina fandu NHL. Neni to sice zadny kanonyr, ale jeho prace pro tym je neocenitelna. Staci pro priklad uvest jen to ze v poslednich 4 sezonach byl nejlepsim hracem Ducks na buly a je u nas uz od roku 2000, kdy k nam prisel z Bostonu. Wisniewski (25) je stale mlady a nadejny obrance. Podrobneji ho neznam, tak alespon cisla, ktera nasbiral v NHL: 168 zapasu, 13+43 = 56 bodu, 199 PIM ale hlavne velice dobrych +21 bodu v +/- hodnoceni
. Kontiola (24) zatim odehral vetsinu kariery na farme, ale uz dostal sanci i v NHL a pripsal si nekolik bodu. Naopak Stevenson (23) na svuj debut v nejlepsi lize sveta stale ceka.
6.Nick Bonino ( C ), Timo Piermelier ( G ) - Kent Huskins, Travis Moen ( SJ )
2 prospecti + draft za hotove hrace... Huskins je slusny obrance, ktery ale letos vynechal mnoho zapasu kvuli zlomene noze. Je mu 29 takze stale ma pred sebou jeste spoustu let v NHL ( forma, zraneni atd snad budou na jeho strane ). O Moenovi plati defacto to same jako o Pahlssonovi, akorat na rozdil od Samiho je to leve kridlo, tudiz na buly moc nechodil
Myslim ze hlavne on bude pro jednoho z nasich uhlavnich rivalu skutecnou posilou pro play-off.
Co rici zavarem
Myslim ze Murray nejake totalni kiksy nestvoril, odchody Kunitze, Pahlssona a Moena me sice mrzi, ale ono to v NHL jinak nejde. Nase nejvetsi opory zustaly v tymu, navic jsme i omladili obranu coz je taky velke
Mit vsechny obrance tricatniky jako na zacatku sezony by nebylo rozumne. Letos urcite nejsme tym s ambicemi na SC, ale do play-off bychom se jeste dostat mohli. Jsem zvedavy jak se nove tvare casem ukazou, jestli k tomu tedy dostanou prilezitost. Uffff ale jsem se rozepsal, snad muj rekordni prispevek
1. Chris Kunitz - Ryan Whitney ( PIT )
Pro me je Chris prototytem vsestranneho hokejisty
2. Brendan Morrison do Dallasu
To je OK, u nas uvadal, na centra druheho utoka sbiral strasne malo bodu. Pote ho vystrnadil mlady Ebbett, ktery si s dalsimi mladiky Bobby Ryanem a Teemu Selannem
3.Petteri Nokelainen - Steve Montador ( BOS )
O Styvovi jsem se vyjadril v minulem prispevku, o mladem Finovi toho zatim moc nevim, jeho stats v NHL: 105 zap. 8+7, 15 bodu takze to asi zadny suter nebude, vic snad prozradi kluci z Bostonu
4.Erik Christensen - Eric O'Dell ( ATL )
Samotne vyjadreni Thrashersfana me moc nepotesilo nebot vim ze se dost zajima o prospecty a mlade hrace, takze asi tusi ze by z O'Della mohlo neco byt. Christensen zatim letos nasbiral 19 bodu a loni byl soucasti trejdu Mariana Hossy z Atlanty do Pittsburghu. Tady se ukaze vydelecnost trejdu az za nekolik let, vlastne jako ve vetsine TDL prestupu Anaheimu.
5.James Wisniewski, Peter Kontiola - Samuel Pahlsson, Logan Stephenson ( CHI )
Tak odchod Samiho je mi velmi lito, sice bude v lete UFA, ale veril jsem ze by mohl podepsat na par dalsich sezon. Kdyby se povedla takova kulisarna jako St.Louis s Tkachukem vubec bych se nezlobil
6.Nick Bonino ( C ), Timo Piermelier ( G ) - Kent Huskins, Travis Moen ( SJ )
2 prospecti + draft za hotove hrace... Huskins je slusny obrance, ktery ale letos vynechal mnoho zapasu kvuli zlomene noze. Je mu 29 takze stale ma pred sebou jeste spoustu let v NHL ( forma, zraneni atd snad budou na jeho strane ). O Moenovi plati defacto to same jako o Pahlssonovi, akorat na rozdil od Samiho je to leve kridlo, tudiz na buly moc nechodil
Co rici zavarem
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé