Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis píše:Tak tvůj čistý optimismus bych chtěl mít, Ottawa nás často potrápila i když jsme byli ve formě a oni né stejně jako Florida...
Já vím pravda to je. Ale já prostě hošíkům z Philly zítra ráno nějak věřím. Koukat budu živě, takže mě určitě nezklamou! :D :yes:
Jo ja taky budu koukat :) tak zdar na chatu :)
Proti Ottawě jsme sehráli parádní zápas až na druhou třetinu, kdy jsme se zase nechávali zbytečně vylučovat. Matt Read paráda! Giroux s ním taktéž spokojenost. No tentokráte nemám nikomu moc co vyčítat. Jen snad Walkerovi za pár hrubek v obraně. V pátek ráno nás čeká o dost těžší zápas, ale já věřím, že před domácími fanoušky přerušíme vítěznou šňůru Capitals!

LET'S GO FLYERS! :wave:
Výsledek jednoznačný, ale hra zase tak dobrá nebyla, protože mi přišlo, že už od druhé třetiny kluci spíše dohrávali. Hodnotit individuality nebudu, protože by to bylo stejné jako každý zápas ;) Nevíte někdo něco o Shennovi ?? Opravdu se ho nemůžu dočkat :wave:
Tak ako pise neis, po prvej tretine, ktoru sme vyhrali 4:0 a kde Ottawa nepredviedla nic, ale absolutne nic (az som sa sam seba pytal, ci je to naozaj NHL tim) to nasi zabalili a ako tak sa opat prebrali na konci tretej tretiny. Musim ale podotknut, ze ten Auld je neskutocna diera :hroza: Asi ziadna novinka :D
Walker sa dva krat pobil, kde celkom zaujal, ked v ani jednej bitke s bitkarmi Neilom a Konopkom netahal za kratsi koniec. Ale inak bol jeho vykon dost hrozny...
Giroux odohral svoj standard, inymi slovami opat patril k najlepsim. Zda sa mi ale, ze nas prvy utok vyslovene stoji na nom a JVR sa tam zatial pri nich hlada. Jagr zas mam taky pocit nestiha jeho tempu a trosicku ho brzdi ( mozno sa dockame na hokej.idnes.cz alebo inde clanok o tom, ako to Giroux Jardovi kazi :sarcasm: ). Na PP to je uz ine, prave tam ocakavam najvacsi pridel Jagrovych golov aj bodov. Vlastne, on vsetky styri asistencie zaznamenal zatial v PP. Ale inak celkovo som s nim spokojny. Ked to porovnam trebars s 4.5milionovym "ulovkom" Montrealu v podobe Cola- 5 zapasov, jedna asistencia...
Nemozem zabudnut na Reada, ktory odohral velky zapas a pokial v nastolenom tempe nezvolni, utok na Caldera naozaj nie je nerealny. Aj mna by zaujimalo neis, kedy sa rozhodnu vytiahnut Schenna. Zalezi od toho, ako sa vyvinie situacia s Couturierom. Ale ja by som povazoval za chybu ho po deviatich zapasoch posielat spat do juniorky, aj ked som pred zaciatkom sezony tvrdil ine. V utoku je dobry, ma vybornu prihravku a prehlad, v obrane je vyborny. Je mozne, ze casom fyzicky odpadne, ale pokial hra tak ako doteraz, nema zmysel ho odstavit. A navyse ma perfektny hokejovy usmev:
Obrázek :D
kajo píše:Jagr zas mam taky pocit nestiha jeho tempu a trosicku ho brzdi
Uz jsem to zminoval v chatu. Podle me se brzo dockame presunu Jagra k nekomu jinemu. Ne ze by to vylozene brzdil, ale proste tam Claude lita a Jarda mu tak akorat zvladne prihrat do jizdy. a JVR tak akorat paberkuje. Ale na druhou stranu to tak treba vsem vyhovuje :ja_neviem:
Tedka jsem nad tím uvažoval a asi bych tom překopal úplně.

Read Giroux Voráček/Simmonds
Hartnell Briere Jágr
JVR Couturier Simmonds/Voráček
Spojenie Giroux-Read by mohlo byt zaujimave :hmm: ale zas neocakavam nejaku radilkalnu zmenu v zostave, ked sa vyhrava. V pripade prehier by sa tom mohlo zmenit.
Utok, ktory by som ale zmenil uz teraz, je Brierov. Ten nema zatial skoro ziadnu chemistry, hlavne Danny nie je vo svojej kozi. Predsa ma uplne novych spoluhracov ako minule roky, aj ked nevravim, ze Voracek so Simmondsom su horsi ako Leino s Hartnellom. Ale zatial to proste nefunguje. Zamenil by som Hartnella so Simmondsom. Wayne bude v tretom utoku ok, navyse stale by dostaval priestor v prvej presilovke...
Veru, to by bolo asi najideálnejšie, podľa mňa by bola škoda rozdeliť Reada a Couturiera, keď im to spolu ide
Read hrá výborne. Jednoducho a účelne. Príliš som ho predtým neregistroval a po zistení si pár faktov mu naozaj fandím. A Bob má veľkú šancu mať pravdu (Calder) ak bude v takých výkonoch pokračovať. :good:
The Flyers have announced that they have recalled forward Brayden Schenn and loaned forwards Zac Rinaldo and Harry Zolnierczyk to the Phantoms. :!:
FLYERS FAN píše:The Flyers have announced that they have recalled forward Brayden Schenn and loaned forwards Zac Rinaldo and Harry Zolnierczyk to the Phantoms. :!:
konecne
megaton píše:
FLYERS FAN píše:The Flyers have announced that they have recalled forward Brayden Schenn and loaned forwards Zac Rinaldo and Harry Zolnierczyk to the Phantoms. :!:
konecne
Tak dekuj, ne? :bee:
Takze to znamena, ze Nodl je uz zdravy a jeden z dvojice Couturier/Schenn pojde na kridlo alebo na centra stvrteho utoku... :ja_neviem:
Tesim sa zajtra na zapas, to bude uplne nieco ine ako ten posledny trening v Ottawe.
kajo píše:Takze to znamena, ze Nodl je uz zdravy a jeden z dvojice Couturier/Schenn pojde na kridlo alebo na centra stvrteho utoku... :ja_neviem:
Tesim sa zajtra na zapas, to bude uplne nieco ine ako ten posledny trening v Ottawe.
S tím Nodlem nevím. Má už hrát totiž Shelley. Mě to vychází takto:
Rinaldo OUT - Shelley IN
Zolnierczyk OUT - Schenn IN
Flyers24.blog.cz píše:
kajo píše:Takze to znamena, ze Nodl je uz zdravy a jeden z dvojice Couturier/Schenn pojde na kridlo alebo na centra stvrteho utoku... :ja_neviem:
Rinaldo OUT - Shelley IN
Nödl pry uz trenoval, takze Shelley snad hrat nebude...
AndyF píše:
Flyers24.blog.cz píše:
Rinaldo OUT - Shelley IN
Nödl pry uz trenoval, takze Shelley snad hrat nebude...
Kdyby nastoupil Nodl a Shelley dál nehrál, to by byla paráda! :)
No, co napisat k zapasu...prve dve tretiny to bolo vyrovnane, rozdiel bol v tom, ze my sme sa nechavali vylucovat a super nie. Mozno to cele sposobilo aj to rozhadzanie utokov, kde sa kazdy jeden utok (az na Girouxov) menil. Na psychike urcite nepridal ani obrat z 1:0 na 1:2 ( Hartnell :hroza: ). Nakoniec som rad, ze som cez druhu prestavku zaspal a tretiu tretinu som nevidel. :yahoo:
kajo píše:No, co napisat k zapasu...prve dve tretiny to bolo vyrovnane, rozdiel bol v tom, ze my sme sa nechavali vylucovat a super nie. Mozno to cele sposobilo aj to rozhadzanie utokov, kde sa kazdy jeden utok (az na Girouxov) menil. Na psychike urcite nepridal ani obrat z 1:0 na 1:2 ( Hartnell :hroza: ). Nakoniec som rad, ze som cez druhu prestavku zaspal a tretiu tretinu som nevidel. :yahoo:
Tiež si myslím, že to bola chyba tie útoky meniť v dobe, keď sa vyhráva, Voráčka bola vyslovene škoda v treťom útoku, Couturier bol asi lepší v treťom.

Čo som mal možnosť vidieť predošlé zápasy, tak najlepšie vyzerali asi dvojičky Simmonds-Voráček a mne sa páčilo aj spojenie Read-Couturier.
Hodně neštaštný zápas, kde jsme vypustili 2x3 minuty a bylo po všem. Dali jsme si několik vlastenců a rozhodly fatální chyby jedinců,Hartnell by si fakt měl jít skočit do zdi. Jak jsem ho letos kritizoval za katastrofální hru, tak nyní bych ho natvrdo posadil aspoň na jeden zápas, takovou kravinu neudělá snad ani žáček, tahle chyba byla podle mě rozhodující..Težko hodnotit takový zápas, kdy WSH spadly i střely které nešly na bránu. Na druhou stranu WSH hral chytře a šel svému štěstí naproti. Co už, direkt přímo do hlavy jsme asi potřebovali a tento zápas by mohl být dobrým budíčkem pro všechny, protože to začlo jako pohádka a i stěstí bylo každý zápas s námi.

Jenom k Shennovi, vypadá opravdu dobře. S pukem si velice rozumí a je velmi hbitý, nahrávku má taky slušenou a šlo vidět, že se snažil i hitovat, na druhou stranu na agresivitě by mohl přidat, trošku z Voráčka by se mu šiklo ( ten mi místy připomíná svou zarputilosti Ovcu :D).

No nic jedeme dál ! :wave:
Tak po dnešním tréninkuvypadá, že o víkendu nastoupí Hartnell vedle Briereho. No snad to bude fungovat jak minulé sezony. A Schenn má hrát na pravém křídle, ale není jasné s kým a v jaké lajně...
Zítra očekávám výhru! LET'S GO FLYERS! :)
K zápasu se St. Louis nemám moc co říct.. Asi to že, utkání se rozhodlo v první třetině, kterou jsme vyloženě prospali!
Pokud kluci porazí Toronto, Winnipeg, Montreal i Carolinu, tak jim tyto dvě porážky odpustím :-P No, vlastně jsem řekl, že chci z těchto pěti zápasu (i se St. Louis), aby jsme získali sedm bodů, takže nějaké zaváhání s někým v pp bo sn bych ještě taky odpustil :D . Jeto přecijen zákl. část.
LET'S GO FLYERS!

Ja mu fakt fandím a toto bola paráda. Ďakujem FFovi za upozornenie. :lol3:

Perfektný hit. :thumbsup: Backes got Prongerized.
presne kvôli tomuto zákroku je Backes na IR, zatiaľ na neurčito s otrasom, ale zákrok to nebol s úmyslom zraniť. Cez to všetko bude pre nás strata Backesa veľmi citeľná... :?
Hit to bol pekný, čistý, ramenom :thumbsup: Backes :ja_neviem: Kua, môj obľúbenec, dúfam, že sa dá rýchlo do poriadku, Blues ho potrebujú.
Btw : Pred sezónou som netušil, kto je Matt Read. A teraz ... :good: Ak bude takto pokračovať....
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING