Doufam ze tohle si nemyslel vaznekanter píše:
RaskNa čo je Atlante ďalší gólman
Pavelec je budúca jednotka a Rask by bol dvojkou
![]()
No jo kantere, ale na co by preci byl Atlante takovy Rask, ze?
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Doufam ze tohle si nemyslel vaznekanter píše:
![]()
Však majú troch brankárovAtlantik píše:No jo kantere, ale na co by preci byl Atlante takovy Rask, ze?![]()
Na čo by bol Atlante Rask? Úplne na nič. Pavelec je brankár Raskovej úrovne, ale za deravou obranou chytať, nie je žiadna sranda. Navyše máme 3 dobrých gólmanov v tíme. Lehtonen, Pavelec a Hedberg, ktorý fakt nie je slabý napriek svojmu veku. Navyše prví dvaja sú stále mladí. Rask by bol úplne zbytočná kúpa. A Pavelec podpriemer ligy? To by som tam aj ja mohol zaradiť J. Staala lebo nemá skvelé štatistiky, lebo je v Picburgu pretlak centrov...Atlantik píše:Doufam ze tohle si nemyslel vaznekanter píše:
![]()
. Pavelec podle mne nikdy nebude spickovy golman, momentalne je to spis podprumer ligy. Rask je mnohem mnohem lepsi. Atlanta ma deravou obranu. Kdyby ziskali Thrashers T.Raska, ktery je uz ted potencialne podle mne jeden z nejlepsich golmanu NHL, tak by to ATL hodne pomohlo!
No jo kantere, ale na co by preci byl Atlante takovy Rask, ze?![]()
mas ho popi na yahoo co..?Popradcan píše:Podme BRUINS!!!!!!!!!!!!! Ryder uz ma 2 goly!!!! este 7![]()
Rask je o tridu lepsi... Klidek, za to ze Pavelec je Cech, tak tu z neho nedelejte boha. Podle mne je to jedna z tech slabsich jednicek v NHL, muj nazor. Tak na mne nereaguj takovym tonem, to jako co melo byt? Proc tady pletes Fleuryho??? Ale OK, myslis ze by se Pavelec dostal do repre Kanady??Martin #27 píše:Atlantik: si snad děláš prdel ne s tím Pavelcem??? hej chlape k tobě už fakt nemám o říct...nejdřív se borče podívej na nějake zápasy Trashers a pak kecej
Já osobně jsem par jejich zápasů sledoval a hlavně kvůli Ondrovi abych se podíval jak chytá a jak se pohybuje
Podprůměrný golman jak ty říkáš vychytal Atlantě tolik zápasů kolik třeba váš silně nadprůměrný golman Fleury nevychytal ani náhodou.... to kolik jde na Pavelce za zápass střel o tom se ani nebavím .. osboně organizaci defenzívy Atlanty vubec nechapu.
Takže příště až mi tu budeš zase rozumovat tak se zamysli a nepiš mi to takove pi***** DÍKY MOC
WildCelt píše:kanter aj skolabuje ako ich najvacsi fanda
skoda. skoda....som si bol isty, ze ak ubranime 2x 5:3 vitazsto je nase, zial nestalo sa...krali bojovali a supli goly, na ktore nemal Timmy najmensi narok...ale malicko som sa hneval na sudich, niektore presilovky boli spravne odpiskane, to beriem, ale v zavere II.tretiny bolo nieco pisknute dost uzkostlivo a niektore zakroky zo zadu na mackov, zostali nepovsimnute..nic to, oslabovky sme s prehladom ustrazili, no v hre 5 na 5 sme to dodzubkali...mohli sme radsej hrat celu III.tretinu v oslabeniJanci_83 píše:Skoda toho zapasusom cakal ze nam supnu aspon 1 gol v tych presilovkach 5 na 3 ale ked sme sa ubranili tak som cakal ze je to nase. mame najlepsiu uspesnost v oslabeniach 88,1% pekne cislo.
Ďalší, čo nevie prežiť, že fandím BostonuWildCelt píše:Boston Bruins v septembri na Slovensko![]()
![]()
![]()
kanter aj skolabuje ako ich najvacsi fanda
To je pekné, ale ak sa pozrieme na presilovky, tak až 16. priečkacepi píše:k oslabovkam, to su paradne cisla, nebolo tomu tak davno ked sme tahali snuru cca 30Z bez inkasovaneho golu v oslabeni....![]()