:-(
http://www.nhlpro.cz/clanek/21541-andre ... cem-sezony" onclick="window.open(this.href);return false;
Když jsem četl ten článek,pomyslel jsem si,,,Radši trénuj do konce sezóny Andreji,ať máš formu alespoň průměrrného beka v té příští sezóně.Jen to nepřeháněj, ať se ti ty kolena zase nerozsypou."
Doufám,že si nikdo nemyslí,že po roce a půl na marodce se vrátí okamžitě ten starý, moderně hrajíci bek Markov.To bude dlouho trvat a bůhví ,jestli se ještě někdy do potřebné,obdobné formy dostane.Dost o tom po tolika operacích pochybuju,to je opravdu ve hvězdách prorokovat.
Celá ta sláva Markova mě v této fázi,když se mužstvo nachází na konci konference nadzvedla.Doba,kdy jsme ho moc potřebovali,je dávno pryč.Ujel nám vlak.
V současné situaci nám stejně pomoc nemůže,tak naco bude zabírat místo zdravím bekům,kteří pochytávají v NHL zápasovou praxi.Mladým bekům,kteří sbírají v NHL zkušenosti a nevedou si zrovna špatně..
Ale uvidíte.Markov hrát bude!!Ať bude mít formu,nebo ne.Stojí nás přeci moc peněz a fanoučci jsou netrpěliví.
Navíc ,jak již sesazený Martin,či současný Couneyworth, by nikdy neměli odvahu tak štědře placeného hráče nepostavit.Takový je v Canadiens zvyk.Co z toho,že dobře hrající mladíci,nebo dokonce nadějní prospekti odstrouhaj.To je jedno.Radši je odstavíme,duševně otrávíme a necháme si je zase utéct.
Pak si sednem a budeme si drbat hlavu,že v konkurenčních týmech dosahují nebývalé výsledky.Viz namátkou McDonagh v Rangers,Beauchemin v Anahaimu,či útočníci Grabovskij v Torontu,který odešel v mladém věku, nebo mladší S.Kosticyn v Nashville.
Jak jsem již předeslal odnese to zase někdo z mladších beků.Kdo asi?Na odstřel jsou švýcaři Weber,Diaz.Snad jen Jemelin má jistotu,že bude hrát,ale ani to na 100% tvrdit nemůžu.Ti první dva zmínění se mohou před každým zápasem opravdu modlit,jestli si zahrají.
Odpadu jako Kaberle nebo Campoli se nezbavíme.Na co?Vždyť prvnímu platíme štědře těžký prachy a druhýmu se bojíme snížit jeho tržní cenu.Co z toho,že v létě bude UFA.
Že je to nelogické?Ale ANO,ale naše vedení se tak chová.
Prospekti Nash, Beaulieu,nebo Tinordi si také v nejbližší době mohou nechat zajít chuť na první tým.Přitom teď je jedinečná doba zkoušet a získávat zápasovou praxi.Nám již o nic nejde.
Nebo vážně ještě doufají ve vedení Canadiens v PO?CHa,cha,cha.......