Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:
mt-svk píše:vozem vediet, co este robi v zostave nulovy brassard a preco znova nehral atkinson?
Lebo je zranený.
Ano je zraněný. Přesněji třísla, ale nemělo by to být dlouhodobé.
Předpokládá se že by se už mohl objevit na ledě dnes (i když moc šancí se tomu nedává) nebo zítra. Nejdéle 31. ledna proti St. Louis. Pokud půjde vše jak má.

Jinak na nadcházející dvě hry by ze Springfieldu neměl být nikdo povolán. Pokud nenastane další komplikace. A nebo jestli to trenér nepřehodnotí.

Jinak mám před sebou poslední týden kdy jsem ještě doma a mám čas.
Takže po vynechaném zápasu se Chicagem (nesledoval jsem) skouknu tenhle týden všechny tři a doufám, že uvidím minimálně dvě výhry. :wink2: :)
a dalsia vec, cas dorsetta na lade... trener si robi srandu, alebo jeho A automaticky znamena, ze sa premenil na snajpera?
mt-svk píše:a dalsia vec, cas dorsetta na lade... trener si robi srandu, alebo jeho A automaticky znamena, ze sa premenil na snajpera?
Tak Dorsett.
Já ho jako hráče mám rád a to především díky jeho povaze. Hraje vždy na plno a vždy by se pro tým přetrhl, ale na TOP6 prostě nemá a je to vidět.
Trenér se drží toho složení co začlo už v kempu. Na jednu stranu se mi líbí, že není nějaký hrrr a nesnaží se hráče hned rozpojit. A dává jim čas na sehrání. Na druhou stranu by to chtělo změnu a prohodit pár hráčů v 1. a 2. lajně.
Dorsett měl nahradit Callahana jak už jsi zmínila sama a sám Richards to v jendom rozhovoru řekl také. Což o to. Myšlenka dobrá, ale zatím funguje tak nějak napůl.

Uvidíme jak to bude šlapat dál. Ale náš útok trpí kvůli absolutní neformě Brassarda a Umbergera (tragičtí a to přímo doslova) a též také proto, že třetí naprosto fungující lajna je na ledě méně než by si díky svým výkonům zasloužila.
mt-svk píše:a dalsia vec, cas dorsetta na lade... trener si robi srandu, alebo jeho A automaticky znamena, ze sa premenil na snajpera?
Videl som dva nekompletné zápasy a tiež som si to všimol. :neviem: :sisi:
Po zápase s Chicagem, který jsem viděl jen zběžně a v záznamu přišel druhý perfektní výkon za sebou. :good: Jen s tím rozdílem, že dnes body máme. :yahoo:
Celkově jsem si to utkání užil a při sledování se bavil. :tv: Uznávám, že nemáme nejtalentovanější a nejlepší partu, ale hrajem srdcem a dnes šli za vítězstvím jako draci. :good: :good: :good:
Nějak nemám ani koho hanit. Všichni odvedli 100% práci a makali co to šlo. :good: Snad jen ten Umberger...ten se ne a ne chytit. :?
Letestu absolutně skvělý na oslabení a celkově čtvrtá lajna "Boll, Letestu a Gillies" byla energetická a efektivní.
Ryan Johansen se nám vyvíjí dobře a jeho hra je velice dobrá. Ten těch bodů a gólů v kariéře bude mít sakra hodně. :yes:
Anisimov a jeho výkon? To je lahoda. :) Obousměrnou hru bych od něho opravdu nečekal. :sok: Úžasný výkon. :good:
Tak a teď budu muset být chlap. :D Dorsetta musím pochválit. Byl dnes jedním z nejlepších. :yes:
Obrana na kterou jsem po třetím a čtvrtém zápase nadával, hraje momentálně spolehlivě a perfektně. Není co vyčítat.
Snad jen Moore by si zasloužil více minut, ale je pravda, že ti čtyři před ním mu to jen tak nedovolí, protože šlapou opravdu na jedničku.
Co by měl Richards udělat je ubrat prostor na PP Brassardovi a Umbegerovi. Ansimov, Foligno a Johansen si ho zaslouží více. :yes:
Ale jinak s koučem zatím velká spokojenost. :good: A doufám, že už všichni pochopili, že pokud chceme uhrát nějaké ty bodíky tak musíme hrát přesně jako dnes. To znamená spolehlivě, defenzivně a nepouštět se do žádného bezhlavého útočení.
Ano Dorsett hral naozaj vyborne, bohuzial Brassard pokracuje vo svojich nevaznych vykonoch, podobne ako aj Umberger, mozno by nebolo od veci urobit lajnu Umberger--Letestu--Dorsett a ako stvrtu Gillies--MacKenzie--Boll, vyradit Brassarda. Prva by mohla byt Dubinsky--Anisimov--Calvert a druha Prospal--Johansen--Foligno, pocitam so zranenim Atkinsonom. :)
Tak po včerejšku...Nemám moc co vyčítat. Hra nebyla úplně zlá a mohla by možná dopadnout jinak kdyby trenér nebyl takový vůl. Nic proti němu nemám, ale to nasazování hráčů je dost nelogické.

Nečekám, že vyhrajeme Stanley cup nebo že postoupíme do play off (možná trošičku stále doufám :oops:).

A myslím, že jdeme správným směrem (zatím to podle hry a mladíků vypadá) a hlavně všichni makají.

Ale od čeho tu máme sakra Umbergera, který se po tom ledě plouží. Vytáčí mě když vidím, že je mu je výsledek ukradený a ostatní kolem něj lítají a snaží se s tím něco udělat. A ještě k tomu si za tohle vyslouží ICE TIME JAK HOVADO.

Po včerejšku budu zle hodnotit jen trenéra, který není špatný, ale s tím nasazováním hráčů je dost vedle a nechápu o co mu jde.

Derek Dorsett - 17:33

Artem Anisimov - 14:54
:omg: :protest:

Nikitin a Aucoin mimo. Nebude to dlouhodobé, ale z farmy se asi někdo povolávat bude.
Pochvala pre Masona nebude? :noway:
Getzo5 píše:Pochvala pre Masona nebude? :noway:
Ale tak můžu ho pochválit. :) Nechytal zle. Naopak dobře a za góly můžou spíše hráči před ním, ale já už si nepamatuji kdy tým vyhrál když Steve stál v brance. Má nějakej porážkovej syndrom nebo něco tomu podobného. Jinak to nemůže být možné.
Ja som proste v soku, taky cas pre Dorsetta, co tam este robia Umberger s Brassardom, kopnut ich do prdele je malo.

Mohli sme vyhrat, ale trener ma svojich milacikov ktori budu hrat aj ked hraju velke ho*no :!: :!: :!:

Zapas opisem jednoducho, trenerska prehra :!: :!: :!:
Dneškem začínáme sérii šesti domácích zápasů v řadě. Což je dobrá příležitost urvat nějaké bodíky. :yes: I když soupeři to nejsou zrovna jednoduchý. :)

Jako první nás čeká Blues. Jsem na to utkání dosti zvědavý. Protože v sestavě bude trochu více změn. :hmm:

A to díky zraněním, které se začínají kupit. :? K Atkinsonovi nově přibili Nikitin, Aucoin a také Calvert.

Do hry se tedy dostane Savard a z farmy díky tomu jsou povoláni Erixon a Audy-Marchessault. :hmm:

Na Audyho jsem hodně zvědavý. Jdou na něho sakra dobré zprávy. Jeho styl hry je zajímavý a prý má na to být solidním playmakerem. No, uvidíme jak se ukáže. Už jen kvůli němu a Erixonovi se na zápas těším. :wave:

A změny v útoku také nevypadají špatně. Ansimov konečně v první lajně a Foligno šel v sestavě také oprávněně nahoru. :yes:

Tady je složení týmu z rána:

Umberger - Anisimov - Dorsett
Brassard - Dubinsky - Foligno
Prospal - Johansen - Audy-Marchessault
MacKenzie - Letestu - Boll

Tyutin - Savard
Johnson - Wisniewski
Moore - Erixon

Bobrovsky
Mason

Tipuji, že Bobr to zavře. :good: Audy dá ihned gól a Dubinsky s Johansenem se konečně trefí. :wave: Tedy 3:1 pro Jackets. :frajer2:
Ještě, že od neděle začínám chodit do práce. Nebudu mít čas sledovat. Včera to byl trénink pro Blues. Příšerné!!!
Mason dochytal skvelo no Bobrovsky je pre mňa veľké sklamanie. Inak zaujímavý zápas, škoda tej prvej tretiny kde si vlastne Blues robili z obrany "dobrý deň".
Sme neskutocne nevyrovnani, takto to dalej nejde, musime s tym nieco robit. Zapas si prezriem v zazname, potom sa k nemu vyjadrim. :)
Anisimov :clap:

uzasny vykon, vyzera to tak ze sme konecne nasli toho prveho centra :cool:
Nakonec jsem neodolal a zápas jsem skkoukl. :) Docela spokojenost. Hráli jsme dobře. :yes:
Ale Evča to napsala správně. S takhle nevyrovnanými výkony se musí něco udělat. Takhle to přeci nejde. :neviem:

Jinak zranění se nám kupí. :? James Wisniewski otřes mozku. :-(
Zaujma ma, koho povolame, podla mna jedneho z trojky Holden, Goloubef, a ten... no jak sa vola ten defenzivny obranca... . Ja by som dala sancu Goloubefovi. :)
Podla ma sancu dostane Erixon.
Johnson - Erixon
Tyutin - Savard
Moore - Aucoin

Inak zatial to vyzera ze by sme mali mat dva drafty v TOP10 (CBJ a LA) a dalsi minimalne v TOP20. Dufam ze Scotty bude brat vyhradne utocnikov, na McKinnona by som sa ani tak nezameraval, skor taky Jonathan Drouin (Lw/C) a Lindholm (C/Rw). Aj ked NHL podpisala dohodu so SEL ze draftovany Svedi mozu odist do NHL az v 21. Obranu mame az pretalentovanu, je tam pretlak, v brane je taktiez velky potencial (Bobrovsky, Allen, Dansk, Korpisalo). Chce to jednoznacne tahat utocnikov, najlepsie konstruktivne kridla.
Erixon je v time nejaky ten patek, Aucoin je tiez zraneny :D

co sa tyka draftu, uvidime na konci sezony kto kde bude, mozeme aj trejdovat, uvidime :)
Mikey je nějak mimo. :wink2: :D

Povolání Holdena je dobrý tah. :yes: Na farmě to byl stejně jeden z posledních, který na hlavní mužstvo má. I když jsem jeho povolání očekával už dříve (místo Savarda). Holden je typický spolehlivý bek na post 7 obránce. :yes:

Jinak draft opravdu nemá cenu řešit. Vždyť do konce sezóny se toho může udát a hlavně situace na trhu se může klidně ještě 4x změnit. Takže tohle je zatím bezpřdmětné téma.
Nejak som nezaregistroval zranenie Aucoina :oops: v tom pripade urcite jeden z dvojice Holden - Prout
mali by sme trejdnut cody goloubefa IMHO, ak mu nechceme dat sancu, pre nhl je lepsi ako pomaly savard, ktoreho treba tlacit, v defenzive sa zlepsil... savard je dobry pre ahl, ale jeho pozicna hra a myslenie nie su na takej urovni, aby vykompenzovali jeho korculovanie, v hr ked je pressing casto chybuje... preco ho tak preferujeme?????
Skor by som rychlo trejdoval Savarda, kym ma este taku hodnotu aku ma. Po tom ake si spravil v Ahl meno, urcite by sme za nho dostali viac ako za Goloubefa, ktory je podla mna lepsi obranca
Dawe4 píše:
Co by měl Richards udělat je ubrat prostor na PP Brassardovi a Umbegerovi. Ansimov, Foligno a Johansen si ho zaslouží více. :yes:
na ya, naturlich
#CBJ assign Ryan Johansen to Springfield.
Mam zle tusenie, ako vidim uspesna praca s mladikmi uspesne pokracuje... nakopat niekoho do zadku :!: :!: :!:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS