Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

opat som znacne znechuteny z jednania vedenia, ale to uz par rokov,

podpisali sme Gaustada, usilujeme o Millera, ziskali sme ako druheho brankara Lalima

Kalinin odisiel do Rangers

za nejake tie drafty vymenili do Vancouveru Berniera !!! :sad2: :eek2: :|

a zo Sharks ziskali obrancu Riveta

to bude zasa rok :(
Ako tak citam forum venovane Sabres ludia su znacne rozcarovany z jednania vedenia co sa tyka odchodov a prichodov, teda to ze poslali prec Berniera za drafty nasralo dost ludi, par citacii za vsetko:
THAT'S IT............ F**K REGIER,QUINN AND GOLISANO!!!! THEY HAVE PRETTY MUCH DISMANTLED THIS TEAM, AND ITS CORE, and for what? A f**king draft pick??????????????AHHHHHHHHHHHHRRRRGGGGGGHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!! GTFO OF THE SABRES ORAGANIZATION STUPID ASS 3 STOOGES!!!!! GODF**KING D****T!!!!!!!!!!!!!!!!! I LIKED BERNIER TOO.. alot... THIS IS TOTAL CRAP!!!!!! I WANT REGIER,QUINN's and GOLISANO's heads on platters.... enough is enough already...
I'm sorry, but right now, I don't give a flying frack about draft picks. At all.

We have stocked up on future for the past few seasons. Why do we need more?

We're at the point where we should be trading away picks to get players, NOT the other way around.

Terrible trade. Absolutely terrible.
ani sa im necudujem...aj to sa asi museli krotit, inak by dostali BANana :x nechapem Vase vedenie, mal som pocit, ze po odchode Druryho + Briere zacne vedenie podnikat kroky aby kader ustalilo, resp. stavalo na perspektivnych hracoch ako su napr. Bernier..v branke to mate vyriesene, slo to akym takym smerom a tetkom take nepochopitelne kroky - trejdy..samozrejme, mna ako divizneho rivala tieto kroky aj vcelku potesili :wink:
absolutne znechucujuce kroky, asi vedenie citi potrebu ulahcovat sezonu diviznym rivalom :thumbsdown:
Fortune píše:absolutne znechucujuce kroky, asi vedenie citi potrebu ulahcovat sezonu diviznym rivalom :thumbsdown:
Nyní jste podepsali Millera, tak snad Tvá mysl bude veselejší :lol2: :wink: !!!!
Absolutne by som to nevidel tak cierne. Jadro timu, ktore bude najdolezitejsie pre postavenie buffala tam je celkom slusne. Roy, Pominvile, Vanek, Spacek, Miller.

Fakt je ten ze minulu sezonu dvaja hraci hrali dost vyrazne pod dvoje moznosti. A to Afinogenbov a vanek. A toto sa nebude opakovat. To su sice dvaja hraci ale presne to su tie rozdielove goly a body, ktore znam,enali ze Buffalo nepostupilo.

Rivet zo San Jose je ista, mozno nie uplne rovnaka, nahrada za Campbella. Navyse campbell nebol az tak skvely defenzivne ako vpredu.

Myslims si ze Buffalo by mohlo postupit. Ja osobne im tak trochu fandim ale iba trochu.
zaklad je tam v podobe kvalitnej brankarskej 1tky, Tebou spominane jadro taky tak, ale ci to bude stacit..?..z Vaneka by uz mala opadnut ta psychicka tiaz, na Afinogenova som inak dosti zvedavy, sikovny to hracik, ale jednou nohou uz bol mimo Buffala tak neviem..Rivet skuseny to zadacik, no uvidime ci zaplata dieru po odchode predsa len zvucnejsieho Campbella..neda mi nespomenut Berniera, s nim by boli sable na inej urovni, pre fanusikov Sabres urcite velke sklamanie z toho, ze so Sabres nepodpisal, takto bude vyrazne pomahat kosatkam...tento tim sa bude pohybovat na urovni PO, ale som presvedceny o tom, ze na mackov to stacit nebude :P
cepi píše:zaklad je tam v podobe kvalitnej brankarskej 1tky, Tebou spominane jadro taky tak, ale ci to bude stacit..?..z Vaneka by uz mala opadnut ta psychicka tiaz, na Afinogenova som inak dosti zvedavy, sikovny to hracik, ale jednou nohou uz bol mimo Buffala tak neviem..Rivet skuseny to zadacik, no uvidime ci zaplata dieru po odchode predsa len zvucnejsieho Campbella..neda mi nespomenut Berniera, s nim by boli sable na inej urovni, pre fanusikov Sabres urcite velke sklamanie z toho, ze so Sabres nepodpisal, takto bude vyrazne pomahat kosatkam...tento tim sa bude pohybovat na urovni PO, ale som presvedceny o tom, ze na mackov to stacit nebude :P
Buffalo bude hrát letos druhé housle :thumbsdown:
Útok bude hodně nebezpečný, obrana kvalitní, brankář stejně tak a Lindy Ruff patří k nejlepším trenérům v NHL, přesto to bude tuhý boj o play-off. Kde se stala chyba??? (s mačkami to bude na zápasy plichta)
Nepochopitelné tahy při podpisech hráčů .... přibližně za poslední dva roky ... lituju fanoušky Šavlí :thumbsdown: :frajer2:
Pavel N. píše:Nepochopitelné tahy při podpisech hráčů .... přibližně za poslední dva roky ... lituju fanoušky Šavlí :thumbsdown: :frajer2:
Určitě s tebou souhlasím. Buffalo je na trhu ohromně pasivní a to platí již od konce výluky (to Sabres podepsali jenom Numminena, nikoho jiného nezískali) :wink:
buffalo dnes tak za hodinu a pol by mali ukazat novy treti dres.
debil píše:buffalo dnes tak za hodinu a pol by mali ukazat novy treti dres.
jj už jsou tady. Nic nečekaného, stará klasika.

Obrázek

Obrázek
Drew Stafford
Obrázek
Obrázek
Tak body v prvom zapase su dobre. Kladom sa zda byt slusna defenzivaa v prvom zapase, aj ked iba podla statistik a zostrihu.
Vanek pekna klucka pri tom gole.
Sekera - po spacekovi najviac na lade (ale to je u novacikov na uvod sezony normalne) a -1. Este vylepsit to -1.
Velmi dobra atmosfera na zapasoch, v buffale je hokej velmi oblubeny.
Skoda ze som zapas nevidel, dosiel som domov v prestavke po druhej ale bol som nejak unaveny :) na sledovanie hokeja.
5:0 po dvoch tretinach. Takze Buffalo ma plny pocet z dvoch zapasov. No to je dobre len aby to nebol dobry zaciatok a blby koniec. Ale to jadro to tam zatial dobre taha Vanek, Pominville, Roy, Afinogenov, Spacek.
proti ostrovanom a za absencii Dipietra by sa bodovat patrilo..ale suhlas, jadro je tam, brankar detto..
V nočním utkání na ledě NY Rangers oslavil kouč Buffala Lindy Ruff 400. vítězství v trenérské kariéře a stal se 23. "lodivodem" v historii, jemuž se této mety podařilo dosáhnout. Osmačtyřicetiletý Ruff je nejdéle sloužícím koučem u jednoho týmu v současné NHL, u Sabres působí od sezóny 1997-98.

On a Sabres už k sobě prostě patří.
Buffalo sa nám pekne rozbehlo. Nedokázali ho ani zastaviť tiež dobre rozbehnutý Rangers. Rangers proste nemali nárok. Maira po tom čo narazil na mantinel Kaleta nevydržali nervy a pustil sa do bitky a dostal 5 min. trest a tento trest potrestal Vanek. Rangers v presilovke 2+2 dostali poriadny úder, keď Vanek po prihrávke Paille strelil druhý gól v zápase. Vidno, že Buffalo sa poučilo z min. nevidarenej sezóny a teraz idú na z ostra. :frajer2:
Vaňek má zatím formu, doufejme že mu to vydrží. Celkem mu fandím. :frajer2:
MÁSLA letos do PO opět nepůjdou a nějaký Vanek to zcela jistě nezmění !!!!
ja ako dlhorocny fanusik som raad takymito vykonmy ,,sabli,,...Buffalo este v riadnom hracom case neprehralo..iba dnes z Atlantou 3:2 po samostatnych najazdoch...v celku dobre sa chytaju nove posili obranca Graig Rivet a brankar Patrick Lalime....BUFFALO GO GO GO
Come on ENGLAND píše:MÁSLA letos do PO opět nepůjdou a nějaký Vanek to zcela jistě nezmění !!!!
ty o tom tak vies :lol2:
Tak MÁSELNÍCI zatím letos nějak nepříjemně jedou :thumbsdown: :thumbsdown: , však oni se zase brzy vrátí kam patří :razzi: !!!!
Come on ENGLAND píše:Tak MÁSELNÍCI zatím letos nějak nepříjemně jedou :thumbsdown: :thumbsdown: , však oni se zase brzy vrátí kam patří :razzi: !!!!
pocuj dneska som si pozeral tabulku a sa mi na monitor zmestilo len 29 riadkov, jaksi som nevidel letusky z philadelphie, oni sa odhlasili zo sutaze? :D
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS