Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

ThrashersFan píše:maličký edge je na naśej strane
Nechci se hadat, ale to je kravina.
Vy hrajete cely turnaj v defenzive. Trochu vyrovnany to bylo se Slovincema. Dneska jste akorat branili zuby nehty. Klobouk dolu za remis.
My odehrali jednu blbou tretinu se Svedy, pak jsme je zbytek zapasu mackali jak citrony. Lotysi zcela pod kontrolou. Svycari vyjeli z pasma jen pri svym golu.. A my 3 tycky a 2 nastreleni golmana.
Tohle chces srovnavat??
Muzete to nejak uklohnit, o tom zadna, ale vase jedina sance je 100% beton a doufat v zazrak.
na koho dem potom? :jn: :hehe:
Wanic píše:na koho dem potom? :jn: :hehe:
Myslim, ze Amiky :-/
Ale pokud Svycari nedaj Lotyse, tak Kanadu...
Psal jsem to...
Nagano vol. 2

USA -> KANADA -> RUSKO
AndyF píše:Myslim, ze Amiky :-/
Ale pokud Svycari nedaj Lotyse, tak Kanadu...
Nereseedujú sa dvojice po osemfinále, id est 1D nenarazí na najnižšie nasadeného, ale pevne na víťaza zápasu 8D v 9D. Čiže s určitosťou pôjdete v prípade výhry na USA. Odpoveď na svoj príspevok máš v zápasovom vlákne.
ok
AndyF píše:Nechci se hadat, ale to je kravina.
Vy hrajete cely turnaj v defenzive. Trochu vyrovnany to bylo se Slovincema. Dneska jste akorat branili zuby nehty. Klobouk dolu za remis.
My odehrali jednu blbou tretinu se Svedy, pak jsme je zbytek zapasu mackali jak citrony. Lotysi zcela pod kontrolou. Svycari vyjeli z pasma jen pri svym golu.. A my 3 tycky a 2 nastreleni golmana.
Tohle chces srovnavat??
Muzete to nejak uklohnit, o tom zadna, ale vase jedina sance je 100% beton a doufat v zazrak.
No, já bych takhle v klidu rozhodně nebyl. Se Švédama byl náš výkon v druhé půli zápasu zkreslený tím, že oni vedli o čtyři góly a nikam se nemuseli hnát - takže iniciativu přenechali nám. Neříkám, že jsem pak s tou hrou nebyl spokojený, ale je potřeba na to nahlížet takto. S Lotyšema máš asi pravdu, ale zase - nic extra to nebylo a nedat ten šťastný Voráčkův gól tak relativně brzy, těžko říct, jestli bychom ten zápas měli tak pod kontrolou... No a se Švýcarama se mi to od nás vůbec nelíbilo - ano, měli jsme dost šancí, ale ta hra neměla absolutně žádný systém, takový hurá hokej bez nějakého kloudného přechodu do útočného pásma. Tohle není hokej, kterým jsme se vždycky (nebo alespoň většinou) prezentovali.
Proto jsem před zítřkem hodně opatrný a pokud Slováci zahrají jako proti Rusům, budeme mít velký problém, protože my rozhodně nejsme na tomhle turnaji mužstvem, které si dokáže s takovým stylem poradit!
habs píše:Proto jsem před zítřkem hodně opatrný a pokud Slováci zahrají jako proti Rusům, budeme mít velký problém, protože my rozhodně nejsme na tomhle turnaji mužstvem, které si dokáže s takovým stylem poradit!
A timhle chces nekoho trollovat?? :-O ........ ......... .......... :jn:
Rono píše:Psal jsem to...
Nagano vol. 2

USA -> KANADA -> RUSKO
ale to Rusi mozu tiez povedat... los ako na vitaznych MS--- Norsko-Finsko-Slovensko :-D

proste sa uvidi, hlavne nech je dobry hokej a nie tam verejne korculovanie ako v zapase so Slovinskom
AndyF píše:
habs píše:Proto jsem před zítřkem hodně opatrný a pokud Slováci zahrají jako proti Rusům, budeme mít velký problém, protože my rozhodně nejsme na tomhle turnaji mužstvem, které si dokáže s takovým stylem poradit!
A timhle chces nekoho trollovat?? :-O ........ ......... .......... :jn:
Ne, nechci, nikdy jsem to nedělal - vždyť to víš :) . Pokud je tomu v tom příspěvku tak, nemám v tom případě připomínek... :wink: .
habs píše:
Ne, nechci, nikdy jsem to nedělal - vždyť to víš :) . Pokud je tomu v tom příspěvku tak, nemám v tom případě připomínek... :wink: .
Samozrejme mas pravdu, ze budeme mit velky problemy. Ale na druhou stranu odmitam, ze bychom v tom zapase nebyli favoriti.

Ale jak opakuju, zcela odmitam, ze by Svedove nejak "vypustili" zaver zapasu, pod kontrolou to zdaleka nemeli. Bylo tam spousta moznosti ke snizeni aspon na 3:4
AndyF píše:
habs píše:
Samozrejme mas pravdu, ze budeme mit velky problemy. Ale na druhou stranu odmitam, ze bychom v tom zapase nebyli favoriti.

Ale jak opakuju, zcela odmitam, ze by Svedove nejak "vypustili" zaver zapasu, pod kontrolou to zdaleka nemeli. Bylo tam spousta moznosti ke snizeni aspon na 3:4
Taky jsem neřekl, že nejsme favority - jenom jsem vyjádřil své celkem velké obavy po tom, co jsem zatím od nás viděl :wink2: . A taky jsem neřekl, že by Švédi tu druhou půlku vypustili, jen se prostě nikam nehnali a čekali na příležitost - z toho samozřejmě pramenila naše větší aktivita a šance. Ale znovu opakuji - náš herní projev se mi prozatím nelíbí, kolikrát jako bych tam viděl skoro až nezájem některých hráčů, hra nemá hlavu ani patu, o koncovce vůbec nemluvě... Přechod Švýcarů do útoku a přechod našich, to byl diametrální rozdíl! Jasně, Švýcaři hráli hodně odzadu a my častěji jezdili do plných, ale kvalitu na to, abychom tohle dokázali překonat, v útoku určitě máme, a proto mě to hodně vadí.
Rono píše:Psal jsem to...
Nagano vol. 2

USA -> KANADA -> RUSKO
Když jsem viděl toho pavouka, hned jsem si na ten 98 vzpomněl. Hlavně se nepodělat z Cháry, na Laca něco nahazovat lopatou a ono to půjde..
Obrázek

:lol:
Wanic » Pon Feb 17, 2014 12:11 am píše:na koho dem potom? :jn: :hehe:
na pivo a pálenku do krčmy :neviem:
Joe S. píše:
Wanic » Pon Feb 17, 2014 12:11 am píše:na koho dem potom? :jn: :hehe:
na pivo a pálenku do krčmy :neviem:
To by byla hruba nedisciplina pred zapasem.
budu za kacire. Ja si skoro preju at zejtra prohrajem. pak totiz stejne vypadneme s amikama (dost mozna ostudne) a nakonec se to bude povazovat za uspech, protoze jsme prohrali s finalistou. Lojza si s klukama poklepe na ramena, jak meli suprovou partu v kabine a jak jsme se bez toho Hudlera hezky vobesli. Jeho (ne)system je zoufalej, netvorime sance, je to dost na nahodu a ty nebezpecny strely (podle zaruby) kdy vory vystreli zapestim od modry, za utocnej hokej nepovazuju.
Dávají se dohromady nové přesilovkové formace:

Varianta první: Židlický, Gudas – Jágr, Plekanec, Hanzal.
Varianta druhá: Voráček, Kaberle – Hemský, Krejčí, Michálek
Takze uz si to kluci konecne koucujou sami?
AndyF píše:Takze uz si to kluci konecne koucujou sami?
Jinak to ani dopadnout nemohlo a každý soudný fanoušek ČR se za to modlil. Ten dobytek co to tam rádoby vede je vskutku tvor k pohledání - složí nové PP formace a řekne Krejčímu, aby tam jeho lajna něco vymyslela, panečku to je koučink na OH, to by nám i Kanada mohla závidět :hehe: :hroza: ..
Neviete, ake budu formacie?
V osmifinále olympijského turnaje proti Slovensku se česká reprezentace musí obejít bez obránce Michala Barinky.
Krajíčka taky nemohlo něco chytit?
Krajíček hrát nebude, bude hrát ROzsíval, takže je to ok :good:
Krajíček hrát bude. Akorát bude sedmej bek, takže TOI by měl mít max. 14, 15 min..
Nebude hrát Barinka. A Rozsíval bude právě místo Barinky.
no já doufám že bude střídat 3 obrany no :-( Krajíček max 10 minut, víc tam být nesmí :scare:
678 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO