Nejhezčí na tom je, že tímhle přímo přiznává, že konktrakt - který on sám s velkou slávou loni s Vinnym podepsal - stojí za starou belu, když ho už po roce (!) vyplácí. Ještě před jeho "silnou" sezonou.....příští sezonu budem mít v caphitu 2.2M za hráče, které vůbec nemáme (Prospal a Denis), to je určitě unikát a může se to stát jenom u nás. A pak že šetříme....
Se divím, že ho nevyměnil za nějakého beka a pořádného bitkaře, jak má ve zvyku. Zase sme celé NHL pro srandu, stejně jak v loni, takhle sem toho Tanguaye nepřilákáme, když se tu dějou takové věci.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
K tej vymene Prospala..asi len tolko, ze to nebolo take jednoduche a asi aj ten blbec Lawton by to urobil radsej, ako ho vyplatit, my sa snazime vymenil Nylandera uz asi rok..a to ma zmluvu uz len na dva roky, v takej situacii, na tak dlho a za take peniaze by bol fakt len tazko vymenitelny..ale naco vyplaca jedneho zo svojich najlepsich utocnikov, ktory si rozumie s ich najlepsimi hracmi (Vinnie, StLouis) a navyse moze hrat centra aj LK fakt nechapem..
Teraz budete mat na dost dlho v cap hite o daky ten milionik menej..
No, teď se Lawton všude vytahuje, jak půjde po top6 útočníkovi....no hergot aby ne, když do prvních dvou lajn máme 4 lidi, jenomže 6-4 bývává 2, a ne s velkou slávou jeden přeplacený polo-veterán...
I Vinny4 to kritizuje tenhle buyout a kdyby se ho Lawton zeptal, určitě by ho s tím poslal někam....
Čekám trade Martyho, s vysvětlením, že se nehodí Tocchetovi do koncepce, tam totiž patří jenom "big strong guys", kteří o puku ví akorát, že existuje, ale hlavně že umí hrát do těla...
I Vinny4 to kritizuje tenhle buyout a kdyby se ho Lawton zeptal, určitě by ho s tím poslal někam....
Čekám trade Martyho, s vysvětlením, že se nehodí Tocchetovi do koncepce, tam totiž patří jenom "big strong guys", kteří o puku ví akorát, že existuje, ale hlavně že umí hrát do těla...
No já myslím, že to už je 99.9%, ty články, které to publikovaly obsahovaly citace Lawtona a Vinnyho20 agenta, takže to je obvykle dost spolehlivý zdroj.
Jenom mě vadí, že nebyl daný na waiver, to myslím musí před buyoutem ne? Nebo se toho týká nějak no-trade klauzule, že pokud ji ten hráč má, tak může odmítnout waiver? Asi to tak nějak bude....
Hehe, teď dojde Vinny4 za Lawtonem a řekne mu, že jestli nevezme Vencu zpátky, tak nebude hrát, a zítra budem číst "Prospal re-signs with Tampa, 2y, 5M"
Jenom mě vadí, že nebyl daný na waiver, to myslím musí před buyoutem ne? Nebo se toho týká nějak no-trade klauzule, že pokud ji ten hráč má, tak může odmítnout waiver? Asi to tak nějak bude....
Hehe, teď dojde Vinny4 za Lawtonem a řekne mu, že jestli nevezme Vencu zpátky, tak nebude hrát, a zítra budem číst "Prospal re-signs with Tampa, 2y, 5M"
„Samozřejmě jsem velmi zklamaný. Cítím s ním. Vím, že má Tampu rád. Vždycky se mi s ním hrálo dobře.“ Vincent Lecavalier komentuje odchod Václava Prospala. nhlpro.cz
No, k tomu se nedá nic říct a jen smutně hledět. Když už udělal Lawton takovouhle hovadinu, tak doufám, že jí náležitě opraví. Jinak mě už ten Tanguay začíná sr*t, si nedokáže vybrat ze tří týmů, to nakonec s nim skončí jak s dědkem Sundinem kterej se rozhodoval až do Vánoc a pak hrál ho*no. Stále jsou ještě volní kvalitní hráči, kteří se momentálně hodně píší na zahraničních forech: Sýkora, Tanguay, Kessel, Zherdev.
No, k tomu se nedá nic říct a jen smutně hledět. Když už udělal Lawton takovouhle hovadinu, tak doufám, že jí náležitě opraví. Jinak mě už ten Tanguay začíná sr*t, si nedokáže vybrat ze tří týmů, to nakonec s nim skončí jak s dědkem Sundinem kterej se rozhodoval až do Vánoc a pak hrál ho*no. Stále jsou ještě volní kvalitní hráči, kteří se momentálně hodně píší na zahraničních forech: Sýkora, Tanguay, Kessel, Zherdev.
tak ma napadlo, či nakoniec Kessel neskončí u nás v STL. Stále sa na niečo čakalo a o posile sa šušká už dlhšie. Nebol to nakoiec ani Cammaleri, ani Gionta a dokonca ani Heatley. Z BOS sa nám obchody daria (viď Boyes), tak by to nemuselo byť tak nereálne.
Sorry že vo vašom topicu, ale keď už tu padli tie mená, tak som zareagoval...
Sorry že vo vašom topicu, ale keď už tu padli tie mená, tak som zareagoval...
Nevadí
S Kesselem jsem sám zvědavý jak to dopadne, protože Bruins myslím po posledním podpisu nemají pod stropem skoro žádné místo, a Kessel jako RFA odejde přes trade. Tam bude i možná figurovat 1st pick, nějaká "hvězda" typu Mezsároš od nás to určitě nebude, protože by ji nezaplatili.....nvm no, teď už toho za Kessela -co se týká hráčů- asi moc nedostanou, spíš to vidím na ty drafty+prospecty....sakra aby tam nešel od nás Ranger, Lashoff, nebo oba, to bych byl velmi nerad....
Ale jako jestli ty naše výměny, podpisy a buyouty budou pokračovat tímhle stylem, tak 1st pick nedat z ruky, protože to zas bude top3!
Ale jako jestli ty naše výměny, podpisy a buyouty budou pokračovat tímhle stylem, tak 1st pick nedat z ruky, protože to zas bude top3!
Máme nového pomocníka k Tocchetovi
http://lightning.nhl.com/team/app/?serv ... eid=457873
Další zajímavý link
http://hokej.sport.cz/hokej/nhl/153995- ... ykora.html Podle toho co tam píšou, to vypadá na posily Tanguay-Sýkora, což by nebylo podle mě vůbec špatný
Druhá věc, která mě v článku docela zarazila je, že Krajíček taky nebude v Tampě pokračovat, takže se s tou největší pravděpodobností vymění.
Další zajímavý link
MMno pokud by se podarilo ziskat Sykorku s Tanguayem tak bych snad na oko Lawtonovi prominul vyplaceni Vency ... nebo se tak aspon budu tvarit 
Jinak ohledne krajicka hovori famy nasledovne: Krajicek for Modin
Ja teda jsem proti, myslim, ze Freddy (tedy za predpokladu ze bude Tanguay a SYkorka) by u nas byl hrac do X-ty lajny coz s uctou ke vsem jeho hokejovejm i lidskejm kvalitam asi nepotrebujeme. Mimochodem, nevite nekdo proc v CBJ posledni dva roky hral tak malo zapasu ?
Jinak ohledne krajicka hovori famy nasledovne: Krajicek for Modin
Ja teda jsem proti, myslim, ze Freddy (tedy za predpokladu ze bude Tanguay a SYkorka) by u nas byl hrac do X-ty lajny coz s uctou ke vsem jeho hokejovejm i lidskejm kvalitam asi nepotrebujeme. Mimochodem, nevite nekdo proc v CBJ posledni dva roky hral tak malo zapasu ?
Omg to ne-e toto, NEpotřebujem hráče jako Modin. Úplně zbytečné toto, potřebujem Tanguaye, Kessely a jim podobné....
Málo zápasů hrál určitě kvůli zraněním....
K tomu novému asistentovi, jako ok, vůbec ho neznám a je mi to víceméně jedno, ale proč nesáhnout do vlastních řad? Dave Andreychuk?
Málo zápasů hrál určitě kvůli zraněním....
K tomu novému asistentovi, jako ok, vůbec ho neznám a je mi to víceméně jedno, ale proč nesáhnout do vlastních řad? Dave Andreychuk?
Jestli má být ten tvůj slavnej Sýkorka náhradou za Prospala,tak to at' jde Lawton už fakt do hajzlu.Nechápu princip.Prospal je určitě lepší jak Sýkora.Když už ho vyplatil,tak at' přijde Kessel a Tanguay :beee:safa píše:MMno pokud by se podarilo ziskat Sykorku s Tanguayem tak bych snad na oko Lawtonovi prominul vyplaceni Vency ... nebo se tak aspon budu tvarit
Krajíček snad neodejde,je to náš poslední Čech v týmu ... to už raději Meszároš,když se Lawton snaží tak ''šetřit''.Ten je nám stejně k hovnu.Hale to samé.Krajíček ted'ka trénoval u nás v Olomoucí , kompletně ve výbavě Lightning ...
BTW,jak to že ještě není Lashoff podepsanej ? Co ten hotentot Lawton zas dělal celou dobu ? No comment fakt už raději ...
Rozhovor s Krajícem : http://olomoucky.denik.cz/hokej_region/ ... rajic.html
Hele, Kisine, nemam z odchodu Vency o nic vetsi radost nez ty ... ale na Sykoru mi nesahej ! 
JInak doufam, ze jsi od Krajicka vyzvedel nejakej zakulisni drby kdyz trenoval u vas v OL
Jinak ten jak rikas hotentot Lawton nejdriv draftoval, pak hledal nejaky ty obrance, pak hledal golmana a pak hledal na kom by usetril aby mohl podepsat co podepsat ma. Fanousci jsou strasne nevdecny ... a netrpelivy ;-D
JInak doufam, ze jsi od Krajicka vyzvedel nejakej zakulisni drby kdyz trenoval u vas v OL
Jinak ten jak rikas hotentot Lawton nejdriv draftoval, pak hledal nejaky ty obrance, pak hledal golmana a pak hledal na kom by usetril aby mohl podepsat co podepsat ma. Fanousci jsou strasne nevdecny ... a netrpelivy ;-D
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé