:-(Tak je konec léta a budoucnost nejasná.Ze zpráv ohledně kolektivní smlouvy mě vychází,že pravděpodobně se včas nezačne a kratší výluka zřejmě bude.
Už teď se to projevuje nad uvažovaných výměnách.GM se do ničeho nehrnou.Neděje se zhola nic.Vůbec nic.Čisté spekulace a pouze zbožná přání některých medii a fanoušků.
Osobně jsem přesvědčen,že těch výměn bude nakonec minimálně a bůhví, jestli k nějaké vůbec dojde.Zřejmě víc než kdy jindy platí to,co říkal Bergevin,že dnes krom požadovaného platu je třeba hráčům zajistit vyhovující prostředí jak pro ně samé ,tak pro jejich rodiné příslušníky,zkrátka aby se jim ve městě líbilo a chtěli tu zůstat.
Co se týká Montrealu jsem ještě skeptičtější.Nemáme moc místa pod platovým stropem,Subban stále nepodepsaný,Doan příliš drahý a je dost nepravděpodobné,že k něčemu u nás do začátku ročníku ještě dojde.I tak se s tím co máme dá už solidně hrát.
Nakolik došlo k posílaní tak výraznému,že se to projeví na výsledcích,ukáží teprve přípravné duely a především ročník samý.Nebudu tedy nic kritizovat a počkám si až se začne.
Pokusil jsem se sepsat sestavu,jak bych to viděl
Brankáři jasní
Price ,Budaj
Obrana
Gorges - Subban(nepodepíší-li včas,na jeho místě Markov)
Jemelin -Markov
Kaberle(bohužel jeho plat ho předurčuje,aby hrál) -Bouillon
Diaz - Weber
Útok
Bourque-Plekanec -Gionta
Paccioretty-Desharnais- Cole
Moen-Eller-Prust
Gomez-Whitte -Armstrong
Náhradníci
Leblanc(doufám,že Gomeze brzy vystřídá), Gallagher,Nokelainen,Geoffrion,Blunden
Farma se rýsuje v Hamiltonu následně.
Golmani
Desjardins,Mayer(Delmas)
Obrana
Nash -Pateryn
St-Denis -Stejskal
Beaullieu-Tinordi
Ellis - Bennett
Útočníci
Leblanc -Nattinen -Palushaj
Gallagher -Galchenyuk(doufám,že už ho zkusí v AHL) -Geoffrion
Avsyn- Dumont-Blunden
Hagelin-Holland-Berger(I.Schultz)
Náhradníci
Bournival,Quailler,Walsh
Zajímavost ze dneška
25.08.2012
Montreal má podle ESPN nejhezčí dres v zámořských soutěžích
NHL.cz
http://www.nhl.cz/CZ/29597/montreal_ma_ ... ezich.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Můj názor-,,Konečně si toho někdo všiml!!!

"