Tomáš Plekanec je šikula,jen škoda,že nemá větší úspěšnost zakončení.Těch samostatných nájezdů co už letos spálil.Opravdu velká škoda.Přitom šanci si umí vybojovat i vypracovat úplně sám,což oceňuji.To každej neumí.Gól v Ottawě je toho důkazem.Kéž by se trefil častěji.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tomáš Plekanec je šikula,jen škoda,že nemá větší úspěšnost zakončení.Těch samostatných nájezdů co už letos spálil.Opravdu velká škoda.Přitom šanci si umí vybojovat i vypracovat úplně sám,což oceňuji.To každej neumí.Gól v Ottawě je toho důkazem.Kéž by se trefil častěji.
Fakt? A kde si ho přihodil, když doma jel proti OTT nájezd v pohodě, jedině že by se to zranění objevilo až po zápase...
Divné.
Pleky to trefil parádně :klobuk_dole: . Způsob celé té akce jako přes kopírák ze středečního prodloužení kde ale trefil tyčku.
A ano, souhlasím, Pleky si toho umí vybojovat fakt hodně, ale padne tam málo co. Rozhodně měl v této sezóně na víc než na 13 gólů.
Pleky to trefil parádně :klobuk_dole: . Způsob celé té akce jako přes kopírák ze středečního prodloužení kde ale trefil tyčku.
A ano, souhlasím, Pleky si toho umí vybojovat fakt hodně, ale padne tam málo co. Rozhodně měl v této sezóně na víc než na 13 gólů.
No,nic další prohra.Musím to letos nějak přetrpět.
Nejvíc mě štve ,že nám góly zase nasázel hráč,který se v novém týmu do včerejška neprosadil.To už se stává raritou.Buď nám nasází góly naši bývalí hráči,a nebo nějaký trumbera,který se dlouho v zápase neprosadil.Tím nic proti nadějnému madému Hodgsonovi,který se trefil dokonce dvakrát..
A vůbec nejvíc mě štve,že jsme zase nedali žádný gól.Což se nám letos už stalo po sedmé.(koukal jsem se do statistik).Ale stává se nám to s pravidelností početně každou sezónu.
Včera hrál mizerně Paciorettty a vůbec ...Desharnaisova formace včera hrála totálně pod své možnosti.Spíš se jen bránila,než že by dopředu něco pořádnýho vymyslela.
Nejlepší z nášich byl Plekanec s Bourquem. Nojo,ale to zakončení = nula.Bože,bože Tomáši trénuj zakončení,vždyť téměř v každém zápase máš gól na hokejce a zúročíš z toho opravdu minimum.Je to škoda ,velká škoda.
Další zápas s rozjetou Ottawou.Pokud se pamatuji, máme senátorům co oplácet.
No tak že by zrovna Pleky měl včera na hokejce vyložený gól, to si tedy nepamatuju... Ano, nadějná pozice tam asi dvakrát byla, ale to spíš Bourque nebo Cole měli jasnou gólovku. Jinak souhlas s tím popisem průběhu zápasu, podobně jsem to napsal i v článku na našem webu
.
Mě už tyhle prohry nechávají absolutně klidným, takže jen sleduju, jak se někteří hráči projevují. A můžu říct, že i při té šílené letošní mizérii tam určité klady najít lze - tak třeba poslední výkony dvojice Leblanc, Palushaj nebo "znovuzrození" Subbana, samozřejmě hra Desharnaisovy lajny a Price. Také jsem rád, že příchodem Staubitze už nejsme vyloženě za nějaké otloukánky a docela se mi líbí, že to není ani hokejově vyloženě dřevo - jako klasický hráč checking line se, myslím, uplatní v pohodě. A to jsem nečekal, takže celkem spokojenost. Myslím, že je tedy alespoň na něčem stavět a pokud se toho něčeho chopí v létě správný člověk, nemuselo by to být až tak špatné příští rok...
.
Mě už tyhle prohry nechávají absolutně klidným, takže jen sleduju, jak se někteří hráči projevují. A můžu říct, že i při té šílené letošní mizérii tam určité klady najít lze - tak třeba poslední výkony dvojice Leblanc, Palushaj nebo "znovuzrození" Subbana, samozřejmě hra Desharnaisovy lajny a Price. Také jsem rád, že příchodem Staubitze už nejsme vyloženě za nějaké otloukánky a docela se mi líbí, že to není ani hokejově vyloženě dřevo - jako klasický hráč checking line se, myslím, uplatní v pohodě. A to jsem nečekal, takže celkem spokojenost. Myslím, že je tedy alespoň na něčem stavět a pokud se toho něčeho chopí v létě správný člověk, nemuselo by to být až tak špatné příští rok...
To jsem také dlouho nechápal,proč se vedení klubu služeb bitkařů dobrovolně zříkalo,ačko-li byl k dispozici mistr oboru Laraque,který také nebyl po hokejové stránce vyloženě poleno.Raději ho vyplatili ze smlouvy a poslali dobrovolně v hokejovém věku do důchodu.
Angažmá levného Staubitze je z tohoto pohledu pro naše vedení myšlenkový progres vpřed .Nadruhou stranu toto jejich rozhodnutí už přišlo pozdě a zpackanou sezónu to nijak neovlivní
On to asi myslel obecně, je faktem, že si Pleky často umí skvěle sám vypracovat velkou šanci nebo break, ale bohužel to proměňuje velice zřídka.habs píše:No tak že by zrovna Pleky měl včera na hokejce vyložený gól, to si tedy nepamatuju... Ano, nadějná pozice tam asi dvakrát byla, ale to spíš Bourque nebo Cole měli jasnou gólovku. Jinak souhlas s tím popisem průběhu zápasu, podobně jsem to napsal i v článku na našem webu.
Mě už tyhle prohry nechávají absolutně klidným, takže jen sleduju, jak se někteří hráči projevují. A můžu říct, že i při té šílené letošní mizérii tam určité klady najít lze - tak třeba poslední výkony dvojice Leblanc, Palushaj nebo "znovuzrození" Subbana, samozřejmě hra Desharnaisovy lajny a Price. Také jsem rád, že příchodem Staubitze už nejsme vyloženě za nějaké otloukánky a docela se mi líbí, že to není ani hokejově vyloženě dřevo - jako klasický hráč checking line se, myslím, uplatní v pohodě. A to jsem nečekal, takže celkem spokojenost. Myslím, že je tedy alespoň na něčem stavět a pokud se toho něčeho chopí v létě správný člověk, nemuselo by to být až tak špatné příští rok....
Pamatuju si, že si byl vůči Staubitzovi poměrně skeptický, tak jsem rád, že jsi názor změnil. Skvěle oživil hru, je fakt dobrý bitkař a dřevák není, takže
Příští rok... Jestli se toho ujme někdo schopný, toť otázka... Roy nás asi nemine. Teď záleží v jaké funkci. Já bych si ho moc jako trenéra nepřál. Nemá oporu v minulosti, žádný brankář jako trenér neuspěl a zkrátka ta víra v dobrý výsledek se mu moc mimo Montreal asi nedává. To ovšem neznamená, že by všem nemohl vytřít zrak. Za to jako GM bych ho i chtěl. Kdyby byl něco jako Yzerman, tak proč ne. Ale koho jako kouče? Moc se v koučích nevyznám a nemám přehled, ale jediný, kdo by prošel přes Montrealské síto (frankofonní Kanaďan nebo aspoň umět mluvit francouzsky) je podle mě Carbo. Jeho éru u nás jsem nezažil, ale je zase o něco starší, zkušenější, což je u koučů vždy plus. A on sám se vyjádřil, že by nabídku Habs přijal. Tak uvidíme.
S tím samozřejmě souvisí dodržení slibu vedení a Cuneyworth se bude pakovat, protože už mě fakt štve.
:eek2:Volba GM a trenéra se probírá už od začátku roku a zprávy jsou hodně rozpoluplné.Člověk neví co si má o tom myslet.
Je vůbec otázka,jestli Canadiens GM budou opravdu měnit.To není vůbec jisté.
Z oficiálních zdrojů o tom nikde ani zmínka pouze spekulace některých webů.Zde na tomto webu znějí jména Pierre McGuire,Jim Nill,Dave Nonis,Rick Dudley,Julien Brisebois,Claude Loiselle,Bob Gainey.Co jsem prošel fanouškovský web tak dost lidí by uvítalo Briseboise a hodně lidí preferuje McGuira.(údajně mnohé jeho předpovědi z minulosti vyšli,ale zkušenost s prací GM nemá)
http://www.habseyesontheprize.com/2012/ ... rre-for-gm" onclick="window.open(this.href);return false;
Za sebe říkám,že bych GM měnil hned.Gauthier podle mě není tím pravým mužem na svém místě.Jeho vláda se mi nelíbí od samého začátku.Nemá ,abych tak řekl,,ten správný tah na branku."
Ovšem práce GM není jenom o výměnách hráčů,ale i o celkovém chodu klubu jako jsou různé klubové akce,styk s veřejností,lákání různých štědrých sponzorů včetně udržování dobrých vztahů s medii apod.Určitě je toho daleko víc a osobně neposoudim,který by byl vyloženě ten nejlepší a nejideálnější.Ty Pardo zmiňuješ Patricka Roy o kterém jsem v souvislosti s GM zatím neslyšel.Ale je to možné,co já vím.
Jako golman byl vynikající o tom žádná,ale s prací GM nemá žádné zkušenosti a nepracoval ani jako asistent GM.Nevím,nevím jestli zrovna to by byl ten pravý muž i když uznávám,že v Montrealu má popularitu obrovskou.Raději bych tam viděl někoho,kdo to už někdy dělal a dělal to dobře.
Pokud se týká angažování trenéra,tak tomu dojít musí.Couneyworth je v očích quebečanů přistěhovalec a změna určitě přijde.Mediální výhrušky z nejvyšších míst ani v Canadiens určitě nemohou brát na lehkou váhu.
Ale koho?Zase padají různá jména.Carbonneau,opět Martin,Therien,Vignault (toho podle mě kosatky neuvolní),Roy,Damphousse možná i samotný Gainey.V každém případě potřebujeme trenéra s pevnou rukou a jasnou koncepcí.Trénera se zvučným jménem,který všechny své spolupracovníky strhne.Carba bych osobně nechtěl.Mám ještě v paměti jak zoufale točil hráče a pořádně nevěděl jakou taktiku na soupeře zvolit.
Roy má zkušenosti s juniorama,náročnější soutěž nekoučoval je to risk.No nevim.Faktem zůstává,že jmeno a respekt v Montrealu má a zákonitě musí přijít jeho čas.Zatim bych se ho jako trenéra poněkud bál.
Pro mě by jako treněr byla asi nejlepší varianta na trenéra Gainey,kdyby se nechal ukecat.Ikona klubu a veřejnosti.Vůdčí tip,zkušenosti s prací GM,ale i s prací rozhodného trenéra.Má fantazii pro taktiku a u hráčů přirozený respekt.
To by pro nás v současné těžké době byl ten pravý trenér.
Pouze je otázka,jestli by dokázal přijmout degradaci z bývalého GM na v úvozovkách,,pouhého treněra mužstva"To si nejsem zcela jist.
Je vůbec otázka,jestli Canadiens GM budou opravdu měnit.To není vůbec jisté.
Z oficiálních zdrojů o tom nikde ani zmínka pouze spekulace některých webů.Zde na tomto webu znějí jména Pierre McGuire,Jim Nill,Dave Nonis,Rick Dudley,Julien Brisebois,Claude Loiselle,Bob Gainey.Co jsem prošel fanouškovský web tak dost lidí by uvítalo Briseboise a hodně lidí preferuje McGuira.(údajně mnohé jeho předpovědi z minulosti vyšli,ale zkušenost s prací GM nemá)
http://www.habseyesontheprize.com/2012/ ... rre-for-gm" onclick="window.open(this.href);return false;
Za sebe říkám,že bych GM měnil hned.Gauthier podle mě není tím pravým mužem na svém místě.Jeho vláda se mi nelíbí od samého začátku.Nemá ,abych tak řekl,,ten správný tah na branku."
Ovšem práce GM není jenom o výměnách hráčů,ale i o celkovém chodu klubu jako jsou různé klubové akce,styk s veřejností,lákání různých štědrých sponzorů včetně udržování dobrých vztahů s medii apod.Určitě je toho daleko víc a osobně neposoudim,který by byl vyloženě ten nejlepší a nejideálnější.Ty Pardo zmiňuješ Patricka Roy o kterém jsem v souvislosti s GM zatím neslyšel.Ale je to možné,co já vím.
Jako golman byl vynikající o tom žádná,ale s prací GM nemá žádné zkušenosti a nepracoval ani jako asistent GM.Nevím,nevím jestli zrovna to by byl ten pravý muž i když uznávám,že v Montrealu má popularitu obrovskou.Raději bych tam viděl někoho,kdo to už někdy dělal a dělal to dobře.
Pokud se týká angažování trenéra,tak tomu dojít musí.Couneyworth je v očích quebečanů přistěhovalec a změna určitě přijde.Mediální výhrušky z nejvyšších míst ani v Canadiens určitě nemohou brát na lehkou váhu.
Ale koho?Zase padají různá jména.Carbonneau,opět Martin,Therien,Vignault (toho podle mě kosatky neuvolní),Roy,Damphousse možná i samotný Gainey.V každém případě potřebujeme trenéra s pevnou rukou a jasnou koncepcí.Trénera se zvučným jménem,který všechny své spolupracovníky strhne.Carba bych osobně nechtěl.Mám ještě v paměti jak zoufale točil hráče a pořádně nevěděl jakou taktiku na soupeře zvolit.
Roy má zkušenosti s juniorama,náročnější soutěž nekoučoval je to risk.No nevim.Faktem zůstává,že jmeno a respekt v Montrealu má a zákonitě musí přijít jeho čas.Zatim bych se ho jako trenéra poněkud bál.
Pro mě by jako treněr byla asi nejlepší varianta na trenéra Gainey,kdyby se nechal ukecat.Ikona klubu a veřejnosti.Vůdčí tip,zkušenosti s prací GM,ale i s prací rozhodného trenéra.Má fantazii pro taktiku a u hráčů přirozený respekt.
Pouze je otázka,jestli by dokázal přijmout degradaci z bývalého GM na v úvozovkách,,pouhého treněra mužstva"To si nejsem zcela jist.
Jo toho se taky obávám, že se GM měnit nebude, ale spoléhám na fanoušky, že dají vedení letošní sezónu sežrat a PG bude muset odejít. Udělal dobré tahy, ale hlavně hodně blbostí.
Lidi co jsi vyjmenoval vůbec neznám krom Gaineyho, takže fakt nevím.
O Royovi proběhlo prý hodně spekulací, dokonce, že by měl být GM i kouč zároveň
http://habsczech.com/article.php?id=1232814336" onclick="window.open(this.href);return false;
Možná je dobře, že nemá zkušenosti s vrcholovým hokejem na postu trenéra, no uvidí se.
Gaineyho znám jako "toho GM, který podepsal Gomeze" takže ti neřeknu, jestli by byl dobrý trenér.
Každopádně změna musí přijít a já bych byl pro čistku celého vedení a začít od nuly, ale toho se asi nedočkáme.
Léto bude hodně atraktivní. Kouč, vedení, podepsat Caryho+ spoustu hráčú prodloužit nebo nayhradit+ velké množství RFA mladých a ty musíme udržet za každou cenu.
Lidi co jsi vyjmenoval vůbec neznám krom Gaineyho, takže fakt nevím.
O Royovi proběhlo prý hodně spekulací, dokonce, že by měl být GM i kouč zároveň
http://habsczech.com/article.php?id=1232814336" onclick="window.open(this.href);return false;
Možná je dobře, že nemá zkušenosti s vrcholovým hokejem na postu trenéra, no uvidí se.
Gaineyho znám jako "toho GM, který podepsal Gomeze" takže ti neřeknu, jestli by byl dobrý trenér.
Každopádně změna musí přijít a já bych byl pro čistku celého vedení a začít od nuly, ale toho se asi nedočkáme.
Léto bude hodně atraktivní. Kouč, vedení, podepsat Caryho+ spoustu hráčú prodloužit nebo nayhradit+ velké množství RFA mladých a ty musíme udržet za každou cenu.
Co říkáte na dosavadní výkony Reneho Bourqua? Odehrál za náš 32 zápasů s bilancí 4+3 a má -17. Čísla teda strašné, ale já ho hodnotím poměrně kladně. Stejně jako Pleky má problém, že často cestuje sestavou. Druhá věc je, že Pleky i přesto boduje. Nicméně jde na něm vidět snaha, rozhodně nemohu souhlasit s tím, co tady prorokovali Flames fans, že často zápasy odbruslí bez zájmu. Ano, stalo se to, ale v drtivé většině spíš vídáme jeho aktivní hru, kdy bojuje o puky a vytváří si šance. Bohužel mu to tam nepadá, hru netvoří (což jsme věděli, od toho jsou jiní), takže nemá ani asistence. Co mě ale zklamalo je fyzická hra. Moc nám ji nepředvedl. Hned v prvním zápase proti Rangers se uvedl krásný hitem, ale pak už celkem ticho. Bitka taky žádná kromě té mstivé proti Caps.
Takže dnes uvidíme jak se obnoví podle mě dobrá spolupráce z minulých zápasů s Leblancem na křídle a pokud se tato formace ustálí, Rene přidá na fyzické hře, tak se bodů a úspěchů z jeho strany nebojím.
Takže dnes uvidíme jak se obnoví podle mě dobrá spolupráce z minulých zápasů s Leblancem na křídle a pokud se tato formace ustálí, Rene přidá na fyzické hře, tak se bodů a úspěchů z jeho strany nebojím.
Pro mě taky trochu zklamání - "sobeckostí" v zakončení je podobný jako Cammy, jenom není v koncovce tak nebezpečný. Na druhé straně je podstatně levnější... Jeho fyzická hra mě taktéž zklamala, od takového chlapa jsem čekal větší říz. Ale tak letos se těžko hráči hodnotí, protože až na výjimky to nejde nikomu podle představ, takže si počkám na hlubší analýzu do další sezóny.
Ale ten odstup od fyzické hry, kterou předváděl u Flames je velký. Kdo ví, jestli v tom nemá prsty RC, třeba po něm tvrdou hru nechce. Ale je to každopádně škoda. Teď to jde vidět o to víc, když je Moen zraněný (hodně by mě zajímalo co se mu stalo, když už je tak dlouho pryč a přitom žádné viditelné zranění neutrpěl). Aspoň, že máme Staubitze a ten Moena zastupuje v bitkách víc než dobře.
Taky si vedení potřebuje trochu udobřit nás fanoušky.I když z toho je jistě tolik hlava nebolí.To spíš kritika v mediích je štve.
Molson jmenoval svého poradce Serge Savarda a zpět do funkce asistenta GM byl povolán Larry Carrière.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=624765" onclick="window.open(this.href);return false;
No tak, kdo bude náš GM pánové?Nabízím jména Patrick Roy,Pierre McGuire,Jim Nill,Dave Nonis,Rick Dudley,Julien Brisebois,Claude Loiselle,Bob Gainey.Spekuluje se o Patricku Roy viz NHL.pro http://www.nhlpro.cz/clanek/21707-vyhaz ... i-montreal" onclick="window.open(this.href);return false;
No nevím.V každým případě horší už to být nemůže.
Molson se s tím teda vůbec nemazlil
. Ve své oficiální řeči to ale řekl hezky a líbilo se mi, jak pořád opakoval, že si tradice a fanoušci klubu zaslouží lepší výkony, byť to třeba byla póza, tak mě se to líbilo
.
Kdo bude nástupce? Netuším. Volba GM je asi vždycky tak trochu risk. Bude to možná Roy, za mě ano. Je to blázen, ale to by nám možná pomohlo a u něj se snad nedá očekávat, že by naše přeplacené hvězdičky šetřil. Trošku agresivity, to je možná to, co nám chybí. Každý se bojí udělat zásadnější krok, aby si to nerozházel u fans, ale toho se snad Roy bát nemusí
.
Uvidíme
Kdo bude nástupce? Netuším. Volba GM je asi vždycky tak trochu risk. Bude to možná Roy, za mě ano. Je to blázen, ale to by nám možná pomohlo a u něj se snad nedá očekávat, že by naše přeplacené hvězdičky šetřil. Trošku agresivity, to je možná to, co nám chybí. Každý se bojí udělat zásadnější krok, aby si to nerozházel u fans, ale toho se snad Roy bát nemusí
Uvidíme
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé