Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Smolař jak prase. 2nd overall bek Ryan Murray podstoupil operaci ramene a mimo hru bude až půl roku :?
Tak a je to. NHL se nám pomaličku začíná probouzet a sezóna již klepe na dveře.
Sice nejsem ze zkráceného ročníku nijak zvlášť odvařený, ale má láska k hokeji je prostě moc silná. :)

Pro Columbus to bude těžká sezóna. Ostatně jako každá jiná. :giggle:
Začínáme novou éru (kolikátou již? :)) bez Ricka Nashe, která pro klub může být hodně klíčová. :yes:

Osobně absolutně nevím co od sezóny očekávat. :neviem: Zkrácený ročník je hodně specifický a i silné celky můžou být mimo play off.
Bude záležet na mnoha okolnostech, na každém zápase, i sebemenší zranění může srazit tým do kolen, ale dle mého názoru sezónu rozhodnou brankářské dua. Takže bude to sakra boj. :box:

Začínáme v sobotu proti Predátorům a v pondělí doma s Detroitem. :? Byl bych radši, kdyby to bylo obráceně.
Přeci jen Křídla již nejsou tolik silná a jejich styl by nám vyhovoval lépe. Nashville bude na start hodně nepříjemný, ale pokud chceme uhrát dobrý výsledek tak se na soupeře nesmíme ohlížet.

O osudu celého ročníku rozhodne naše první domácí série a venkovní trip ihned poté. Pokud to nezvládneme, můžeme play off (i když kdo tomu věří?) rovnou zamávat.

Do sezóny nechci vstupovat jako pesimista. Já jsem věčný optimista, ale letos to vidím úplně jednoduše…Nemáme co ztratit. Horší než minulou sezónu už to stejně být nemůže. A tajně doufám, že bychom mohli překvapit. :oops:

Přeci jen brankoviště by mělo být pořešené. :yes: Bobr je dobrý gólman a věřím mu. V Petrohradu chytal výborně a jsem na něho hodně zvědavý. A ani Steva Masona bych neodepisoval. Bude chytat o novou smlouvu, ale hlavně během výluky na sobě pořádně zamakal. Shodil 7 kilo a je rozhodně připraven se porvat o post jedničky. Takže po dlouhé době nemám o brankoviště výrazný strach.

Obrana by měla být naše nejsilnější stránka. :cinka: Tam se extra nebojím, že bychom měli mít problémy.

Ale po odchodu Nashe ztratil celkově tým svojí tvář, ale hlavně sílu v útoku. Na druhou stranu jsou tam jména, která můžou sakra překvapit a pak se můžou dít věci. :wink:
Ono když se na to podívám tak ten útok je velká neznámá, ale na druhou stranu si ho zase nedovolím úplně odepsat. Sležení útočných řad je zajímavé a myslím, že by to mohlo fungovat. No, uvidíme, uvidíme. První zápasy určitě napoví.

Blue Jackets do toho! :wave: :wave:
A je to tady! :clap: Dnes vstupujeme do své 12 sezóny, která bude hodně zajímavá a to po všech stránkách.
Takže se všichni pohodlně usaďme a pojďme se bavit tím nejlepším hokejem. :tv:

Nashville Predators - Columbus Blue Jackets (Preview)

Obrázek

- Přesně ve 20:00 h. dopadne puk na led a střetnutí s nepříjemnými Predátory může začít. Ukončí se tím dlouhé čekání na start NHL.
- Nezáleží mi na tom jestli vyhrajeme nebo prohrajeme. Já chci konečně vidět pozitivní směr!!!
- Pro nás je to noc plná změn. Uvidíme nové tváře, nový styl hry a celkově nový směr pro Columbus!
- Všichni dnes budou moc dokázat, že je to správná cesta!

- Sestava je více méně daná.
- Otazník visí jen nad brankářema. Richards si chce s gólmany sednout a promluvit. O tom kdo začne mezi tyčemi oznámí noc před zápasem. Ale tak nějak se počítá s Bobrem.
- Menší otázník visí nad Atkinsonem, který má menší problémy. Uvidí se na ranním rozbruslení.

Zde je předpokládaná sestava:

Umberger - Brassard - Atkinson
Dubinsky - Anisimov - Dorsett
Foligno - Johansen - Prospal
Letestu - Mackenzie - Boll

Johnson - Wisniewski
Tyutin - Nikitin
Moore - Aucoin
Savard

Bobrovsky
Mason

Tučně: Debut v Jackets.

Můj tip na utkání: 1:3 :) :wave:
Tuto sezonu tomu prilis neverim, treba dufat ze budeme mat dobry pick a budeme vyberat utocnika, velke silne kridlo alebo 1.centra. Obrana je zabezbecena, brana predpokladam tiez (Bobrovsky, Mason, Allen, MacElhinney, Dansk, Korpisalo). Len ten utok, Johansen sa snad ukaze ze zvladne aspon 2.centra.
Pohodlně jsem se usadil :tv: a sledoval jsem dnes v noci velice dobrou podívanou. K tomu všemu se šťastným koncem. :good:
A abych se přiznal...NHL mi opravdu chyběla. :wink2:

Nashville Predators - Columbus Blue Jackets 2:3n (Recap)

Obrázek

- Začnu menším hodnocením soupeře. Nebyl to ten starý, dobrý Nashville a neodvážil bych se vsadit, že se to zlepší. V jejich hře chybělo přesně to na co jsme byli zvyklí a k tomu všemu Weber a ani Rinne si nebyli extra jistí. Takže nechci tohle vítězství podceňovat, ale protivník nebyl silný jak jsem předpokládal.

- Ale teď již ke Columbusu, který po včerejšku zaslouží většinou jen pochvaly.
- Věc nevídaná. Dokázali jsme zvítězit nad Predátory a k tomu všemu na jejich ledě. :sok: :good:
- Blue Jackets hráli jako tým. Snaha o dobrý výsledek byla vidět po celou hru. Po první inkasované brance jsme viděli velkou vůli týmu výsledek otočit.
- S projevem mančaftu spokojenost. Po taktické stránce též vynikající a styl hry měl hlavu a patu. :sok: Todd Richards by nakonec tak špatný být nemusel, co? :wink2:
- Celkově žádné špatné období jsme si v zápase nevybrali a úroveň celého mužstva byla vysoká.

- Bobrovsky velmi dobře. Klidný a jistý. Zachránil několik tutovek, ale především se po první brance nezlomil. Velká spokojenost. :good:

- Obrana potvrdila mé tvrzení, že zde problém není a snad nebude. Všechny naše páry byly velmi, velmi solidní.
Johnson - Wisniewski...chtělo by to od nich více. Johnson nebyl špatný, ale Wiz jen tak, tak. Žádné výraznější chyby od nich nebo tak, ale čekáme od nich trochu více.
Tyutin - Nikitin...repsekt. Absolutní přehled a jistota.
Moore - Aucoin...dobré, dobré. Moore hrál jako starý páprda. Lepší než Aucoin a dnes celkově na tom byl defenzivně nejlíp ze všech. Aucoin výborný podpis. Učitel pro mladé a spolehlivost to bude jeho.

- A útok? Mile překvapil.
- Posily se předvedly ve skvělém světle. Anisimov mnohem lépe ofenzivně, než jsem očekával. Možná je v něm větší potenciál než jsme doufali. Foligno byl skvělý. Svěží, výborně bruslící a fyzická hra naprosto perfektní.
- Atkinson byl nebezpečný a nevypadal špatně, ale něco tomu chybělo. Celkově naše první linie bída. Brassard nejhorší z celého týmu. Vůbec si nevěří a zbavuje se strašně rychle puků. Umberger působil nějak unaveně.
- Možná to bude chtít trochu prohodit. Zkusil bych Ansimova posunout do první řady a Brassarda do druhé linie. No, uvidíme.
- Ke třetí a čtvrté lince bych použil jen smajlíky - :good: :thumbsup:

- Neřekl bych že po prvním matchi budu v takto pozitivní náladě. :jupi: Kluci překvapili a když budou hrát takhle každou noc, tak vítězné zásahy budou jen přibývat. :yes: :good:
- Ať už je pondělí! :)
zapas si stahujem a pozriem si ho, potom sa k nemu vyjadrim :)
mt-svk píše:zapas si stahujem a pozriem si ho, potom sa k nemu vyjadrim :)
No, konečně tě tu mám. :) :clap: Těším se na tvoje postřehy. :wink2:
Umberger--Brassard--Atkinson... nic moc, Atkinson sa snazil, ale ked dvaja nie su vo forme sam nic nenarobis... od Brassarda som cakala nejake kreativne veci, ale nedockala som sa nicoho... uvidime ako bude pokracovat, Umberger zase pomaly start.... ale zase makali, to sa upriet neda, aj ked Brassard je pre mna kandidat na vymenu
Dubinsky--Anisimov--Dorsett... jednoznacne nas najlepsi utok, Artem perfektne, ma prehlad, silu, vie prihrat, ak bude pokracovat, bude to proste steal, s Dubisnkym sa skvele doplnaju, len neviem, ci je tam Dorsett idealny... mozno by sa mohol skusit Atkinson, nech energicky Dorsett napumpuje prvy utok... inak, zda sa, ze kritici trejdu Nasha budu coskoro umlcani :)... inak Artem vyborne pokryva telom puk :)
Prospal--Johansen--Foligno... tak tento utok ma potencial byt coskoro nasim prvym utokom, Foligno proste parada, znova, paradny kauf Howsona... ano, Methot hra vyborne, ale my sme potrebovali prave takeho utocnika ako Nick :)
Calvert--MacKenzie--Boll... energicky strty utok, rychly, tvrdy... pritom moze skorovat, co si viac priat? Boll to tam paradne tvrdil :)

Tjutin,Nikitin... prehlad, spolahlivost, dobre pasy, dobra pozicna hra, co si viac priat? iba pokracovanie :) a zlepsit hru pred brankarom :)
Johnson, Wiz... vidno, ze moc nehrali, ale tesi ma ich tvrdost :)
Moore, Aucoin... mile prekvapenie, Johny zacal hrat doraznejsie a hned sa to prejavuje :) Aucoin ho paradne podporil

Bobrovskij... okrem toho prveho golu bol isty, spolahlivy .... som velmi spokojna, jednoznacne nasa jednotka :)

prijemne ma prekvapilo nasadzovanie Calverta a Atkinsona na SH, vidno, trener chcel vyuzit ich rychlost :) taktiez sa celkovo zlepsila hra obrany, hrame tvrdsie, nedavame taky priestor utocnikom manevrovat v nasom obrannom pasme, len ten utok, chyba mi tam kreativita :) ale to som mohla v tejto sezone cakat, zato hrame ostrejsie, doraznejsie a zlepsil sa forceking supera :)

celkovo ma zatial Richards prekvapil ... no a tym je podla mojho gusta, bojovny, tvrdy... len vymenit Brassarda a bude to uplne O.K. :D
Evčo není možné. My jsme se shodli? :sok: :)

Vím, že je to první zápas a jsem možná až moc optimistickej, ale po dlouhé době cítím, že by to mohlo fungovat. :yes: (hned jsem radši zaklepal na stůl :))
Dawe4 píše:Evčo není možné. My jsme se shodli? :sok: :)

Vím, že je to první zápas a jsem možná až moc optimistickej, ale po dlouhé době cítím, že by to mohlo fungovat. :yes: (hned jsem radši zaklepal na stůl :))
:cool:
ano, a vies ty co? vidno, ze tento tim bude bojovat, pretoze je plny bojovnikov, co je nas trend, nielen v stavbe timu, ale aj v draftoch...zobrat hracov s charakterom. a je mu jedno, ci budeme hrat PO, ked budem kazdy zapas vidiet, ze hraci makaju ako fredky a nevenuju sa krasokorculovaniu, ako to robil Carter a v poslednom obdobi aj Nash :) ci v obrane niektori obrancovia, ktori s nevenovali hre pred vlastnym brankarom, ziadne tvrde bodyceky, nic, ani poriadna zonova obrana :) a potencil mali, len nechceli :)
S těmi drafty máš pravdu. :yes: Teď když si to projedu tak u některých hráčů opravdu ten charakter hrál hlavní roli.

Brassard to je kapitola sama o sobě. V týhle sezóně se na něho dost spoléhá. Je teprve začátek, ale nevím, nevím. On je jalovej už takové dvě sezóny. Jeho výměně bych se rozhodně nebránil a popravdě by mi za něho stačil i nějaký ten draft.

No, uvidíme jak nám to bude pokračovat dále. Já toho letos moc neočekávám. Stačí mi když uvidím, že to jde správným směrem. Ale pokud budou hrát takhle nadále tak budu převelice spokojen.
Spoliehat sa na Brassarda? :lol2: V takej zufalej situacii snad nie sme. :D
A mas pravdu, ked uvidim spravny smer, bojovnost a makanie v kazdom zapase, nebude mi vadit ak budeme mimo PO :) Proste tento rocnik je pre nas novy zaciatok :D
Nooo. Tak po včerejším zápase jsem zase tak trochu na zemi.

První polovina zápasu byla hodně bídná a viděl jsem v něm ten starý, špatný Columbus (až na brankáře, který držel). Nevím jestli kluci byli nervózní z domácího prostředí, ale ta hra neměla vůbec žádnou myšlenku, defenziva jako by neexistovala a nebýt Bobra tak to bylo hodně špatné.

Ve druhé polovině zápasu jsme šli trošku nahoru, ale přesto to nebylo ono. A po prvním zápase vím, že umíme hrát o 100% lépe. Co musím pochválit je to, že kluci na tom ledě jezdili a jen tak to nezabalili. Což je pro mě velké plus a popravdě i to mi stačí ke spokojenosti, protože minulé sezóny jsme tohle mockrát neviděli.

Dnes nám moc nefungovalo obrana, která oproti úvodnímu střetnutí dělala dvojnásobně více chyb.
Tjutin s Nikitinem nezopakovali předešlý výkon a dnes jim to vůbec nevyšlo. Hráli strašně a to především Nikita, který v našem obraném pásmu vůbec nestíhal. Johnson a Wiz. Od nich zkrátka potřebujeme něco více. Nehráli zle, ale chce to přidat. Především v defenzivní činnosti. Ke konci úplně fyzicky odpadli. Celkově moc nechápu proč Moore a Aucoin měli snížený ice time. Přitom oni to je jedna velká spolehlivost a hlavně potom by naše první obranná dvojice nebyla ke konci zápasu tak vyfluslá.

Útok chce trochu rozházet. Dorsetta posunout do čtvrté linky. V TOP6 je úplně k ničemu a naopak Calverta posunout dopředu. Umberger a Brassard to je jedna velká tragédie. Ti dva se nemůžou chytit. Třetí lajna je zas velká paráda. Ti šlapou jak mají a sedli si náramně. Čtvrtý útok je též dobrý. Pro soupeře vždy nepříjemný. Jen nevím proč nedostanou trochu více prostoru na ledě.

No a Bobr? Prozatím velká jistota. Ten zaslouží jen a jen slova chvály. Nebýt jeho ani ten bod nemáme.

Celkově jsem za bod rád. Myslím, že dnes jsme ho ukradli. S hrou spokojený nejsem, ale věřím, že příště na tom budem lépe.
znova, zapas si stiahnem :)

co je dolezite, stiahli sme s 0:2 na 3:2, to znamena, ze vieme
k Dorsettovi, on ma pravdeodobne nahradit Callahana, no on a Ryan to je ako nebo a dudy, lepsie tam naozaj Calverta, alebo Atkinsona, nebala by som sa povolat Kubalika
V NYI by mal byt na vymenu Nino Niederreiter (https://twitter.com/KatieStrangESPN/sta ... 3202989057" onclick="window.open(this.href);return false;). Mozno by nebolo odveci skusit ho ziskat a obnovit dvojicku El Nino - RyJo, vo WHL im to islo viac nez dobre :oslava:
Strašná hra. :? Nedalo se na to vůbec koukat. Tohle bylo úplně jiné mužstvo než v předchozích dvou zápasech. :neviem: Bez energie, ospalé, pomalé a hlavně úplně bez chuti hrát a nenašel se nikdo kdo by to vyburcoval. Takhle by to vážně nešlo. :nono:

Všichni hráli příšerně, ale koho musím zmínit je Umberger. To je úplná tragédie co ten předvádí. :thumbsdown: Jestli bude hrát dnes proti Coloradu tak mě asi odvezou.
A druhým je Mason. Ten že přes léto a počas výluky na sobě makal, jo? Je to úplně stejný Steve Mason jako předtím. Dřevák na druhou. Nechápu, že s ním máme takovou trpělivost. :slap:

A to je ke včerejšku nějak vše. Se divím, že jsem to vydržel sledovat až do konce. Pokud takhle kluci budou pokračovat tak se zase vyspím, no.
Mikey09 píše:V NYI by mal byt na vymenu Nino Niederreiter (https://twitter.com/KatieStrangESPN/sta ... 3202989057" onclick="window.open(this.href);return false;). Mozno by nebolo odveci skusit ho ziskat a obnovit dvojicku El Nino - RyJo, vo WHL im to islo viac nez dobre :oslava:
teoria je to pekna, ale trejd chce Nino a nie vedenie Isles a ako pozname Isles, su pekelne tvrdohlavi
:censored: :censored:

Skóre z posledních dvou zápasů - 1:9. :slap: :scare:

Na play off můžeme zapomenout už nyní. Nemáme na něj.

Útok podle předpokladů nefunguje, ale že ani obrana. No, poslední dva výsledky si myslím hovoří za vše.

Že já blbec byl po dvou utkání takovej optimista. :slap:
A co cakat? zda sa mi, ze nemame system, prestavame hrat pred brankarom... tu bude zmena... alebo trenera, alebo nikoho v utoku, zacala by som brassardom a umbergerom
Tak mě je jasné, že tahle sezóna nebude bůh ví jaká. A že je to spíše letos jen takový mezikrok.

Vím, že bude chvíli trvat než budeme pořádně konkurence schopný a než přestavba mužstva zabere. I když tohle říkáme od úplného počátku existence klubu. :) Ale se.. :censored: mi to už a taky řádně nebaví. :neviem:

Jsem nohama při zemi a vím co od nás čekat, ale holt po prohraných zápasech občas něco ujede. :)
Dawe4 píše:Tak mě je jasné, že tahle sezóna nebude bůh ví jaká. A že je to spíše letos jen takový mezikrok.

Vím, že bude chvíli trvat než budeme pořádně konkurence schopný a než přestavba mužstva zabere. I když tohle říkáme od úplného počátku existence klubu. :) Ale se.. :censored: mi to už a taky řádně nebaví. :neviem:

Jsem nohama při zemi a vím co od nás čekat, ale holt po prohraných zápasech občas něco ujede. :)
u nas nikdy prestavba nebola, vzdy sa brali veterani aby sa usmudlalo PO az tento rok prestavba naozaj zacala
mt-svk píše:
Dawe4 píše:Tak mě je jasné, že tahle sezóna nebude bůh ví jaká. A že je to spíše letos jen takový mezikrok.

u nas nikdy prestavba nebola, vzdy sa brali veterani aby sa usmudlalo PO az tento rok prestavba naozaj zacala
Přestavba jako taková sice nikdy, ale o nových začátcích a érách se mluvilo ob sezóny. Myslel jsem to spíše tak, ale blbě napsal.
Hlavně aby to s tou přestavbou mysleli vážně a neuspěchali to celé.
vozem vediet, co este robi v zostave nulovy brassard a preco znova nehral atkinson?
mt-svk píše:vozem vediet, co este robi v zostave nulovy brassard a preco znova nehral atkinson?
Lebo je zranený.
Getzo5 píše:
mt-svk píše:vozem vediet, co este robi v zostave nulovy brassard a preco znova nehral atkinson?
Lebo je zranený.
a tak... teraz mam problemy s netom a americke mi nejdu, vcitane twitteru, alebo nasich a hfboards :(
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG