Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pro mě byli favority taky spíše Rangers, celkem jsem se divil jak je Cepi jistý svým Bostonem ;) Dneska jsou celkem mimo, jde vidět, že jim Savy a Bergeron extremně chybí, hrajou naprosto bez nápadu. Co je vůbec s Lucicem? On je snad poloviční co loni...
neis píše:Pro mě byli favority taky spíše Rangers, celkem jsem se divil jak je Cepi jistý svým Bostonem ;) Dneska jsou celkem mimo, jde vidět, že jim Savy a Bergeron extremně chybí, hrajou naprosto bez nápadu. Co je vůbec s Lucicem? On je snad poloviční co loni...
potreboval som sa pred zapasovo vyhecovat :box: :D :hanba: :D
ako pises, bez 2 najelitnejsich C sme mimo, takze tot idealna sanca pre nasich najblizsich superov...stalo sa to co z duse neznasam, ked sa kvôli vykonom, no najmä pod vplyvom zraneni skladaju, menia, tocia formacie, este aj Sarky je novic, aj pre neho hladat miesto....
Loochje menej ako polovicny....samozrejme, ze ho nespoznavam z predoslej sezony, ked ho bolo cele klzisko kazdy jeden zapas, v podstate zapadol to toho momentalneho sedeho priemeru, ale na strane druhej na jeho obranu, tie zranenie z uvodu sezony museli na nom do istej miery zanechat stopu, este nie je v tom potrebnom zatazovom rytme, zapale, preto aj momentalne riesi 3 lajnu, akonahle sa nam uzdravi Bergy + Savvy Looch pôjde hore a tym nemyslim len vyssi lajn level..
tetkom nam nezostava nic ineho, len bojovat, bojovat, bojovat a nepadat...

Obrázek
Dean píše: no nevím nevím kto je hratelnej súper.Očividne to nie sme my.Skúste Pens :razzi:
Dean, Deane :D :D . Ted si me celkem pobavil. Jako, je jasne ze nejsme v pohode a momentalne hrajeme spatne, ale ze se do Pittsburghu navazi fanousek Rangers... Tak to jo... Kolik ze jste to uhrali proti nam bodu napr. z poslednich 6-ti zapasu??? Ahaa, vlastne zadny, no to je smula. Snad to nekdy zlomite :D. Boston taky moc nemusim, ale proti Rangers fandim vsem. Takze dnesni vysledek me vubec nepotesil, porad doufam ze Rangers do playoffs nepostoupi a osobne se Cepimu vubec nedivim, ze veril ve vyhru nad nimi. Ja taky povazuji Rangers za podprumerny klub NHL. Bohuzel nestalo se, takovahle prohra urcite Bruins zamrzi. Zraneni jsou velmi neprijemna vec, my v Pittsburghu o tom taky vime sve... Takze Rangers jen vyuzili vyhodnost situace...
fuha, tetkom na nas caka ina trip snurka :roll: bodove zelanicko si radsej nechavam pre seba.. :angel:

hydinka
sardinky
kralici

narocne susto...zabojovat, co ineho nam zostava...

s timom odcestoval obranca Mark Stuart, ktory pauzuje od 15.12, do hry vsak s najväcsou pravdepodobnostou nezasiahne (mozno proti kralom), podobne ako "cestujuci" Bergy, do zostavy sa vracia Byron Bitz, ktory vytvori 3 lajnu s Beginom + Lucicom
Prezivame tazke obdobie. Teraz musia hrat vsetci na 110%. Snad to bude ako povedal Savvy - minuly rok sme zacalo raketovo a postupne sme "upadali". Tento rok by to mohlo ist opacnym smerom. -.
Ak prinesieme z tripu 2 body tak budem spokojny. Myslim si ze Bruins najviac zo vsetkych timov nevedia dockat Olympijskej prestavky... snad po nej budu vsetci hraci fit a vysplhame sa co najvyssie v tabulke.
Dúfam, že Anaheim porazíme :cinka:, no bude to ťažké. Ducks vyhrali štyrikrát za sebou :unsure: :unsure: :unsure:.

Proti Anaheimu by ala byť takáto zostava:

LINEUP:
Obrázek

Wheeler – Krejčí - Ryder
Sturm - Recchi/Bergeron - Šatan
Lučić - Begin - Bitz
Paille - Whitfield/Sobotka - Thornton

Chára – Wideman
Hunwick - Morris
Boychuk - McQuaid/Stuart

Dúfam, že Bergy a Stuart nastúpia :modlenie:.
Kower píše:Ak prinesieme z tripu 2 body tak budem spokojny
asi tak...sice dost poskromne bodove zelanicko, ale tak to proste momentalne citim :ja_neviem:
kanter píše:Dúfam, že Bergy a Stuart nastúpia :modlenie:.
Bergy hrat urcite nebude, na spominanom tripe urcite nie, Stuart by mohol naklusat do zapasu s LA
Kantere, chlape ty ses normalni blazen :shock: . Jako menit kluby v NHL jako zenske, tak to uz jo... Si pamatuju jak si se vyhlasoval za fandu Penguins jeste nedavno, pak si se vyhlasoval za fandu vsech klubu NHL, pak ze si fanda NHL jako ligy, ted si zas najednou "hrdy" fanda Bostonu, asi od doby kdy tam prisel Satan... No a kdyz po sezone Satan nahodou u Bruins skonci, zas si hodis kostkou a snad to na nejaky tym padne, ze?

Sorry, ale pro mne tohle neni pravy fanousek :thumbsdown: :thumbsdown: . Ja pro svuj tym ziju celym srdcem, at tam hraje kdokoliv, at se dari, nebo ne, v dobrem i ve zlem, proste az dokud nas smrt nerozdeli :D
To jsem taky čuměl, největší Tučnáček tady a nejednou přešel na Medvědy :clap: Osobně nechápu takovou změnu, to nemá s fanouškovstvím nic společného. Ale na druhou stranu přešel na tým, který šel letos výkonostně hodně dolů a bude mít co dělat aby se dostal do PO, takže to není takový ten typ, že fandí jen vítězům ;) Takových fans jsem už zažil moře ;)
kanter: A do politiky nechceš ísť? Tam treba tiež meniť názory podľa potreby...
Ale no tak,nevím proč to vůbec řešíte.
Chce to trochu nadhledu,vždyť je mu teprve 15 nebo 16let a vy už chcete ryzího fandu. Přízeň a fandovství se tu u spousty návštěvníků fóra přelévá z klubu na klub,stačí přestup 2-3hráčů(hlavně čechů,slováků) a změna je tu,tak jim to nezazlívejme a pokusme se tolerovat..... :frajer2:
Však jasné, ale tohle bych čekal spíš tak na nhlpro nebo tak...tady mi přijde, že jsou spíše HC fandové ;) Já třeba Flyers fandím od cca 11let a nikdy by mě ani nenapadlo měnit tým. To je asi o povaze, ale je to každého věc ;)
Legion of DOOM, že? :good:
begbeee píše:Legion of DOOM, že? :good:
Prapůvod byly hokejové kartičky, kde jsem si zamiloval jejich dresy a potom zamozřejmě Legion of Doom :D
No já jsem dříve taky neměl vyhraněně svůj oblíbený klub! Fandil jsem vždycky tomu týmu v kterém zrovna nastupoval Jágr, kterého obdivuju jako hráče i jako člověka! Prostě jsem fandil hlavně jemu! :D
Atlantik píše:Kantere, chlape ty ses normalni blazen :shock: . Jako menit kluby v NHL jako zenske, tak to uz jo... Si pamatuju jak si se vyhlasoval za fandu Penguins jeste nedavno, pak si se vyhlasoval za fandu vsech klubu NHL, pak ze si fanda NHL jako ligy, ted si zas najednou "hrdy" fanda Bostonu, asi od doby kdy tam prisel Satan... No a kdyz po sezone Satan nahodou u Bruins skonci, zas si hodis kostkou a snad to na nejaky tym padne, ze?

Sorry, ale pro mne tohle neni pravy fanousek :thumbsdown: :thumbsdown: . Ja pro svuj tym ziju celym srdcem, at tam hraje kdokoliv, at se dari, nebo ne, v dobrem i ve zlem, proste az dokud nas smrt nerozdeli :D
Blázon :?: Do hokejá áno :D, ale do Pittsburghu určite nie :D. Nedávno :?: No ak je júl nedávno, tak potom :good: . Nemôžem fandiť Bruins :?: Začala sa mi páčiť ich hra (vlastne už od minulej sezóny) a keď tam prestúpil Šarky, tak to bolo :good: :D. Prepáč, ale kockou hádzať nebudem :D .

Pravý fanúšik :lol:.
neis píše:To jsem taky čuměl, největší Tučnáček tady a nejednou přešel na Medvědy :clap: Osobně nechápu takovou změnu, to nemá s fanouškovstvím nic společného. Ale na druhou stranu přešel na tým, který šel letos výkonostně hodně dolů a bude mít co dělat aby se dostal do PO, takže to není takový ten typ, že fandí jen vítězům ;) Takových fans jsem už zažil moře ;)
Že najväčší Tučňáček. Ja si môžem fandiť hocikomu :wink:.
begbeee píše:kanter: A do politiky nechceš ísť? Tam treba tiež meniť názory podľa potreby...
Však choď :lol2: . A inak. Zaujímavú vetu máš napísanú v podpise :).
neis píše:To je asi o povaze, ale je to každého věc ;)
:lol2: :lol2: :lol2:

Na záver: Najprv sa pozrite na seba a potom hodnoťte druhých :!: Nikto z vás ma osobne nepozná, takže čo si myslíte o mne mi je úplne, ale úplne jedno :). Za klávesnicou je každý BOSS :frajer2: .
Tak ta poslední věta mě teda zaujala... Co to má společného s bossem za klávesnici ? :D
neis píše:Tak ta poslední věta mě teda zaujala... Co to má společného s bossem za klávesnici ? :D
Za klávesníciou je každý BOSS, ale keď príde na lámanie chleba, tak už BOSS nie je :).

Už tu radšej nespamujte :D.
kanter píše:
neis píše:Tak ta poslední věta mě teda zaujala... Co to má společného s bossem za klávesnici ? :D
Za klávesníciou je každý BOSS, ale keď príde na lámanie chleba, tak už BOSS nie je :).

Už tu radšej nespamujte :D.
Ale co na této větě bylo Bossovské , to mi nejde dohlavy :D To že někdo přelétává ze strany na stranu a někdo druhý je věrný jen jednomu subjektu, to je čistě o povaze. At se to týka bab nebo sportovních týmů. Nebo se snažíš touto větou říct, že tady machrujem a při setkání stebou bych byli maličcí ??
Neřešte zde blbiny. Někdo je na ženský tak zvaný děvkař. No a někteří rádi mění kluby. I když též nemám takové "fanoušky" rád nenavážím se do nich.

Ale přejdu věci. Chtěl jsem se zeptat jak hraje Šatan? Podle sestřihů toho moc nepoznám a celkem mě to zajímá jak se vypořádal s dlouhou absencí na ledě.
Dawe4 píše:Chtěl jsem se zeptat jak hraje Šatan? Podle sestřihů toho moc nepoznám a celkem mě to zajímá jak se vypořádal s dlouhou absencí na ledě.
No asi bude v dobrej forme, keď je na ľade v priemere takmer 17 minút :good:
Dawe4 píše:Neřešte zde blbiny. Někdo je na ženský tak zvaný děvkař. No a někteří rádi mění kluby. I když též nemám takové "fanoušky" rád nenavážím se do nich.

Ale přejdu věci. Chtěl jsem se zeptat jak hraje Šatan? Podle sestřihů toho moc nepoznám a celkem mě to zajímá jak se vypořádal s dlouhou absencí na ledě.
Videl som len jeden zápas, kde nastúpil a korčuľoval ako za mládi. Mirko je asi vo forme. :good:
kanter píše:
Dawe4 píše:Chtěl jsem se zeptat jak hraje Šatan? Podle sestřihů toho moc nepoznám a celkem mě to zajímá jak se vypořádal s dlouhou absencí na ledě.
No asi bude v dobrej forme, keď je na ľade v priemere takmer 17 minút :good:
Vcera ho moc videt nebylo az na moment kdy tecoval Whitneyho strelu, ta se odrazila od ledu a zlomila Selannemu celist. Sak to neni Šatan, ale Satan, bych ho nakopal do kouli, zmetka :bitka3: :D
yzy19 píše:Videl som len jeden zápas, kde nastúpil a korčuľoval ako za mládi. Mirko je asi vo forme. :good:
On korčuloval lajdácky (alebo ako to mám nazvať) hádam stále, čiže tak ako za mládí nie je dobré znamenie :). To je jeho štýl hry s tým sa nič nezmení. A kanter, sorry, ty tu trepeš dva na tri, čo ma´spoločné s tým, že ti tu niekto povie, že meníš kluby ako ponožky s tým, že za PC je každý frajer. To je skôrp roblém v tom, že si to nevieš priznať.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS