Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kisine ty mas teda dneska asi dost dobrej model :lol:
Já věděl že se ozveš :wink: ano model mám hodně dobrý , chceš poslat fotečku ? :lol:

Jinak už to vypadá , že se dnes nic dít nebude.Holt si počkáme na zítřek.Třeba to bude i s tím forwardem :wink:
Sakra nejak se to hrouti, Hudler v Rusku, Kotalik v NYR, ... Briane !!! Dej aspon toho Axelsona, chlape !

Co dal ? Afinogenov, Satan, Sykora, Grier, Zednik, Hinote z jedny strany... a ... Axelson, Plekanec (RFA), Pyatt, Bell, Upshall (RFA) z druhy (mozna z uvedenejch uz nekdo podepsal jinde, tak me nebijte esli me to uniklo).
Chlape,čekal jsem,že ze sebe ''vymáčkneš'' i něco navíc :-P :D PJ by byl fajn,kdyby ještě klapnul Kessel :thumbsup: to by zde ale byl samej Boston ... Lashoff,Axelsson,Kessel,Karsums ... a Minnesota.
cos cekal za deset minut jednu rano ? :scare: Du spat... jinak zejtra jeste zpusobim nejakou dopravni nehodu cestou doprace. Brou ...
Dobrou.Zítra tě zde očekávám v plné síle zpět :wink:

Z těch tvých jmen se mi líbí Afinogenov,Pyatt a Upshall,ale myslím,že Lawton má jiného koně :wink:
A je to tady:

Brendan Shanahan signs seven-year deal with Lightning
Zas tolik jsem nehulil příteli :wink:
Hergot sem se lekl, už jsem chtěl spustit tu svoji.... :D
Přesně, když sem to poprvý uviděl, tak sem z toho málem pošel :D
No teda ... nikdo mi na muj aprilovej zertik v cervenci neskocil ! Teda panove .... :| :lol2: :lol: :razzi:
Už máme asi definitivně po nadějích s Anterem : http://hfboards.com/showthread.php?t=662097
A tohle se objevilo na nhlpro.cz :arrow:
Antero Niittymaki dostal nabídku od Tampy Bay Lightning a klub očekává, jak se rozhodne. Podle jiné zprávy finský gólman již podepsal s Atlant Mytišči (KHL).

Btw, s Vrbatou už u nás nepočítaj, a docela zajímavý že na hfboards dávají české odkazy :D :arrow: http://hokej.idnes.cz/rad-bych-se-vrati ... 54_nhl_cig
myslim, ze to nebude tak horky kdyz na http://www.hockey.ru/ nic nepisou ...
Safo, nvm no, oni o tem přestupu Antera nepíšou ani na nhl.com, nhl.cz, tsn.ca a podobných serverech, takže at už mají na hfboards cokoliv, myslim že sme stále ve hře :thumbsup:
Mmno taky si myslim, rozhodne bych to nevzdaval dokud nebude oficialni zprava o podpisu smlouvy (nikoli jen ustni dohode)
Tak Antero prý oficiálně podepsal s Tampou :yahoo:
http://lightning.nhl.com/index.html
Tampa Bay Lightning have signed former Philadelphia Flyers goaltender Antero Niittymaki. For more information visit TampaBayLightning.com

EDIT: Sakra, o pet minut ;-D

Tak pridam aspon:

“We fully recognized the need to add an experienced back-up goaltender this summer and today we feel we’ve accomplished that goal. We feel that Antero is very capable of working with Mike Smith to give us a formidable 1-2 punch in goal.” - Lawton
Mno,to jsou šoky teda.Vypadá to,že se Lawton přeci jenom v NHL něco naučil,kdyby se tak bezhlavě nepouštěl do ''The Fingera'' měl by u mě za všechny podpisy 2+.Má předpověd' jeho zlepšení se přeci jenom naplnila ... :wink:

Jinak,vítej Antero :clap:
Mmno jeste by me zajimalo na kolik a za kolik (Kevin by byl urcite levnejsi) ... coz jsem zatim nikde nenasel (asi je moc brzy na podrobnejsi info).

Ok, Briane, tak ted este toho elitniho kridelnika a neco malo vyhazet z 3-4 rady ... a muzem zacit kempovat. Krom toho Kisin konecne bude moct v noci jit klidne spat pred pulnoci ... ;-D
Výborně, supr. Další modlidba vyslyšena a už jenom poslední kousek skládačky chybí - top6 forward.
Jenom škoda, že je údajně jenom na rok. Dva by se mi líbily víc, určitě tam hraje roli to zranění, ale imho větší hraje případný návrat Rama. To se mi nelíbí, on tu možnost dělat dvojku měl, nechtěl. Ok, nebereu mu to, ale Niitty chce, tak ať chytá on. A jestli se mu bude dařit, tak doufám, že zůstene on, a ne Ramo (toho vyměníme do Edmontonu za Omarka, půjde dělat dvojku a přebírat žezlo po Bullinovi, to už je vymyšlené - že kisine? :D ).
Lawtone, hej já ti snad dám 1- za tohle, záleží na penězích. Pokud 1M a míň, máš 1-, pokud 1M-1.5M, máš 2+. A to je u tebe krásná známka :good:
safa píše:Mmno jeste by me zajimalo na kolik a za kolik (Kevin by byl urcite levnejsi) ... coz jsem zatim nikde nenasel (asi je moc brzy na podrobnejsi info).

Ok, Briane, tak ted este toho elitniho kridelnika a neco malo vyhazet z 3-4 rady ... a muzem zacit kempovat. Krom toho Kisin konecne bude moct v noci jit klidne spat pred pulnoci ... ;-D
Podle mě mohl vzít i za 0,8,uvidíme.Maximálně to bude 1,3 mega :thumbsup: řekl bych ...

Kempovat ? A to tam jedeš beze mne ? :wink:
Na Niittymakim se mi líbí dvě věci - za pvní má super stats pro Trashers (12-0 tuším), což se do naší divize velmi hodí a nebude na škodu, v tom pokračovat. A za druhé má hezkou masku, Mike má taky pěknou, takže budem nejlepší manekými brankoviště v celé NHL :D
mountain píše:Výborně, supr. Další modlidba vyslyšena a už jenom poslední kousek skládačky chybí - top6 forward.
Jenom škoda, že je údajně jenom na rok. Dva by se mi líbily víc, určitě tam hraje roli to zranění, ale imho větší hraje případný návrat Rama. To se mi nelíbí, on tu možnost dělat dvojku měl, nechtěl. Ok, nebereu mu to, ale Niitty chce, tak ať chytá on. A jestli se mu bude dařit, tak doufám, že zůstene on, a ne Ramo (toho vyměníme do Edmontonu za Omarka, půjde dělat dvojku a přebírat žezlo po Bullinovi, to už je vymyšlené - že kisine? :D ).
Lawtone, hej já ti snad dám 1- za tohle, záleží na penězích. Pokud 1M a míň, máš 1-, pokud 1M-1.5M, máš 2+. A to je u tebe krásná známka :good:
Taky si myslím,že Antero podepsal levně.Příští rok bude asi spokojen s takovými 25zápasy,což je pro nás ideální.Navíc,pokud by se dařilo,mohl by si nějaký ten zápas odchytat i Riku :wink:

Ted'ka mě ještě poněkud znepokojuje,že pořád asi nemáme podepsaného Matta Lashoffů :wink: i když , je docela možné , že to klub oznámí hromadně , nebo se čeká na toho vosla Smabyho ...

Ta výměna s Oilers vypadá parádně , je ale docela možné , že to budou zkoušet i oni na nás :D

Dnes ještě očekávám podpis Phila Kessela , odchod Meszároše,Smabyho,Artyukhina a Craiga a sezona může začít :yahoo:
Přesně Mountaine, Niitty má nejlepší statistiku proti Atlantě :D
13 zápasů / 12 golů / 13 vítězství / úspěšnost 93.8% / 1 shutout :good:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA