Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak koukam se na zapas Carolina - Boston a jsem rad, ze jsem se pro to rozhodl. Zapas to neni spatny, protoze Carolina si tam dela co chce :D . Na to, ze je to posledni tym NHL, tak Canes predvadeji nadherne akce. Opravdu lahudky a Medvidci nam prohravaji 0-4!!! Vsechny goly prakticky do prazdne brany, radost se divat. Bostonu uz vazne pomuze jen olympicka prestavka... Jen by to vazne chtelo vyhrat jeste neco do te doby nez prijde. Kolem te 8.pricky to je sakra napraskane a bostonsky parnik se potapi porad niz a niz...

Jinak ja jsem nebyl ten co psal, ze jste loni meli stesti. Proste jste to hrali neskutecne, mne se vase hra prave narozdil od te letosni libila a rikal jsem taky, ze finale konference Boston-Pittsburgh by bylo zrejme skvelym zazitkem.
Budem strucny... teraz je na tahu GM! Uz to nie je o cakani na Savard-a, o zraneniach, o smole... na tu nemohucnost v utoku a neraz aj v obrane sa neda pozerat. Osobne cakam TRADE resp. viac vymen v priebehu najblizsich dni, lebo po olympijskej prestavke uz moze byt neskoro.

List hracov ktorych by som bez vahania vymenil: Wheeler, Ryder, Sobotka, Wideman, Hunwick, Ference (po uzdraveni), a v pripade super nahrady aj Krejci.

P.S.: Osobne nebudem prekvapeny ak v piatok na lavicke uz nebude Julien... nemyslim ze to je jeho chyba a velmi je mi sympaticky ale proste GM musi nieco spravit co najskor a ked sa mu nepodari trade tak trener moze padnut za obet.
Inak je nenormalne ak nasim najlepsim a najviac bojujucim hracom je 41. rocny Recchi... a dalej som spokojny snad len s Paille a Whithfield-om.

Wideman si zase pripisal -4 body, v podstate bol na lade pri kazdom inkasovanom gole... tak ako to pise vacsina fanusikov treba ho vymenit, dat na waiver alebo aspon posadit na tribunu... myslim ze mal kopec sanci sa dostat z utlmu a ked to nezabralo, mozno cas na tribune mu moze len pomoct. A keby sa nahodou nasiel nejaky "naivny GM" a zobral ho to by bolo super... zial pri jeho plate a vykone je rovnako ako Ryder nevymenitelny a ani cez waiver ho nikto nezoberie.

Samozrejme nie len on je na vine utlmu ale na jeho hru sa neda pozerat, v obrane robi chyby, a v utoku stiela totalne mimo resp. do hracov.

Bez preratavania platoveho stropu, myslim ze GM by mohol skusit nejaky trade a ziskat Visnovskeho za trebars Hunwick + Wheeler, pripadne nejaky draft.
cepi píše:
ivan23 píše:tak, tak, mackovia sa dosť trápia a Staal ožil, dúfam, že nesklamú môj ciťák na prekvapenie dňa...
prekvapenie dna bude, ak mackovia ziskaju 2 body...
:frajer2:

:nervy: :nasraty: :evil: :buch: :protest: :hroza:

fajn, hadam staci, uz ma nebavi vypinat prenos v polke zapasu...uvod, taky aky si predstavujem, prvych 10 minut hra pod kontrolou, mohli sme bez problemov supnut 2 goly. Ward bol proti, nedas dostanes a potom sa to uz viezlo...vrcholom vsetkeho bol 4 gol do nasej kleci, ked si Whitney z nasich hracov spravil slalomove branky :beee:

tak ako pise, kowy, na tahu je GM, vymena trenera (toho by bolo ale skoda), aj ked skôr sa priklanam na hracske vymeny, lebo takto to dalej nemôze fungovat...!...takyto medvedi krc uz nepamätam..!..chce to bez debatky novu cerstvu krv...inak pôjdeme do prdele a nie do PO...

Obrázek :hroza:

Obrázek
:?: Zmenil sa káder tímu, ktorého ste kapitánom, v porovnaní s posledným ročníkom výraznejšie?
:arrow: „Práveže veľmi nie. Väčšina hráčov zostala, odišli akurát Shane Hnidy, Aaron Ward či Phil Kessel, na ich miesta prišli mladíci, takže až taká veľká obmena kádra nenastala. Zostali sme vlastne pohromade.“

:?: V čom sú momentálne najväčšie slabiny Bostonu. Čo nejde podľa vašich predstáv?
:arrow: „Ak by som to mal v krátkosti definovať, tak to, že nehráme dobre pravidelne. Raz zahráme uspokojujúco, ale potom príde totálny výbuch a nestačíme sa čudovať. Takéto výkyvy nie sú dobré, nevieme chytiť šnúru, v ktorej by sme zaznamenali stabilnejšie výkony v sérii. Chýba nám konštantnosť.“

:?: To je tá smutnejšia stránka. Určite však existuje aj tá optimistickejšia. Za čo by ste mohli svoj tím pochváliť?
:arrow: „Predovšetkým za to, že je to tvrdo pracujúce mužstvo, ktoré vie na ľade drieť do úmoru. Niekedy však len to nestačí, treba do toho dať aj rozum. Ak sa tieto dva atribúty skĺbia, potom by to mohlo byť ideálne.“

:?: Aké ciele si dal vlastne Boston v tejto sezóne?
:arrow: „Také, ako každý lepší tím. Teda byť v šestnástke postupujúcich do play-off. To je základ, od ktorého sa všetko odvíja. Vo vyraďovačke je to už aj o šťastí. V uplynulej sezóne sme podľa mňa urobili veľký pokrok, v druhom kole sme síce vypadli s Carolinou, ale až v siedmom zápase série. A takmer sme postúpili ešte ďalej, lebo sme v tom rozhodujúcom duele podľahli až v predĺžení. Ak sa už prebojujeme do bojov o Stanleyho pohár, aj my by sme ho, pochopiteľne, radi získali.“

:?: Povedzte úprimne, je v silách Bruins, aby ste mohli siahnuť po tej najvyššej méte?
:arrow: „Reálne to je. Ale na to, aby to vyšlo, treba viacero faktorov. Prvým a najdôležitejším je forma v správny čas. Bez nej to nejde. Potom sa vám musia vyhýbať zranenia, aby vám z ideálnej hráčskej mozaiky nepovypadávali dôležité sklíčka. No a tretím, nemenej dôležitým faktorom je aj povestné šťastie. Ak sa tieto tri spomínané veci spoja v jeden celok, máte vyhraté.“

:?: Je pre vás niekto vo vašej Východnej konferencii prekvapením?
:arrow: „Veľké prekvapenia som naozaj nezaznamenal. Som však trochu sklamaný z nášho súčasného postavenia v tabuľke. V konferencii sme až siedmi. Pevne verím, že vo zvyšku základnej časti sa to vylepší.“

:?: V Bostone ste uznávaným kapitánom. Ako si možno podľa vás vybudovať ten správny rešpekt?
:arrow: „Treba najskôr povedať, že nosiť na drese kapitánske céčko je predovšetkým obrovská zodpovednosť. A kým ho získate, vyžaduje si to množstvo tvrdej práce. Určite tento honor nezískate len tak, že niekomu padnete do oka. Mne však povinnosti navyše neprekážajú, som rád, že som kapitán a prirástlo mi to k srdcu. Od útleho veku som mal rád výzvy a toto bola jedna z nich. Svojím spôsobom je to aj odmena za tvrdú robotu.“

:?: Vy síce vzbudujete rešpekt už len svojou postavou, čo všetko však ešte musíte pridať, aby bol v tíme poriadok?
:arrow: „Určite, postava hrá svoju maličkú rolu, ale nemyslím si, že všetko sa skrýva len vo fyzickej danosti. Spoluhráči vás musia uznávať ako osobnosť, z ktorej na jednej strane srší pozitívna energia, vďaka ktorej viete v tíme zapáliť potrebnú iskru, ale vidieť musia aj pracanta, vodcu. Inak nemôžete od spoluhráčov vyžadovať nič. Nemôžete vyhlasovať jedno a robiť druhé. Sami musíte byť príkladom. Potom je ľahšie urobiť si poriadok. Patria k tomu aj tvrdšie metódy, ak treba, viem ich použiť. Ale nechám si ich pre seba.“

:?: Do vášho mužstva prišiel nedávno aj vaším pričinením útočník Miroslav Šatan. Zdá sa nám, že sa adaptoval až neobyčajne rýchlo. Čo hovoríte na jeho angažovanie?
:arrow: „Bolo to naozaj dobré rozhodnutie. Je to inteligentný hokejista, ktorý sa prispôsobil veľmi rýchlo. Bez akýchkoľvek problémov medzi nás zapadol.“

:?: V čom vidíte jeho najväčšiu prospešnosť pre Bruins?
:arrow: „Predovšetkým, má úžasné hokejové myslenie. Aj veľmi šikovné ruky, vie si podržať puk, nie je unáhlený a má prirodzený inštinkt a čuch na góly. Vie, kde má v danom okamihu v okolí bránky stáť a to je veľmi dôležité.“

:?: V jednom z našich rozhovorov sa Miro vyjadril, že za pomoc pri jeho angažovaní vás pozve na večeru. Už sa stalo?
:arrow: „Áno, už sme na jednej boli. Splnil, čo povedal.“

:?: Zrejme ste aj celkom rád, že máte v mužstve slovenského parťáka, nie?
:arrow: „Určite áno, veď som ho neprezadzoval náhodou. Preto som sa mu snažil v začiatkoch aj trochu pomôcť. Dosť často chodí aj k nám, lebo je v Bostone bez svojich najbližších. Tí zatiaľ zostali v New Yorku.“ (denniksport)
A koho by jste ještě chtěli porazit, když ne poslední Carolinu?. :roll: ..Něco se bude muset stát, jinak máte po play off...Na to se nedá koukat, vážně :hroza: ...Nebo čekají na návrat Savarda a pak to rozbalí?...Mám Boston rád, ale letos stojí za velký kulový! :thumbsdown:
vystizne :buch:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IBpVVw8URLk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IBpVVw8URLk&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ted mate 51 zapasu a 54 bodu. Doma jste hrali 27krat, venku 24krat. Do patku mate pauzu a muzete premyslet co dal, bud konstruktivne, anebo se muzete taky skvarit ve vlastni stave a deprimovat se svymi vykony...

Rozpis Bostonu do olympijske prestavky: at Buffalo, vs Los Angeles, vs Washington, vs Montreal, vs Vancouver (do teto doby musite neco povyhravat, protoze to uz bude 31 zapasu doma a jen 25 venku). Pak jedete jeste do Montrealu, Buffala, Tampy a Floridy.

Takze 9 zapasu do olympiady vas jeste ceka, mne prijdou ze jsou to spis tezke zapasy... 2krat Buffalo, je tam WSH, Vancouver, nebezbecny tym LA. Pak budou dulezite zapasy s Canadiens, kteri ale nejsou ve spatne forme. No a trip na Floride taky neni nic jednoducheho. Pokud z toho uhrajete 10 bodu, bude to pro vas OK, ale nevim nevim...
"...Generálnemu manžérovi klubu Petrovi Chiarellimu sa nepozdáva cena, ktorú Thrashers za svoju hviezdu požadujú. Bruins by museli za Kovaľčuka pravdepodobne obetovať hráčov prvých dvoch útokov - Milana Lucica a Davida Krejčího...."

:stop: never ever!

Tuzobne ocakavam navrat Savarda do zostavy. Zazrak to asi neprinesie, ale nadej tu je :)
Takto vyzerali dnesne utoky na treningu:

Daniel Paille -Marc Savard -Miroslav Satan
Milan Lucic - Patrice Bergeron -Mark Recchi
Blake Wheeler - David Krejci - Michael Ryder
Shawn Thornton - Vladimir Sobotka - Byron Bitz

Aby sme nemali "nahodou extra hracov" tak trening kvoli obnovenemu zraneniu nedokoncil Thornton. Julien povedal ze tento tyzden by uz mohol zacat trenovat aj Sturm a Begin... no osobne neverim ze ich v hre uvidime skor ako za 7-10 dni.

Savard a Bitz sa citili po treningu dobre a ak sa nic nezhorsi tak v piatok by mali obaja hrat.
Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský by mohol byť súčasťou výmeny hráčov medzi svojím Edmonton a Bostonom.

Problémy z iného súdka má Boston. Zranenia kľúčových hráčov a 5 prehier v rade posunuli klub na nepostupovú deviatu priečku vo Východnej konferencii. Generálny manažér Peter Chiarelli potrebuje tím oživiť. Mohol by tak urobiť zo zdrojov najslabšieho tímu NHL. Hoci Višňovského kontrakt vo výške 5,6 milióna môže byť pre "medveďov" vzhľadom na priestor pod platovým stropom menším problémom, benefitov pre jeho angažovanie je niekoľko.

Višňovský by mohol byť ideálnym partnerom pre kapitána Bostonu a krajana Zdena Cháru v elitnej obrannej formácii. Spoluprácu si už vyskúšali v slovenskom reprezentačnom drese a je možné, že ju opäť oprášia na februárových zimných olympijských hrách vo Vancouvri.

V takejto zostave by mal Chára na starosti tvrdú fyzickú obrannú prácu a streľbu od modrej čiary a rýchly Višňovský by podporoval útok. Navyše v Bostone majú problém s ideálnym partnerom pre slovenského obra, keďže Denis Wideman je zatiaľ veľkým sklamaním. V uplynulej sezóne nazbieral 50 bodov, no v tejto má na konte len 15. Pokiaľ vedenie Bruins nedá prednosť pred uzávierkou prestupov, ktorá je 3. marca, nákupu útočníka - kanoniera, je Višňovský ako hráč užitočný na oboch koncoch ľadovej plochy tou najlepšou voľbou (pravdask)

nie je co riesit, angazovanie Visnu by bolo paradnou volbou :good: :good: :good:
Opýtaj sa vedenia Bostonu, či rovno nechcú celú SVK repre. Poslednú dobu mi to tak pripadá. Za chvíľu tam skončí aj Jurčina :D, ktorý ževraj po sezóne odíde z Columbusu.
Udivuju ma tie spekuklacie ..kazdy tyden ma prist niekto iny..paanicku.. :D :D
yzy19 píše:Opýtaj sa vedenia Bostonu, či rovno nechcú celú SVK repre. Poslednú dobu mi to tak pripadá. Za chvíľu tam skončí aj Jurčina :D, ktorý ževraj po sezóne odíde z Columbusu.
Jurcinu sme uz mali :frajer2: a to ze mame v time sk hracov, neriesim, pre mna v BOS hrac ako hrac...v prvom rade riesim kvalitu, nech by sa k nam mal dokotulat trebars aj nejaky mongol...Visna paradnu kvalitu ma, takze sup s nim k nam :)
cepi píše:
yzy19 píše:Opýtaj sa vedenia Bostonu, či rovno nechcú celú SVK repre. Poslednú dobu mi to tak pripadá. Za chvíľu tam skončí aj Jurčina :D, ktorý ževraj po sezóne odíde z Columbusu.
Jurcinu sme uz mali :frajer2: a to ze mame v time sk hracov, neriesim, pre mna v BOS hrac ako hrac...v prvom rade riesim kvalitu, nech by sa k nam mal dokotulat trebars aj nejaky mongol...Visna paradnu kvalitu ma, takze sup s nim k nam :)
maro píše:Udivuju ma tie spekuklacie ..kazdy tyden ma prist niekto iny..paanicku.. :D :D
:D a s bliziacim sa trade dwd line bude tych spekulacii len a len pribudat, nie tyzdenne ale denno denne :D
Ale môže sa vrátiť k vám. Ako Vrbata do Phoenixu.
Lubo by byl dobrá posila, o tom vůbec nepochybuju...Spolu s Chárou by vytvořili silnou obranou dvojici...Zdeno by se musel více soustředit na obranu, jelikož Lubo je ofenzivní bek...Mohlo by to fungovat... :yes:

Dotaz: Proč fanoušci Bruins bučí na Lucice?... Nešlo si toho nevšimnout! :eek2:
yzy19 píše:Ale môže sa vrátiť k vám. Ako Vrbata do Phoenixu.
my potrebujeme hraca smerom dopredu...chapisto :)
Jirka-IV píše:Lubo by byl dobrá posila, o tom vůbec nepochybuju...Spolu s Chárou by vytvořili silnou obranou dvojici...Zdeno by se musel více soustředit na obranu, jelikož Lubo je ofenzivní bek...Mohlo by to fungovat... :yes:
spominana obranna 2jka by bola bez pochyby jednou z najudernejsich v ramci NHL :yes:
Jirka-IV píše:Dotaz: Proč fanoušci Bruins bučí na Lucice?... Nešlo si toho nevšimnout! :eek2:
divaci nebucia ale povzbudzuju: "Loooooooooooch" :wink:

v nasom pripade sa da vymena ocakavat podstatne skôr ako 3.marca...Chia uz zhavi linky Obrázek

Obrázek
cepi: To se poslední dobou nějak rozmohlo...Ve Vancouveru je taky každou chvíli slyšet "LUUUUUUUU"! :D :D :D
Chara - Visnovsky tak to je dobra zostava ved tak hravaju aj na MS
Višňa do Bostonu :?: :shock: . Však aj zázraky sa dejú :D, ale podľa mňa :ee: .

Je pravda, že by sa nám hodil, no mi potrebujeme predovšetkým ÚTOČNÍKA. Stačí, keď sa pozrieme, že najlepší strelec (Marco Sturm) strelil "len" 15 gólov. Cez 10-gólovú métu sabdostali aj Wheeler, Bergeron a Ryder (všetci 12 gólov). treba forwarda, ktorý má teraz minimálne 20 gólov.

Potom sa ani nečudujem, že sme až na deviatom mieste v konferencií. Ešte horšie to je v počte strelených gólov (127). V tomto ukazovatelili sme POSLEDNÍ V CELEJ LIGE :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: .
"Hoci to nikto neočakáva, takéto niečo sa prihodí počas sezóny každému tímu," konštatoval po pondelkovom tréningu pre Boston Globe 35-ročný topoľčiansky rodák a pokračoval: "Myslím si, že tento tím má všetko, čo potrebuje. Sme dosť kvalitní na to, aby sme sa cez toto obdobie dostali. Dúfam, že počas ďalších troch dní budeme mať dosť času na to myslieť, natrénovať ďalšie situácie, usporiadať si veci v našich hlavách a keď sa vrátime do zápasového kolotoča, budeme hrať lepšie." Člen slovenskej olympijskej nominácie pre ZOH vo Vancouveri už zbadal niekoľko pozitívnych znakov v tíme počas tvrdého tréningového drilu, ktorý pre svojich zverencov naordinoval tréner Claude Julien: "Dnes sme mali skutočne dobrý tréning - intenzívny a tvrdý. Dúfam, že to všetko využijeme po niekoľkých dňoch v ďalších zápasoch."

Šatan po podpise zmluvy mal dostať týždeň až desať dní, aby sa dostal do zápasovej formy, no pre zranenia v tíme "medveďov" debutoval už po dvoch dňoch. "Bol som prekvapený, že to prišlo tak rýchlo. Ale zrejme som aj ako voľný hráč vo svojej individuálnej príprave dosť korčuľoval, keďže som necítil, že by som stratil kondíciu," konštatoval Miroslav Šatan, ktorý zatiaľ odohral 10 zápasov s bilanciou 2 góly a 2 asistencie. Na ľade v zápase trávi priemerne 17:22 min a celkom dobre si porozumel v tretej útočnej formácii s centrom Trentom Whitfieldom a krídelníkom Michaelom Ryderom.

Po tom, ako Bruins odohrali 7 zápasov za 12 dní s bilanciou 1-5-1, majú od pondelka do štvrtka voľno a ďalší súboj ich čaká v piatok v Buffale. "Trochu sme stratili, no nesmie na seba nechať dopadnúť váhu ťažkej situácie. To všetci veľmi dobre chápeme," uzavrel Šatan. (hokejsk)
myslim ze v buffale hrozi realne dalsia prehra..Sabres prehralo tiez niekolko zapasov vrade..takze vidim to na 4-3 or skor pri vasej potencii 3-2 pre domacich...
Vidim ze ako som tu spomenul Visnovskeho tak hned sa z toho stal najvacsi sum ohladne Bruins... mozno GM sa nechal inspirovat mojim napadom :lol2: ale teraz vazne: ubohost utoku je zrejma, ale ono cele to je sposobene aj tym ze hrame neprekvapivy utocny styl- obrana je staticka, maximalne raz za cas Zdeno resp. Hunwick nakorculuju hlbsie do pasma, inak Morris, Stuart su uplne neaktivny, Boychuck iba striela (zial nepadaju goly) a Wideman striela Wide (vedla) alebo do hracov (niekedy aj vlastnych)... cize pohyblivy obranca s dobrou strelou ako Visnovsky je by mozno prebudil aj utocnikov.

A o jeho prinose v presilovke ani netreba pisat- ak pozeram zapasy ine zapasy tak snad kazda presilovka (okrem Bruins) je prave zalozena na AKTIVNOM pristupe obrany, nakorculovani, prihravkach a hlavne pobyhe celej 5-ky... kdezto my hrame staticky: Zdeno to nastreli a potom sa modlime ci nahodou nedorazi niekto puk do brany.

Pri takomto ruchu okolo prestupov (aj Whitney sa casto spomina) myslim ze do piatku sa nieco zomelie.
Keby sa k nám dokotúľal Višňa, to by bolo skvelé, ale my v 1. rade potrebujeme strelca. O tom, čo píše Kower, že by trocha rozpohyboval obranu, to je pravda, ale my máme obranu solídnu, problém máme v útočnej fáze a tam potrebujeme aj posilu.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS