Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Také to vidím na výměnu přes trade,jestli vůbec.Ono je taky docela možné,že Downie v průběhu sezony vystrnadí Prospala z 1.linky,tomu ovšem nahrává fakt,že příští rok má zase ten ''lepší'' :lol2: Nebylo by také od věci uvolnit i nějaké to místo pod stropem,jak psal mountain,zase jen podepisujem jak blázni.Už je také nejvyšší čas podepsat Lashoffa,nějak se to vleče :beee: tenhle kluk je do 3let našim nejlepším bekem(promin Viktore),vůbec nejsem spokojen s faktem,že nyní je až takovým 7.bekem v týmu :!: Lawtone jednej .... minimálně 1 bek musí pryč,v lepším případě 2.Příchod ''The Fingera'' byla nehorázná blbost,pozici 6.beka by s přehledem zvládnul Lundin :sad2: snad alespon odejde Smaby ...
painkiller píše:Kolik vubec mame místa pod stropem :?:
pokud vidim dobre tak 10,44 mil tolacu s nepodepsanejma trema RFA. Fanousci z ameriky kricej po zbaveni se Krajicka (jasne, prece nejakej Evropan nedostane prednost pred Smabym) coz by uvolnilo 1,5 mice ale to se IMHO asi nepovede... no uvidime.
Jinak mountaine, ja bych taky přivítal spíš někoho, kdo bude
"tahounem" v prvni lajne, nebo aspon jí dokáže povzbudit.
... jezis vy delate jako kdybychom meli neomezenej rozpocet, vsichni byli volni a jen zhavy hrat v TB a my si mohli jen vybirat. Tahounem prvni lajny budiz Vinny (ostatne jednak je za to dobre placenej a jednak na to ma Ccko) ... a Sykorka at se klidne necha dotahnout na 70 bodu v sezone, ja to beru.

Stejne ty lajny ve finale muzou (budou) vypadat uplne jinak ... takze bych to neresil a Sykorka za cenu pod dva mice sem ! ;-)
Tak ja sem to zase nemyslel tim tahounem, že by někdo dával 80 a víc bodů a byl lepší jak Vinny :D
Moje představa je, aby ta posila do první lajny udělala něco málo přes 60 bodů :yes:
No 10 mega neni zrovna málo :D a Krajíčka se určitě nezbavovat, místo toho kopnout Smabyho do kadáku.
souhlasím, Sýkoru bych bral. Sice loni se mu ten konec sezony vůbec nevyvydl, ale snad by mu to mohlo zase začít aspon trochu střílet....i když by bylo pěkné kdyby Smaby odešel, pochybuju že to vyjde...ale nějaký ten obránce odejít musí...

jinak už známe rozpis zápasů na příští sezonu
:arrow: Tampa Bay Lightning 09/10 Schedule :!:
safa: já neříkám, ať dojde super hvězda celé NHL, ale prostě nemám rád a nechci hráče typu Malone, kteří když vedle sebe nemají centra typu Vinny, resp. Malkin ve vrcholné formě, tak nezahrajou nic. Už Prospal je tak na hraně s tímhle. A právě Sýkora je tak trochu stejný. Aby sbíral body za drhé asistence, to není ono....jako za ty 2M proč ne, to i kdyby se propadl do 3.lajny, tak to není taková ztráta.
A neomezený rozpočet taky vím, že nemáme, ale věřím, že 4-5M po výměně Vrbaty by se tam naškrábaly. A za to se dá pořídit imho slušný hráč. Např. Kesselovi by takové peníze měly stačit...
Sýkora šel hlavně poslední rok dost dolů,je otázka,jestli by se u nás ještě zvedl.Přeci jenom udělal loni pouhých 46 bodů a to měl vedle sebe centry jako Staal,Malkin nebo Crosby ... takže se nabízí otázka , jestli mu to jde i s hvězdnými centry :roll: poslední rok evidentně moc ne.To už bych raději vsadil na Downieho,ten by beztak Sýkoru v průběhu sezony z 1.lajny vystrnadil ... ne,tohle není hráč pro nás.Mně stačí v 1.lajně Prospal ...
Dnes sme podepsali farmáře Lauriho Tukonena na jeden rok za 500 tis. :| naprosto zbytečný hráč :thumbsdown:
No ta smlouva je předpokládám dvoucestná, s takovýmhle se nemůže počítat do prvního týmu...
Mno, tak to vypadá, že akce Tanguay dopadne nejhorším možným způsobem - podepíše s divizním rivalem (pravděpodobně Panthers).
Přesně s tim jsem počítal, psali to asi před 3 dnama na nhlpro.cz :| ted se to píše i na zahraničních forech
takže Tanguay nakonec opravdu zamíří na Floridu, bohužel ale ne k nám :-(

Mountaine, ted by se šiklo začít akci Kessel :D
painkiller píše:Dnes sme podepsali farmáře Lauriho Tukonena na jeden rok za 500 tis. :| naprosto zbytečný hráč :thumbsdown:
Tak takhle bych o něm zase nemluvil.Určitě lepší prodloužit o rok spolupráci s Tukonenem,než si nechat například Segala.Loni zaznamenal ve finské lize 21 bodů v 35 zápasech,no nic moc na 11.draftu roku 2004,ale má na čem stavět.Někdo na té farmě hrát musí,Tukonen ještě není úplně v prdeli ... třeba se zvedne.Jeho smlouva je určitě dvoucestná,takže nemáme co ztratit ...
Jj, já sem spíš sklamanej tim, že sme ještě nepodepsali žádnýho top6 forwarda :-( nebo nevymněnili za Meszároše... btw, k tomu Jonesovi, jeho podpis je už stvrzenej na stránkach Tampy :arrow: http://lightning.nhl.com/team/app/?serv ... eid=442897
Já jsem spokojen,Jones i Tukonen jsou další varianty do checking line,je pouze na nich,jak se ukáží v kempu.Ted' ještě podepsat ten zbytek ...

K nějaké výměně ještě určitě dojde,to se nebojím.Lawton pečlivě pročesává terén a nakonec se vytasí s nějakým esem :wink: jen aby to eso nebylo druhý ''The Finger'' ....
mountain píše:A neomezený rozpočet taky vím, že nemáme, ale věřím, že 4-5M po výměně Vrbaty by se tam naškrábaly. A za to se dá pořídit imho slušný hráč. Např. Kesselovi by takové peníze měly stačit...
... mmno jestli Lawton zvladne Vrbatu nekam vymenit tak abychom z toho nemeli velkou ujmu tak pred nim smeknu. Moc tomu ale neverim ... a kdyz tak to vidim maximalne spis na sdileni poloviny jeho vyplaty. Ze by se nam podarilo ulehcit si o Vrbatovo3 mice ... to asi ne. Ale jak rikam, pokud se to povede tak teda smeknu.
Tjn, to bych začal zvažovat všechno hnusný co sem o Lawtonovi napsal :) ještě to může ale dopadnou dalšíma dvěma způsobama, těma horšíma samozřejmě, a to, bud ho vyplatit ze smlouvy a nebo by hrál na farmě, kde se jeho plat nezapočítává do platového stropu.

Btw, dnes si Devils koupili Murphyho, takže o dalšího obránce míň :thumbsup:
painkiller píše:Btw, dnes si Devils koupili Murphyho, takže o dalšího obránce míň :thumbsup:
...tak UFA hráče nepočítej,u nich se odchod předpokládá.Nás zajímá jak dopadne Smaby,popřípadě kdo bude vyměněn.Pak můžeme říct,že máme o beka mín ... Murphy je dobrý hráč,hlavně na přesilovku.Bohužel pro něj nebylo místo(no klidně bych ho bral místo The Fingera....)
kisin píše:Bohužel pro něj nebylo místo(no klidně bych ho bral místo The Fingera....)
... Kisine predesel jsi me o par minut ... takze napisu je: +1

Jinak prosti tyden jsem na dovolene v hlubokych jihoceskych hvozdech kde asi nebudu mit pristup k novinkam, takze doufam, ze az se vratim tak budou prijemne prekvapenej co vsechno se po dobu me nepritomnosti udalo (Oveckin vymenen za Ryana Craiga pricemz WSH se zavazali hradit jeho honorar, nebo tak neco :scare: :razzi: ).
Ok, voláme Lawtonovi, ať to přes víkend všecko dodělá :)
Jinak asi není překvapení, že Sullivan odchází k Rangers za Tortsem, to už bylo dokonce avizované před koncem sezony tuším.
Pak jsem četl, že Bruins požadujou za Kessela ofenzivního beka - no šak přece Mezsároš je ofenzivní síla, za kterou jsme Ottavě dali pěkný balík, že jo Zdeno, dohoď Andreje :wink: Přihodíme The Fingera, i Smabyho, a Together We Will....leave Tampa :D
Tampa Bay se i nadále snaží získat útočníka, který by mohl zacelit díru v jejich prvních dvou útočných řadách. Brian Lawton se zajímá především o Petra Sýkoru, Miroslava Šatana a také Alexe Tanguaye, který však pravděpodobně nakonec zamíří k Panthers. Lightning však zároveň neplánují ani za jednoho z nich utratit velké peníze a nejčastěji se tak hovoří o jednoroční smlouvě. Lawton se už dříve zajímal o Toma Kostopoulose, který však nakonec zamířil do Caroliny. nhlpro.cz

1.Jakto, že když se o Tanguaye zajímal i Lawton u nás neni :?:
2.Když už teda, tak at vezme Sýkoru, ale hlavně ne Satana :eek2:
3.Na oficiálních stránkách Tampy, je nová úvodní stránka, který vypadá nadmíru dobře :good:
Obrázek
painkiller píše:Tampa Bay se i nadále snaží získat útočníka, který by mohl zacelit díru v jejich prvních dvou útočných řadách. Brian Lawton se zajímá především o Petra Sýkoru, Miroslava Šatana a také Alexe Tanguaye, který však pravděpodobně nakonec zamíří k Panthers. Lightning však zároveň neplánují ani za jednoho z nich utratit velké peníze a nejčastěji se tak hovoří o jednoroční smlouvě. Lawton se už dříve zajímal o Toma Kostopoulose, který však nakonec zamířil do Caroliny. nhlpro.cz
Českým stránkám nevěř :wink: o tom,že se Lawton někdy zajímal o Kostopoulose teda nic nevím,dobrej kec :thumbsup:
Tak on je to prý článek z amerických novin The Fourth Period.
...tak to by mě ani nepřekvapilo,kdyby to špatně přeložili.Nic nového pod sluncem.Já už se raději českým stránkám vyhýbám :roll:
kisin píše:...tak to by mě ani nepřekvapilo,kdyby to špatně přeložili.Nic nového pod sluncem.Já už se raději českým stránkám vyhýbám :roll:
http://www.thefourthperiod.com/news/tbl090716.html

The Times also reports Lightning GM Brian Lawton inquired about forward Tom Kostopoulos, but he signed with the Carolina Hurricanes.

Buďte rádi, že jsem pro vás něco napsal, mohl jsem se na vás taky vys*at :frajer2: :fucker:
Tak to je špatné.Vidím to na Miro Šeténa,4 roky za 16 mega.Co říkáte ? :wink: a Lawtonovo eso bude rázem na světě ... :cool:
No, necháme se překvapit, lae byl bych rád, kdyby Tanguay nakonec opravdu zamířil na Floridu, ale do Tampy samozřejmě :thumbsup: Jinak, doufám a modlím se, že Lawton Satana hodně rychle přehlídne a nekoupí ho, to budu o hodně radši za Sýkoru :yes: Satana může taky koupit, ale za 0,5 mega na rok a bude hrát ve třetí lajně :D
kisin píše:Tak to je špatné.Vidím to na Miro Šeténa,4 roky za 16 mega.Co říkáte ? :wink: a Lawtonovo eso bude rázem na světě ... :cool:
Nestraš :lol2:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG