Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kanter píše:

Rask :?: Na čo je Atlante ďalší gólman :?: Pavelec je budúca jednotka a Rask by bol dvojkou :?:
Doufam ze tohle si nemyslel vazne :shock: . Pavelec podle mne nikdy nebude spickovy golman, momentalne je to spis podprumer ligy. Rask je mnohem mnohem lepsi. Atlanta ma deravou obranu. Kdyby ziskali Thrashers T.Raska, ktery je uz ted potencialne podle mne jeden z nejlepsich golmanu NHL, tak by to ATL hodne pomohlo!

No jo kantere, ale na co by preci byl Atlante takovy Rask, ze? :D :D
Napísal som, že Pavelec by bol jednotkou :?:

OOPS :D. Sorry. Nekontroloval som to (dnes je opäť šialený deň :roll: ). Samozrejme, že Rask je lepší a je budúcou jednotkou Bruins (Ak sa neudeje nejaký trejd, ktorého bude súčasťou aj on).
Atlantik píše:No jo kantere, ale na co by preci byl Atlante takovy Rask, ze? :D :D
Však majú troch brankárov :D. To im stačí. Hádam nechcú, aby Hedberg hral na farme :).
tie drafty sa mi pacia :D
Atlantik píše:
kanter píše:

Rask :?: Na čo je Atlante ďalší gólman :?: Pavelec je budúca jednotka a Rask by bol dvojkou :?:
Doufam ze tohle si nemyslel vazne :shock: . Pavelec podle mne nikdy nebude spickovy golman, momentalne je to spis podprumer ligy. Rask je mnohem mnohem lepsi. Atlanta ma deravou obranu. Kdyby ziskali Thrashers T.Raska, ktery je uz ted potencialne podle mne jeden z nejlepsich golmanu NHL, tak by to ATL hodne pomohlo!

No jo kantere, ale na co by preci byl Atlante takovy Rask, ze? :D :D
Na čo by bol Atlante Rask? Úplne na nič. Pavelec je brankár Raskovej úrovne, ale za deravou obranou chytať, nie je žiadna sranda. Navyše máme 3 dobrých gólmanov v tíme. Lehtonen, Pavelec a Hedberg, ktorý fakt nie je slabý napriek svojmu veku. Navyše prví dvaja sú stále mladí. Rask by bol úplne zbytočná kúpa. A Pavelec podpriemer ligy? To by som tam aj ja mohol zaradiť J. Staala lebo nemá skvelé štatistiky, lebo je v Picburgu pretlak centrov... :roll:
Musím s tebou súhlasiť, myslím, že mnohí Pavelca podceňujú. Pritom je Ondřej výborný brankár, ktorý by v budúcnosti mohol patriť medzi absolútnu špičku.
Dari sa nam dalej. Sturm je mimo- zranenie nohy s ktorym hra uz dlhsie sa natolko zhorsilo ze dnes nenastupi. Krejci a Stuart by mali uz hrat.
Atlantik: si snad děláš prdel ne s tím Pavelcem??? hej chlape k tobě už fakt nemám o říct...nejdřív se borče podívej na nějake zápasy Trashers a pak kecej
Já osobně jsem par jejich zápasů sledoval a hlavně kvůli Ondrovi abych se podíval jak chytá a jak se pohybuje
Podprůměrný golman jak ty říkáš vychytal Atlantě tolik zápasů kolik třeba váš silně nadprůměrný golman Fleury nevychytal ani náhodou.... to kolik jde na Pavelce za zápass střel o tom se ani nebavím .. osboně organizaci defenzívy Atlanty vubec nechapu.
Takže příště až mi tu budeš zase rozumovat tak se zamysli a nepiš mi to takove pi***** DÍKY MOC
Podme BRUINS!!!!!!!!!!!!! Ryder uz ma 2 goly!!!! este 7 :!: :good:
Popradcan píše:Podme BRUINS!!!!!!!!!!!!! Ryder uz ma 2 goly!!!! este 7 :!: :good:
mas ho popi na yahoo co..? :giggle: inak ten 2 gol bol vlastnak, Ryder sa ho nedotkol, O´Donnel si ho tam supol korculou, zrejme tam bude korekcia...

paradicka 1:3 po II tretinach :good: ten 3 gol v par sekundovom slede po 2 musel kralov riadne dodrbat...ak ustrazime v zaverecnej tretine oslabovku 5:3 (hadam sa sudi uz pak ukludni..) vitazstvo je nase a bodovy trip po zapade by skoncil na ocakavane :good: :good:
Martin #27 píše:Atlantik: si snad děláš prdel ne s tím Pavelcem??? hej chlape k tobě už fakt nemám o říct...nejdřív se borče podívej na nějake zápasy Trashers a pak kecej
Já osobně jsem par jejich zápasů sledoval a hlavně kvůli Ondrovi abych se podíval jak chytá a jak se pohybuje
Podprůměrný golman jak ty říkáš vychytal Atlantě tolik zápasů kolik třeba váš silně nadprůměrný golman Fleury nevychytal ani náhodou.... to kolik jde na Pavelce za zápass střel o tom se ani nebavím .. osboně organizaci defenzívy Atlanty vubec nechapu.
Takže příště až mi tu budeš zase rozumovat tak se zamysli a nepiš mi to takove pi***** DÍKY MOC
Rask je o tridu lepsi... Klidek, za to ze Pavelec je Cech, tak tu z neho nedelejte boha. Podle mne je to jedna z tech slabsich jednicek v NHL, muj nazor. Tak na mne nereaguj takovym tonem, to jako co melo byt? Proc tady pletes Fleuryho??? Ale OK, myslis ze by se Pavelec dostal do repre Kanady?? :D Uspesnost Raska vic nez 93 procent, Pavelec dobre zacal, mel skoro 92, ted ovsem jel hodne dolu na 90,3 a Atlanta vsechno prohrava... I Hedberg chyta lepe. Ja si nemuzu pomoct, pro mne Pavelec neni zadny zazrak... I kdyz ta obrana ATL, to je des... Kdyby kanter nenapsal, ze Rask by delal dvojku za Pavelcem, tak ani nereaguju.
Atlantik ja z teba umrem.. :lol2: odkedy ma text nejaky ton? By ma zaujimalo, aky ton si pocul, ked si to cital :roll:
Pavelec je dobry brankar, ale velmi mlady..jeho najvacsim problemom su zatial výkyvy..vo WSH mame tiez 2 mladasov a je to uplne rovnake..ja som toho nazoru, ze brankar by mal ist do NHL az okolo 24-25 rokov..ked uz co-to odchyta, dospeje a psychicky vyzreje..Hodnotit brankara v 22 rokoch a porovnavat ho s o 14 rokov starsim kolegom je ulet.
Proboha ja ho neporovnavam s Hedbergem ale Raskem...Nerikam, ze Pavelec nebude dobry, on bude... Ale spicka ne. A zatim je opravdu jeste mlady a proto je to jedna z tech slabsich jednicek, momentalne. A Xruci, kamarade, tak jsem mel napsat misto "tonem" slovicko "stylem". To se na hokejovem foru budeme chytat za slovicka? Ja te taky nekritizuju, kdyz delas v kazdem prispevku 4-5 ypsilonu hore-dolu... :D
v pohode..ja ta nekritizujem, len ma to pobavilo.. :) Ja a ypsilon..ty sa tomu nerozumies..to my na slovensku tak mame :D Ale k Raskovi.. on chyta za daleko lepsou obranou a ver mi, ze aj to sa prejavuje v % uspesnosti..navyse v tak mladom veku sa da len tazko urcit, ktory golman je lepsi..hystoria by o tom vedela rozpravat, ja si pamatam Careyho s Olliem a takych pripadoch bolo daleko viac..ako dnes chyta mr. wall? A Leclair? Pavelec to ma aj po psychickej stranke v Atlante o dost tazsie, hraci sa tam biju na treningoch, pokrykuje po sebe a sam trener povedal, ze je to len spicka ladovca..pre psychiku, navyse tak mladeho hraca to robi vela. Toto porovnavanie je aj preto zbytocne.
Jasne, ze se na uspesnosti golmana projevuje to, za jakou obranou hraje... V tom naprosty souhlas, taky jsem se trochu zastaval napr. Fleuryho, ze za nasi obranou nema sanci mit uspesnost napr. 0.92 a vic, protoze celi sice mene strelam, ale zato to jsou vetsinou lozenky a brejky. Boston to vzadu slusne betonuje, propousti strely casto jen ze stredni vzdalenosti, jejich styl se mi vubec nelibi to jsem psal uz hodnekrat, ale golmanum se v tomhle tymu chyta dobre. Jako Thomas i Rask jsou velmi dobri, ale tezko by v jinem tymu meli uspesnosti nad 93 procent. Ale i presto si myslim, ze Rask je lepsi nez Pavelec, i pres vsechny argumenty, 3 procenta na uspesnosti je sakra velky rozdil a taky jsem jich parkrat videl i v akci a mam ten dojem, jaky jsem ted napsal...

No Xruci, a k tem ypsilonum, tam te nezachrani slovenska narodnost, ale ok, mne to vubec nevadi :D
Skoda toho zapasu :( som cakal ze nam supnu aspon 1 gol v tych presilovkach 5 na 3 ale ked sme sa ubranili tak som cakal ze je to nase. mame najlepsiu uspesnost v oslabeniach 88,1% pekne cislo.
Boston Bruins v septembri na Slovensko :?: :D :cool:

kanter aj skolabuje ako ich najvacsi fanda :lol2:
WildCelt píše:kanter aj skolabuje ako ich najvacsi fanda :lol2:
:cool: :cool:
Janci_83 píše:Skoda toho zapasu :( som cakal ze nam supnu aspon 1 gol v tych presilovkach 5 na 3 ale ked sme sa ubranili tak som cakal ze je to nase. mame najlepsiu uspesnost v oslabeniach 88,1% pekne cislo.
skoda. skoda....som si bol isty, ze ak ubranime 2x 5:3 vitazsto je nase, zial nestalo sa...krali bojovali a supli goly, na ktore nemal Timmy najmensi narok...ale malicko som sa hneval na sudich, niektore presilovky boli spravne odpiskane, to beriem, ale v zavere II.tretiny bolo nieco pisknute dost uzkostlivo a niektore zakroky zo zadu na mackov, zostali nepovsimnute..nic to, oslabovky sme s prehladom ustrazili, no v hre 5 na 5 sme to dodzubkali...mohli sme radsej hrat celu III.tretinu v oslabeni :D
k oslabovkam, to su paradne cisla, nebolo tomu tak davno ked sme tahali snuru cca 30Z bez inkasovaneho golu v oslabeni.... :respect:
aj napriek prehre po sn, hodnotim 3Z cestu po zapade pozitivne, 3 bodiky bez 2 klucovych C, dobra praca :good:
Zapas bol na urovni, teda az na rozhodcov- este som tak Juliena kricat na rozhodcov nevidel ako vcera... Pred tripom by kazdy 3 body bral ale pri troche stastia sme mohli mat aj 100% uspech, no nevadi, snad sa uz lavina zraneni konecne zastavi a nas vykon pojde len hore.

Myslim ze vsetkym neprajnikom Miro Satan za tych par zapasov co hral uz ukazal ze na NHL rozhodne stale ma a na rozdiel od Kessel-a sa dokaze poctivo vratit a branit, preto utok Sturm (Paille) - Recchi- Satan hral stale proti top utoku supera.

Timmy tiez podal asi doteraz najlepsie vykony v sezone, a takisto aj Zdeno.
WildCelt píše:Boston Bruins v septembri na Slovensko :?: :D :cool:

kanter aj skolabuje ako ich najvacsi fanda :lol2:
Ďalší, čo nevie prežiť, že fandím Bostonu :D.

Myslím si, že ak by tu Bruins hrali, tak by to bol zaujímavejší zápas ako pred dvoma rokmi Slovan - Tampa Bay.
cepi píše:k oslabovkam, to su paradne cisla, nebolo tomu tak davno ked sme tahali snuru cca 30Z bez inkasovaneho golu v oslabeni.... :respect:
To je pekné, ale ak sa pozrieme na presilovky, tak až 16. priečka :eek2: . Hádam sa to v budúcich zápasoch zmení :D .

Trip sme ukončili so ziskom troch bodov v troch zápasoch :| . Zajtra proti Ottawe :frajer2:. Do zostavy Senators sa vrátil Alfredsson, ktorý v noci proti Montrealu získal tri body (1+2), no it ak dúfam, že vyhráme. Bude to dôležitý duel, lebo Ottawa je za nami o dva body :x.
Zdá sa mi, že si Bostonu začal fandiť od príchodu Mira Šatana. :D
mt-svk píše:Zdá sa mi, že si Bostonu začal fandiť od príchodu Mira Šatana. :D
Už ste trápni :frajer2: .
kanter píše:
mt-svk píše:Zdá sa mi, že si Bostonu začal fandiť od príchodu Mira Šatana. :D
Už ste trápni :frajer2: .
Až teraz som si tému Bruins pozrela viac dozadu, ako vidím, už ti to bolo predhodené.
oooo oslabená Ottawička zatím překvapuje =)

Atlantik: Opravdu se podívej na zápasy Atlanty, ti utočí naprosto bezhlavě a i když Odra dostává celkem dost golů, tak za ně většinou nemůže a to co říkám nemá nic společného z patriotismem. A jak jsi psal Boston hraje letos takový nezáživný beton ( co se na tom libí kanterovi nechápu ) a útok stylem Chara střílí od modré a zbytek doráži nebo brejky, proto by měl i průměrný golman pěkné čísla...... Na Fleuryho jste si taky stěžovali a přitom za většinu mohla obrana, někdy je jednoduší svéct to na golmana než na výkon celého týmu co ? :D
5-1 pro Sens, no Alfredsson je Alfredsson, jsem za tenhle vysledek rad :D . Ty brankare uz rozebirat nechci, pravda bude mozna nekde uprostred. Jsem ale rad neisi, ze mi tady dal nekdo za pravdu, co se tyce stylu Bostonu. Pritom tenhle tym jsem mel fakt rad v minulosti(Neely, Bourque), pak byli pro mne takovi neutralni, ale jejich letosni styl je opravdu velmi nezazivny. Proto jsem i do kantera tolik rypal, protoze jsem nechapal co se mu na zapasech Bruins tolik libilo, kdyz k nim presedlal(pritom mne bylo jasne ze jde jen a jen o Satana :D ).
styl aky riesime je uz nejaky ten rok znamy, mne tento styl hry absolutne neprekaza, ak by som bol fandom trebars Devils, bolo by mi to taky tak total ukradnute, ak by sme v kuse vyhravali 1:0, 2:0, 2:1 (samozrejme, nechcem tym povedat, ze dabili taketo vysledky riesia) neriesil by som to, v prvom rade ma zaujimaju vitazstva, body...samozrejme, nezaujaty divak chce vidiet golove nadielky,ale skutocnemu fanusikovi toho ktoreho timu to môze byt svojim spôsobom "ukradnute"...tvrda, fyzicka hra do tela ma svoje caro :yes: preto sa mi rata napr. aj styl hry Flyers...no napr. minuly rocnik sme predvadzali hru, jednu z najpohladnejsich, takze az tak tragicke to nebude :wink:

Obrázek

k zapasu...?... :beee: omrkol som to akurat v reprizke, za stavu 3:0 som to supol rovno na koniec... :D Timmy 3/9...senatori v uvode nic, pak vystreli pomaly 3x na branu a bolo vymalovane....ok, zabudnut, ideme dalej, proti modrokabatnikom beriem jedine 2 body :!: v branke bez debat Rasky

Obrázek
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS