Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak jsem si konečně našel trochu času a můžu se k výměně GM vyjádřit.
Osobně jsem spokojený.
Změnu to chtělo a Howson už týmu neměl co dát. Sice to načasování je trochu divné a jsem trochu překvapen, že k výměně se nesáhlo až po sezóně, ale je fajn, že Jarmo bude mít dost času sledovat mužstvo a vyvodit z toho nějaké důsledky. To samé platí o draftu, který je pro nás letos dost důležitý.
Konečně to jde v Columbusu správným směrem.
Teď už jen vyměnit trenéra (samozřejmě až po sezóně a kandidáta opravdu důkladně promyslet) a vše bude super. Jsem nadšen a optimisticky naladěn. Jarmo je správná volba a už teď se těším na jeho práci. Věřím mu a jsem nesmírně rád, že volba padla právě na něho.
Hurá za lepšími zítřky.
Osobně jsem spokojený.
Konečně to jde v Columbusu správným směrem.
Hurá za lepšími zítřky.
Tak s vyhodenim Howsona prichadzaju nove spekulacie. Ked sa tymu nebude do konca sezony darit tak na trejd by mali ist Umberger, Brassard, Savard a aj Tyutin. Logicky s Tyutinom sa spekuluje o odchode Nikitina. Hovori sa o jednom z dvojice Tyutin/Wiz, kedze Wiz je pravak je pre nas perspektivnejsi a na trhu teraz ma vacsiu cenu Tyutin. Prichadzat by mali mlady utocnici a drafty. Naopak nase 3 picky by mali ostat, novy GM si vraj praje tahat dvoch utocnikov (center a kridlo) a jedneho obrancu. Dost sa hovori o dvojici MacKinnon, Drouin a ako obranca by to mal byt Ryan Pullock, vyborny rozohravac, open ice hitter a na drafte velmi podcenovany obranca, talent ma na TOP 5. Aspon tak by si to predstavoval Jarmo. Len uz neviem najst ten clanok
Brassard, Umberger a Savard by mohli byt trejdovani uz teraz, miesto nich mladikov a postupne od piky skladat novy tim.Mikey09 píše:Tak s vyhodenim Howsona prichadzaju nove spekulacie. Ked sa tymu nebude do konca sezony darit tak na trejd by mali ist Umberger, Brassard, Savard a aj Tyutin. Logicky s Tyutinom sa spekuluje o odchode Nikitina. Hovori sa o jednom z dvojice Tyutin/Wiz, kedze Wiz je pravak je pre nas perspektivnejsi a na trhu teraz ma vacsiu cenu Tyutin. Prichadzat by mali mlady utocnici a drafty. Naopak nase 3 picky by mali ostat, novy GM si vraj praje tahat dvoch utocnikov (center a kridlo) a jedneho obrancu. Dost sa hovori o dvojici MacKinnon, Drouin a ako obranca by to mal byt Ryan Pullock, vyborny rozohravac, open ice hitter a na drafte velmi podcenovany obranca, talent ma na TOP 5. Aspon tak by si to predstavoval Jarmo. Len uz neviem najst ten clanok
Pozeram prvu tretinu proti Nashvillu, seriu uz asi nepredlzime, Nashville su v tejto tretine vo vsetkych ohladoch lepsi, viac strielaju, pri kazdom puku prvy. Bobovi to dnes neslo ale obrana mu ani trosku nepomohla, uz po prvych dvoch goloch mal byt nasadeny Boll a vyvolat bitku, chyba mi tam Dubinsky, Brassard vymysla a vymysla a nic poriadne nevymysli. Johansen a Foligno su snad jediny co by zvladli aku taku kritiku v tejto tretine. Dufam ze Clune to za faul na Anisimova dostane spocitane, dufam ze ked sa zobudim tak na dropyourgloves.com uvidim Boll - Clune..decisive win for Boll with a lot of blood. Inak nic zle samozrejme. Vsetka ucta k Nashvillu ale Clune si to za ten zakrok zasluzi. Klobuk dole pred prvou tretinou nasho supera
Popravde si neprajem play-off, nechcem aby sme na TD boli buyers ale sellers, aby za drafty a mladikov odisli Umberger, Prospal a mozno aj Tyutin a Nikitinom. Velmi by som si prial Umbergera do Pitt a ziskat od nich Beaua Bennetta, co je velky, silny a sikovny utocnik, pravak a kridlo. Ten chlapec ma velmi sikovne ruky
A potom si sa prebralMikey09 píše:Popravde si neprajem play-off, nechcem aby sme na TD boli buyers ale sellers, aby za drafty a mladikov odisli Umberger, Prospal a mozno aj Tyutin a Nikitinom. Velmi by som si prial Umbergera do Pitt a ziskat od nich Beaua Bennetta, co je velky, silny a sikovny utocnik, pravak a kridlo. Ten chlapec ma velmi sikovne ruky
co sa tyka Umbergera, na druhej strane, ked chceme v PO hral uspesne, musime mat v time hraca ako on... no a Bennetta Pens nedaju, Tjutin je kvalitny obranca, podobne Nikitin, kde chce nahradu? Jedine ak viac sanci pre Erixona s Moorem
Tak to co som si zelal sa nenaplnilo, Brendan Morrow do Pitt za obrancu Josh Morrowa. A ano, nahradil by som ich z vlastnych zdrojov. Nepochybujem o tom ze jeden z pickov v prvom kole bude pouzity na obrancu...a pocitaj so mnou, JJ, Wiz, Murray, Erixon, Moore, Goloubef, Prout, Savard a Holden. Uz tak mame dost siroku zakladnu obrancov. Preco nepouzit Tyutina na posilenie utoku? A vsetci vidime ze Nikitin je bez Fedora polovicny, aspon mne tak pride. Mal jednu dobru sezonu a teraz sa vracia do priemeru, vymenit kym ma aku taku hodnotumt-svk píše:A potom si sa prebralMikey09 píše:Popravde si neprajem play-off, nechcem aby sme na TD boli buyers ale sellers, aby za drafty a mladikov odisli Umberger, Prospal a mozno aj Tyutin a Nikitinom. Velmi by som si prial Umbergera do Pitt a ziskat od nich Beaua Bennetta, co je velky, silny a sikovny utocnik, pravak a kridlo. Ten chlapec ma velmi sikovne ruky
co sa tyka Umbergera, na druhej strane, ked chceme v PO hral uspesne, musime mat v time hraca ako on... no a Bennetta Pens nedaju, Tjutin je kvalitny obranca, podobne Nikitin, kde chce nahradu? Jedine ak viac sanci pre Erixona s Moorem
No a dnes som narazil na uz asi treti clanok kde sa spomina ako JK chce ziska Ristolainena, co ale bude podla mojho nazor do top 10 a to by znamenalo posun hore. Inak to je dalsi top-pairing dman, stale sa ti zda ze budeme potrebovat Tyutina a Nikitina?
Uz iba keby to bolo takto
JJ - Wiz
Murray - Risto
Erixon - Moore
tak je to viac nez kvalitna, i ked neskusena obrana
Uz iba keby to bolo takto
JJ - Wiz
Murray - Risto
Erixon - Moore
tak je to viac nez kvalitna, i ked neskusena obrana
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé