od
habs » pon 17. úno 2014 09:03
AndyF píše:Nechci se hadat, ale to je kravina.
Vy hrajete cely turnaj v defenzive. Trochu vyrovnany to bylo se Slovincema. Dneska jste akorat branili zuby nehty. Klobouk dolu za remis.
My odehrali jednu blbou tretinu se Svedy, pak jsme je zbytek zapasu mackali jak citrony. Lotysi zcela pod kontrolou. Svycari vyjeli z pasma jen pri svym golu.. A my 3 tycky a 2 nastreleni golmana.
Tohle chces srovnavat??
Muzete to nejak uklohnit, o tom zadna, ale vase jedina sance je 100% beton a doufat v zazrak.
No, já bych takhle v klidu rozhodně nebyl. Se Švédama byl náš výkon v druhé půli zápasu zkreslený tím, že oni vedli o čtyři góly a nikam se nemuseli hnát - takže iniciativu přenechali nám. Neříkám, že jsem pak s tou hrou nebyl spokojený, ale je potřeba na to nahlížet takto. S Lotyšema máš asi pravdu, ale zase - nic extra to nebylo a nedat ten šťastný Voráčkův gól tak relativně brzy, těžko říct, jestli bychom ten zápas měli tak pod kontrolou... No a se Švýcarama se mi to od nás vůbec nelíbilo - ano, měli jsme dost šancí, ale ta hra neměla absolutně žádný systém, takový hurá hokej bez nějakého kloudného přechodu do útočného pásma. Tohle není hokej, kterým jsme se vždycky (nebo alespoň většinou) prezentovali.
Proto jsem před zítřkem hodně opatrný a pokud Slováci zahrají jako proti Rusům, budeme mít velký problém, protože my rozhodně nejsme na tomhle turnaji mužstvem, které si dokáže s takovým stylem poradit!