Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jeho nevyrovnanost je alarmujuca. Ak by prisiel kvalitnejsi center a la Staal... mohli by sme za neho dostat dobre odstupne.Getzo5 píše:Ak bude Brassard pokračovať tak ako skončil, Bože nedopusť aby odišiel. Na druhého centra rozhodne má a mne sa jeho hra pozdáva.
Ale odchod neocakavam, mali sme ho vymenit, ked sme ziskali Cartera, minimalne po dementnych kecoch jeho agenta a jeho drzani zobaka, ibaze nie... to skor vymenim Johansena ako jeho.
tak keby ostal Subban alebo Vasilevski tak by ich mohli zobrat, ale Vasilevskeho sa bojim ze bude chcet ostat v Rusku. Skoda ze neni vysoko ratingovo ziadny svedsky alebo finsky brankar, to by bola istota. Inak cital som rumour ze Ottawa chce trejdnut Andersona a z 15.picku draftovat Subbana, tak uvidime
To som citala aj ja, uvidime. Ale... maju Lehnera, Bishopa, teraz este Subbana, sa mi to nezda. Iba ak by isiel jeden z nich tiez do vymeny, samo neskor. Na druhej strane Lehner, alebo Bishop jednotkami, no neviem... podla mna je to len rumour, nic viac. Zda sa, ze Sens budu draftovat obrancu.
Len si vy pekne draftujte Subbana z nejakej 15. pozície (či už trade up LAK pick alebo ako, to už je detail) a máte vybavené, či?
Je zaujimave, ze nie su ziadne informacie, kto bude nasim trenerom v buducej sezone, pritom prave trener je najdolezitejsia vec v time, mozeme ho poskladat ako ccheme, ak trener nespravne vyuziva hracov, robi lajny systemom, koho vytiahnem, ten hra, pcha podpriemernych hracov do tretej lajny, tak potom nam nepomoze ani zostava s klonovanymi Gretzkym, Orrom a Lemieuxom.
Uvidime, to som iba tak tlapol meno, kazdopadne si myslim ze by mal prist trener ktory uz ma nieco za sebou a nie novacik, ktory mozno neustoji ten tlak....viac ma ale zaujima zmena ktora v kadri nastane a teraz aj draft, zanedlho sa otvori prestupovy trh a hned na to sa bude draftovat, dufam ze sa to Scottymu podari, aj ked nic zavazneho zatial v Columbuse nedokazal tak je vidiet ze v sebe nieco ma, tym poskladat vie len tam chyba chemia a mozno vitazna nalada ktora by mala prijst obmenou kadra a to hlavne Nashovym odchodom, aby si vsetci hraci uvedomili ze nikdo nema miesto v tyme iste a musi o nho bojovat.
Za 10 let jste odehrali v plejof 4 zapasy, pokud se tedy nepletu. Takze resit trenera s tim ze mu to nejde v plejofmt-svk píše:Panboh zavaruj pred Vigneaultom. v PO ukazal, ze nevie menit system hry, ked sa timu nedari.Mikey09 píše:je to viac ako divne, ale nerealny by nemusel byt vigneault (ak nepojde do mtl)
Tu nejde o PO, ale o tom, aku taktiku urcuje, ked sa timu nedari. V ZC to Vancouveru moc treba nebolo, zato v PO sa ukazalo, ze ak su problemy, nie je schopny zmenit taktiku timu, nie je schopny tim psychologicky pripravit. My nie sme tim ako Nucks, ak budeme bojovat o PO, tak do poslednej chvile, prave nedostatocna kvalita trenera by nas ho mohla stat. Ale ak ideme tim budovat a PO nebude hlavnym cielom, znovu odporucam Kurta Kleinendorsta, ktory s mladymi pracovat vie.Selly8 píše:Za 10 let jste odehrali v plejof 4 zapasy, pokud se tedy nepletu. Takze resit trenera s tim ze mu to nejde v plejof![]()
Toto by mali nasi hraci pocuvat niekolkokrat denne, dokym sa im to nedostane do hlavy:
To přiložené video nemá chybu.. už stahuji film.
Jinak, podobné video je děláno pro Oilers
http://www.youtube.com/watch?v=pRfD9nRAHKE" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak, podobné video je děláno pro Oilers
Koho jsi čekal na jeho pozici?Mikey09 píše:Todd Richards predlzil o 2 roky!!! tak teraz neviem co si mam mysliet, zaver sezony mal tym pod jeho vedenim vyborny ale stale to je malo, mna osobne nepresvedcil, bodaj by som sa mylil
A je to. První bod, který byl důležitý dovést do konce je hotov. Napsal jsem to před nějakým měsícem a tenhle komentář na to platí stále.
Víc dodávat nebudu...myslím, že to stačí.
Dawe4 píše:1. Trenér
- Musíme si uvědomit, že se sem rozhodně nikdo extra nepožene. Jít do Columbusu v tento moment je dosti odpudivé a zkušený kouč si sem jen tak svoji reputaci shodit nepůjde.
- Proto se nabízí otázka - Ponechat Richardse? Já osobně bych zase až tak proti nebyl. Poslední zápasy co jsem viděl tak týmu dokázal vtisknout určitý styl a musím říct, že jeho nasazený systém naši playerům vyhovoval. A že neumí pracovat s mladými? To bych neřekl. Johansen sice talen má ale během sezóny ho ukázal, že by jste to na prstech jedné ruky spočítali. Takže já si myslím, že on oprávněně hrál ve 4. lajně, protože prostě na víc neměl tenhle rok. Jeho vyjádření po zápasech měli vždy hlavu a patu. Nebyl proti němu. Richards je hodně podobný Noelovi. A Noel se předvedl velice dobře a to se slabším týmem!!!
- Ale i přesto že by mi Richards nevadil jsem o trochu více nakloněn pro nového kouče, který vnese do týmu nový vzduch a i atmosféru. Ale pokud se nenajde někdo lepší než Richards nemá to cenu sem násílím tahat někoho nového. Potom by jsme mohli zkusit model, který by mohl fungovat - Ponechat si stávajícího trenéra a na farmu dát zkušeného kouče, který co nejlépe připraví mladé hráče.
- Rozhodně ať to dopadne tak nebo tak je to ta nejdůležitější věc, která se musí během volna mezi sezónami udělat. A rozhodnutí nemá Howson vůbec jednoduché.
Howson tvrdi, ze chceme postavit konkurencieschopny tim, nakolko sa to podari, je otazne, kedze UFA sa k nam nehrnu a s trejdami to bude otazne, vsetko sa bude odvijat od toho, ako to dopadne s Nashom.hockeygirl píše:Columbus sa mi zacina pozdavat, nuz len som sa chcela spytat skalnych fandov ako je to s rozpoctom? planuju nakupit nejakych hracov? v drafte tiez mozu niekoho ziskat,takze planuju nejak prestavit tim ci nie?ako to vyzera?
inak na konci sezony sa podarila stvorzapasova snura, to je fajn, dokonca Jack dal winnera proti Kings! tak to musel byt super pocit
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé