Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ako sa niekomu moze pacit VRAH (malych deti) Deviant Hatcher?! Je to jeden z najhorsich hracov v NHL v historii, aspon podla vykonov po prestupe do Philly! Huskins je mlady nikto, ale Hatcher je stary a hra uplne zle! Pamatate si na Lachanca? Tak TO!!! Bol lepsi obranca s jeho 5 asistenciami zo 138 zapasov, nez VRAH Deviant Hatcher! Vyradit a zakazat mu chodit na stadiony inak, ako divakovi! Aj to by som mu uprel luxusne loze.
ja nechapu, ze tyhle prispevky vubec ctes, ja se uz poucil davno a tak chorcheho prispevky kde se jen znimi o JSG okamzite preskakuju.PHILLY FOREVER píše:Zchladni hochu, já mám Hatche rád........... !!!! Naopak nesnášĂm Crosbyho, ale takĂ© to tu stále neopakuji jako kolovrátek........... !!!!
stř 29. srp 2007 16:28
Hatch hraje tvrdÄ› a agresivnÄ›, navĂc je hodnÄ› defenzivnĂ - pĹ™esnÄ› takovĂ˝ hokej mám rád......... !!!! Ty si obdivuj simulanty jako je Crosby a já budu mĂt rád hráče jako je Hatch, Todd Bertuzzi atd. .........chorche píše:Hatcher je vrahun! Akoze to viem aj ja - vtrhnut na lad a prizabit tam polovicu muzstva. Ale hrat hokej, to nie. To mozu dat peniaze rovno mne....
PHILLY, nechaj tak. Chorcheho si postupne prestávam všĂmaĹĄ. A po tom, ako bohorovne prehlásil Langa za lepšieho hráča, ako je Fjodorov prestávam Ăşplne.PHILLY FOREVER píše:Hatch hraje tvrdÄ› a agresivnÄ›, navĂc je hodnÄ› defenzivnĂ - pĹ™esnÄ› takovĂ˝ hokej mám rád......... !!!! Ty si obdivuj simulanty jako je Crosby a já budu mĂt rád hráče jako je Hatch, Todd Bertuzzi atd. .........chorche píše:Hatcher je vrahun! Akoze to viem aj ja - vtrhnut na lad a prizabit tam polovicu muzstva. Ale hrat hokej, to nie. To mozu dat peniaze rovno mne....![]()
![]()
!!!!
Máš pravdu, Hatcher je defenzĂvny hráč a vie zahraĹĄ tvrdo. Ale uĹľ to nie je starĂ˝ Hatcher. Nemá rĂ˝chlosĹĄ, takĹľe jeho defenzĂvna hra je omnoho horšia ako bola. O zblokovanĂ˝ch strelách vravieĹĄ nebudem, je mi jasnĂ©, Ĺľe hráč s takou postavou sa nemĂ´Ĺľe hádzaĹĄ, nevstane tak rĂ˝chlo, ako menšà hráč.
Na druhej strane podÄľa mĹ
ned 02. zář 2007 12:59
O Chorchem se Mt radÄ›ji nebudeme bavit, jeho názor na Hatche vypovĂdá za vše............
!!!! Jinak se domnĂvám, Ĺľe se v Hatchovi mĂ˝lĂš, samo, jiĹľ pár let uplynulo od doby, kdy coby kapitán skvÄ›le dovedl Dallásek ke SC, ale ON je stále skvÄ›lĂ˝ nebo ĂşplnÄ› katastrofálnĂ........ !!!! Vše záležà na jeho psychickĂ© pohodÄ›........ !!!! KdyĹľ si věřà a je na tom psychicky dobĹ™e, tak trvám na tom, Ĺľe stále patřà do TOP 10 bekĹŻ celĂ© ligy............ !!!! Naopak, kdyĹľ si nevěřà a nejde mu to, tak ho radÄ›ji nehodnotit..........
!!!! OsobnÄ› se domnĂvám, Ĺľe mu letošnĂ sezĂłna vyjde, těšĂm se na nÄ›j, coby beka 2. formace a věřĂm, Ĺľe potáhne Philly kupĹ™edu, zpátky ni krok............
!!!! Jinak Chorche plácá naprostĂ© bláboly, na kterĂ© odmĂtám reagovat, jelikoĹľ Hatch hraje tvrdÄ›, ale urÄŤitÄ› ne zákeĹ™nÄ› a i do bitek se moc nezapojuje, z 90 % je vyzván.............. !!!! V lze je X hráčů, kteřà hrajĂ zákeĹ™nÄ›, napĹ™. Shelley, Hatch je pohodář, osobnÄ› ho mám moc rád, takĹľe - Hatchi, aĹĄ se Ti a celĂ© Philly v následujĂcĂ sezĂłnÄ› daĹ™Ă, osobnÄ› k tomu pĹ™ispÄ›ji fandÄ›nĂm jak o Ĺľivot..............
!!!!
Hehe...Chorcheho prispevky tu musia byt...tak ubohe a zaroven infantilne zabavne...niekedy neviem ci sa viac tesim na debatu alebo na chvilu kedy pride zo skoly, spravi par levelov a pusti na par mudrosti sem
:D:D
Hatcher...v poslednej sezone stal za velke h...v podstate ako cely team. V prvej "po-lock outovej" sezone sa nezdal byt az takym zlym, styl hry sa zmenil a predsa stihal drzat krok. Neboli to ziadne dostihy v bodoch, predsalen je to defenzivnejsi typ obrancu a tych +2 bodov je lepsi vysledok ako -24 v tejto sezone. Takze bude mat asi poslednu sancu sa ukazat.
Uznavam, ze mi moc nebol po chuti, ale neverim, ze by bol natolko zlym hracom aby nedokazal v konsolidovanom teame ukazat opat svoje kvality. Asi nebol zbytocne kapitanom Dallasu.
No a tie komentare o tom aky je on vrah deti a podobne...ja chapem, ze niektore prispevky mozu byt myslene provokacne, troska zabrnkat na nervy ostatnym diskutujucim, ale trepat tak ubohe detinske hovadiny, to uz nie je cielena provokacia, ale schopnost nezvladnut situaciu a tym padom sa uprimne prejavit
Hatcherove tabulkove vysledky pred lock-outom su samozrejme lepsie, je to hrac "starej" skoly, no ked sa mi drsny, (pripadne inak mne a mojmu teamu nesympaticky hrac) hrac nepaci, mam len dve moznosti:
1) budem ho nenavidiet a ociernovat+trepat hovadiny
2) pockam kym ho nevymenia do "mojho" teamu a potom to bude moje liebling eso-peso
:D:D
Takychto nenavidenych hracov mam plno, zatial v tichosti cakam, kym si oblecu oranzovy dres s ciernym kridlom na prsach :
GO FLYERS GO!!!
Hatcher...v poslednej sezone stal za velke h...v podstate ako cely team. V prvej "po-lock outovej" sezone sa nezdal byt az takym zlym, styl hry sa zmenil a predsa stihal drzat krok. Neboli to ziadne dostihy v bodoch, predsalen je to defenzivnejsi typ obrancu a tych +2 bodov je lepsi vysledok ako -24 v tejto sezone. Takze bude mat asi poslednu sancu sa ukazat.
Uznavam, ze mi moc nebol po chuti, ale neverim, ze by bol natolko zlym hracom aby nedokazal v konsolidovanom teame ukazat opat svoje kvality. Asi nebol zbytocne kapitanom Dallasu.
No a tie komentare o tom aky je on vrah deti a podobne...ja chapem, ze niektore prispevky mozu byt myslene provokacne, troska zabrnkat na nervy ostatnym diskutujucim, ale trepat tak ubohe detinske hovadiny, to uz nie je cielena provokacia, ale schopnost nezvladnut situaciu a tym padom sa uprimne prejavit
Hatcherove tabulkove vysledky pred lock-outom su samozrejme lepsie, je to hrac "starej" skoly, no ked sa mi drsny, (pripadne inak mne a mojmu teamu nesympaticky hrac) hrac nepaci, mam len dve moznosti:
1) budem ho nenavidiet a ociernovat+trepat hovadiny
2) pockam kym ho nevymenia do "mojho" teamu a potom to bude moje liebling eso-peso
Takychto nenavidenych hracov mam plno, zatial v tichosti cakam, kym si oblecu oranzovy dres s ciernym kridlom na prsach :
GO FLYERS GO!!!
Hatcher uĹľ ozaj nie je takĂ˝ ako pred niekolkĂ˝ma rokmi,ale tu sa o nom bavĂte ako keby bol najdĂ´leĹľitejšà obranca Flyers.MoĹľno mal byĹĄ minulĂ˝ rok a preto to nezvládol,ale teraz by som sa viac zaujĂmal o Timmonena a J.Smitha,pretoĹľe to sĂş najdĂ´leĹľitejšà obrancovia Phily,ktorĂ˝ budĂş na lade cez 20 minĂşt.Hatcher uĹľ bude prinajlepšom 3 obranca,tak by mal hraĹĄ v druhej obrane a aj oÄŤakávania nebudĂş takĂ© velkĂ© a zvýši sa šanca Ĺľe to zvládne lepšie.Ale ten plat je kaĹľdopádne prĂliš velkĂ˝,a s preplatenĂm mám skĂşsenosti...Näslund-6 mil.$-60 bodov
Zaujimave informacie z tabora Flyers.
Tak najprv opustil farby Jahn Slaney, ktory podpisal s nemeckym klubom Kölner Haie.
No a potom trocha sokujuca informacia, vyvolala skor neprijemne pocity... Mike Rathje sa vracia :o
Takze odpisovany hrac s pochrumanou chrbticou, kde mal pricviknuty nerv a znecitlivelu lavu nohu zatazi rozpocet o dalsich 3,5 melona. Som zvedavy na vykony v pripravnych zapasoch...velmi zvedavy...
Tak najprv opustil farby Jahn Slaney, ktory podpisal s nemeckym klubom Kölner Haie.
No a potom trocha sokujuca informacia, vyvolala skor neprijemne pocity... Mike Rathje sa vracia :o
Takze odpisovany hrac s pochrumanou chrbticou, kde mal pricviknuty nerv a znecitlivelu lavu nohu zatazi rozpocet o dalsich 3,5 melona. Som zvedavy na vykony v pripravnych zapasoch...velmi zvedavy...
TakĹľe Niitty je koneÄŤnÄ› 100% zdráv a pĹ™ipraven se porvat o post jedniÄŤky LetcĹŻ s Martym Bironem.Doufám,Ĺľe se oba pĹ™edstavĂ ve skvÄ›lĂ© formÄ› a budou nekompromisnÄ› zastavovat ĂştoÄŤnĂ© choutky soupeřů.Go Flyers Go,zĂtra zaÄŤĂná pĹ™Ăprava,tak musà ĎáblĹŻm pořádnÄ› naklepat!!!
http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&id=1 ... AKT&flag=7
Donedávna hviezdny ĂştoÄŤnĂk Buffala Sabres Daniel Briere (1977) sa na prvom trĂ©ningu svojho novĂ©ho zamestnávateÄľa Philadelphie Flyers cĂtil, akoby do NHL práve vstupoval. Spoznával novĂ˝ch spoluhráčov, štĂ˝l hry i kouÄŤa Johna Stevensa. Ten má jedinĂş túžbu. Aby Daniel bol aspoĹ
Steve Downie dostal 20 zapasovy distanc za neuveritelne brutalny hit na Amonda...boha, to skor vyzeralo ako zrazka chodca s nakladakom....takuto debilinu si mohol odpustit
http://www.youtube.com/watch?v=HerZdQmigLs&
http://www.youtube.com/watch?v=HerZdQmigLs&
sob 29. zář 2007 10:34
To jest Tvůj názor, já mám úplně opačný............
!!!! STEVE DOWNIE - The Future of PHILLY.............. !!!!
Ak by McAmmond nezostal s otrasom mozgu tak sa nic nestane a Downey je bez trestu. Taketo hity v minulosti neboli potrestane. McAmond to necakal. Preco dostal trest je vsak mozno klucove to ze vyskocil a tym zasiahol ramenom hlavu a nie hrud Mcammonda. Keby hu bol zasiahol bez vyskocenia tak trest podla mna nedostane lebo sa to berie ako prirodzeny hit kde je jeden hrac vyssi a/alebo druhy hrac ma sklonenu hlavu. v tomto pripade bol Mcammond trochu skloneny, hit necakal. Islo podla mna o to vyskocenie pri tom treste.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé