Netrvdím,že o hráče UFA apriory přijdem,ale termín do 1.července 2012 se blíží.Jestli,že do teď Bergevin něco nepředložil hráčům,tak pochybuji že na poslední chvíli bude něco honit.To by se muselo jednat o hodně důležitého hráče a to ani jeden z nich není.
Staubitz mě taky nevadill, protože dalšího bitkaře v mužstvu nemáme a ukazuje se,že bez bitkaře se NHL zatím zcela hrát nedá.Loni nám jeho příchod rozhodně prospěl,ale zázrak na ledě to není,v tom mi snad dáte za pravdu.
Ano,rozumim,mohlo by to být i horší,dokonce se občas připlet k šanci.Navíc ta jeho loňská směšná smlouva,která v nás podnítila jeho oblibu.
Teď by chtěl určitě víc, i když jsem přesvědčený,že by to nebylo přehnané a plány by nám to nenarušilo.Víc bych ale stál o Blundena.To je jiná persona.
Jinak Maro souhlasim,,nejsem také zastáncem extrémně dlouhých smluv.Snad akceptovatelné jsou jen u hráčů bez kterých se vyloženě neobejdeme a hvězd.A i to je ošidné.Podívejte se na osud Markova.
Kdysi před jeho zraněním někdy okolo sezóny 2008 bych pro nějakou delší smlouvu byl, ale dnes?Dnes bych si to určitě vyčítal.
Ať je to,jak je to,jsem rád, že když už minule vedení obnovilo znovu smlouvu a Markovem ,tak alespoň na krátkou dobu(o výši peněz radši nemluvim,to je neuvěřitelná minela )
Přesně se totiž ukázalo.Stačí nějaké mizerné zranění(Markov),nebo výpadek formy(Gomez) a všechno je při dlouhodobé smlouvě úplně jinak.Pak se těžko takového hráče zbavuje,zvláště je-li jeho smlouva vysoká s velkým cap hitem.Špatného nebo mizerného hráče nikdo nechce.
A vyplacení? -to je krajní řešení, do kterého se nikdo z žádného vedení 30 klubů nepohrne.To se musí logicky obhájit, jinak je to neprůchodné.
Gomeze nikdy nevměníme,tomu tady smlouva doběhne,nato se spolehněte.Zadarmo mu 10 mega nevyplatí.To je neobhajitelné,zvláště když hráč s nima denodeně trénuje.Jsou to přece byznysmeni a to se v byznyse nedělá..
Naše vedení ,není vedení Islanders,kde to se zoufalství z Jašina udělali a to by potřebovali to udělat ještě jednou u Di Pietra.K tomu taky nedojde,už nemají odvahu a já se jim nedivím.Jsou to obrovské peníze,vyhozené peníze.
Já bych si taky přál ,zrovna jako vy,aby Gomeze vyplatili,ale opravdu nevěřím,že se tak stane..
Pokud jde o ten camp mladých hráčů,koná se krátce od 28-30 června, v Bell Sports Complex, v Brossard a je otevřený pro veřejnost.Myslím,že hlavním cílem je fanouškům představit nově draftované hráče a pokrok u mladíčků z let minulých.Ti z hvězdičkou vedle jména jsou tu na zkoušku.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home" onclick="window.open(this.href);return false;