Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jak uz jsme se vcera s Atlantikem bavili tak muj osobni nazor je ten ze privest Bryzgalova byla dobra volba a ted mame celkem vyrovnanou dvojici podobne jako treba Boston (co si budem povidat Thomas je jinde nez vsichni) a ja i kdyz mam Bobra moc rad tak bych na nem osobne taky nestavel porad je to velmi mlady golman a podle me by mel problem ustat tlak play off.

Jinak ja osobne jsem s tymem spokojeny obrana vyborna az na Walkera kterej by se na hokej mel snad vykaslat ten kluk docela nevi ktera bije.Pokud se vrati Pronger obrana bude fungovat velmi dobre.

A utok je takovej mix zkusenosti a mladi (Jagr 39 ,Briere 33, Couturier 18 , Shenn 20) ale hodil by se jeste jeden Zkuseny utocnik typu Whitney nebo drive Stilman a to nejlepe pred uzaverkou.

Jinak Hartnell nebude vymeneny protoze ma NTC a navic ja si myslim ze porad dokaze byt obrovsky prinos pro tym i kdyz byl kritizovan za svoje bidnejsi vykony.
E:KDyz uz bych nekoho bral z Colorada tak Erika Johnsona ale pochybuju ze by ho Colorado chtelo dat :)

Abych pravdu rekl z tymu me nenapada nikdo koho bych osobne chtel vymenit snad jen Shelley a Walker ty by sli i za pytel puku a balik hokejek a vubec bych nebrecel.

A stale musime byt trpelivy nez se utok sehraje precijenom hodne hracu je novych a bude jeste minimalne dvacet zapasu trvat nez si sestava sedne tak aby to bylo trosku stabilni.
petrik píše:Mam orientacnu otazku – v momentalnej situacii (pretlak v utoku, tesno pod stropom, pronger na par tyzdnov out), boli by ste ochotni vymenit Hartnella napr. za obrancu + pick (+ mozno nejaky depth forward)? Nam by sa zufalo zislo nejake kvalitne LW pre duchenea (podla moznosti power forward), scotty mi pride ako idealny kandidat... :slintac:
len ci je vobec realne o tom aspon snivat (nie je Hartnell untouchable alebo nieco take?) + ci by sme mali co ponuknut...? :hmm:
Urcite nie je untouchable, ale protihodnota by musela byt vyssia ako len nejaky obranca (predpokladam, ze tym myslis nejakeho O'Briena ci O'Byrna, ak sa ale bavime o Erikovi, tak vam k Scottymu pribalime este walkera :D ) a pick (tiez nemyslim, ze sa bavime o vasej prvej volbe...). Uprimne, nevidim vo vasej zostave nikoho, za koho by sa mohol Hartnell realne vymenit :ja_neviem:
V nasi situaci vam na pick kali pes. Mame tolik mladejch, ze by to musela bejt odpovidajici nahrada. A nevim, kdo by tam pak uz hitoval, leda Shelley.. Jinakj NTC se da vzdycky nejak obejit.. Dobry trik je treba poslat hrace na farmu a nechat pak stahnout z waiveru :giggle:

Editovano: Ale je sranda videt, ze je o nej zajem, protoze pred dvema zapasama by ho fandove vymenili za pytel puku a dve zlamany hokejky :hufi:
Pred dvoma, teda troma zapasmi este nehral v utoku s Jagrom a Girouxom a hral ozaj mizerne. V utoku Hartnell-Couturier-Read bol jednoznacne najslabsim clankom. Ja som aj pisal, ze ho musi dat Lavi vyssie..myslel som, ze ho da spat k Brierovi, ale zda sa, ze aj tato sucasna varianta nie je najhorsia.
Talentom Bobrovského sa mrhá, ale nie je to tak zlé ako v prípade Schneidera. Nesúhlasím, že Bryz je za očakávaniami, podľa mňa ich spĺňa. :giggle: V dobrom i v zlom a podľa mňa bolo zatiaľ viac toho dobrého.

Hartnell nikdy v bottom6 dobre nehral, nie? Inak dosť vtipné, po dvoch zápasoch by som to ani ja nečakal, máš pravdu Andy. :D

EDIT: Ja by som Bobra po sezóne bral. :hmm: Nulu nevie vychytať ani za svoj život, ale predvádza dobré zákroky a jeho štýl sa mi páči. :thumbsup:
Já bych tu chtěl poděkovat za vaší včerejší schovívavost k nám a rozhodně to nemyslím jako nějaké popichování... :) .
habs píše:Já bych tu chtěl poděkovat za vaší včerejší schovívavost k nám a rozhodně to nemyslím jako nějaké popichování... :) .
Já jsem se probral na druhou třetinu a jak jsem viděl prázdnou branku Wayna z metru po parádní kombinaci Jágra a Clauda a tyčka, na což následoval naprostý haluzák gol od brusle Kostíka, tak už mi pomalu adrenalin stoupal ;). Potom pro změnu tutovka Girouxe a opět nic a aby mi to nebylo líto, tak opět následoval haluz gol po stastně odraženém puku přimo na hůl Pacyho, tak jsme znovu raději ulehl :D:D
Holmgren confirms Schenn broken left foot
Schenn likely will miss at the very least three weeks and up to two months with a broken foot.
:? Takto si chalan isto nepredstavoval štart NHL kariéry
Dnes Rinaldo miesto Schenna a zrejme miesto Walkera Gustaffson
FLYERS FAN píše:Dnes Rinaldo miesto Schenna a zrejme miesto Walkera Gustaffson
:yes: Walker si nezaslouží hrát za ty výkony... Schenna je mi líto :(
Joe S. píše:
Holmgren confirms Schenn broken left foot
Schenn likely will miss at the very least three weeks and up to two months with a broken foot.
:? Takto si chalan isto nepredstavoval štart NHL kariéry
Na druhou stranu, sezona je dlouha, pro novacky snad jeste vic a tady je "elegantni" sance jak si zkratka tu sezonu udelat kratsi. Je jiste, ze se pak do formy bude dostavat tezko a pomalu..
Dulezity je, aby se zraneni spravne zahojilo..
Ale nešťastie jedného môže byť šťastím druhého, podľa mňa Couturier ostane v prvom tíme, keď Schenn je na 2 mesiace out
Joe S. píše:Ale nešťastie jedného môže byť šťastím druhého, podľa mňa Couturier ostane v prvom tíme, keď Schenn je na 2 mesiace out
Vzhledem k tomu, ze ma dnes nastoupit, je to vicemene jasne..
On by ostal aj v pripade, ze by sa Schenn nezranil. Podme na Th...teda Jets :box:
zatiaľ vás ten trash presťahovaný z Tatlantý dáva, ale tie góly :hroza: to snáď nie je ani pravda :roll: :lol2:
Minuly rok s Tampou 7-8, teraz s Jets 8-9, jak sa ja tesim na buducu sezonu :wave:
A já zas na ně seru.
8-9, ma cenu privadet do tohohle sveta deti? :hroza:
FLYERS FAN píše:Minuly rok s Tampou 7-8, teraz s Jets 8-9, jak sa ja tesim na buducu sezonu :wave:
:yes: bude 10 :lol2:
Jsme ostuda ligy...
AndyF píše:Jsme ostuda ligy...
To zas tak uplne ne, hokej hrat furt umite. Neco jsem z toho vaseho zapasu videl a nemam zas tolik duvodu na posmivani se. Tedy az na figurku jmenem Carle a... Jinak potvrdilo se co jsem rikal, ze Bobr uz nejaky ten patek pusobi lepsim dojmem nez Bryz, dnes opet o celych 6,66% lepsi uspesnost nez Bryz! To uz je celkem na povazenou :hmm: :sarcasm:
Atlantik píše:Jinak potvrdilo se co jsem rikal, ze Bobr uz nejaky ten patek pusobi lepsim dojmem nez Bryz, dnes opet o celych 6,66% lepsi uspesnost nez Bryz! To uz je celkem na povazenou :hmm: :sarcasm:
:lol2:

podobny transparent som zhliadol aj na opacnej strane :D

Obrázek
Nemám slov.. Měli kluci radši prohrát 3:9 apod.. Abych měl těch nervů víc než mám teď... Protože tak luxusní obrat si necháme posrat, to fakt asi dokážeme jen my... :ja_neviem: :-( Jestli proti Carolině nebude výhra, tak už se v týmu něco děje. Posledních pět zápasů a bilance: 1-4-0. Hrozivé...
Co to je tvl :shock: Koukám na výsledky ze zápasů a vidim 8:9. Hned sem si vzpomněl na loňský zápas s náma, který sme vyhráli 8:7. Dokázali ste to parádně otočit z 2:6 na 7:6 :thumbsup: Ale pak dvě rychlovky a byli ste tam, kde předtím... plus Ladd ještě 01:06 před koncem vítězný gol :thumbsdown: Kvůli tomu výsledku si normálně stáhnu záznam ze zápasu :D
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING