Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Fotky uzivatelov HF

Diskuze o všem možném i nemožném.

to nieje jeho
ale ina viete jaky je cepo malinky :-D
mne asi po hrud:D:D:D takze dost:D nizsi je od teba ludo:D tiez dost divne:D:D tymto velkym forom si asi nieco kompenzuje:D je tak cepo?:D
jasne, trpzlici muzicek, 73 cm aj so siltovkou :D LOLovia :lol3: 177cm, tot moja vyskova realita, tot vseobecne idealna vyska muzskej postavy :lol2: jo inak, takto to vyzera, ked sa potuzia nast_rocni, vela uz toho nerozoznaju :D :cool:
cepi píše:jasne, trpzlici muzicek, 73 cm aj so siltovkou :D LOLovia :lol3: 177cm, tot moja vyskova realita, tot vseobecne idealna vyska muzskej postavy :lol2: jo inak, takto to vyzera, ked sa potuzia nast_rocni, vela uz toho nerozoznaju :D :cool:
Teda cepi ta operovaná nožička ti ale ubrala na svalech co?! :cinka: :D Tak já jsem těch svalů teda taky moc nepobral, což se myslím dá říct i o tobě... :angel: Možná by ti dala do držky i Freddie :frajer2: :lol2: Ne, nic jsem neřekl :lol2:
:lol3: :lol3: :lol3: tak kua cepo sak o pol halvy som do teba vyssi:_D inac siltky sme si mohli vymenit:-D na znak pamiatky:-D jak to robnia hraci mi by sme to robili ajk pijaci:-D
takto cepo mas 177 ja mam daco okolo 186 thaze kludne po tu hrud lebo si sa aj tha drzal pri zemi :D ty potuzeny nastrocny:D:D:D ti daam:D:D:D:D ta potuzime z ludom tak ze len ked uvidis alkohol hodis tycku:D
konecne po dlhej dobe prida fotku aj niekto iny okrem ixa a freddie :lol:

Inspiroval som sa barrkiho prispevkom v teme PT. Aby videl, ze ani tiperi ako ja a schwolco pocas uhorkovej sezony nespia ale tvrdo trenuju v prislusnych treningovych centrach. :D
tak aj ja som si dal na HF svoje foto, ale do profilu, aby ste trpeli pohladom nan pri kazdom mojom prispevku :D
niiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee wildcelt preco nam to robvis preco mame cely tento kretnesky zivot trpiet??? precoooooooooooooo :bitka3: :lol2:
WildCelt píše:...aby ste trpeli pohladom nan pri kazdom mojom prispevku :D
a medik najviac :beee: :lol2:
WildCelt píše:tak aj ja som si dal na HF svoje foto, ale do profilu, aby ste trpeli pohladom nan pri kazdom mojom prispevku :D
tak vytaj v klube :wink: no, ale ešte máš čo robiť, aby si dohnal Freddie a mňa xi :D , takže GO :thumbsup:
ixo píše:no, ale ešte máš čo robiť, aby si dohnal Freddie a mňa xi :D , takže GO :thumbsup:
uz len potom tuzim :roll: ale mozem sa aj ja fotit s aj bez (ze Chesty :D )
to by bolo teprv pre nas trapeniiicko :D :D
maro píše:to by bolo teprv pre nas trapeniiicko :D :D
uz aj idem pohladat dalsie fotky :D alebo vies co, radsej daj ty foto :wink:
jj ten den D sa blizi...
ak myslis, ze sa odfotis s trofejou, tak to si teda riadne pockame ak vobec sa cakat oplati :P :lol:
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :x
WildCelt píše:ak myslis, ze sa odfotis s trofejou, tak to si teda riadne pockame ak vobec sa cakat oplati :P :lol:
jaj tak toto stálo za to :D
WildCelt píše:ak myslis, ze sa odfotis s trofejou, tak to si teda riadne pockame ak vobec sa cakat oplati :P :lol:
no tak cakat sa oplati ale ti mi slub ze sa odfotis z trofejou co dostanete za buducu sezonu posledny tim ak vobec taka trofej bude ak bi nebola tak vam ju kupim mam dost velky plat
:D :D
wolf169 píše:ak by nebola tak vam ju kupim mam dost velky plat
:D :D
ááha nový sponzor :D
ale to už jsem OT

chlapi, prosim vas :backtotopic: Arek.
no ked back to topic tak teda dobre...
here I am - aj so svojou krajsou polovickou :)

Obrázek
To vážne???Tak gratulujem! :)
ty musíš být ted hodně štastný....vyhrát KTL a ještě k tomu se ženit :good:

Velmi gratuluji :taptap:
no stastny teda som, ale zenbu by som s vitazstvom v KTL teda neporovnaval :lol: :lol: :lol:
GRATULUJEM :clap: :clap: :oslava: :oslava: :oslava: :good: :good: :plac: :groupwave: :wawe: :juchu: :ejha: :pivo: :taptap: :thumbsup2: :pivo2: :pivo2: :pivo2:
664 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA