Atlantik: Nemáš midrák jo?
Jen tak mimochodem, podivej se proti komu jste zatím hráli a kolik máte odehraných zápasů a potom tady mluv o nějaké vedení Pens. Neal taky zrovna nebodoval, až na BUF,WSH a VAN(kteří byli v úvodu hodně děraví do zadu), proti TOP týmům, rozhodně je Toronto na tom aktuálně lépe, než CGY,EDM,FLA,WNP,MIN,MTL,NJD,NYI , ale na to jsi rychle zapoměl.
Getzo už dlouhodobě nechápu jak dokážeš sledovat tolik zápasů najednou a netvrď mi, že sleduješ tolik záznamů, protože podle toho jak píšeš usuzuji, že si myslíš, že víš o všech týmech více, než jeho skalní fans, ale je to je můj pocit

(To jsem napsal schválně, ať tento pojem můžeš rozanalyzovat stejně jako u mt-svk a říct mi, jaké můžu mít pocity a jaké ne, protože tím jsi dotáhl svůj egocentrimus do extrému a skutečně si mě pobavil )
Bodový přídel Jágra a Neala jsem psal jen mimochodem, protože si uvědomuju, že Neal je aktuálně pro svůj tým mnohem důležitější, ale když mi někdo napíše, že nemůže uznat kvality legendy, která na tom není o moc hůře než jeho hráč, ale svojeho Neala vynáší všude možně do nebes, to mi hlava nebere a brát nebude, ani po tvojí pseudoanalýze pocitů a myšlení;)