Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

wow, podle toho rozhovoru je Bryz hodne dole. az je mi ho skoro lito. pripomina mi to minulou sezonu, kdy byl Marty na tom podobne a rekl trenerovi, ze ted by mel hrat Moose, ze bude na sobe makat a ze veri ze se vrati do formy a taky se tak stalo. tim chci rict, ze bych Bryze neodepisoval, sezona je dlouha, ted bude chvili sedet, makat na treninku a verim ze se dostane opet mezi top golmany, protoze tam taky patri.
Ja bych to zase na Brankare nehazel sice dobre nechytil nic navic ale vetsinou to byla tragicka hra obrany ktera proste mela otresnej pristup k hracu.

Bobr dostal prvni dva goly z tecovanejch strel s cimz nemohl nic delat a pak pred branou samotnej asi tri metry od branky a takovy goly jsme dostavali celej zapas.

Bryzgalov sice dostal jeden nebo dva goly ktery se dali chytit ale celkove to bylo prisernou obranou hrou a ne brankarema.
Nie každý zápas hrajú obrany na 100 % :giggle: Parádna prestrelka, ale obrat z 2:6 na 7:6 si Phila nemala nechať utiecť :thumbsdown:
Ten pán s transparentom "next goalie" je už akousi ikonou :)
Aby som nezabudol : Philadelphia Flyers have expressed mild interest in Detroit Red Wing F, Valtteri Filppula :) Uvidíme, čo z toho bude, ja chcem Girouxa :D
OndroNR píše:Nie každý zápas hrajú obrany na 100 % :giggle: Parádna prestrelka, ale obrat z 2:6 na 7:6 si Phila nemala nechať utiecť :thumbsdown:
dnes to bola fraška :? a ľutujem divákov na štadióne, jedného, aby drblo z takej hry a takého priebehu
OndroNR píše:Aby som nezabudol : Philadelphia Flyers have expressed mild interest in Detroit Red Wing F, Valtteri Filppula :) Uvidíme, čo z toho bude, ja chcem Girouxa :D
a ja chcem, aby ľudia reálne uvažovali, komu sa to splní skôr?
Joe S. píše: a ja chcem, aby ľudia reálne uvažovali, komu sa to splní skôr?
Je to len môj najtajnejší sen, osobne by som to videl skôr na Hartnella (ak by zrušil NTC). Nenapadá ma nik iný...Flyers fans, čo vy nato ? :wink2:
Jaký význam má měnit Hartnella za Filppulu? :hroza: (z pohledu obou teamů)
Tak jak uz jsem rekl nekolikrat za Walkera s Shelleym berem cokoliv :)

Ale realne by sel Carle hrac v utoku na vymenu me nenapada asi zadny ledatak ty jednosezoni typu Voracek,Simonds ale to si myslim ze by byla chyba.

Na druhou stranu misto Carla by nemel pomalu kdo hrat tak by se musel privest dalsi obrance.
Tak jakmile jsem se z přenosu Bos-Mtl dozvěděl, co se děje ve Wells Fargo věděl jsem, že si ten zápas musím pustit ze záznamu. A ted když se přenesu nad to, že to byl zápas největšího rivala a hrál za ně ten, co už nemá v NHL co dělat, musím říct, že to byl zápas na který se jen tak nezapomene :!:
Vždycky, kdy jsem četl nebo v různých zaznamech sledoval Gretzkyho zápasy z golových hodů osmdesátých let jen jsem plesal a přál si, aby bylo takových zápasů víc i v dnešní defenzivní době (sice už to není takový trap jak před deseti lety, ale stejně). A dneska se to splnilo. Chápu, že pro fans Philadelphie a Jets to asi nebylo zrovna růžové pokoukání (i když Jets pak po výhře přece jen změnit názory mohli, i když hráči v komentářích se stejně káli za hru dozadu), ale pro nezaujaté diváky milující tyto brankové zápasy to byl pohádkový zápas. 8:9 !!! Co chcete víc? Skore se pěkně rychle navyšovalo, přelévalo, nechyběli zvraty a ani nemusite mit v sestavě Gretzkyho, Kurriho, Messiera či Andersona. Nakonec padlo 17 branek, což je nejvíc co jsem od doby kdy sleduji NHL a je pouhé 4 trefy od ligového historického maxima, kterým je 21 golů v zápase Edmonton-Chicago 12:9 v roce 1985.
Myslím, i když je to zbožné přání spíše, ale bylo by fajn kdyby jsme v budoucnu viděli takových zápasů mnohem více nez jen jeden za sezonu. Protože když už prohrá tak podle mě je rohodně lepsi i pro nás diváky prohrát 8:9 nez 0:1.
Takže já děkuji oběma stranám za parádní představení, které alespon z části ukázalo jak to musela být v Gretzkyho éře parádní zábava. :klobuk_dole:
Srdce nezavisleho fanouska plesa a srdce fanouska tymu krvaci co to jde.

Protoze kazdymu je jasny ze s takovou hru by to nebylo snad ani na play off.

Ale zapas vybornej mam takovy rad bohuzel jsem fanousek jednoho z tymu tak mi to az takovou radost nedelalo :)
No já si v souvislosti s touhle "šíleností" vzpomínám na náš loňský zápas v Bostonu, který jsme prohráli asi 8-6 a navíc byl okořeněný nespočtem bitek, včetně gólmanů Price a Thomase... :cool: .
Z jakého důvodu dnes nehraje Briere? V lajnách na dailyfaceoff.com není zařazen v žádné formaci.. :shock:
Rono píše:Z jakého důvodu dnes nehraje Briere? V lajnách na dailyfaceoff.com není zařazen v žádné formaci.. :shock:
Tak prý zranění v horní části těla.. :hroza: Snad to nebude nic vážného...
Rono píše:Z jakého důvodu dnes nehraje Briere? V lajnách na dailyfaceoff.com není zařazen v žádné formaci.. :shock:

Danny Briere has an upper-body injury and will not be in tonight’s lineup vs. Carolina. He is listed as day-to-day.

EDIT: Pozdě :D
kisin píše:

Danny Briere has an upper-body injury and will not be in tonight’s lineup vs. Carolina. He is listed as day-to-day.

EDIT: Pozdě :D
No jo no :D Nevšiml jsem si toho. :(
Tak proti Carolině kluci odehráli super zápas. Jen to chce na takové výkony navázat a nedopadnout jak minulý týden, kdy jsme porazili TOR a pak... Však každý ví...
Jinak Giroux 11 z - 15 b :slintac: :poklona:
Obrázek
begbeee píše:Obrázek
Viděl sem. Borec :D
Rono píše: Jinak Giroux 11 z - 15 b :slintac: :poklona:
Závidím vám ho :cry: :oops: Toto bude hádam aj 100 bodová sezóna, Claude je mojim obľúbencom v tíme Philly, tak dúfam, že ma nesklame :klobuk_dole:
OndroNR píše:
Rono píše: Jinak Giroux 11 z - 15 b :slintac: :poklona:
Závidím vám ho :cry: :oops: Toto bude hádam aj 100 bodová sezóna, Claude je mojim obľúbencom v tíme Philly, tak dúfam, že ma nesklame :klobuk_dole:
:) 100 bodů? To bych byl až zaskočen :slintac: ... Když udělá 82 bodů, což bude taky jeho rekord, tak budu velmi, velmi rád :) A Giroux je u mě úplně tím největším oblíbencem ze všech hráčů :)
Rono píše: :) 100 bodů? To bych byl až zaskočen :slintac: ... Když udělá 82 bodů, což bude taky jeho rekord, tak budu velmi, velmi rád :) A Giroux je u mě úplně tím největším oblíbencem ze všech hráčů :)
No, možno teraz nie, no 1-2 roky a stovku určite nazbiera. Clauda nejde nemať rád :good:
Obrázek

@tpanotchCSN
Tim Panaccio
days after goalie coach Jeff Reese says Bryz talking too much to the media, #flyers announce new media policy ...
1 hour ago via TweetDeck

@tpanotchCSN
Tim Panaccio
Bryz policy just changed: he will NOT talk day before the game or day of game ...
13 minutes ago via TweetDeck

:hehe:
Tak Homstrom a ten s tim Polskym jmenem jdou do prvniho tymu a Walker jde konecne na farmu uz jsem z nej sral magi v kostkach.
Tak dnes proti Šavlím ve velmi, velmi oslabené sestavě. Budeme asi muset spoléhat opět na gólové hody první formace. Ve druhé jsem zvědavý, kdo bude na centru. Jestli Talbot nebo Couturier. Musíme spoléhat především na obranu, což zase bez Prongera bude těžké. Ale Bryzgalov už se zdá být v pohodě, tak snad podrží jako na úvodu sezony a připíšeme si další výhru.
OUT: Briere, Pronger, Schenn, Read, Walker
Z béčka IN: Zolnierczyk, Holmstrom...

Pravděpodobná sestava:
Hartnell-Giroux-Jágr
van Riemsdyk-Couturier-Voráček
Rinaldo-Talbot-Simmonds
Shelley-Holmstrom-Zolnierczyk

Gustafsson-Carle
Timonen-Coburn
Meszároš-Lilja

Bryzgalov
(Bobrovsky)

LET'S GO FLYERS! :)
Tak dva body z Buffala? To je paráda :yes: ! Hartnellův gól neměl chybu :slintac:
Dnes proti NJD, kteří mají také v nohách zápas s Torontem, takže síly budou na obou strankách rovnoměrné, takže žádné výmluvy na dva zápasy během dvou dnů. Proti NJD se doma musí vyhrát!

LET'S GO FLYERS!
Popravdě jsem dneska výhře vůbec nevěřil i kvůli nepříjemné marodce centrů, ale kluci zahráli dobře a nebýt dvou haluzných golů, tak byl zápas pohodička.

Uvažoval jsem proč dostáváme tolik vlastních, smolných a náhodných golů. Bude to asi kombinace smůly Bryze a stylu hry který předvádí naše obrana, protože se mi zdá, že máme vždy neskutečně mnoho zblokovaných střel a potom není divu, že se něco smolně odrazi do brány nebo na hůl soupeře (dnešní Timonenův, je čistý pech). Možná by si kluci mohli uvědomit, že mají za zády golmana, co je zvyklý chytat spoustu střel a kterému je to ku prospěchu, než mu neustále do toho hrabat, clonit atd. Hold bude to ještě trvat, než si uvědomí, že už za zády nemají Bouchera nebo Leightona, protože mi fakt přijde, že dostáváme nepřirozeně moc náhoďáků, ze které vlastně ani nikdo nemůže..
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING