áno sú, ale to zloženie útokov som ja osobne bral, ako pohľad jedného s fanúšikov, nie ako dogmu, na to tam je predsa tréner.petrik píše:hmm a nie su to vsetci prave kridla?mountain píše:Hezké. Celkem si mi to líbí, Ottawa dostala asi tak maximum, co šlo. Aspoň přestanou být "týmem jedné lajny" (Heatley-Spezza-Alfredsson) a rozloží hezky síly i do druhého útoku:
Michalek-Spezza-Alfredsson
Cheechoo-Fisher-Kovalev
Takhle? Nevím, nejsem fan SensNevypadá to špatně, myslím, že vzhledem k dané situaci (že Heatley "musel" odejít) na tom nějak neprodělali. Plud 2nd round se hodí. Sharks se zasa "zbavili" Cheecooa, kterému se vůbec nedařilo.
![]()
ale inak suhlasim ze sens z toho asi vytlkli maximum
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Tak můj názor na výměnu
Dany Heatley - San Jose
Milan Michálek, Jonathan Cheechoo a druhý výběr v draft - Ottawa Senators
Osobně si myslím, že Ottawa na tom trochu více vydělala. Michálek a Cheechoo velmi dobří hráči do druhé lajny a v druhém kole draftu se dá vybrat velmi dobrý hráč. A plus k tomu všemu ještě prostor v platovém stropu. Naopak San Jose na tom získá pokud si Thorton a Heatley sednou. Poté můžou vytvořit opravdu údernou dvojici. Přesto ztratily dva velmi kvalitní útočníky a především Michálek by mě mrzel. Každopádně počkejme si do sezony. Poté kdo na tom vydělal více se dozvíme.
Dany Heatley - San Jose
Milan Michálek, Jonathan Cheechoo a druhý výběr v draft - Ottawa Senators
Osobně si myslím, že Ottawa na tom trochu více vydělala. Michálek a Cheechoo velmi dobří hráči do druhé lajny a v druhém kole draftu se dá vybrat velmi dobrý hráč. A plus k tomu všemu ještě prostor v platovém stropu. Naopak San Jose na tom získá pokud si Thorton a Heatley sednou. Poté můžou vytvořit opravdu údernou dvojici. Přesto ztratily dva velmi kvalitní útočníky a především Michálek by mě mrzel. Každopádně počkejme si do sezony. Poté kdo na tom vydělal více se dozvíme.
Naprostý souhlas, jako fanda Habs říkám bohužel...ivan23 píše:myslím si, že Cheechoo je pomerne slušný hráč a zmena tímu mu dosť pomôže, a ak bude v jednej lajne s takým hráčom ako je Kovalev, tak to nemusíme mať obavy, verím, že si budú rozumieť a ich tímu to pomôže. OTT spravila podľa mňa dobrý kšeft...mountain píše:Hezké. Celkem si mi to líbí, Ottawa dostala asi tak maximum, co šlo. Aspoň přestanou být "týmem jedné lajny" (Heatley-Spezza-Alfredsson) a rozloží hezky síly i do druhého útoku:
Michalek-Spezza-Alfredsson
Cheechoo-Fisher-Kovalev
Takhle? Nevím, nejsem fan SensNevypadá to špatně, myslím, že vzhledem k dané situaci (že Heatley "musel" odejít) na tom nějak neprodělali. Plud 2nd round se hodí. Sharks se zasa "zbavili" Cheecooa, kterému se vůbec nedařilo.
Jestli dělal Heatly v kabině dusno, tak jeho odchod pomůže i soudržnosti týmu, což je v dnešní době platového stropu a tím pádem naprosto vyrovnané NHL, asi to nejdůležitejší... Cheecoo může nabrat druhý dech a Michálek je hráč, kterého by si přál každý trenér ve svém týmu. Podle mě perfektní trade pro obě strany, což je poslední dobou celkem vyjímka
Jestli bude v pořádku Leclaire a trošku pořeší v OTT ještě obranu, tak je Ottawa zpět ve hře
Přesně tak, máme zase o jednoho silného soupeře více...neis píše:Jestli dělal Heatly v kabině dusno, tak jeho odchod pomůže i soudržnosti týmu, což je v dnešní době platového stropu a tím pádem naprosto vyrovnané NHL, asi to nejdůležitejší... Cheecoo může nabrat druhý dech a Michálek je hráč, kterého by si přál každý trenér ve svém týmu. Podle mě perfektní trade pro obě strany, což je poslední dobou celkem vyjímkaJestli bude v pořádku Leclaire a trošku pořeší v OTT ještě obranu, tak je Ottawa zpět ve hře
tak a je to tu !!!
Phill Kessel
Toronto Maple Leafs
http://tsn.ca/nhl/story/?id=291601
cena je podla mna pomerne vysoka - 1. a 2. kolo draftu 2010; 1. kolo draftu 2011
myslim ze aj cepi bude spokojny
Phill Kessel
cena je podla mna pomerne vysoka - 1. a 2. kolo draftu 2010; 1. kolo draftu 2011
Cena je vysoká, ale myslím, že Toronto rozhodně neprodělalo, protože teď má pohromadě hodně solidní tým (bohuželpetrik píše:tak a je to tu !!!
Phill KesselToronto Maple Leafs
Tak já osobně si tedy myslím, že Boston na tom vydělal o trošičku více. A může být zcela spokojen. Budoucnost by měl mít velmi slibnou.
Jak už tady zmiňovaly ostatní Toronto za Kesella dali dost. Ale Kesell asi za to stál. Budoucnost to je a do jejich týmu si myslím, že zapadne a hodí se tam. Burke to vzal za správný konec a složil dost silný tým.
Jak už tady zmiňovaly ostatní Toronto za Kesella dali dost. Ale Kesell asi za to stál. Budoucnost to je a do jejich týmu si myslím, že zapadne a hodí se tam. Burke to vzal za správný konec a složil dost silný tým.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé