Odstupom casu ten trejd nevidim az tak zle, mame 6-tich 20 golovych strelcov, no ani jedneho 30 goloveho,mozno prave teraz zacnu hrat ako tym...prve 3 utoky budu velmi ale velmi vyrovnane, tvrde ale zaroven dost sikovne na strelenie golu. Co tak citam na americkych forach tak fanusci sa tomu tiez tesia, sice odisla ikona ale nas tym teraz bude ''character and gritty''. Celkovo sa ludia zhoduju ze lajny v takomto zlozeni by nemuseli byt zle
Umberger - Bras/AA - Prospal (skor by som bol za Artema)
Dubinsky - Johansen - Atkinson
Foligno - Bras/AA - Letestu/Boll
Gillies - Mac - Dorsett
Johnson - Wisniewski
Tyutin - Nikitin
Aucoin - Erixon/Murray (tu sa ludia skor priklanaju k Erixonovi a Murray by sa vraj mal vratit medzi juniorov, ja by som nechal hrat Murrayho a Erixona by som dal na farmu, Aucoin celu sezonu neodohraje
)
Bobrovsky
Bernier (vraj za jedneho z dvojice Savard/Moore a draft)
a ked nie tak Mason ma posledny rok zmluvy a na konci sezony sa javil velmi dobre.
Umberger - Bras/AA - Prospal (skor by som bol za Artema)
Dubinsky - Johansen - Atkinson
Foligno - Bras/AA - Letestu/Boll
Gillies - Mac - Dorsett
Johnson - Wisniewski
Tyutin - Nikitin
Aucoin - Erixon/Murray (tu sa ludia skor priklanaju k Erixonovi a Murray by sa vraj mal vratit medzi juniorov, ja by som nechal hrat Murrayho a Erixona by som dal na farmu, Aucoin celu sezonu neodohraje
Bobrovsky
Bernier (vraj za jedneho z dvojice Savard/Moore a draft)
a ked nie tak Mason ma posledny rok zmluvy a na konci sezony sa javil velmi dobre.