Jinak už to vypadá , že se dnes nic dít nebude.Holt si počkáme na zítřek.Třeba to bude i s tím forwardem
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Sakra nejak se to hrouti, Hudler v Rusku, Kotalik v NYR, ... Briane !!! Dej aspon toho Axelsona, chlape !
Co dal ? Afinogenov, Satan, Sykora, Grier, Zednik, Hinote z jedny strany... a ... Axelson, Plekanec (RFA), Pyatt, Bell, Upshall (RFA) z druhy (mozna z uvedenejch uz nekdo podepsal jinde, tak me nebijte esli me to uniklo).
Co dal ? Afinogenov, Satan, Sykora, Grier, Zednik, Hinote z jedny strany... a ... Axelson, Plekanec (RFA), Pyatt, Bell, Upshall (RFA) z druhy (mozna z uvedenejch uz nekdo podepsal jinde, tak me nebijte esli me to uniklo).
Už máme asi definitivně po nadějích s Anterem : http://hfboards.com/showthread.php?t=662097
A tohle se objevilo na nhlpro.cz
Antero Niittymaki dostal nabídku od Tampy Bay Lightning a klub očekává, jak se rozhodne. Podle jiné zprávy finský gólman již podepsal s Atlant Mytišči (KHL).
Btw, s Vrbatou už u nás nepočítaj, a docela zajímavý že na hfboards dávají české odkazy
http://hokej.idnes.cz/rad-bych-se-vrati ... 54_nhl_cig
Antero Niittymaki dostal nabídku od Tampy Bay Lightning a klub očekává, jak se rozhodne. Podle jiné zprávy finský gólman již podepsal s Atlant Mytišči (KHL).
Btw, s Vrbatou už u nás nepočítaj, a docela zajímavý že na hfboards dávají české odkazy
myslim, ze to nebude tak horky kdyz na http://www.hockey.ru/ nic nepisou ...
Tampa Bay Lightning have signed former Philadelphia Flyers goaltender Antero Niittymaki. For more information visit TampaBayLightning.com
EDIT: Sakra, o pet minut ;-D
Tak pridam aspon:
“We fully recognized the need to add an experienced back-up goaltender this summer and today we feel we’ve accomplished that goal. We feel that Antero is very capable of working with Mike Smith to give us a formidable 1-2 punch in goal.” - Lawton
EDIT: Sakra, o pet minut ;-D
Tak pridam aspon:
“We fully recognized the need to add an experienced back-up goaltender this summer and today we feel we’ve accomplished that goal. We feel that Antero is very capable of working with Mike Smith to give us a formidable 1-2 punch in goal.” - Lawton
Mmno jeste by me zajimalo na kolik a za kolik (Kevin by byl urcite levnejsi) ... coz jsem zatim nikde nenasel (asi je moc brzy na podrobnejsi info).
Ok, Briane, tak ted este toho elitniho kridelnika a neco malo vyhazet z 3-4 rady ... a muzem zacit kempovat. Krom toho Kisin konecne bude moct v noci jit klidne spat pred pulnoci ... ;-D
Ok, Briane, tak ted este toho elitniho kridelnika a neco malo vyhazet z 3-4 rady ... a muzem zacit kempovat. Krom toho Kisin konecne bude moct v noci jit klidne spat pred pulnoci ... ;-D
Výborně, supr. Další modlidba vyslyšena a už jenom poslední kousek skládačky chybí - top6 forward.
Jenom škoda, že je údajně jenom na rok. Dva by se mi líbily víc, určitě tam hraje roli to zranění, ale imho větší hraje případný návrat Rama. To se mi nelíbí, on tu možnost dělat dvojku měl, nechtěl. Ok, nebereu mu to, ale Niitty chce, tak ať chytá on. A jestli se mu bude dařit, tak doufám, že zůstene on, a ne Ramo (toho vyměníme do Edmontonu za Omarka, půjde dělat dvojku a přebírat žezlo po Bullinovi, to už je vymyšlené - že kisine?
).
Lawtone, hej já ti snad dám 1- za tohle, záleží na penězích. Pokud 1M a míň, máš 1-, pokud 1M-1.5M, máš 2+. A to je u tebe krásná známka
Jenom škoda, že je údajně jenom na rok. Dva by se mi líbily víc, určitě tam hraje roli to zranění, ale imho větší hraje případný návrat Rama. To se mi nelíbí, on tu možnost dělat dvojku měl, nechtěl. Ok, nebereu mu to, ale Niitty chce, tak ať chytá on. A jestli se mu bude dařit, tak doufám, že zůstene on, a ne Ramo (toho vyměníme do Edmontonu za Omarka, půjde dělat dvojku a přebírat žezlo po Bullinovi, to už je vymyšlené - že kisine?
Lawtone, hej já ti snad dám 1- za tohle, záleží na penězích. Pokud 1M a míň, máš 1-, pokud 1M-1.5M, máš 2+. A to je u tebe krásná známka
Podle mě mohl vzít i za 0,8,uvidíme.Maximálně to bude 1,3 megasafa píše:Mmno jeste by me zajimalo na kolik a za kolik (Kevin by byl urcite levnejsi) ... coz jsem zatim nikde nenasel (asi je moc brzy na podrobnejsi info).
Kempovat ? A to tam jedeš beze mne ?
Taky si myslím,že Antero podepsal levně.Příští rok bude asi spokojen s takovými 25zápasy,což je pro nás ideální.Navíc,pokud by se dařilo,mohl by si nějaký ten zápas odchytat i Rikumountain píše:Výborně, supr. Další modlidba vyslyšena a už jenom poslední kousek skládačky chybí - top6 forward.
Jenom škoda, že je údajně jenom na rok. Dva by se mi líbily víc, určitě tam hraje roli to zranění, ale imho větší hraje případný návrat Rama. To se mi nelíbí, on tu možnost dělat dvojku měl, nechtěl. Ok, nebereu mu to, ale Niitty chce, tak ať chytá on. A jestli se mu bude dařit, tak doufám, že zůstene on, a ne Ramo (toho vyměníme do Edmontonu za Omarka, půjde dělat dvojku a přebírat žezlo po Bullinovi, to už je vymyšlené - že kisine?).
Ted'ka mě ještě poněkud znepokojuje,že pořád asi nemáme podepsaného Matta Lashoffů
Ta výměna s Oilers vypadá parádně , je ale docela možné , že to budou zkoušet i oni na nás
Dnes ještě očekávám podpis Phila Kessela , odchod Meszároše,Smabyho,Artyukhina a Craiga a sezona může začít
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé