Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Joe S. píše::slap: asi si nepochopila, že tu ide o princíp a aký nenažratý je Howson, ale budiž
Uz som napisala, ze Howson podla mna necaka, ze mu tolko daju... len caka na chvilu, kedy bude moct co najmenej spustit. Len je pravda, ze by si mohol svihnut.

Co sa tyka Caroliny, vobec nechapem, preco sa hlasila, ked nebola na zozname Ricka, mozno aj toto bol dovod, preco prestala mat zaujem.
Nezlobte se na mě ale to co mu nabízí Sharks Clowe-Hertl-Pavelski-Vlasic a on tohle nepříjmul tak opravdu nevím co by ještě :oops:
Souhlasím s tím, že Howson má teď velké požadavky za Nashe, ale nevidím se mu. Teď je v situaci, kdy si to může dovolit a třeba prostě jeden GM se blázní a nabídne to. Až bude třeba to září, pak jistě Howson slevní, aby Nashe vůbec vyměnil. Ale nyní si může dovolit požadovat tolik. :yes: Když ho nevymění dnes, zítra, za měsíc, tak může za dva měsíce...
ChesteR. píše:Nezlobte se na mě ale to co mu nabízí Sharks Clowe-Hertl-Pavelski-Vlasic a on tohle nepříjmul tak opravdu nevím co by ještě :oops:
Otazka znie inak, bola to oficialna ponuka, alebo je to len rumour, ktory pravdepodobne ani pravdivy nie je?
Vidím, že sezóna lysohláviek je na vrchole... :hroza:

Anisimov, Dubinsky, Erixon a 1. kolo - za Nasha, Delisle a viazané 3. kolo ! :slap: Howson toľko špekuloval, až prešpakuloval... :thumbsdown:
Walt píše:Vidím, že sezóna lysohláviek je na vrchole... :hroza:

Anisimov, Dubinsky, Erixon a 1. kolo - za Nasha, Delisle a viazané 3. kolo ! :slap: Howson toľko špekuloval, až prešpakuloval... :thumbsdown:
tiez som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat... po tych spekulaciach co vsetko za nasha howson chce a ake vseliake ponuky uz poodmietal (ok, uznavam ze na tom nemuselo byt ani zrnko pravdy) som mal podstatne vyssie ocakavania...

z tejto vymeny na mna priam krici hossa a jeho vymena do pens ci kovalchuk a vymena do new jersey... IMO je to pre cbj velky krok spat, resp. premarnena zivotna sanca od ktorej zavisi blizka i vzdialenejsia buducnost timu...

budem drzat palce aby som sa mylil, ale extra dobry pocit z toho teda nemam
Celkom nesuhlasim, ano, mohli sme ziskat viac... o tom ziadna, ale hraci v tomto baliku zli nie su. Plus sa zda, ze tak Anisimov, ako aj Dubinsky su hraci s charakterom, tych dvoch som chcela. A to, ze im to minulu sezonu prilis nevyslo, nezmanena, ze im to u nas nepojde, dostanu viac prilezitosti. Erixon bude podla mna sucast balicku za Berniera, alebo utocnika.

Inak, Columbus nema rad Rusov, a ako sa to konkretne prejavuje?

Bobrovskij, Tjutin, Nikitin, Anisimov... :lol:
Tiez som cakal, ze Jackets z toho vydoluju viac :-O Po tom, ake spekulacie o vysokej cene za Nasha lietali vzduchom, som predpokladal nejaky megatrejd. Neistota okolo CBA asi (znovu) zvazuje ruky manazerom a boja sa ist do niecoho vacsieho. V poslednych rokoch tych GM nejak nechapem...
Jedna věc, která mě naštavala, že celý prázdniny nic a jenom sem jeden den mimo a hned trade Nashe :D
Rags viditelně dali Howsonovi nůž na krk, buď to přijmi, nebo už nemáme zájem a co se posledně spekulovalo, tak Rags byli jedni z posledních, co se ještě zajímali.

V původní nabídce byl tušim Del Zotto, takže Erixon mi přijde krapet odrb :D Celkově když to shrnu, tohle nabízel Staher už ze začátku, neuspěl. Mohl toho vytěžit IMO o něco víc (první nabídky co dostával) ale dlouhým čekánim spíš prodělal. No, pokud Dubinsky a Anisimov nespáchají společeně sebevraždu, tak by měli týmu pomoct.

Brandon se snad probere ze zimního spánku a Artem by těch 40-50 měl dělat bez větších problémů. Akorát Rags jsou zase o chlup lepší. Duo Nash-Richards by mohlo vypadat sakra zajímavě. NYR loni jeden z top týmů a další hvězda po Bradovi :hmm:
PainKiller píše:Jedna věc, která mě naštavala, že celý prázdniny nic a jenom sem jeden den mimo a hned trade Nashe :D
Rags viditelně dali Howsonovi nůž na krk, buď to přijmi, nebo už nemáme zájem a co se posledně spekulovalo, tak Rags byli jedni z posledních, co se ještě zajímali.

V původní nabídce byl tušim Del Zotto, takže Erixon mi přijde krapet odrb :D Celkově když to shrnu, tohle nabízel Staher už ze začátku, neuspěl. Mohl toho vytěžit IMO o něco víc (první nabídky co dostával) ale dlouhým čekánim spíš prodělal. No, pokud Dubinsky a Anisimov nespáchají společeně sebevraždu, tak by měli týmu pomoct.

Brandon se snad probere ze zimního spánku a Artem by těch 40-50 měl dělat bez větších problémů. Akorát Rags jsou zase o chlup lepší. Duo Nash-Richards by mohlo vypadat sakra zajímavě. NYR loni jeden z top týmů a další hvězda po Bradovi :hmm:
To ale znamena, ze sa po uzdraveni moze pakovat Gaborik... :hmm:
mt-svk píše:Celkom nesuhlasim, ano, mohli sme ziskat viac... o tom ziadna, ale hraci v tomto baliku zli nie su. Plus sa zda, ze tak Anisimov, ako aj Dubinsky su hraci s charakterom, tych dvoch som chcela. A to, ze im to minulu sezonu prilis nevyslo, nezmanena, ze im to u nas nepojde, dostanu viac prilezitosti. Erixon bude podla mna sucast balicku za Berniera, alebo utocnika.

Inak, Columbus nema rad Rusov, a ako sa to konkretne prejavuje?

Bobrovskij, Tjutin, Nikitin, Anisimov... :lol:
Neviem ked som sledoval Rangers nezdalo sa mi ze by to Anisimovi neslo. Mne sa zda ze ten chlapec ma velky potencial. V play-off bol jeden z najlepsich jazdcov podla mojho nazoru. To skor Dubinskemu sezona nevysla. To sa ale v Columbuse moze zmenit. Nakoniec ani Nash nemal v Columbuse bohvie aku poslednu sezonu.
Jen malá otázečka, kdo asi bude new captain Columbusu? Wiz, Prospal, Hamburger?
PainKiller píše:Jen malá otázečka, kdo asi bude new captain Columbusu? Wiz, Prospal, Hamburger?
Zda sa, ze ani jeden, pravdepodobne to moze byt Jack Johnson. Aj ked ja som za Prospala. :yes:

Mimochodom, vsetci to, ktorych mam podpisanych na drese s Columbusu odisli. :D
vytvoril som o tom samostatny topic :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=333285#p333285" onclick="window.open(this.href);return false;
mt-svk píše:Celkom nesuhlasim, ano, mohli sme ziskat viac... o tom ziadna, ale hraci v tomto baliku zli nie su. Plus sa zda, ze tak Anisimov, ako aj Dubinsky su hraci s charakterom, tych dvoch som chcela. A to, ze im to minulu sezonu prilis nevyslo, nezmanena, ze im to u nas nepojde, dostanu viac prilezitosti.
Anisimov určitě, netypický rusák. poctivě maká a neprská. Přijme jakoukoliv roli v týmu.

Ale Dubi? četlas ty kecy co měl, když se postupně dostal do třetí lajny? zbytečně uraženecký, přitom si za to mohl sám. do toho ty předloňský trucování při podpisu smlouvy atd. Nene Dubi u mě v posledních dvou letech ztratil kredit
lets go Rangers píše:
mt-svk píše:Celkom nesuhlasim, ano, mohli sme ziskat viac... o tom ziadna, ale hraci v tomto baliku zli nie su. Plus sa zda, ze tak Anisimov, ako aj Dubinsky su hraci s charakterom, tych dvoch som chcela. A to, ze im to minulu sezonu prilis nevyslo, nezmanena, ze im to u nas nepojde, dostanu viac prilezitosti.
Anisimov určitě, netypický rusák. poctivě maká a neprská. Přijme jakoukoliv roli v týmu.

Ale Dubi? četlas ty kecy co měl, když se postupně dostal do třetí lajny? zbytečně uraženecký, přitom si za to mohl sám. do toho ty předloňský trucování při podpisu smlouvy atd. Nene Dubi u mě v posledních dvou letech ztratil kredit
asponze v columbuse mu ta tretia lajna (snad) nehrozi :giggle:
Podle mě docela velký provar, který hlavně koncepčně nechápu. Fakt by mě zajímalo kdo bude hrát v Jackets první lajnu. A smutné je i to,že v blízské době nemá cbj na top hráče potencial ani v prospektech..
neis píše:Podle mě docela velký provar, který hlavně koncepčně nechápu. Fakt by mě zajímalo kdo bude hrát v Jackets první lajnu. A smutné je i to,že v blízské době nemá cbj na top hráče potencial ani v prospektech..
Nash nemal zaujem u nas hrat a tak aj hral, vid statistiky, takze rozdiely v statistikach nebudu plus okrem Nasha tam aj tak nik nebol. V buducom roku mame tri prve kola, to pravdepodobne znamena, ze jedno sa bude pakovat pravdepodobne s Erixonom a jednym z dvojice Savard/Goloubef za utocnika.
Uvidime co Johansen... .
Johansen má potenciál na první lajnu,ale zatím neukázal vůbec nic a bude velmi rád když bude hrát v druhé, i když vzhledem ke konkurenci to zase tak těžké nebude.Ano Nash chtěl jinde, ale Cbj měli získat opravdu potřebné hráče, nebo aspoň top prospekty,jestli Howson opravdu dostal ty nabídky od nás, Sjs nebo předtím Nyr a nevzal je, tak je zralý na vyhazov.
neis píše:Johansen má potenciál na první lajnu,ale zatím neukázal vůbec nic a bude velmi rád když bude hrát v druhé, i když vzhledem ke konkurenci to zase tak těžké nebude.Ano Nash chtěl jinde, ale Cbj měli získat opravdu potřebné hráče, nebo aspoň top prospekty,jestli Howson opravdu dostal ty nabídky od nás, Sjs nebo předtím Nyr a nevzal je, tak je zralý na vyhazov.
Podla mna nedostal :)
Tak a je to. Nash vyměněn, ale já nevěřím vlastním očím. Howson se pomátl a Nashe vyměnil skoro za nic. Vyjádřím se k tomu v samostatném topicu, ale tohle je provar jak prase. :cry: :x :? :neviem: :scare:
Nic ine len sklamanie! Del Zotto by bol lepsia sucast balicku ako Erixon, ktory sice raz bude top4 obrancom a navyse 2-way ale bude nieco ako Tjutin, dufam ale ze si ho Scotty necha a do LA posle za Berniera Savarda.
Mikey09 píše:Nic ine len sklamanie! Del Zotto by bol lepsia sucast balicku ako Erixon, ktory sice raz bude top4 obrancom a navyse 2-way ale bude nieco ako Tjutin, dufam ale ze si ho Scotty necha a do LA posle za Berniera Savarda.
Balickom Dubinsky, MacIlrath, Thomas a 1.kolo ste boli nadseni, balickom Dubinsky, Anisimov, Erixon a 1.kolo nie :hmm:

Podla mna Erixon pojde, pochybujem, ze za Berniera by v baliku chceli Savarda, kory je pomaly az strach.
mt-svk píše:Balickom Dubinsky, MacIlrath, Thomas a 1.kolo ste boli nadseni, balickom Dubinsky, Anisimov, Erixon a 1.kolo nie :hmm:

Podla mna Erixon pojde, pochybujem, ze za Berniera by v baliku chceli Savarda, kory je pomaly az strach.

Praveze o Savarda a Moora maju velky zaujem, Johny sa nie a nie presadit ale potencial ma, najradsej by som sa zbavil Savarda kym este ma nejaku cenu, pretoze z toho nikdy nebude top4 obranca a dvojicka Bernier-Bobrovsky by nas mohla zabezpecit na dost dlho + Dansk a Koorpisalo v zalohe (inak sa spekuluje ze LA chce za Berniera aj jedneho z tejto dvojice)
Mikey09 píše:Praveze o Savarda a Moora maju velky zaujem, Johny sa nie a nie presadit ale potencial ma, najradsej by som sa zbavil Savarda kym este ma nejaku cenu, pretoze z toho nikdy nebude top4 obranca a dvojicka Bernier-Bobrovsky by nas mohla zabezpecit na dost dlho + Dansk a Koorpisalo v zalohe (inak sa spekuluje ze LA chce za Berniera aj jedneho z tejto dvojice)
no ak ano, nech si ho beru :yes: ale nie mooreho
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES