Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ty vole kantere, to jsem se ted smichy skoro zadrhl, kdyz jsem cetl tve argumenty :D :D :D Chtelo by to asi, aby jsem te casteji podpichl a budeme mit z tebe tady normalni show! Ooch boze, na ty tve vyplody se ani neda normalne zareagovat, protoze bych zas musel rypat do kazde vety. No nic, ted jses vlastne hrdy fanda Bostonu Bruins, tak at tvoje srdce bije pro Medvedy co nejintenzivneji a pak mozna vydrzis i do konce teto sezony... Tedy pokud se Miro nahodou nejak nestastne nezrani :D .

A k tomu co si psal, ze se ti libi hra Bruins(mne tedy ne), to jsem na to opravdu zvedavy kolik jejich zapasu si videl. Protoze kdyz si fandil Pens, tak si nepamatuji na jediny komentar k zapasu od tebe. No ale v tvem veku si asi nemuzes dovolit ponocovat, tak vlastne te chapu.

PS: U zenskych bych takovy preletavy styl jeste chapal, tech jsou na svete miliardy, ale v NHL je to znak jen opravdu poradneho greenhorna :D
Jako ja si taky nektere tymy trochu oblibim, kdyz se mi libi jejich hokej, jako napr. Isles, Flames, Thrashers nebo dokonce Flyers(!), ale Pittsburgh bude pro mne vzdy absolutni jednicka a pokud je to mozne tak se snazim kazdy jeho zapas sledovat a ani si nedokazu predstavit, ze bych na ten tym zanevrel.
Atlantik píše:No ale v tvem veku si asi nemuzes dovolit ponocovat, tak vlastne te chapu.
To si dobre zadrel :lol2: :lol2: :lol2:. Niekedy si pozriem zápas, ale cez týždeň sa predsa nebudem pozerať, keďže rano vstávam do školy :D . To je logické.

Už o mne nepíš. Máš to márne. Pens už nefandím :lol2:

TF: :razzi: .
Atlantik píše: Jako ja si taky nektere tymy trochu oblibim, kdyz se mi libi jejich hokej, jako napr. Isles, Flames, Thrashers nebo dokonce Flyers(!)zanevrel.
Si si teraz šplhol u mňa. Asi máš rád ofenzívnu hru, lebo my s tou obranou ani nič iné hrať nemôžeme :).
kanter ani sa ti necudujem ze fandis bruins sak kto by fandil pens :scare:
kanter píše:
Atlantik píše:No ale v tvem veku si asi nemuzes dovolit ponocovat, tak vlastne te chapu.
To si dobre zadrel :lol2: :lol2: :lol2:. Niekedy si pozriem zápas, ale cez týždeň sa predsa nebudem pozerať, keďže rano vstávam do školy :D . To je logické.

Co jsem zadrel, kdyz mam pravdu? Ja te nekritizuji, ze zapasy nekoukas, jen pak rikas ze se ti libi jejich hra, ale na zaklade ceho? Na zaklade sestrihu, nebo jen na zaklade soupisky, ze kde hraje Satan? Chlapce urovnej si to v hlave... A nevim co mam marne, to ze si fandil Pens, to bylo akorat tak na hanbu, takovy fanousek podle mne stoji za ...

A ano Thrashere, mam rad hokej kde se neco deje, dynamiku a tak. Proto je mi sympaticka i Atlanta, Islanders nebo Flyers. Ale zas ze bych jejich zapasy nejak extra prozival, to zas ne.

Timhle koncim diskuzi, pobavili jsme se alespon trosku. A zaroven se omlouvam cepimu a ostatnim fans za to ze jsem narazkou na dalsiho "fandu" kantera rozpoutal debatu, ktera nema nic spolecneho s momentalni situaci Bruins... Ale tak fakt mi to prislo zvlastni...
Atlantik píše:Co jsem zadrel, kdyz mam pravdu? Ja te nekritizuji, ze zapasy nekoukas, jen pak rikas ze se ti libi jejich hra, ale na zaklade ceho? Na zaklade sestrihu, nebo jen na zaklade soupisky, ze kde hraje Satan? Chlapce urovnej si to v hlave... A nevim co mam marne, to ze si fandil Pens, to bylo akorat tak na hanbu, takovy fanousek podle mne stoji za ...
Ja :?: Skôr si urobte poriadok vy, ktorí tu píšete, že som začal fandiť Bostonu :!:
Atlantik píše:
kanter píše:

Co jsem zadrel, kdyz mam pravdu? Ja te nekritizuji, ze zapasy nekoukas, jen pak rikas ze se ti libi jejich hra, ale na zaklade ceho? Na zaklade sestrihu, nebo jen na zaklade soupisky, ze kde hraje Satan? Chlapce urovnej si to v hlave... A nevim co mam marne, to ze si fandil Pens, to bylo akorat tak na hanbu, takovy fanousek podle mne stoji za ...

A ano Thrashere, mam rad hokej kde se neco deje, dynamiku a tak. Proto je mi sympaticka i Atlanta, Islanders nebo Flyers. Ale zas ze bych jejich zapasy nejak extra prozival, to zas ne.

a take ze zaznam nepoznas :roll:
No ako bolo to zaujimave citanie a teraz skuste k veci ;)

V Anaheime sme nevyhrali (v riadnej hracej dobe) od roku 1999!!! :-O
Z tých pár zápasov (tipujem 3, či 4) to nie je až tak veľa.
nehajte Kantera tak :!: je to jeho vec komu on fandí a komu bude fandiť.Každý ,a imý tým a môže sda mu časom zapáčiť iný popripade to môže byť omil že si vybral ten tým ktorý ho neskôr moc nezaujal.A Atlantik ty si taký fanda ako pome na jahody :lol2:
Ked sa zranil Bergeron tak to bola citelna strata, potom Savard tak to uz bolo kriticke, ale ze dalsi v rade bude Krejci by ma nenapadlo ani v najhorsom sne a isto ani nikoho v organizacii alebo spomedzi fanusikov Bruins... uz aby bol ten olympijsky break!!!
Kower píše:Ked sa zranil Bergeron tak to bola citelna strata, potom Savard tak to uz bolo kriticke, ale ze dalsi v rade bude Krejci by ma nenapadlo ani v najhorsom sne a isto ani nikoho v organizacii alebo spomedzi fanusikov Bruins... uz aby bol ten olympijsky break!!!
si delas prdel :?: :!:
fandim mackom uz nejeden rok, za ten cas nam zo zostavy vypadol nejeden hrac, aj ten z radu klucovejsich, ale aby boli out 3 a k tomu vsetci C, tak toto je uz :censored: ine kafe...

no nic, compik som zapol akurat v cas, zapas na lade San Jose sa nam prave rozbieha...snad budeme sardinkam ako tak rovnocennym superom...

po I.tretine sa drzime. 0:0 :roll: jedna tycka a Timmyho poriesenie 101% golu to je uz vedlajsie :D vzadu je to zatim OK, vpredu toho logicky vela vymyslat nemôzeme, tak to skusme uhrat na 0:0 :D

nech sa paci, po II. 1:1 :roll: :roll: na oboch stranach dost stastne goly, no a doposial sa nam hra bez :penalty: na oboch stranach..taky docela priatelsky zapasik :D aspon bodik :modlenie:
Kower píše:Ked sa zranil Bergeron tak to bola citelna strata, potom Savard tak to uz bolo kriticke, ale ze dalsi v rade bude Krejci by ma nenapadlo ani v najhorsom sne a isto ani nikoho v organizacii alebo spomedzi fanusikov Bruins... uz aby bol ten olympijsky break!!!
Na to uz neviem co mam povedat. Je to neskutocne, aby sa nam zranili vsetci centri!!!
cepi píše:aspon bodik :modlenie:
a mame 2 :scare: :scare: :scare: paradny kolektiivny vykon, klobuk dolu :!: toto necakane vitazstvo nam doda ine sebavedomie :cinka:

Timmy :poklona2: :poklona2: 41 sejvov...a v sn tam iny glove save vytiahol :good: :good: hehe a pak Zee ako exekutor 4sn to tam klasicky strelkou supol :biglol:
Atlantik teba bavi tu pisat romany na temu Kanter? lebo mna to citat nebavi :D
No a dnesny match so SJ ci pana videl som iba koniec ale Timmi parada a z najazdu Zeeho som nemohol :groupwave: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: chudak nabokov :shock: :shock: Satan tiez isiel celkom dobre skoda ze nema taku dlhu hokejku ako zee :D:D Timmi ako sa pozrel myslim na Marleauho :D:D:D:D no proste hned z rana super nalada a tie 2 body su fenomenalne. Inac som chcel podat x skoda mal som tusak
Super, že sme vyhrali :D. Ráno, keď som išiel do školy, bol stav 1:1 a necelá minúta do konca, takže som nevedel ako to dopadlo. Našťastie sme získali dva body a to je :good:. Zee opäť skvelá strela :cool:. Zaujímalo by ma, či sa Nabokov tej jeho strely nebál :) .

Janci_83 píše:Atlantik teba bavi tu pisat romany na temu Kanter? lebo mna to citat nebavi :D
Nerieš to :D.
Lol ze si moze dovolit taku strelu este ze to dal
Nevidel som cley zapas,ale vyhrat bez dvoch top centrov nad SJ Sharks,to uz je nieco :cool:

Gratulujem mackovia...
Popradcan píše:Nevidel som cley zapas,ale vyhrat bez dvoch top centrov nad SJ Sharks,to uz je nieco :cool:
Gratulujem mackovia...
vdaka popi :) ale psst, nam v tomto zapase chybal aj 3C David Krejci... :wink: velke vitazstvo :yes:

Obrázek
ObrázekObrázek
:arrow: BOS sa coraz intenzivenjsie zaujima o Kovalcuka... :roll:

..objavila sa mozna protihodnota...Wheeler - Rask - 1.kolo draftoveho vyberu ´10 (od TOR za Kessela)...ako je vsak zname, Rask neprichadza do uvahy...ak budeme mat realnu sancu na :cup: je mozne, ze by sa Ilja objavil v nasom drese, no len do konca rocnika, kedze jeho cena v ramci volneho letneho trhu bude riadne mastna, nevraviac o tom, ze Ilja bude zrejne za niekolko rocny kontrakt, co by nas platovy strop nezniesol...jedno je vsak iste, Ilja sa bude z Atlanty s najväcsou pravdepodobnostou porucat, no ta na druhej strane môze ziskat zaujimavy hracsky balicek...fuuu, ziskat Ilju to by bolo ine medvedie kaficko :roll: len ta protihodnota.. :hmm:
no tak ryder, wheleer a prvy draft podla mna by to mohli zobrat. (kolko mame prvych draftov? aj na dalsie rocniky) Kovalcuk keby dosiel no hotovo :ble: :ciga: No hlavne nech mame zdravych hracov
Janci_83 píše:no tak ryder, wheleer a prvy draft podla mna by to mohli zobrat. (kolko mame prvych draftov? aj na dalsie rocniky) Kovalcuk keby dosiel no hotovo :ble: :ciga: No hlavne nech mame zdravych hracov
Ja si myslim ze ani pri tejto vymene nic neziskame teda nase sance podstatne nestupnu- hoci Ryder ani Wheeler zatial nehraju tak ako by sme chceli tak ich stratov by sme uz nemali vyvazeny utok. A sanca ze by sme Kovalcuka podpisali je takmer nulova takze myslim ze po nom GM nesiahne.... a dat za neho Rask-a by bolo uplne sialenstvo!
Tak Raska dat za neho je :censored: ale podla mna by boli utoky v pohode. Mozno koli tomu prisiel satan. No ved uvidime dlozeite je aby boli seci v poriadku
ee Tuukka do uvahy neprichadza, to je nas buduci brankarsky klenot, nastupca Timmyho, tam nie je co riesit...to ako to dopadne s Kovalcukom je zbytocne tetkom riesit, ako spomina Janci, prvorade je, aby sa nam dokopy dali nasi klucovi C a pocas trade dead line sa k nam urcite dokotula aj odkotula :)

zapasom proti miestnym kralom ukoncujeme trip po zapade, zelane trip 2 bodiky uz v brlôzku mame, potesilo by nieco nad bodovaci plan :wink: zapas zacina v sympatickom eu case 22:00 :frajer2:
cepi píše::arrow: BOS sa coraz intenzivenjsie zaujima o Kovalcuka... :roll:

..objavila sa mozna protihodnota...Wheeler - Rask - 1.kolo draftoveho vyberu ´10 (od TOR za Kessela)...ako je vsak zname, Rask neprichadza do uvahy
Wheeler + ďalší hráč + 1. kolo draftu 2010 by hádam stačilo :roll:

Rask :?: Na čo je Atlante ďalší gólman :?: Rask by bol jednotkou a Pavelec dvojkou, no majú ešte Hedberga a Lehtonena :roll:
Janci_83 píše:(kolko mame prvych draftov? aj na dalsie rocniky)
2010 - dva výbery v 1. kole
2011 - dva výbery v 1. kole
Janci_83 píše: No hlavne nech mame zdravych hracov
Presne tak :yes:.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES