Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dnes v noci zapasik s Thrashers v ktorom dufam potvrdime cenne body ziskane na pôde senatorov... naskok pred ATL cini pouho pouhy 1 bodik, tak by nebolo zle odskocit na rozdiel aspon tych 3 bodikov :yes:
v nasej kleci podla vsetkeho Timmy, obranca Morris este mimo provozu no a trenerik Julien absolvuje jubilejny 100 match na lavicke mackov :oslava: zapas by som sa samozrejme rad omrkol live
v prvom rade ma stve, ze som nebol schopny odsledovat zapas, jelikoz som to musel pre nadmerne pouzitie istych tekutin :D zabalit pol hodku pred zapasom :x nic to, podstatnejsi je vysledok a ten dopadol pre nas na :good: 6 strelenych golov to sme tu uz daavno nemali :roll: ocividne nam pomohli presilove hry, riesili sme tam dokonca 2x vyhodu o 2 hracov a v oboch pripadoch sa nam podrailo skorovat (jeden tradicky presilovkovy projektil tam supol Zee)

samozrejme, je aj co kritizovat....absolutne pohodovy stav 3:0 a my si ho este v zavere prvej tretiny zbytocne skomplikujeme....zrazu bolo 3:2 a to tam este Timmy minutku pred koncom 1tr. vytiahol iny glove save...stav v zaverecnej tretine opät pohodovy 5:2, nie treba este dramu, zrazu 5:4 a nechybalo vela, Zee si tam mohol po lisiackej Kovaluckovej akcii pripisat vlastenca...nastastie bol Timmy pozorny a golom Bergyho do opustenej branky Thrashers sme ich odpor chvalabohu definitivne zlomili....vitazstvo nad neprijemnymi Thrashers potesilo :good:

Obrázek
Tiez som to chcel sledovat, ale bol som hrat vecer hokej a potom uz niet sil vydrzat bdely pri TV :roll: . Vysledok potesil, mohol to byt zaujimavy zapas. Thrashers nas dvakrat dotiahli, to sa nesmie stavat! Na zaciatku to mala Atlanta v obrane riadne derave. Prve tri goly boli po zlom postaveni obrancov, ktori nechali nasich hracov uplne volnych. Pavelec sa mohol iba pozerat. Thomas sa tiez zapotil, Atlanta bola rychla po kridlach a prekorculovali nasich obrancov.
cepi píše: :hmm: Obrázek :roll:
:arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/16209-daji- ... -dohromady

Zkusme tedy následující modelovou situaci: Bruins za Kovalčuka nabídnout Rydera, Hamilla, Raska a první výběr v draftu 2010...

Rasky nepripada do uvahy, to si môze hockto vyskrtnut :beee: zvysne mena by ma moc netrapili, popripade by v moznom menoslove mohol este figurovat Sturm....mame navyse slusnu zbierku draftov to je moc fajn; pocas trade dead line pôjdeme urcite tvrdo po kridelku 1 lajny, ktory by zapasoval k Savvymu...Kovalcuk - Whitney mena ktore som uz spominal a ktore su spominane aj v clanku môzu byt celkom realne, ale kludne môze vyskocit niekto iny...hadam sa k Savvymu podari supnut slusneho snipera :)

p.s. tuto poznamku si vsak autor clanku mohol odpustit "...pokud by se měl na jeho úkor stát zdravým náhradníkem, tak by to měl být někdo z trojice Recchi, Thornton či Begin. A zřejmě by to byl právě Recchi, který letos hraje mnohem hůře než právě Sobotka..."
Mark Recchi nahradnikom..?...
:giggle:
Kovalcuk by nebol zly... Otazkou ale je, naco sme sa potom zbavovali Kessela za 5 milionov, ked nasledne podpiseme Kovalcuka za 10. Viem, ze Kessel chcel odist, ale to mohol byt len nasledok dlhych rokovani a realneho zhodnotenia faktu, ze pozadovanu sumu nedostane.

Obetovat Raska? To v ziadnom pripade! S Thomasom su vybrona dvojica. Radsej posunut nejake drafty, mame ich dost.

BTW, co tak siahnu po Satanovi? Nebude drahy, do NY to ma blizko. Za pokus by to stalo. Aj ked je otazne, ci by bol lepsi ako Sturm, alebo Ryder. Kazdopadne by bol aspon o polovicu lacnejsi.
to je to, ze kolko by pak pytal Kovalchuk...pocas trade deal line, resp. PO by to v pohode slo ale co pak..?..zbavili by sme sa zopar hracov, draftov a mali aku istotu ze Ilja u nas zostane aj po skonceni sezony...?...tie jeho financne poziadavky sa mi zdaleka nepozdavaju, ale tak v ramci tejto suskandy Ilja-Bos zostanme pritom, ze jedna babka povedala :)

ehm, tak Mirka by som nebral asi ani zadarmo.. :roll: neviem no, podla mna by zapadol do takeho hracskeho priemeru, nieco v tom zmysle ako si spominal, Sturm, Ryder...my potrebujeme snipera, nie hraca, ktory od uplynulej sezone neodohral jediny sutazny zapas a s bliziacim sa PO budeme potrebovat elitnejsieho snipera, nie Mira Satana :) (ku vsetkej ucte k nemu :wink:
Veď Śatan mal podpísať do konca roka, to boli zase kačiče.
Ja by som si Koviho vedel v Bostone predstaviť, dať mu zmluvu ako má Savard a na 6-7 rokov dopredu máte prvý útok vyriešený.
Bergeron, Savard, Krejci su vsetko centri, nie? Tak jedneho pustit by nemuselo boliet plus nejaky draft.
Inac si myslim, ze z dvojice Tukka Rask a Thomas by ste mohli vlozit na trh vitaza Veziny, dostali by ste za neho vela a ani by to velmi nebolelo...
ten Kovalcuk vyzera velmi zaujimavo ale tiez si myslim ze Raska dat je pekna blbost. Podla mna by sa s Kovalcukom dala podpisat zmluva okolo 6m (taku cenu urcite ma) tych 10 melkov povedal iba preto ze chce ist prec z Atlanty a chce SC. a trojcu Bergeron krejci savard by som nechcel pustat
No ale nezda sa vam ze mate analogicky problem ako Pens?
Kopec centrov a goly nema kto strielat... Chcelo by to fakt jedno elitne kridelko.
begbeee píše:No ale nezda sa vam ze mate analogicky problem ako Pens?
Kopec centrov a goly nema kto strielat...
u nas je ten produktivny problem trosku väcsi...ale na tych C nieco bude...taky Staal ako 3 center... :roll:
pocas trade dead line nieco poriesime a ja osobne by som do obehu skusil pustit...drafty, Rydera, Sturma, z tych C no co ja viem...Savvy nehrozi, Bergy ee, pre neho sa uz vraj chysta nova zmluva podobne ako pre Zeeho a David s nami podpisal len pred nedavnom a za dobry peniaz, takze pochybujem, dozvieme sa v marci :) jo este k Raskovi a Thomasovi...ani jeden neprichadza do uvahy...staci zranenie, ci vypadok formy a kto pak zaskoci..tam to musi byt istota :yes:
begbeee píše:Chcelo by to fakt jedno elitne kridelko.
je priam urgentne a je to v podstate jasne

Obrázek
Milan Lucic sa vrati zo zranenia a hned budu vysledky lepsie. Lucic by mohol stihnut aj olympiadu ak budu pri nominacii trosku odvazni a rozumni.
debil píše:Milan Lucic sa vrati zo zranenia a hned budu vysledky lepsie.
pevne verime :yes: potesitelna sprava, Looch odcestoval s timom na zapasy proti Panthers + Bolts...proti panterom bude este pauzovat, ale proti bleskom by mohol byt jeho start docela realny :thumbsup:
do zostavy sa nam po 3 zapasovom vypadku vracia obranca Derek Morris
Ryder a Sturm si asi precitali moje staznosti aj to, ze by som ich rad vymenil a zaposobilo to na nich. Zariadili vitazstvo nad Panthers 2:1 :)
Obrázek
Skorpion píše:Ryder a Sturm si asi precitali moje staznosti aj to, ze by som ich rad vymenil a zaposobilo to na nich. Zariadili vitazstvo nad Panthers 2:1 :)
presne na toto som si spomenul aj ja :) sme ich uz chceli umiestnit na trade listinu a hla :D
super, 2 bodiky mame v brlôzku :good: a dakujeme zan Timmymu a jeho paradnemu zakroku, ktory vycaroval 8 sekund pred koncom matchu...tymto zakrokom vymazal uvodny inkasovany gol, ktory siel na jeho triko...

Timmyho save of the game :scare:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4OYI3Q2OjAE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4OYI3Q2OjAE&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Boston triumphs in EA's Winter Classic simulation
:arrow: http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=510283 :cool:
cepi píše:Boston triumphs in EA's Winter Classic simulation
:arrow: http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=510283 :cool:
Zlatý voči, povídám zlatý voči. :lol2:
:D
som sa inak pobavil na tej video simulacii, pozeram koho mame v kleci, jasne 30tka Timmy, mrknem masku, vravim si, sak to Raskyho :D takuto masku si Timmy na svoje hlavu urcite nikdy nezavesi :D
ale Savvy to tam upratal famozne :clap:
Medvede na olympiade:

Zdeno Chara (SVK)
David Krejci (CZE)
Patrice Bergeron (CAN)
Marco Sturm (GER)
Tim Thomas (USA)
:good:

Nepojdu
Tuukka Rask :smutok:
Milan Lucic :smutok:
Marc Savard :smutok:
No dufam, ze Winter classic zvladneme a nebude to len taky hocijaky zapas :)
Zaujimavy zapas. Tim Thomas bol neskutocny. Mnohokrat nas podrzal, aj ked ten jediny gol v nasej brane ide na jeho tricko. Dlho sme sa trapili a prehravali, ale Mark Recchi svojim tradicnym sposobom - tecom pred branou - vyrovnal :clap: a rovnako v predlzeni skoroval aj Marco Sturm :clap: :clap:
Podla SME Miro Satan podpisal zmluvu s Bruins... zatial som to vsak na USA strankach nikde nenasiel...
Kower píše:Podla SME Miro Satan podpisal zmluvu s Bruins... zatial som to vsak na USA strankach nikde nenasiel...
tiez na to pozeram, ze co to :shock:

ale tiez som to zatial inde nevidel
Kower píše:Podla SME Miro Satan podpisal zmluvu s Bruins... zatial som to vsak na USA strankach nikde nenasiel...
Na amerických stránkach to nie je nikde potvrdené. Teraz som našiel, že Šatan je blízko k podpisu s Bostonom. Dnes sa dozvieme viac :yes: .
BRATISLAVA. Pol roka bez odohratého zápasu sa pre Miroslava Šatana končí. V piatok mal 35–ročný útočník podpísať v Bostone novú zmluvu.

Naposledy hral – s výnimkou letnej exhibície v rodných Topoľčanoch – 12. júna v drese Pittsburghu. V rozhodujúcom siedmom zápase finálovej série na ľade Detroitu sám nechcel uveriť, že prvýkrát v kariére dvíha nad hlavu Stanley Cup. Odvtedy len trénoval na ľade v Long Islande a čakal na vhodnú ponuku.

Popredným kritériom pre Šatana bolo, aby nešiel hrať ďaleko od rodiny žijúcej v New Yorku.

„Vedel som, že Boston je jednou alternatívou z dvoch možností hrať v NHL,“ povedal tréner reprezentácie Ján Filc. Pre trénera je okrem intenzity súťaže najdôležitejšie, aby mal Šatan v klube dostatok času na ľade.

„Bruins nemá v útoku hviezdy s vyárendovanou pozíciou. Mirovi by mohol svojou autoritou pomôcť Zdeno Chára. Nehovorím o nejakej protekcii, v NHL si musí svoje miesto vybojovať sám hráč. Ale o rôznych praktických radách pri adaptácii v novom prostredí,“ dodal Filc.

Boston bol pred včerajším exkluzívnym stretnutím Winter Classic proti Philadelphii na druhom mieste vo svojej Severovýchodnej divízii za Buffalom.

V tíme 32–ročného kapitána Zdena Cháru hrajú dvaja českí strední útočníci, 22–ročný Vladimír Sobotka a o rok starší David Krejčí. Najproduktívnejší je s 30 bodmi Kanaďan Patrice Bergeron (obranca Chára je druhý s 24 bodmi). Tretí je 41–ročný Kanaďan Mark Recchi.

Šatan hral naposledy v slovenskej reprezentácii na majstrovstvách sveta v Moskve 2007, kde nás vo štvrťfinále zastavili Švédi 4:7.

Bol pri všetkých troch medailových umiestneniach reprezentácie – 2000 striebro v Petrohrade, 2002 zlato v Goteborgu a 2003 bronz v Helsinkách.

Ako jediný z aktívnych Slovákov má šancu stať sa členom Triple Gold klubu, v ktorom sú 22 hráči sveta, čo vyhrali Stanley Cup, MS i OH (ak by Slovensko vo Vancouvri triumfovalo).

Spolu s Pálffym hral aj na olympiáde v Lillehammeri 1994. Šatan tam bol s 9 gólmi najlepším strelcom olympijského turnaja, Pálffy s 10 bodmi najproduktívnejším hráčom. Každý z trojice Pálffy, Chára a Šatan hrával v tíme Islanders.

Práve z neho pred minulou sezónou Šatana získal Pittsburgh, ktorý ho tesne pred play off šokujúco poslal v 34 rokoch na farmu. Po desiatich zápasoch sa vrátil do prvého tímu Penguins a získal Stanley Cup.
Skorpion píše:BTW, co tak siahnu po Satanovi? Nebude drahy, do NY to ma blizko. Za pokus by to stalo. Aj ked je otazne, ci by bol lepsi ako Sturm, alebo Ryder. Kazdopadne by bol aspon o polovicu lacnejsi.
cepi píše:ehm, tak Mirka by som nebral asi ani zadarmo.. :roll: neviem no, podla mna by zapadol do takeho hracskeho priemeru, nieco v tom zmysle ako si spominal, Sturm, Ryder...my potrebujeme snipera, nie hraca, ktory od uplynulej sezone neodohral jediny sutazny zapas a s bliziacim sa PO budeme potrebovat elitnejsieho snipera, nie Mira Satana :) (ku vsetkej ucte k nemu :wink:
No cepi, co ty na to? Ja som kazdopadne zvedavy, aj ked nejake nadeje donho nevkladam...

Chara na Sturma skocil az som myslel, ze ho budu hladat az za mantinelom.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES