Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mozno k vam ma namierene dalsi hrac z Minnesoty, zadak Foster
WildCelt píše:mozno k vam ma namierene dalsi hrac z Minnesoty, zadak Foster
Lol brácho,ty ses ted'ka vzbudil ? :D Už je podepsaný , na 1 rok za 600 tisíc.

Mohl bys nám hodit nějaké info ? I o Veilleuxovi ... díky :wink:
Co se to dneska děje? :D Dneska už je to třetí člověk co má starý údaje o přestupech.
ja som to vedel uz vcera, len sa mi to nechcelo pisat :buh: a este som nepresiel vsetky stranky :roll: Foster ma dobru ranu od modrej :yes:
Jj, na toho Fostera sem koukal a body má slušný. ted aby mu sloužilo zdraví :)
A Veilleux ? :roll:
19 Veilleux :arrow: the kissing bandit :D

Obrázek
Tos nám teda pomohl :D už víme,že Veilleux líbá spoluhráče :D
Aspon mají nějakou motivaci :lol2:
kisin píše: jsem pro návrat Kevina Weekese,
:good:
kisin píše: špatný by nebyl ani Yann Danis z Isles :
... mmno ze by zrovna tenhle buldog oplyval zkusenosti to teda zase ne. Ja jsem porat za Kevina ;-) . Hlavne ne zadnyho dalsiho Da(e)n(n)ise ...
Takže mám tady 2 novinky :

http://blogs.tampabay.com/lightning/200 ... m-per.html
Vrbata chce hrát NHL,ale Lawton s ním nepočítá.To je dobře,podle mě na NHL nemá.Po té lonské katastrofické sezoně :roll: jeho maximum je hádám 30 bodů za rok,což je při jeho platu jaksi ''neadekvátní'' .... snad se ho teda Lawton nějak zbaví :thumbsup:

2.novinkou je , že na post asistenta zřejmě přijde Rick Wilson z Dallasu :!: tohle je skvělá zpráva.Měl na starosti v Dallasu SC obranu 1999 :good: takže určitě to bude expert.Navíc i Hitchcock ho chválil.Snad to tedy klapne a obranu bude mít z větší části na starosti Wilson :yes:
safa píše:
kisin píše: ... mmno ze by zrovna tenhle buldog oplyval zkusenosti to teda zase ne. Ja jsem porat za Kevina ;-)
Mno jak se to vezme , v NHL sice odchytal jen 38 zápasů , ale je mu 28let . Navíc angažmá v Montrealu a Isles ( kde měl loni solidních 91 % ) ti něco dát musí ...
kisin píše:http://blogs.tampabay.com/lightning/200 ... m-per.html
Vrbata chce hrát NHL,ale Lawton s ním nepočítá.
... co to znamena nepocita ? Jako ze nepojede ani na kemp ? TO by IMHO byla skoda ho takhle odepsat predem, treba na sobe pres leto maka... ja bych ho nezahazoval, at se ukaze.

EDIT: ... aha, precet jsem a uz do toho vidim. Tocc nepotrebuje rychly hrace, Tocc to chce rvat silou. Tak to pak to chapu ...
To je dobře,podle mě na NHL nemá.Po té lonské katastrofické sezoně :roll: jeho maximum je hádám 30 bodů za rok,což je při jeho platu jaksi ''neadekvátní'' .... snad se ho teda Lawton nějak zbaví
... mmno vloni se mu to opravdu nepovedlo a souhlasim ze je podepsanej za dost velky penize. Pokud se ho ale Lawton nezbavi (coz IMHO pujde tezko) tak bych ho rozhodne prinejmensim na kemp pozval a pak se uvidi podle toho co predvede ...
na post asistenta zřejmě přijde Rick Wilson z Dallasu :!:
... mmno ze s nim jednaj to se vedelo uz vcera ... ale to ze prijde to uz je jisty ?

Jinak nejsem si jistej jestli dnesni pozadavky na obranu jsou stejny jako roku 1999 obzvlast po zmene pravidel ... radsi bych videl toho Adama Oatese ... ale co uz. Wilsona neznam, treba to bude fajn ...
safa píše: ... co to znamena nepocita ? Jako ze nepojede ani na kemp ? TO by IMHO byla skoda ho takhle odepsat predem, treba na sobe pres leto maka... ja bych ho nezahazoval, at se ukaze.
"He won't fit into our plans," Lawton said. "There won't be a roster spot for him. He has the right to come back and if he wants to he can, and he'll end up in Norfolk."
safa píše:... mmno vloni se mu to opravdu nepovedlo a souhlasim ze je podepsanej za dos velky penize. Pokud se ho ale Lawton nezbavi (coz IMHO pujde tezko) tak bych ho rozhodne prinejmensim na kemp pozval a pak se uvidi podle toho co predvede ... kdyz uz ho platime.

Mno loni se mu to opravdu nepovedlo , ale nejhorší je na tom to , že hrál jak dřevo i u nás :wink: podle mě byla ta 1 sezona u Coyotes spíš náhoda :wink: raději bych do týmu zapracoval Tyrella nebo Harjua a Vrbaty se zbavil ...
safa píše:... mmno ze s nim jednaj to se vedelo uz vcera ... ale to ze prijde to uz je jisty ?

Jinak nejsem si jistej jestli dnesni pozadavky na obranu jsou stejny jako roku 1999 obzvlast po zmene pravidel ... radsi bych videl toho Adama Oatese ... ale co uz. Wilsona neznam, treba to bude fajn ...

Jisté to ještě není,myslím,že už ale nic nebrání podpisu ... tak já myslím , že sleduje nejnovější obranné trendy a že ví,co je v dnešní době nejlepší :wink:
Ta sezóna ve slabým Phoenixu a náhoda? No já nevím, Vrbata mám pocit odehrál i velmi slušnou předešlou sezónu v Chicagu a v letošní sezóně odešel až po příchodu Toccheta. Jakou to má spojitost? Sami jste tady několikrát mluvili o tom, že Rick sází hlavně na trvdé urostlé hráče a tím Vrbata určitě není. Stejným způsobem jste zahodili i Jokinena, kterej byl pak v play-off druhým nejproduktivnějším hráčem Canes hned za Staalem a teď s nima podepsal novou smlouvu na dva roky.
Ale no ták ... kdyby Tocchet sázel opravdu jen na urostlé hráče,tak by zde Márty St.Louis už nebyl :wink: tohle jeho pravidlo se týká hlavně obrany !!!

K Jokinenovi ... to snad nemyslíš vážně ? V Play-off se to k němu 4x odrazilo a hned je slavnej ... tohle jeden z největších sráčů v lize.Ještě že je pryč.Dallas moc dobře věděl,proč nám ho dával.
Ach jo, to "Dallas moc dobře věděl proč nám ho dával" zní opravdu strašně. To byl Feaster opravdu tak blbej, to vás nedokázal dovést ke Stanley Cupu? Nezlob se na mě, ale tenhle hokejista má na druhou lajnu, i když v Canes bude téměř jistě hrát ve třetí. Říkej si co chceš, ale tenhle hráč hokej hrát umí, zkus si schálně najít jak krásně mu jde forsbergovskej blafák :D

To je ale známa věc, že Jokinen je dobrý akorát na nájezdy, jenže jemu nesvědčí tvrdá hra.
Ale prosim tě ... kolikrát si ho viděl hrát,schválně ? :) U vás by nevydržel ani 10 zápasů , pak by mu nakopal Hitchcock do prdele , protože tohle je ztracený případ , co se nikdy nenaučí bránit a hrát do těla . I proto se ho Dallas tak ''ochotně zbavil'' , následně my a ted' to čeká Carolinu :wink: hádám že v průběhu příští sezony , maximálně na jejim konci . Tohle není hráč do NHL , kdo ho viděl a NHL alespon trošku rozumí , časem to uzná . Já si o něm také na začátku letošní sezony myslel , že je to dobré křídlo, pak to ovšem přišlo ... všechny ty pomluvy o něm , se potvrdily . Už ani ty nájezdy mu tolik nejdou :wink: to letošní PO byl jeden velký omyl , nějak se to k němu odráželo ... viděl jsem asi 3 jeho goly a všechny byly z dorážky :wink: jinak statistika u Canes před PO : 25 zápasů - 1 gol :good:
Kolikrát? V Carolině jsem ho viděl nejmíň pětkrát. Podle mě je to podobný typ jako Jason Williams, takže by u nás něco uhrál. Nenaučí se bránit? Tak proč prosimtě hraje tolik v oslabení? ( http://www.nhl.com/ice/playerstats.htm? ... =timeOnIce ) Já jsem si na něj svůj názor vytvořil a do NHL rozhodně patří. Radši tuto diskuzi uzavřeme, na ničem se stejně neshodneme :frajer2:
Jo beru :wink: necháme za nás odpověd'et příští ročník NHL :)
kisin píše:Ale no ták ... kdyby Tocchet sázel opravdu jen na urostlé hráče,tak by zde Márty St.Louis už nebyl :wink: tohle jeho pravidlo se týká hlavně obrany !!!

K Jokinenovi ... to snad nemyslíš vážně ? V Play-off se to k němu 4x odrazilo a hned je slavnej ... tohle jeden z největších sráčů v lize.Ještě že je pryč.Dallas moc dobře věděl,proč nám ho dával.
... ale no tak Kisine ... to zase asi ne. Ja tady teda musim souhlasit s Martinem ze Jak Vrbata tak Jokinen proste nezapadaj do Toccova konceptu powerforwardu. A s tim Martym to jsi asi nemyslel vazne, vid ?

Jinak co rikate na Niittymakiho ?
painkiller píše:, jenže jemu nesvědčí tvrdá hra.
... ano, takhle to beru, rozumim a souhlasim ;-D
Niitty podepsal s ruským Atlantem :verysad:
To nevadí, může to být postavené tak, že pokud přijde do určitého termínu nabídka z NHL, tak to může zrušit....no přál bych si to. Ten rumor byl celkem silný, ale už je to asi hodinu a furt nic... :-(
Ano mountaine, četl sem ty rumory o jeho příchodu do Tampy, ted se ale všude šíří jeho přestup, a nahrazení Emeryho v Atlantu :-(
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO