Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No jo, a navic kdyz je tam v obrane Toronta kuzel jmenem Komisarek, ze jo... Jak rikam, vic se v tom pitvat nechci, uvidime co bude dal. Kazdopadne, Getzo, kredit :good:
Getzo5 píše:To je definícia detského uvažovania, obzvlášť, keď už aj vlastní fanúšikovia neboli spokojní.
A kto konkretne z nas bol s jeho vykonmi doposial nespokojny? Konkretne odtialto z hokejfora...Pretoze samozrejme na velkej vzorke fanusikov (predpokladam, ze pises o par blbcoch z HFB) sa najdu aj taki, co hned cakali v tych osmich zapasoch bilanciu 10+10 zrejme. Realne zmyslajuci clovek ale cakal presne nieco podobne, co momentalne Jagr predvadza. Ziadna dominancia ako kedysi, ale rozhodne ma na tim impact. To si mozu zatrpknuti fans pens hovorit co chcu :yes:
Getzo5 píše:pri pohľade na neisov komentár "boduje lebo hrá za Pens" neviem či sa mám smiať, alebo plakať.
Nesmej sa a ani neplac, pretoze to neis nikde nenapisal :wink:
kajo píše:A kto konkretne z nas bol s jeho vykonmi doposial nespokojny? Konkretne odtialto z hokejfora...Pretoze samozrejme na velkej vzorke fanusikov (predpokladam, ze pises o par blbcoch z HFB) sa najdu aj taki, co hned cakali v tych osmich zapasoch bilanciu 10+10 zrejme. Realne zmyslajuci clovek ale cakal presne nieco podobne, co momentalne Jagr predvadza. Ziadna dominancia ako kedysi, ale rozhodne ma na tim impact. To si mozu zatrpknuti fans pens hovorit co chcu :yes:

Nesmej sa a ani neplac, pretoze to neis nikde nenapisal :wink:
Moja chyba, priznávam. Ale aj napriek tomu, očividne hovoriť o hráčovi, ktorého nevidel a porovnávať ho, to nie je ani správne ani férové.

Od vás Anger a inteligenciu toho či onoho fanúšika by si nemal hodnotiť bez toho, aby si ho poznal a nie, nehovorím o prehnaných očakávaniach, dokonca ani o bodoch, tak si láskavo nedomýšľaj. Skončil som, zožerte sa! :D
Atlantik: Nemáš midrák jo? :lol:

Jen tak mimochodem, podivej se proti komu jste zatím hráli a kolik máte odehraných zápasů a potom tady mluv o nějaké vedení Pens. Neal taky zrovna nebodoval, až na BUF,WSH a VAN(kteří byli v úvodu hodně děraví do zadu), proti TOP týmům, rozhodně je Toronto na tom aktuálně lépe, než CGY,EDM,FLA,WNP,MIN,MTL,NJD,NYI , ale na to jsi rychle zapoměl.

Getzo už dlouhodobě nechápu jak dokážeš sledovat tolik zápasů najednou a netvrď mi, že sleduješ tolik záznamů, protože podle toho jak píšeš usuzuji, že si myslíš, že víš o všech týmech více, než jeho skalní fans, ale je to je můj pocit :lol: (To jsem napsal schválně, ať tento pojem můžeš rozanalyzovat stejně jako u mt-svk a říct mi, jaké můžu mít pocity a jaké ne, protože tím jsi dotáhl svůj egocentrimus do extrému a skutečně si mě pobavil )
Bodový přídel Jágra a Neala jsem psal jen mimochodem, protože si uvědomuju, že Neal je aktuálně pro svůj tým mnohem důležitější, ale když mi někdo napíše, že nemůže uznat kvality legendy, která na tom není o moc hůře než jeho hráč, ale svojeho Neala vynáší všude možně do nebes, to mi hlava nebere a brát nebude, ani po tvojí pseudoanalýze pocitů a myšlení;)
Potvrdiť niekoho slová je myslieť si, že viem viac než on sám. Excelentná logika. :lol2: Viac nedodám.

Len pre ujasnenie. Áno pozerám a nie nemyslím, tu však človek nemôže napísať nič proti, lebo všetko sa prekrúca a zveličuje, tak sa nabudúce bite po hlavách navzájom sami, už vás nebudem vyrušovať. A ešte čosi - dobre, že si tú diskusiu nepochopil ani ty, ani mt, môžte si podať ruky. :serus: Len tak mimochodom, ona sa mi už telefonicky ospravedlnila, ty "egocentrik". :lol2:

Pokojne sa na to, čo som napísal môžeš opýtať aj inde, či nemám pravdu. Ak nie, daj vedieť, podiskutujem rád. O hokeji, nie o mojom názore na tvoje ego a správanie, ako niektorí máte vo zvyku. Psychologická poradňa doktora Mráčka ešte svoje fórum nemá, môžeš ho založiť.
Getzo5 píše:Potvrdiť niekoho slová je myslieť si, že viem viac než on sám. Excelentná logika. :lol2: Viac nedodám.

Len pre ujasnenie. Áno pozerám a nie nemyslím, tu však človek nemôže napísať nič proti, lebo všetko sa prekrúca a zveličuje, tak sa nabudúce bite po hlavách navzájom sami, už vás nebudem vyrušovať.
Piš si co chceš a popravdě tvoje přízpěvky rád čtu a patříš mezi mé oblíbené usery, ale pokud to budeš dělat stylem " já jsem tady Bůh a vy mi nešlapete ani na paty" tak minimálně ode mě čekej pravidelnou odezvu, protože tohle chování netoleruju nikde a nikdy, ani v případě, že má někdo pravdu. Ale za to co jsi předvedl na tom chatu, by jses měl minimálně mt-svk omluvit, protože to už je fakt moc přesvědčovat někoho o jeho vlastních pocitech, to že často vnucuješ svůj názor ostatním, jsme si už zvykli, ale tohle je už trapné...
To ze Getzo si mysli ze ma vzdycky pravdu a vetsinou si mysli ze je az moc chytrej na to jsem si zvyknul :)

Jinak ho mam stejne rad :)
neis píše:Piš si co chceš a popravdě tvoje přízpěvky rád čtu a patříš mezi mé oblíbené usery, ale pokud to budeš dělat stylem " já jsem tady Bůh a vy mi nešlapete ani na paty" tak minimálně ode mě čekej pravidelnou odezvu, protože tohle chování netoleruju nikde a nikdy, ani v případě, že má někdo pravdu. Ale za to co jsi předvedl na tom chatu, by jses měl minimálně mt-svk omluvit, protože to už je fakt moc přesvědčovat někoho o jeho vlastních pocitech, to že často vnucuješ svůj názor ostatním, jsme si už zvykli, ale tohle je už trapné...
Editoval som príspevok, takže si ho prečítaj ešte raz a zaplač nad tým, čo si napísal... ani jeden ste tú diskusiu očividne nepochopili a ONA sa MI už ospravedlnila. Od teba to fakt nečakám. Ty máš na mňa svoj názor a nikdy ho nezmeníš, to ja dobre viem aj bez toho, aby som ťa bližšie poznal.

A neviem o tom, že by som sa tam hore takým spôsobom bavil, takže vieš čo.

Koľko nenávisti pre neschopnosť pochopiť toho druhého a jedného Jágra. Nuž, je to smutné.
Anger píše:To ze Getzo si mysli ze ma vzdycky pravdu a vetsinou si mysli ze je az moc chytrej na to jsem si zvyknul :)

Jinak ho mam stejne rad :)
Všetci o tom hovoria, ale nikto to nevie dokázať, všetci si to myslia, ale v diskusii sa nesprávajú o nič inak. A mne je z toho do smiechu. No nie je ten svet krásny?

Aj ja teba kámo. Snáď si si všimol, že som ťa použil hore ako príklad a môžeš svoje slová z chatu potvrdiť.
A Andy si zaslúži za ten príspevok o mindrákoch pochvalu. Keby vás to netrápilo (obe strany), tak o tom nehovoríte.

Načo sa baviť o hokeji, môžme sa baviť o Getzovi. Mindráky sú sviňa vec, Andy to vystihol. :D

EDIT: doplňujúca informácia, Anger nebol jediný.
@ FLYERS FAN « Str Okt 26, 2011 6:56 pm » Getzo5: ja sa smejem lebo na jagra v chate som nadaval uz aj ja a mna si nespomenul :hehe:
Me to tady prijdou celkem zbytecny debaty.cely to vzniklo na tom ze Atlantik nedokaze uznat Jagrovo kvality coz je fakt.Je na nej proste nastvanej ze nesel k Pens coz se da pochopit , on je v tomhle Atlantik se vsi uctou trosku zabednenej.

Ja Pens taky nemam rad ale nikdy bych nekydal na jejich hrace jen proto ze nepodepsali s nama , a Neila uznavam je to podle me dobry hrac a potencialni 30-40 golovy strelec.Uz minuly rok jsem od nej cekal velke veci a to mu moc neslo ale tenhle rok bude dobry.

Je hodne Fandu pens co proste Jagra nemuzou tedka zkousnout a kydaj na nej.Me osobne je to jedno protoze Jagrovi bych pral vsude kde by hral , ale pokud ho muzu sledovat za svuj team temer kazdy zapas mozna jeho posledni sezonu tak si rikam sakra proc ne.Napriklad Ashamovi preju uspech i kdyz od nas odesel sic me stve ze nehraje u nas ale doufam ze se mu bude darit.

Tady uz jdeme do debaty osobniho charakteru coz ja si rad prectu (neco jako blesk) ale je to zbytecny dohadovani jeste k tomu o vecech ktery my nemuzeme zmenit(coz pro nechapave se tyka vymenovani hracu a podepisovani smluv)
Atlantik píše:No jo, a navic kdyz je tam v obrane Toronta kuzel jmenem Komisarek, ze jo... Jak rikam, vic se v tom pitvat nechci, uvidime co bude dal. Kazdopadne, Getzo, kredit :good:
Daj ten výrok, čo si dal cez deň do chatu :sarcasm: ten bol na Komisareka veľmi podarený :lol2:
Ja ale vazne z Jagra zadne mindraky nemam, minimalne v tom ohledu, ze by mi nejak chybel v Pittsburghu, to opravdu ne :ja_neviem: Si rikejte co chcete, podle tehle logiky a vysetrovani neise, ze proti komu Neal bodoval a nebodoval mi zas muze prijit, ze on ma mindraky z Neala... Ale psychoanalytik vazne nejsem, takze soudy vynaset nebudu. A na diskusi se tady vazne bavim, jak se nekdo dokaze takhle rozohnit na takove kravovine, to je vazne :cool: Pritom muj komentar k Jagrovi byl neskodnej, nechtel jsem psat o nem puvodne vubec nic, to jen mt me trosku zbytecne vyprovokovala (jak jsem hned v prvni vete k tomu komentari napsal, dalo se cekat co to bude evokovat). Pak prisel neis jako velka voda a show se zacala :wave:

No a pro neise, kdyz argumentuje, ze TOR je solidni level... (dik za pripomenuti Joe :lol2: )

"Komisarek made Jagr look like Usain Bolt there" :yes:

Pokud bude Dzegs rychlostne sundavat takhle Letanga a spol, pak klobouk dolu... Tady opravdu ne.
Anger píše:Tady uz jdeme do debaty osobniho charakteru coz ja si rad prectu (neco jako blesk) ale je to zbytecny dohadovani jeste k tomu o vecech ktery my nemuzeme zmenit.
Ja by som zašiel ešte ďalej a povedal - do vecí, do ktorých nás nič a ktorým častokrát ani nechápeme. K tomu nadviažem - ja do takých debát nikdy nechodím, z toho potom isté veci vyplývajú, viď. Andyho príspevok. :giggle:

Inak súhlasím Anger, že trochu pokory by na oboch stranách nezaškodilo. Aj Atlantik sa mohol správať inak. Je to ale pochopiteľné, toto je pálčivá téma. A prisahám, ešte raz vytiahne neis tie svoje múdrosti o mojom egu a už to nebudem považovať len ako srandu ale aj ako urážku a vopred upozorňujem, že je to flaming, ktorý je trestaný.
Nelži Atlantiku! Několikrát si ho nazval na chatu dementem a všechny si nás informoval, že se ti z něj chce zvracet. Jestli tohle není mindrák, tak pak už asi jenom střevní nemoc.
dejf píše:Nelži Atlantiku! Několikrát si ho nazval na chatu dementem a všechny si nás informoval, že se ti z něj chce zvracet. Jestli tohle není mindrák, tak pak už asi jenom střevní nemoc.
To ano, ale nekdo to prekroutil, ze je to proto ze mi chybi v PIT. Nechybi a nechybi...
Show začla jen proto, protože stačí zapnout chat a neustále číst od fans Pens jaký ja Jarda debil, jak rozbourává šatnu, že nic neumí, že možná letos ještě gola dá. Že celá jeho kariera byla haluzná a nic neznamená. Jak by ho nikdy v týmu fans Pens nechtěli, přitom před přestupem mluvil opravdu jinak. A to pořád dokola, den co den. Pak přijdu na forum, tak opět čtu pro změnu od atlantika, že Jágrův super zápas vlastně nic neznamená, protože to bylo proti Torontu, že ty goly vlastně nedal on, ale neschopný soupeř. . Už jsem na to opravdu podrážděný, když vás Jágr neštve, tak ho nereště a nezmiňujte ho (atlantik je sice v tom docela nevině, ale v této situaci už se to docela těžce rozlišuje)při každé příležitosti i když o něm není ani řeč. Už tak je neustále propíraný ve všech mediích a aspoň tady bych byl rád, kdyby si od toho mohl odpočinout a to hlavně od těch trapáských poznámek, jako na seznamu.

Getzo neboj moudra nechám pro tebe ;)
Vidíš, zase si drzý. Aj by som ti rád povedal "to preto sa k tebe správam ako sa správam" ale ja to povedať ani nemôžem, nie je to pravda. :ja_neviem: Smutné, zábavné, ale smutné.

Nemajú riešiť Jágra tak ako ty mňa? V Česi tomu hovoríte "s*ať si do huby", my Slováci "vodu kázať, víno piť".
Ak mal moj maly podpich... priznavam, bol to cieleny podpich :oops: (vzhladom na chat, ktory prebiehal a kde Atlantik s Martinom Jardu nesetrili, teda najma Martin, Atlantik bol este mierny)... pretoze ako hrac hral, mozeme sumarizovat na konci sezony aj vzhladom k jeho veku... vyprovokovat takuto diskusiu, tak som si ho mohla radsej odpustit. Aj ked voci podpichnutiam, ktore boli od mnohych z vas voci Columbusu a Fillymu, sa to zrovnavat neda..., pritom z toho nevytvorim taku diskusiu.

Ku pocitom, Getzo narazal v diskusii na nieco ine, ja na nieco ine. Bohuzial, vzajomne sme sa nepochopili. Uz sme to vyriesili, bolo to medzi nami, dakujem za zastanie sa, to potesi :), ale uz sa k tomu nevracajme. :)

K hracom sa vyjadrovat nejdem, ani jedneho som hrat v tejto sezone nevidela, takze vykonnost posudit nemozem, iba ak podla stats, co nie vzdy ide.
Ale tak každý, kdo má oči, mozek a umí je trochu používat, ideálně najednou, tak ví, že martin je jeden velký vtip. Jeho brát vážně skutečně nejde. (čímž ale netvrdím, že mi ten jeho trolling nevadí)
Proti Montrealu jsme kromě první třetiny odehráli hodně, hodně špatnej zápas. Myslím, že to bylo podcenění. Spoléhali na to, že MTL bude hrát tak jak v první, kdy nás nechávali v pohodě rozehrávat atd.. Pak začli od druhé třetiny trošku forčekovat a bojovat za výhru, tak nám to přestalo jít. Šance jsme si vypracovali, ale bohužel nedali (např. Simmonds :hroza: )... Dnes musíme napravit s Winnipegem!!!
LET'S GO FLYERS! :)
Uz jsem tuhle myslenku spominal... Podle me mrhate talentem Bobrovskeho. Dlouho nic s golmanama neresite a davate prostor prumerakum jako Biron, Leighton nebo Boucher. Kdyz vam po dlouhe dobe vyroste poradny talent, tak zrovna tehdy privedete "hvezdneho" golmana za dost velke penize. Podle me dost zbytecne. Psal jsem to pred sezonou a napisu to zas, podle me je Bobr pripraven na post jednicky a pusobi na me uz nejaky ten patek o hodne lepsim dojmem nez Bryzgalov. Bobr je v pozici, kterou si nezaslouzi a ja mu budu fandit aby brankarskou situaci u vas zdramatizoval. Vubec, vase zachazeni s nim je celkem neferove, jako napr. jeho odpalkovani v playoffs. No a Bryzgalov popravde zatim zustava za ocekavanim.

Za ty penize co jste privedli Bryzgalova (+ jeste pripadne muzeme odecist nejakeho 3rd linera) mohl prijit poradny hvezdny forward ktery by mlade talenty vepredu usmernil. Napriklad ideal Brad Richards, nebo neco takoveho... V brane by byl v pohode Bobrovsky a podle me by jste v takovem pripade meli jeste daleko nebezpecnejsi team. Nastesti se tak nestalo, Bobr vyhriva lavicku a Bryzgalov taky vyhriva, ale akorat tak mou duši :-P Nemuzu si pomoct, prijde mi to trosku zvlastni a paradoxni... Ale je to konec-koncu vas problem a tohle je jen muj nazor, ktery se vam asi libit nebude. Nepisu to ted ale ve zlem...
Atlantik píše:Uz jsem tuhle myslenku spominal... Podle me mrhate talentem Bobrovskeho. Dlouho nic s golmanama neresite a davate prostor prumerakum jako Biron, Leighton nebo Boucher. Kdyz vam po dlouhe dobe vyroste poradny talent, tak zrovna tehdy privedete "hvezdneho" golmana za dost velke penize. Podle me dost zbytecne. Psal jsem to pred sezonou a napisu to zas, podle me je Bobr pripraven na post jednicky a pusobi na me uz nejaky ten patek o hodne lepsim dojmem nez Bryzgalov. Bobr je v pozici, kterou si nezaslouzi a ja mu budu fandit aby brankarskou situaci u vas zdramatizoval. Vubec, vase zachazeni s nim je celkem neferove, jako napr. jeho odpalkovani v playoffs. No a Bryzgalov popravde zatim zustava za ocekavanim.

Za ty penize co jste privedli Bryzgalova (+ jeste pripadne muzeme odecist nejakeho 3rd linera) mohl prijit poradny hvezdny forward ktery by mlade talenty vepredu usmernil. Napriklad ideal Brad Richards, nebo neco takoveho... V brane by byl v pohode Bobrovsky a podle me by jste v takovem pripade meli jeste daleko nebezpecnejsi team. Nastesti se tak nestalo, Bobr vyhriva lavicku a Bryzgalov taky vyhriva, ale akorat tak mou duši :-P Nemuzu si pomoct, prijde mi to trosku zvlastni a paradoxni... Ale je to konec-koncu vas problem a tohle je jen muj nazor, ktery se vam asi libit nebude. Nepisu to ted ale ve zlem...
V určité části máš pravdu. Ale zase celou sezonu spoléhat jen na Bobra a Leighton jako dvojka ( :hroza: )... Bobr je mladý a potřebuje zkušenosti a Bryz mu může jen pomoct. Navíc jak píšu je to talent, a ti taky mají období kdy udělají dva kiksy a mají sebevědomí v prde*i.. Ale za rok, dva už chci vidět Bobra jako jedničku! :)
Ale Bryza za také prachy proste posadiť ako dvojku nemôžeš
Mam orientacnu otazku – v momentalnej situacii (pretlak v utoku, tesno pod stropom, pronger na par tyzdnov out), boli by ste ochotni vymenit Hartnella napr. za obrancu + pick (+ mozno nejaky depth forward)? Nam by sa zufalo zislo nejake kvalitne LW pre duchenea (podla moznosti power forward), scotty mi pride ako idealny kandidat... :slintac:
len ci je vobec realne o tom aspon snivat (nie je Hartnell untouchable alebo nieco take?) + ci by sme mali co ponuknut...? :hmm:
petrik píše:Mam orientacnu otazku – v momentalnej situacii (pretlak v utoku, tesno pod stropom, pronger na par tyzdnov out), boli by ste ochotni vymenit Hartnella napr. za obrancu + pick (+ mozno nejaky depth forward)? Nam by sa zufalo zislo nejake kvalitne LW pre duchenea (podla moznosti power forward), scotty mi pride ako idealny kandidat... :slintac:
len ci je vobec realne o tom aspon snivat (nie je Hartnell untouchable alebo nieco take?) + ci by sme mali co ponuknut...? :hmm:
No Hartnell má ve smlouvě - No trade klauzule... A pochybuju, že by ju zrušil, aby mohl jít do Colorada...
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS