Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Philly Forever: Já nejsem škarohlídal jen jsem říkal co se doopravdy dělo. :wink: přesto mu příliš nevěřím.

Pokial viem, tak Mike Rathje uz zavesil hokej na klinec kvoli chronickym problemom s chrbticou, takze je definitivne out. Nebude mi chybat.

Ako sa niekomu moze pacit VRAH (malych deti) Deviant Hatcher?! Je to jeden z najhorsich hracov v NHL v historii, aspon podla vykonov po prestupe do Philly! Huskins je mlady nikto, ale Hatcher je stary a hra uplne zle! Pamatate si na Lachanca? Tak TO!!! Bol lepsi obranca s jeho 5 asistenciami zo 138 zapasov, nez VRAH Deviant Hatcher! Vyradit a zakazat mu chodit na stadiony inak, ako divakovi! Aj to by som mu uprel luxusne loze.

Zchladni hochu, já mám Hatche rád........... !!!! Naopak nesnáším Crosbyho, ale také to tu stále neopakuji jako kolovrátek........... !!!!

Hatcher nie je hodny oblizat Crosbyho gowno po najtazsom zatahu v zivote! Hatcher je NULA! Na lade je to NULA a vzhladom k tomu, ako sa sprava....

PHILLY FOREVER píše:Zchladni hochu, já mám Hatche rád........... !!!! Naopak nesnáším Crosbyho, ale takĂ© to tu stále neopakuji jako kolovrátek........... !!!!
ja nechapu, ze tyhle prispevky vubec ctes, ja se uz poucil davno a tak chorcheho prispevky kde se jen znimi o JSG okamzite preskakuju.

Hatcher je vrahun! Akoze to viem aj ja - vtrhnut na lad a prizabit tam polovicu muzstva. Ale hrat hokej, to nie. To mozu dat peniaze rovno mne....

chorche píše:Hatcher je vrahun! Akoze to viem aj ja - vtrhnut na lad a prizabit tam polovicu muzstva. Ale hrat hokej, to nie. To mozu dat peniaze rovno mne....
Hatch hraje tvrdě a agresivně, navíc je hodně defenzivní - přesně takový hokej mám rád......... !!!! Ty si obdivuj simulanty jako je Crosby a já budu mít rád hráče jako je Hatch, Todd Bertuzzi atd. ......... :wink: 8) :P !!!!

PHILLY FOREVER píše:
chorche píše:Hatcher je vrahun! Akoze to viem aj ja - vtrhnut na lad a prizabit tam polovicu muzstva. Ale hrat hokej, to nie. To mozu dat peniaze rovno mne....
Hatch hraje tvrdě a agresivně, navíc je hodně defenzivní - přesně takový hokej mám rád......... !!!! Ty si obdivuj simulanty jako je Crosby a já budu mít rád hráče jako je Hatch, Todd Bertuzzi atd. ......... :wink: 8) :P !!!!
PHILLY, nechaj tak. Chorcheho si postupne prestávam všímať. A po tom, ako bohorovne prehlásil Langa za lepšieho hráča, ako je Fjodorov prestávam úplne.

Máš pravdu, Hatcher je defenzívny hráč a vie zahrať tvrdo. Ale už to nie je starý Hatcher. Nemá rýchlosť, takže jeho defenzívna hra je omnoho horšia ako bola. O zblokovaných strelách vravieť nebudem, je mi jasné, že hráč s takou postavou sa nemôže hádzať, nevstane tak rýchlo, ako menší hráč.
Na druhej strane podÄľa mĹ

O Chorchem se Mt raději nebudeme bavit, jeho názor na Hatche vypovídá za vše............ :wink: 8) !!!! Jinak se domnívám, že se v Hatchovi mýlíš, samo, již pár let uplynulo od doby, kdy coby kapitán skvěle dovedl Dallásek ke SC, ale ON je stále skvělý nebo úplně katastrofální........ !!!! Vše záleží na jeho psychické pohodě........ !!!! Když si věří a je na tom psychicky dobře, tak trvám na tom, že stále patří do TOP 10 beků celé ligy............ !!!! Naopak, když si nevěří a nejde mu to, tak ho raději nehodnotit.......... 8) !!!! Osobně se domnívám, že mu letošní sezóna vyjde, těším se na něj, coby beka 2. formace a věřím, že potáhne Philly kupředu, zpátky ni krok............ :wink: 8) !!!! Jinak Chorche plácá naprosté bláboly, na které odmítám reagovat, jelikož Hatch hraje tvrdě, ale určitě ne zákeřně a i do bitek se moc nezapojuje, z 90 % je vyzván.............. !!!! V lze je X hráčů, kteří hrají zákeřně, např. Shelley, Hatch je pohodář, osobně ho mám moc rád, takže - Hatchi, ať se Ti a celé Philly v následující sezóně daří, osobně k tomu přispěji fanděním jak o život.............. :wink: 8) !!!!

Hehe...Chorcheho prispevky tu musia byt...tak ubohe a zaroven infantilne zabavne...niekedy neviem ci sa viac tesim na debatu alebo na chvilu kedy pride zo skoly, spravi par levelov a pusti na par mudrosti sem :D:D:D
Hatcher...v poslednej sezone stal za velke h...v podstate ako cely team. V prvej "po-lock outovej" sezone sa nezdal byt az takym zlym, styl hry sa zmenil a predsa stihal drzat krok. Neboli to ziadne dostihy v bodoch, predsalen je to defenzivnejsi typ obrancu a tych +2 bodov je lepsi vysledok ako -24 v tejto sezone. Takze bude mat asi poslednu sancu sa ukazat.
Uznavam, ze mi moc nebol po chuti, ale neverim, ze by bol natolko zlym hracom aby nedokazal v konsolidovanom teame ukazat opat svoje kvality. Asi nebol zbytocne kapitanom Dallasu. ;)
No a tie komentare o tom aky je on vrah deti a podobne...ja chapem, ze niektore prispevky mozu byt myslene provokacne, troska zabrnkat na nervy ostatnym diskutujucim, ale trepat tak ubohe detinske hovadiny, to uz nie je cielena provokacia, ale schopnost nezvladnut situaciu a tym padom sa uprimne prejavit :P :P :P
Hatcherove tabulkove vysledky pred lock-outom su samozrejme lepsie, je to hrac "starej" skoly, no ked sa mi drsny, (pripadne inak mne a mojmu teamu nesympaticky hrac) hrac nepaci, mam len dve moznosti:
1) budem ho nenavidiet a ociernovat+trepat hovadiny
2) pockam kym ho nevymenia do "mojho" teamu a potom to bude moje liebling eso-peso :D:D:D
Takychto nenavidenych hracov mam plno, zatial v tichosti cakam, kym si oblecu oranzovy dres s ciernym kridlom na prsach :
GO FLYERS GO!!!

Hatcher už ozaj nie je taký ako pred niekolkýma rokmi,ale tu sa o nom bavíte ako keby bol najdôležitejší obranca Flyers.Možno mal byť minulý rok a preto to nezvládol,ale teraz by som sa viac zaujímal o Timmonena a J.Smitha,pretože to sú najdôležitejší obrancovia Phily,ktorý budú na lade cez 20 minút.Hatcher už bude prinajlepšom 3 obranca,tak by mal hrať v druhej obrane a aj očakávania nebudú také velké a zvýši sa šanca že to zvládne lepšie.Ale ten plat je každopádne príliš velký,a s preplatením mám skúsenosti...Näslund-6 mil.$-60 bodov :cry:

Zaujimave informacie z tabora Flyers.
Tak najprv opustil farby Jahn Slaney, ktory podpisal s nemeckym klubom Kölner Haie.
No a potom trocha sokujuca informacia, vyvolala skor neprijemne pocity... Mike Rathje sa vracia :o
Takze odpisovany hrac s pochrumanou chrbticou, kde mal pricviknuty nerv a znecitlivelu lavu nohu zatazi rozpocet o dalsich 3,5 melona. Som zvedavy na vykony v pripravnych zapasoch...velmi zvedavy... :?

Uvidíme jak to s Rathjem dopadne, jeslti bude 100 pro zdravotně v poho, tak se jeho návratu vůbec nebojím a bude to skvělá posila...... !!!! Otázkou jest, jak to Holmy a Stevy vyřeší s případným obrovským přetlakem v defenzívě a taky penězi............ :wink: 8) !!!!

ObrázekObrázekObrázek
Obrázek

Takže Niitty je konečně 100% zdráv a připraven se porvat o post jedničky Letců s Martym Bironem.Doufám,že se oba představí ve skvělé formě a budou nekompromisně zastavovat útočné choutky soupeřů.Go Flyers Go,zítra začíná příprava,tak musí Ďáblům pořádně naklepat!!! :wink:
:arrow: http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&id=1 ... AKT&flag=7

Pretlak v obrane narastá, pozvánku do prípravného kempu dostal Rory Fitzpatrick, v uplynulej sezone hrac Vancouveru Canucks.

Donedávna hviezdny ĂştoÄŤnĂ­k Buffala Sabres Daniel Briere (1977) sa na prvom trĂ©ningu svojho novĂ©ho zamestnávateÄľa Philadelphie Flyers cĂ­til, akoby do NHL práve vstupoval. Spoznával novĂ˝ch spoluhráčov, štĂ˝l hry i kouÄŤa Johna Stevensa. Ten má jedinĂş túžbu. Aby Daniel bol aspoĹ
Steve Downie dostal 20 zapasovy distanc za neuveritelne brutalny hit na Amonda...boha, to skor vyzeralo ako zrazka chodca s nakladakom....takuto debilinu si mohol odpustit :?
http://www.youtube.com/watch?v=HerZdQmigLs&
To jest Tvůj názor, já mám úplně opačný............ :? :? !!!! STEVE DOWNIE - The Future of PHILLY.............. !!!!
Ja netvrdim, ze nie je buducnostou Philly, no takyto zakrok a duplom v pripravnom zapase si mohol odpustit. Takto teamu moc nehelfne. Ale snad sa este objavi v zakladnej casti a trocha sa viac hecne :thumbsup:
Ak by McAmmond nezostal s otrasom mozgu tak sa nic nestane a Downey je bez trestu. Taketo hity v minulosti neboli potrestane. McAmond to necakal. Preco dostal trest je vsak mozno klucove to ze vyskocil a tym zasiahol ramenom hlavu a nie hrud Mcammonda. Keby hu bol zasiahol bez vyskocenia tak trest podla mna nedostane lebo sa to berie ako prirodzeny hit kde je jeden hrac vyssi a/alebo druhy hrac ma sklonenu hlavu. v tomto pripade bol Mcammond trochu skloneny, hit necakal. Islo podla mna o to vyskocenie pri tom treste.
Otazka kapitana na nadchadzajucu sezonu je vyriesena. Do tejto funkcie bol zvoleny obranca Jason Smith. Tak som zvedavy nanho v otvaracom zapase proti Edmontonu :cool:
osobne som dost prekvapeny :o
clovek ako ja co nevidi do kabiny by skor ocakaval brierea alebo timonena.
No Jason bol úspešne kapitán aj v Edmontone a ja som ani nikoho iného neočakával vo Phile.Briere bol kapitán Buffalo,ale podla mňa neni to lepší vodca ako Smith.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS