Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

Váš soupeř v osmifinále vyhrál svoji skupinu se skórem 7:0. Dvakrát vyhráli 1:0 a jednou kontumačně 5:0. Souboj betonářů?

Jinak gratulace k postupu, ale i za výkon.
Vůbec jsem nevěděl o co jde, ale vaše nadšení mě strhlo natolik, že jsem se na ty vaše zápasy kouknul.
Wanic » Pon Júl 15, 2013 22:32 pm píše:dali tam naší akci Rono :cool: :yahoo: :wave: .. i Kajuv lag :giggle:
dokonca aj Analfabeti as tam dostali :jn:
wp2t píše:Souboj betonářů?
Kua tys to vystihl úplně přesně... jenom oni byly lepší... sebevědomější a věděli co hrát... my jsme z toho jejich stylu a vzhledem k důležitosti zápasu byly úplně paf...

i tak ale... kua úspěch už jenom postup :klobuk:

1. Teď bych se do začátku ligy soustředil už jenom na pár věcí... Sehrát se pořádně všichni co jsou v týmu... ať můžeme rotovat kohokoliv za jakýhokoliv stavu
2. Dořešit to logo + dresy
Zhodnotil bych to následovně. Jako tým, který vlastně nehraje zatím ještě ani v žádné lize, je teprve na začátku tvoření své dynastie, který se skládá jen z naprostých zelenáčů, nemá v týmu nikoho, kdo by odehrál aspoň jeden JEDINÝ oficiální zápas, tak postup do play-off je prostě úspěch, nemluvě o tom, že jsme za sebou nechali PRVOLIGOVÝ i DRUHOLIGOVÝ tým. :klobuk:

Osmifinále bylo od prvních minut z naší strany křečovité, až mi přišlo, že jsme nevěděli, co máme dělat. :oops: Holt, zkušenosti se, myslím si, projevili nejvíc jak mohli, a to doslova. :ninja: Brejk jsme nedostali k dispozici ani jeden, ale když se dívám na replay, oni v útoku nebyli žádnej zázrak, možná ani né z poloviny tak kvalitní jako MdU. :neviem: Jenomže mají (na tomto turnaji především) prostě bezchybnou obranu a NULA inkasovaných gólů před zápasem v již semifinále prostě hovoří za vše. :poklona:

Za sebe říkám, ač jsem po zápase byl pochopitelně zklamanej až jsem cítil i fakt frustraci, tak s pozdějším a klidným svědomím říkám, že jsem spokojenej. Vždyť i v sobotu jsem si jako cíl stanovil postup ze skupiny a ten jsme zvládli a překvapili celý haxball národ. :cool:

Mimochodem MdU zatím zaváhali jen s námi, jinak vůbec neprohráli. V osmifinále btw. vyhráli jasně 8:2 nad FA Team, což je vítěz posledního ročníku Ligy Mistrů!!!

Tož, pojďme si užít pár dní zaslouženého volna (min. tedy aspoň my z týmu Pupkáči :jn: ) a připravit se na první ročník v lize, ve kterém, jak už někteři řekli, chceme dosáhnout na příčky zaručující postup do play-off, což by vůbec nebyl špatný začátek na nováčkovskou sezónu. :povzbudzovanie:
MDU ako som spominal nenastupili v plnej zostave ale to nic nemeni na skvelom vysledku...skoda vypadnutia ale s takym betonom sme nemali este docinenia
co sa tyka loga tak sme mali 3 navrhy nie? tak mozme spravit hlasovanie (samozrejme hocikto moze dodat nove logo ) a tie dresy :good: dobre to vymysleli ..musime vybrat nejaky farby
Ani v tomhle zápase jste nepodali špatný výkon, vaši soupeři ale nedostali jako jediní ještě v tomhle celém turnaji ani jeden gól.
Vůbec tomu "haxu"? nerozumím, nechci vám do toho kecat, ale všimli jste si těch jejich přesných obranných trojúhelníků a jak se jim z toho krásně rychle přecházelo do nebezpečných protiútoků?
A první dva góly padly po nastřelení spoluhráče a odrazem od něho do brány - je to rychlejší než nahrávka a následná střela a asi to nebyla náhoda a měli to taky nacvičený.
daco takehoto typu? :joe:

https://www.dropbox.com/s/8608phezhnn4zi3/hfproject.png" onclick="window.open(this.href);return false;
vyzera to ako donut :scare:
donut neznám... ale vypadá to supr :cool: byl bych maximálně pro :cool:

edit: co se těch dresů týče:

tohle je u mě away number one :poklona: Arek :good: (btw. ve hře samotný to vypadá ještě líp jak v editoru):
http://hax24.vherne.cz/tools/generator- ... &avatar=24" onclick="window.open(this.href);return false;

kódy do hry:
/colors red 45 000000 FFFFFF 03A2FF
/colors blue 45 000000 FFFFFF 03A2FF

tohle je můj návrh domácí sady:
http://hax24.vherne.cz/tools/generator- ... &avatar=24" onclick="window.open(this.href);return false;

kódy do hry:
/colors red 45 FFFFFF 2E39C9 06109C 2E39C9
/colors blue 45 FFFFFF 2E39C9 06109C 2E39C9

a tady návrh alternativních třetích :giggle:

kódy do hry:
/colors red 45 FFFFFF 424242 000000 424242
/colors blue 45 FFFFFF 424242 000000 424242

diskutujte ... dávejte vaše návrhy... :klobuk:
donut alebo aj pokélopta :D ono tam staci nieco pridat do toho stredu a nebude to tak vyzerat. Alebo ten kruh v strede odstranit a dat tam nieco ine.
niekedy si tam pripadam ako pokemon..hlavne ked hrame priatelak s prvologistami. good job arek :good:
co sa tyka dresov suhlasim s tymy co pisal wanic aj s tym alternativnym ...tam si myslim ze nemusime viac vymyslat..jednoduche a v hre to vyzera dobre..logo este asi nejakym sposobom upravit..a nebolo by lepsie vratit to do kockateho tvaru? aby to pripominalo viac logo HF ci?
co som pozeral tak trochu zmensit loptu (aby boli pismena podobnej alebo vecsej velkosti)... dat to cele do kocky...a dat pismo do toho fontu ako je v tom original HF logu a mozno este namiesto hokejforum dat len HF...ale neviem ako by to vyzeralo ale tak by sa mi to mozno pacilo :D ide to spravit arek?
hej ale teraz idem prec, tak az poobede. Problem je, ze nemam sajnu, ake pismo je v original logu...uz som sa ho snazil x krat najst a neuspesne.
jasne mas cas nemusis sa ponahlat..aha :D
trosku flyers? :jn:

http://hax24.vherne.cz/tools/generator- ... &avatar=28" onclick="window.open(this.href);return false;

Wanic: donut je http://images4.wikia.nocookie.net/__cb2 ... _donut.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
donut aha :D ... pokelopta :lol:

ty oranžový jsou pěkný dresy... když to tak člověk vezme, tak alternativní dres je právě od toho aby byl naprosto odlišnej od hlavní kombinace ... takže v zásadě nejsem proti :good:

To Anty: no mě se právě to že je to kolo a neni hranatý líbí ... s tou změnou písma na podobný tomu v originálním logu souhlas
do tej kocky sa mi to nechcelo davat :neviem: lebo viem ze by som z toho neurobil nic schopneho :neviem:
co tak nieco taketo? :hmm: Snad v tom kajo neuvidim zas nieco ineho :evil:
Obrázek
arek » Pia Júl 19, 2013 20:57 pm píše:Snad v tom kajo neuvidim zas nieco ineho :evil:
Obrázek
Rangers? :jn:
hmm :cool: a dokonce to Kajovi sedí k alternativním dresům :cool:
arek » Pia Júl 19, 2013 9:57 pm píše:do tej kocky sa mi to nechcelo davat :neviem: lebo viem ze by som z toho neurobil nic schopneho :neviem:
co tak nieco taketo? :hmm: Snad v tom kajo neuvidim zas nieco ineho :evil:
Obrázek
velmi dobre to vyzera
Wanic » Pia Júl 19, 2013 22:40 pm píše:hmm :cool: a dokonce to Kajovi sedí k alternativním dresům :cool:
to som si ani neuvedomil :good: tak mi ani tie kontury rags nevadia :jn:
možná bych si ještě zkusil pohrát s tou modrou u venkovních dresů... :hmm: ...

ale jinak to zatim vypadá takhle.. z toho, že away budem mít samozřejmě jenom jeden.. dal jsem sem zatim dva, ať si vyberete kterej se vám líbí víc...
Wanic » sob črc 20, 2013 4:42 pm píše:možná bych si ještě zkusil pohrát s tou modrou u venkovních dresů... :hmm: ...

ale jinak to zatim vypadá takhle.. z toho, že away budem mít samozřejmě jenom jeden.. dal jsem sem zatim dva, ať si vyberete kterej se vám líbí víc...
Ten away? byl bych pro ten modro-šedej, kterej myslím vytvořil arek. :jj:
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO