Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

habs píše:Nezklamal jsi, čekal jsem, kdy to sem hodíš... :D . Ale jinak Jemelin mě fakt svou hrou do těla příjemně překvapuje, myslel jsem si po tom, co jsem ho viděl na MS, že to bude obrovský propadák - a on je nejčastěji hitující nováček v NHL... :thumbsup: !
:hroza:
je v top 10 cele nhl v hitech
Jo a zároveň nejčastěji hitujícím nováčkem... :) .
:-(http://www.nhlpro.cz/clanek/21541-andre ... cem-sezony" onclick="window.open(this.href);return false;

Když jsem četl ten článek,pomyslel jsem si,,,Radši trénuj do konce sezóny Andreji,ať máš formu alespoň průměrrného beka v té příští sezóně.Jen to nepřeháněj, ať se ti ty kolena zase nerozsypou."
Doufám,že si nikdo nemyslí,že po roce a půl na marodce se vrátí okamžitě ten starý, moderně hrajíci bek Markov.To bude dlouho trvat a bůhví ,jestli se ještě někdy do potřebné,obdobné formy dostane.Dost o tom po tolika operacích pochybuju,to je opravdu ve hvězdách prorokovat.
Celá ta sláva Markova mě v této fázi,když se mužstvo nachází na konci konference nadzvedla.Doba,kdy jsme ho moc potřebovali,je dávno pryč.Ujel nám vlak.
V současné situaci nám stejně pomoc nemůže,tak naco bude zabírat místo zdravím bekům,kteří pochytávají v NHL zápasovou praxi.Mladým bekům,kteří sbírají v NHL zkušenosti a nevedou si zrovna špatně..
Ale uvidíte.Markov hrát bude!!Ať bude mít formu,nebo ne.Stojí nás přeci moc peněz a fanoučci jsou netrpěliví.
Navíc ,jak již sesazený Martin,či současný Couneyworth, by nikdy neměli odvahu tak štědře placeného hráče nepostavit.Takový je v Canadiens zvyk.Co z toho,že dobře hrající mladíci,nebo dokonce nadějní prospekti odstrouhaj.To je jedno.Radši je odstavíme,duševně otrávíme a necháme si je zase utéct.
Pak si sednem a budeme si drbat hlavu,že v konkurenčních týmech dosahují nebývalé výsledky.Viz namátkou McDonagh v Rangers,Beauchemin v Anahaimu,či útočníci Grabovskij v Torontu,který odešel v mladém věku, nebo mladší S.Kosticyn v Nashville.
Jak jsem již předeslal odnese to zase někdo z mladších beků.Kdo asi?Na odstřel jsou švýcaři Weber,Diaz.Snad jen Jemelin má jistotu,že bude hrát,ale ani to na 100% tvrdit nemůžu.Ti první dva zmínění se mohou před každým zápasem opravdu modlit,jestli si zahrají.
Odpadu jako Kaberle nebo Campoli se nezbavíme.Na co?Vždyť prvnímu platíme štědře těžký prachy a druhýmu se bojíme snížit jeho tržní cenu.Co z toho,že v létě bude UFA.
Že je to nelogické?Ale ANO,ale naše vedení se tak chová.
Prospekti Nash, Beaulieu,nebo Tinordi si také v nejbližší době mohou nechat zajít chuť na první tým.Přitom teď je jedinečná doba zkoušet a získávat zápasovou praxi.Nám již o nic nejde.
Nebo vážně ještě doufají ve vedení Canadiens v PO?CHa,cha,cha.......
:nono: tinordi uz do Acka naskoci
montreal píše::-(http://www.nhlpro.cz/clanek/21541-andre ... cem-sezony" onclick="window.open(this.href);return false;

Když jsem četl ten článek,pomyslel jsem si,,,Radši trénuj do konce sezóny Andreji,ať máš formu alespoň průměrrného beka v té příští sezóně.Jen to nepřeháněj, ať se ti ty kolena zase nerozsypou."
Doufám,že si nikdo nemyslí,že po roce a půl na marodce se vrátí okamžitě ten starý, moderně hrajíci bek Markov.To bude dlouho trvat a bůhví ,jestli se ještě někdy do potřebné,obdobné formy dostane.Dost o tom po tolika operacích pochybuju,to je opravdu ve hvězdách prorokovat.
Celá ta sláva Markova mě v této fázi,když se mužstvo nachází na konci konference nadzvedla.Doba,kdy jsme ho moc potřebovali,je dávno pryč.Ujel nám vlak.
V současné situaci nám stejně pomoc nemůže,tak naco bude zabírat místo zdravím bekům,kteří pochytávají v NHL zápasovou praxi.Mladým bekům,kteří sbírají v NHL zkušenosti a nevedou si zrovna špatně..
Ale uvidíte.Markov hrát bude!!Ať bude mít formu,nebo ne.Stojí nás přeci moc peněz a fanoučci jsou netrpěliví.
Navíc ,jak již sesazený Martin,či současný Couneyworth, by nikdy neměli odvahu tak štědře placeného hráče nepostavit.Takový je v Canadiens zvyk.Co z toho,že dobře hrající mladíci,nebo dokonce nadějní prospekti odstrouhaj.To je jedno.Radši je odstavíme,duševně otrávíme a necháme si je zase utéct.
Pak si sednem a budeme si drbat hlavu,že v konkurenčních týmech dosahují nebývalé výsledky.Viz namátkou McDonagh v Rangers,Beauchemin v Anahaimu,či útočníci Grabovskij v Torontu,který odešel v mladém věku, nebo mladší S.Kosticyn v Nashville.
Jak jsem již předeslal odnese to zase někdo z mladších beků.Kdo asi?Na odstřel jsou švýcaři Weber,Diaz.Snad jen Jemelin má jistotu,že bude hrát,ale ani to na 100% tvrdit nemůžu.Ti první dva zmínění se mohou před každým zápasem opravdu modlit,jestli si zahrají.
Odpadu jako Kaberle nebo Campoli se nezbavíme.Na co?Vždyť prvnímu platíme štědře těžký prachy a druhýmu se bojíme snížit jeho tržní cenu.Co z toho,že v létě bude UFA.
Že je to nelogické?Ale ANO,ale naše vedení se tak chová.
Prospekti Nash, Beaulieu,nebo Tinordi si také v nejbližší době mohou nechat zajít chuť na první tým.Přitom teď je jedinečná doba zkoušet a získávat zápasovou praxi.Nám již o nic nejde.
Nebo vážně ještě doufají ve vedení Canadiens v PO?CHa,cha,cha.......
S nasazováním štědře placených, leč špatně hrajících hvězd je to všude stejný, to není zdaleka případ jen Canadiens - jenom tady je to díky Gomezovi a teď asi i Markovovi markantní. Je jasný, že Markova chtějí nechat ještě v této sezóně, aby alespoň trochu zavřeli hubu fanouškům, i když si myslím, že většina už si dávno myslí své... :x . Diaz je stejně zraněný, tak aspoň uvidíme, kolik to jeho porcelánové koleno vydrží - mně to v téhle fázi sezóny až tak nevadí, prostě se chtějí ujistit, jak na tom v zátěži bude. Třeba se ukáže, že už je totálně v hajzlu a aspoň bude klid - samozřejmě mu nepřeju nic špatného, jen mě tahle kauza neskutečně :scare: .
Taky na tom až tak nic divného nevidím, že Markov nastoupí, snad jen bude hrát na úkor Campoliho a ne Jemelina nebo Diaze, až se uzdraví. Campoli... to je hráč, který mě tak neskutečně irituje!!! :x Člověk, jež je v organizaci úplně k ničemu.

Ještě k tobě, montreale. Fakt myslíš, že ještě někdo na této planetě věří v PO u Habs? To snad ne, těch 15 zápasů musíme nějak vydržet (přetrpět nýmandy jako Campoli a Gomez) a doufat, že se letošní sezónou obmění vedení a to nové se z chyb předchůdců poučí a kádr obmění.

Ještě k tomu nasazování mladých. Zase je problém, že Dogs bojují o PO, ale i tak jim teď berem nejlepší hráče, protože máme zraněné Moena, Gomeze :jupi: , Darcheho, takže i tak je nasazujem, ale ty jsi asi myslel ještě mladší prospects (Tinordi, Beaulie), jež hrají mimo AHL v juniorských ligách. S těmi vůbec nevím jak to je, nehrají třeba už PO?

Co mě teď potěšilo, že od dob Kovyho budeme mít letos zase 30ti- gólového střelce, Pacci letos fakt válí :klobuk_dole:
:) Radši to nezakřikni.Zdá se,že by z Maxe mohl být do budoucna kanonýr.Doufám,že svou výkonnost udrží,ještě lépe bude stupňovat.Jsem moc zvědavý jestli se dostane na 40 gólů.Moc by jsme kanonýra potřebovali.Ostrý kanonýr nám léta v mužstvu chyběl.Tím je potřeba pochválit Desharnaisův útok.Ti hoši hrají téměř pokaždé na úrovni.Škoda,že ostatní více či méně pokulhávají a jsou i tací,kteří v mužstvu nemají vůbec co pohledávat.Všichni víme koho tím myslim.
Narazil jsi na buldoky v AHL.Ti jsou v západní konferenci poslední s 58 body a můžou si taky jen zdát o postupu do PO.Vzpomínky na loňský rok,kdy se to v závěru povedlo jsou v současnosti mimo mísu.To bylo zcela jiné mužstvo,jiných hráčů co se do kvality výkonnosti a výkonů týká.Současní buldoci jsou pouhý stín těch loňských.
http://theahl.com/stats/statdisplay.php?type=standings" onclick="window.open(this.href);return false;

Juniory nesleduju,ale tady jsem ti našel letošní statistiky Nathana Beaulie http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... pid=115887" onclick="window.open(this.href);return false;
a tabulku QMJHL http://theqmjhl.ca/standings/show/ls_se ... /subtype/1" onclick="window.open(this.href);return false;

Jarred Tinordi statistiky http://www.londonknights.com/roster/show/id/6711" onclick="window.open(this.href);return false;
tabulka OHL http://www.ontariohockeyleague.com/stan ... /subtype/1" onclick="window.open(this.href);return false;

Zdá se,že jak Saint John, Sea Dogs,tak London Knights si zatim vedou v juniorských soutěžích skvěle.
Toho se nebojím, v Desharnaisův mám důvěru. Jak říkáš, na ně je spolehnutí a každý večer hrají slušný standart. Takoví noví Three Amigos :wink: , jo kde ty časy jsou, kdy útok Habs byl postrach všech obran týmů NHL.
Ostatní silně pokulhávají, třeba Plekyho se ale musím tvrdě zastat a o něj budu bojovat s kýmkoli, kdo na něj řekne něco špatného. Letos to má strašně těžké, cestuje sestavou, nemá stabilní spoluhráče a kouči z něj dělají plastelínu, jak sám prohlásil, ostatně to teď probíráme na habsczech. V tomto světle jsou jeho dosavadní body skvělým výsledkem.
Vím o kom mluvíš, to je bohužel smutný fakt, že v naší sestavě je hned několik hráčů, kteří nemají co dělat nejen v naší sestavě, ale v NHL vůbec a není to jen Gomez. :bitka3:
Buldoky sleduju jen z reportů, které jsou na habsczech a tam se píše, že bojují o PO, ale jak vidím, tak to asi tak horké nebude. No zkrátka špatný rok v celé organizaci.
Díky za ty stats, aspoň tam se daří. :good: Už se ně ty nové kluky těším, hlavně ať je vedení nevymění. I když oba jsou obránci, kde jsme na tom dobře, spíš bychom potřebovali nějaké dobré útočníky.
Ani jsem nečekal, že se té Pacciho třicítky dočkáme hned v dalším zápase po tom mém postu :clap:
30 gólů ve své druhé kompletní sezóně (pokud se ta minulá dala nazývat kompletní po likvidačním faulu čáry), to už je úspěch! :klobuk_dole: :klobuk_dole: :klobuk_dole:
Jen tak dál :good:
Parda píše:(pokud se ta minulá dala nazývat kompletní po likvidačním faulu čáry)
Dúfam, že toto ale vážne nemyslíš :hroza: Likvidačný faul Cháru ? Ty môj boh, chlape, troška súdnosti. :)
Nemíním tady vířit diskuzi nad rok starým faulem, ale můj názor jsem vyjádřil a nemíním na něm NIC měnit. čára to po.ral, nikdy se neomluvil a udělal likvidační faul, toť vše. Ale je to pryč a hlavně, že je Pacci tam kde je a bude to naše budoucí hvězda.
Dobře děláš, že to tu dál nerozvádíš, protože já jsem si tu loni vyslechl už spoustu narážek a někdy i nesmyslů... Určitě bych neřekl, že ho chtěl zranit, ale na druhé straně dobře věděl, co dělá - tím bych to uzavřel.
Jinak dneska ve Vancouveru docela paráda :thumbsup:. Škoda jen, že takové výkony podáme jednou za cca 8 zápasů - proto jsme tam, kde jsme...
:)Souhlasim,zápas nepřeceňuju,ale jsem rád,že se nám vydařil.Kdybychom hráli obdobně v celé sezoně nemohli bychom být tam,kde jsme.
Teď nevim co si přát.Jestli zase prohrávat,aby jsme měli vyšší výběr draftu a nebo stabilizovat podobné výkony v dalších zápasech.Výhrami tak duševně připravovat mužstvo pro novou sezonu.Zřejmě pro mé,během sezóny utrápené srdce vyhraje ta druhá varianta.
Zdálo se mi,že proti některým předchozím zápasům to z naší strany mělo systém s pokusem o nějakou kombinaci.Zřejmě jim po první třetině byla hodně zdůrazňována častá střelba na bránu.
První třetina nebyla nic moc,ale pak se naši hráči vzpamatovali k opravdu solidnímu výkonu.Kupodivu je nakoplo to přečíslení kosatek 2-1 a Keslerem vstřelený gól.Mám radost,že vyrovnání zařídili právě mladíci.Leblanc to naservíroval Geoffrionovi před bránou parádně, a ten pohotově zavěsil.Moc se mi dnes mladí hoši líbili,když byli na ledě hned to ožilo. Byl bych rád,kdyby dostávali víc času.Zvláště Leblanca Couneyworth zbytečně šetří.líbil se mi i Plekanec.Tomu taky prospělo,že hrál zase vedle Cole.
Do sedla nás pak dostal gólem,hned zkraje třetí třetiny zmiňovaný Cole a pak to najednou šlo.Subban v přesilovce a znovu Cole.V závěru jsme to pak s přehledem udrželi i když tuším,že osamocený Kesler před Pricem tam měl ještě jednu obrovskou šanci.
Zřejmě i příchod Markova na některé hráče v našem mužstvu psychicky působí.I když zrovna ten mě nijak zvlášť nenedchnul,čímž ho nekritizuju.Po tak dlouhém zranění bude chvíli travat než se dá do herní pohody.
No,uvidíme jak to dál bude probíhat.Další zápas je s lepšícím se Buffalem.
habs píše:Dobře děláš, že to tu dál nerozvádíš, protože já jsem si tu loni vyslechl už spoustu narážek a někdy i nesmyslů... Určitě bych neřekl, že ho chtěl zranit, ale na druhé straně dobře věděl, co dělá - tím bych to uzavřel.
Jinak dneska ve Vancouveru docela paráda :thumbsup:. Škoda jen, že takové výkony podáme jednou za cca 8 zápasů - proto jsme tam, kde jsme...
Přesně tak, určitě se našlo plno tlučhubů, co to zlehčovali, protože to udělal zrovna miláček čára, ale pro mě je to poměrně jasná záležitost :wink: A souhlas s tebou.
Zbytečně rozebírat, nebo na to jen poukazovat, protože je v tom hodně nacionalismu a klubismu, podle toho jsou víceméně rozděleny názory na celou kauzu...Tady na foru je to prakticky 100% ;)
Možná to bude znít blbě, ale mi je celkem fuk jaký na to má kdo názor. Zde nepřipouštím diskuzi a stojím si za svým. Ale jinak souhlas.
montreal píše::)Souhlasim,zápas nepřeceňuju,ale jsem rád,že se nám vydařil.Kdybychom hráli obdobně v celé sezoně nemohli bychom být tam,kde jsme.
Teď nevim co si přát.Jestli zase prohrávat,aby jsme měli vyšší výběr draftu a nebo stabilizovat podobné výkony v dalších zápasech.Výhrami tak duševně připravovat mužstvo pro novou sezonu.Zřejmě pro mé,během sezóny utrápené srdce vyhraje ta druhá varianta.
Zdálo se mi,že proti některým předchozím zápasům to z naší strany mělo systém s pokusem o nějakou kombinaci.Zřejmě jim po první třetině byla hodně zdůrazňována častá střelba na bránu.
První třetina nebyla nic moc,ale pak se naši hráči vzpamatovali k opravdu solidnímu výkonu.Kupodivu je nakoplo to přečíslení kosatek 2-1 a Keslerem vstřelený gól.Mám radost,že vyrovnání zařídili právě mladíci.Leblanc to naservíroval Geoffrionovi před bránou parádně, a ten pohotově zavěsil.Moc se mi dnes mladí hoši líbili,když byli na ledě hned to ožilo. Byl bych rád,kdyby dostávali víc času.Zvláště Leblanca Couneyworth zbytečně šetří.líbil se mi i Plekanec.Tomu taky prospělo,že hrál zase vedle Cole.
Do sedla nás pak dostal gólem,hned zkraje třetí třetiny zmiňovaný Cole a pak to najednou šlo.Subban v přesilovce a znovu Cole.V závěru jsme to pak s přehledem udrželi i když tuším,že osamocený Kesler před Pricem tam měl ještě jednu obrovskou šanci.
Zřejmě i příchod Markova na některé hráče v našem mužstvu psychicky působí.I když zrovna ten mě nijak zvlášť nenedchnul,čímž ho nekritizuju.Po tak dlouhém zranění bude chvíli travat než se dá do herní pohody.
No,uvidíme jak to dál bude probíhat.Další zápas je s lepšícím se Buffalem.
Jo souhlas, Leblanc by měl dostat mnohem víc prostoru. Třeba Palushaj v poslední době jde taky nahoru, ale ten už šancí dostal hodně a zatím se neprosadil vůbec.
Snad máš pravdu a Markov tým psychický zvedne. Kéž by. Jinak já jeho výkon hodnotím hodně kladně, po dvou letech to bylo super. Samozřejmě, že fyzicky nezahrál nic, ale hokejově na to má, protože měl dva tři skvělé pasy a hlavně ten na Pacciho ve třetí třetině měl oči.
Skvěle fyzicky zahrál Subban :moj:

Hráči určitě budou chtít vyhrávat (logické) a na drafty teď nikdo z nich nehledí, to je jasné. A ani mě není po chuti vidět náš tým poslední, takže určitě pojďme ten dojem ze špatné sezóny v závěru aspoň trošku napravit.
Zkrátka :bavme: :groupwave: Go Habs Go!!!
:cool:
Jj, Cole mě tímhle v noci prostě dostal... :lol: .
Tak tak, tohle bylo nejvíc :cool: :tlap:
Cole se u vas docela chytnul respektive predvadi co se cekalo.Aspon nejakej dobrej kup co ? :) :yes:
mate dobrych vtipalkov v time :D Desharnais, Cole, je vidiet, ze zaver sezony si uzivaju :cool:

Cole sa asi nechal inspirovat Savage_om

:lol2:
Dobré video :cool: Asi je dobrá nálada u Habs dobrou tradicí.

Cole byl výborný kup, krom prvních dvou měsíců, kdy za Martina cestoval sestavou, hraje výborně a je každý večer jedním z naších nejlepších hráčů.
Přesně jak píše Parda - na začátku porodní bolesti, potom výborný a myslím, že ty prachy si určitě zaslouží :good: .
Vzpomínáš si, Míro, jak zpočátku nastupoval na led "Americký sen" Cole-Gomez-Gionta? Až mám z toho husí kůži, když si na tu hrůzu vzpomenu...
5198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS