od
mt-svk » úte 12. úno 2013 07:00
No co povedat. Ta nevyrovnanost je ubijajuca, pritom vieme zahrat aj so zjavnymi favoritmi, ale doplacame na neskutocnu nevyrovnanost vykonov. Kedze sa mi vcera vratil pocitac z opravy, mozem konecne stahovat zapasy, takze si takyto pozriem... ale cloveku sa chce plakat ked vidi, aky ma tim potencial a ako ho "naplna".
Ale co tesi... zrania sa nam obrancovia, no na ich miesto pridu mladi... zrani sa Nikitin, Wiz a Aucoin... pride Erixon a Savard s Holdenom... fajn, Holden a Savard znova smer Springfield, ale... zrani sa Moore a pride Goloubef... a hra, podla ohlasov, vyborne... to znamena... mame styroch kvalitnych skusenych zadakov, troch kvalitnych mladych (Moore, Erixon a Goloubef), ktori maju vyhodu tu, ze su velmi rychli a vyborne citaju hru... a to sa este nevyzdravel Ryan Murray.... to je potencial, aky ma malo timov... toto nam mnohe timy mozu zavidiet. Teraz musime spravne postupovat vo vyvoji, aby sme znova nieco nepokakali... a kedze kvalitni obrnacoiva su nedostatkovy tovar, bude o nich velky zaujem s patricnou protihodnotou v utoku

Inak, Goloubef je pravak.