Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

SJ - STL = 2:4 :good:

- tak to už áno, víťazstvo z ľadu tak ťažkého súpera sa ráta. Ja som zápas nemal možnosť sledovať, tak absolútne netuším, ako sa to zrodilo. Ale zo štatistík vidieť ako nás súper prestrieľal (36 - 20). Tentokrát chytal Brian Elliot a ako vidieť viedol si viac než dobre, veľmi som zvedavý na ohlasy po zápase a hodnotenia jeho výkonu.
Dnes by som si súboj s ANA rád pozrel. :yes:
Ja som videl len zostrih a Elliot tam mal zopar uzasnych zakrokov..ak bude takto pokracovat tak z Halaka bude nasa dvojka...aj ked, mozno prave toto Halak potrebuje, aby mu niekto vyrazne dychal na chrbat ako Price v Montreale, potom sa mozno konecne zobudi...

Tesi ma D´Agostini ;)
Áno, aj ja si myslím, že dnes hráči hrali v pohode aj keď bol súper možno lepší lebo konečne cítili aj podporu zo zadu. A nie, nemám komplexy z Haláka :D . Dúfam, že si Jaro zobral príklad, že musí omnoho viac makať. Elliott je tu a tiež chce pravideľne nastupovať. Výhra proti ťažkému súperovi ako je SJ poteší vždy, dvojnásobne, že to je z ich ľadu. Vaše tipy na dnes? Zatiaľ ideme šnúrou : P-V-P-V tak som zvedavý čo nasleduje dnes :D . Nastúpi zrejme Jaro a v nohách máme ťažký zápas ale kiežby sme vyhrali :) .
nuž zdá sa, že Elliott je momentálne v troška väčšej pohode a tak sa dá očakávať, že bude chytať aj dnes. Veľmi ma zaujíma, či zopakuje rovnako dobrý výkon, ak áno, bude to skvelé. Jaro sa dostane pod väčší tlak zo strany trénera a azda začne chytať, ako ho poznáme z MTL a ak nie, bude dostávať šancu Elliott. Ak bude chytať takto, nebude mi to vôbec vadiť...

- tu je jeden z tých úžasných zákrokov nočného zápasu : :good:

http://bluenotezone.com/2011/10/16/vide ... dan-boyle/" onclick="window.open(this.href);return false;
tu je jeden zaujímavý článok, ktorý celkom podrobne rozoberá herné situácie a venuje sa hlavne ich riešeniu z pozície Haláka, stojí za prečítanie :

http://bluenotezone.com/2011/10/15/brea ... spectives/" onclick="window.open(this.href);return false;
na dnešný zápas by sme mali nastúpiť v tejto zostave :

Vladimír Sobotka - David Backes - Jamie Langenbrunner
TJ Oshie - Patrik Berglund - Chris Stewart
Alex Steen - Jason Arnott - Matt D'Agostini
Evgeny Grachev - Scott Nichol - Chris Porter

Kent Huskins - Alex Pietrangelo
Barret Jackman - Kevin Shattenkirk
Nikita Nikitin - Roman Polák

G - Brian Elliott

- ale podľa mňa je stále veľký predpoklad, že môže nastúpiť aj Jaro. Je to na trénerovom rozhodnutí. Vôbec by som sa nečudoval, ak by aj napriek včerajšiemu výkonu Elliotta chytal Jaro. Môže to byť veľmi šikovný ťah, tréner ho tak dostane do želaného tlaku a to môže byť rozhodujúci element v zápase. Uvidíme... :wink2:
Elliott WTF :eek2:
ANA - STL = 4:2 :?

1. tretina :
02:20 ANA Bobby Ryan - as: Francois Beauchemin, L. Sbisa
2. tretina :
05:43 STL Patrik Berglund - as: A. Pietrangelo, K. Huskins
3. tretina :
01:31 ANA Francois Beauchemin - as: B. Ryan, L. Sbisa
03:40 ANA PPG - Corey Perry - as: T. Selänne, Ryan Getzlaf
06:24 ANA Bobby Ryan - as: Ryan Getzlaf, S. Brookbank
09:38 STL Alexander Steen - as: J. Arnott, B. Jackman

G : J. Halák = 19/23 :thumbsdown:
G : J.Hiller = 28/30 :thumbsup:

- našťastie som zaspal, ani to nejdem viac komentovať....
kua jarovi frajerka nedava ci co? sak mi ku*vi yahoo jak sa len da :scare: :bitka3:
taká malá pripomienka, nešlo by to písať buď po slovensky alebo po anglicky, takýto miš-maš sa nedá ani čítať :panika:
Ja, Dano a Maťo vieme kde je ten problém. A keď to takto pôjde aj naďalej zistí to aj Ivan :) .
Nemám k tomu čo povedať. Snáď len, že v ďalších zápasoch chcem vidieť góly v sieti súpera lebo čisté svedomie nemôžu mať ani útočníci a v bráne Elliotta. Nie, ne.ebe mi.
Teraz bez ohladu na to či je Halák Slovák, Rus alebo čo je, berie 4 mega (takmer) a to je DOSŤ na to, aby hral ako rozdielový hráč, t.j. aby chytal tak, že šanca na výhru bude v každom zápase..Nanešťastie toto sa nedeje...Sorry, ale ja fandím BLUES, nie jednotlivcom, ak Halak mieni chytať tak ako doteraz, tak si začínam želať aby sa jednotkou stal Elliot...

Treba dodať aj to že naše SPECIAL TEAMS za veľa nestoja...
Joe S. píše:taká malá pripomienka, nešlo by to písať buď po slovensky alebo po anglicky, takýto miš-maš sa nedá ani čítať :panika:
suhlasim, to nemejkuje sense takto pisat.
Bluesfan píše:Ja, Dano a Maťo vieme kde je ten problém. A keď to takto pôjde aj naďalej zistí to aj Ivan :) .
Nemám k tomu čo povedať. Snáď len, že v ďalších zápasoch chcem vidieť góly v sieti súpera lebo čisté svedomie nemôžu mať ani útočníci a v bráne Elliotta. Nie, ne.ebe mi.
- beriem to ako neuvážený pokus o vtip... :wink2:
Ja som to ako vtip nemyslel :) . Čas ukáže všetko. To skôr Jarove výkony sú vtipné. No pre nás skôr smutné.
Co to je stím Halákem?? Nevěřím svým očím, když vidím výsledky Blues! Máte parádní tým a řekl bych, že i docela slušně koncepčně poskládáný, jen možná nějací zkušení veterání mi u vás chybí. Na druhou stranu se s nulou vyhrát nedá, ale je mi jasné co s týmem udělá díra v brance. Zatím výsledky hodně pod očekávání aspoň z mojí strany teda.
Nic proti St.Louis a je mozne ze se to jeste vsechno zmeni. Ale ja jsem tak nejak vubec nechapal, proc ma od tohodle teamu kazdy tolik ocekavani. Jaky paradni team?? Faktem je, ze Halak je zatim nejhorsim golmanem NHL, uspesnost zasahu 83% prilis velky respekt opravdu nevzbuzuje a to se pak tezko normalne hraje...
ja to tiez nechapem ved St.Louis nema ani jeden fakt kvaltiny utok
Atlantik píše:Nic proti St.Louis a je mozne ze se to jeste vsechno zmeni. Ale ja jsem tak nejak vubec nechapal, proc ma od tohodle teamu kazdy tolik ocekavani. Jaky paradni team?? Faktem je, ze Halak je zatim nejhorsim golmanem NHL, uspesnost zasahu 83% prilis velky respekt opravdu nevzbuzuje a to se pak tezko normalne hraje...
Vyloženě hvězdnou lajnu nemají, ale to nemá spousta týmu ani vítěz SC Boston. Jinak Backes,Stewart,Oshia,Berglund,Perron,Steen,McDonald to jsou všechno kvalitní hráči, od Arnotta a Langa jsem očekával, že dodají potřebnou zkušenost jinak mladému týmu. Chybí jim jen zkušený silový bek, kteří jsou nedostatkovým zbožím v celé NHL a vyklizení marodky. Ale tady vidím jednoznačně problém v golmanovi, nikoliv v týmu a docela snima soucitím, protože něco podobného jsme zažívali xlet a pokud tým nepředvedl špičkový výkon, tak se prostě nevyhrálo..

Sice jsem neviděl žádný celý zápas, ale podle Highlightů je Halák naprosto tvrdý, pomalý a zmatený, vůbec neví která bije, to je jako by hral v křeči. Je to naprostý kontrast vidět během chvile Quicka a Haláka, to je jako vidět anorektického důchodce s gymnastou. Tohle není jen výpadek formy, za tím musí být něco víc, protože Halák až na dvě kola PO nebyl nikdy vyjímečný, ale chytal vždy spolehlivě, ale tohle ??
nuž nejdem nejako extra komentovať tých pár príspevkov hore, iba pripomeniem, že je začiatok sezóny a po 6 zápasoch robiť nejaké vyjadrenia je dosť zvláštne na môj vkus. :thumbsdown:
Iste nedarí sa, ale čo to v tomto momente znamená..? Tréner má možnosť urobiť pár zmien v zostave, možno fakt dostane viac príležitostí Elliott. No nech už to bude čokoľvek, tento stav nebude dúfam trvať dlho. Ja verím, že tento team má veľký potenciál, ktorý sa časom musí prejaviť aj výsledkovo, takže si počkajme. Takto pred rokom sme tu s nadšením obdivovali našu útočnú hru a skvelé výsledky a vieme dobre, ako to nakoniec skončilo. Nie je teda vylúčené, že to v tejto sezóne nemôže byť naopak...
Je pravda, že minulú sezónu v tejto dobe sme Jara ospevovali, pretože sa nám darilo a mali sme skvelý štart, no predsa sme to nikam nedotiahli. Teraz je situácia presne opačná a určite to nikoho z nás neteší.
Netreba však robiť teraz nejaké závery, počkajme si ešte aspoň na 20-30 zápasov, vtedy už bude jasné, či v Jarovi niečo je alebo nie. Lebo aj o tom už začínajú všetci pochybovať.
Hokej je kolektívny šport, jeden klub na nejakom Halákovi nestojí, za tieto výkony by si zaslúžil miesto dvojky v Peorii, lebo naozaj je to tragédia a slová ktoré pri opise jeho predstavení v bráne použil neis sú, povedzme si narovinu, úplne trefné a presné, nekoncentrovaný a zmätený. Nahraďme ho Elliotom, alebo aj BigBenom, Jaro musí mať problém niekde v hlave, stále verím že v ňom niečo je ... ale ...
... ale to nič nemení na tom, že som vždy bol, som a aj budem Halák-skeptik. Mne sa nikdy nepáčil ani páčiť nebude. Momentálne je to po práve najhorší brankár celej NHL, ale vravím, dajme mu čas, druhú šancu, verme mu a dúfajme ... veď v tom sme my, fanúšikovia Blues, veľmi dobrí.
Ťažko sa k tomu vyjadriť. Dnes nám králi uštedrili riadny výprask a demonštrovali svoju silu. Nech si teda každý utvorí vlastný názor. Je zbabelé zhadzovať všetko na jedného človeka ale bohužiaľ. Ja svoj názor už mám.
aspoň na toto sa dobre pozerá : :good:

http://en.khl.ru/stat/leaders/202/g/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na Halákovo obranu, první 3 góly Kings padli po tom, co měli utočící hráči dostatek prostoru před brankou pro střely a především dorážky, obrana to musí čistit, pokud nebude brankáři pomáhat, tak to lepší nebude.
sidney77 píše:Na Halákovo obranu, první 3 góly Kings padli po tom, co měli utočící hráči dostatek prostoru před brankou pro střely a především dorážky, obrana to musí čistit, pokud nebude brankáři pomáhat, tak to lepší nebude.
som rád, že si sem dal tento názor, mám podobný... je pravdou, že Jaro nechytá optimálne, ale chyba nie je iba v ňom.
Naše obranné dvojice, sú málo zohrané a chýba mi tam tá správna chémia, asi to chce čas, alebo skúsiť ich inak poprehadzovať. Preto som aj písal, že by možno pomohlo, ak by tréner troška improvizoval so zostavou, aspoň v obrane by to mohlo pomôcť.

Huskins - Pietrangelo (slabá zohratosť, v podstate sa vôbec nepoznajú, doteraz nikdy spolu nehrali)

Jackman - Shattenkirk (odohrali spolu pár zápasov v min. sezóne, inak dobre zložená dvojica)

Nikitin - Polak (Nikitin potrebuje viac hernej praxe a pravdou je aj to, že Polák je v začiatku sezóny zatiaľ menej výrazný)

- teraz je vidieť ako chýba Colaiacovo a podľa mňa by sa nám hodil aj jeden starší defenzívne ladený D - typu Jackman, no o triedu lepší.
5281 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS