Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SLOVENSKO
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
Baranka hra zle, mozno ked bude postavena obrana, bude hrat lepsie, ale v Ufe a Omsku bola/je to chyba za chybou, neodstavi hraca spred brankara, nedrzi poziciu, z toho pohladu by som skor Vydareneho, hoci pravda je, ze to skor kvoli jeho PP.cepi píše:asi tak s*at na Isles a Visnu
jeho neucast by som pochopil jedine vtedy, ak by bol na IR listine a nie na hracskej listine, kde si momentalne "v pohode" hrava a boduje....predpokladam, ze nebyt OH pauzy, riesi dalsi a dalsi a dalsi zapas......
Cathy - preklep? Starosta na ukor Sersena?; ak by bol Sersen fit tak ma flek v zaklade isty
namiesto Juricnu a Vydareneho bez debaty, takze za Starostu som rad![]()
hm?
Tatar - Handzus - Hossa
Jurco - Kopecky - Radivojevic
Bartovic - Surovy - Miklik
Panik - Marcinko -Hossa
Chara - Meszaros
Sekera - Marincin
Baranka - Starosta
Halak
Mimochodom, co sa tyka Satana, uz ma unavuju tie recicky ako mal Miro hrat, pritom asi vsetci zabudli, ako hral na poslednom sampionate. Plus aj ked Radivojevic alebo Zaborsky su od neho horsi, no aspon budu korculovat, bojovat, cekovat supera, Branko sa aj do striel vhrne, take nieco by Miro moc nerobil a OH nie su KHL, tam sa bude hrat tvrdsie a rychlejsie, hoci ani v KHL to nie je ten stary Miro, co je pochopitelne, skor je nepochopitelne, preco permanentne chcu fanusikovia vidiet Mira.
Peter Stastny
Čo hovoríte na vyváženosť slovenského výberu mladšími hráčmi? Káder je, v porovnaní s Vancouverom 2010 omladený a mohol by byť dostatočne kompaktný, aj vzhľadom na pomer hráčov KHL a NHL (50:50).
Káder je dostatočne mladý. Aj preto Šatanova neprítomnosť skôr oslabí. S Mirom mohli byť silnejší a zároveň predísť nekultúrnemu a hanebnému manipulovaniu s ním.
Je slovenské mužstvo poskladané z momentálne najlepších hráčov alebo Vám v nominácii niekto chýba (mimo zranených a Šatana)? Ako vnímate fakt, že kľúčoví centri Mikúš i Bližňák sa na súpisku nezmestili?
Kľúčoví centri? Ak niekto kľúčový chýba, tak Miro. On môže hrať na akejkoľvek pozícii okrem brankára a bol by prínosom.
Páči sa mi Váš optimizmus.
Ešte viac sa páči vedeniu slovenského hokeja, ktoré komplexne zdevastovalo náš hokej. Veď keď som robil kľúčové rozhodnutia ja, získali sme zlato, striebro a bronz za štyri roky. Keď som odchádzal, Slovensko bolo v Turíne treťou nasadenou, čiže treťou najlepšou hokejovou krajinou sveta. Odkedy som odišiel v roku 2006, Slovensko sa pohybuje medzi siedmym až dvanástym miestom. To znamená jedno druhé miesto za osem rokov. Je to hanba a urážka pre našu krajinu. Už sa nerozpráva o silnej sedmičke, ale opäť o silnej šestke. Stali sme sa marginálnym hráčom. Vyvodenie zodpovednosti? Žiadne. Keď dôstojníci ŠTB, bývalí komunisti, donášači a prisluhovači sedia vo vedení, tak toto sú výsledky. Slovenský hokej je chorý a chorý je od hlavy. Tak ako celá spoločnosť. Hráčov vždy budeme produkovať. Niekedy viac, niekedy menej. Ale kto im ukáže príklad? Široký? Nemeček? Sýkora? Rusnák? Pukalovič? Krajčí? Nulová morálna kredibilita. (hokejsk)
k tomuto sa radsej vyjadrovat nebudem.....ale nieco podobne ohladom pana Satana som si precital v sobotu rano v novinach SME od Vojtecha Jurkovica http://komentare.sme.sk/c/7094982/strach-zo-satana.html" onclick="window.open(this.href);return false; (na nete je len cast,ta dalsia je krutejsia) a hned z rana facka ako po kave (ktoru nepijem
normalne ma to tak vytocilo, ze som dotycnemu napisal pekne stiplavy email...zatial neodpovedal
ku*va uz dost s tym Satanizmom!
k tomuto sa radsej vyjadrovat nebudem.....ale nieco podobne ohladom pana Satana som si precital v sobotu rano v novinach SME od Vojtecha Jurkovica http://komentare.sme.sk/c/7094982/strach-zo-satana.html" onclick="window.open(this.href);return false; (na nete je len cast,ta dalsia je krutejsia) a hned z rana facka ako po kave (ktoru nepijem
ku*va uz dost s tym Satanizmom!
Stastny si len prihrieva vlastnu polievocku. Ked je taky zaryty narodovec, preco nikdy ani len nespomenul moznost, ze by Palko mohol reprezentovat Slovensko? Btw. Satana by som v nominacii kludne prezil, v top 6 by nieco ukazat stale mohol, ale urobilo sa z toho take halo, ako keby Kanada nenominovala Girou...ehm Crosbyho
A to nechcem ani pripominat, ze o 4 roky mladsi Satan vo Vancouveri zrovna nehviezdil...
Stastny sa opat raz vyhrabal z kanalu aby ma vytocil, nech da uz pokoj, analfabet...
Satan by sa MOMENTALNE pozdaval aj mne, ale v momentne nominacie no way a bolo to spravne rozhodnutie. Dalsi clovek co by sa tu len bratrickoval a robil nominacie za zasluhy. Fandim Vujtekovi, konecne poriadny trener, ktory spravi co si mysli ze je najlepsie aj ked mu vsetci okolo hadzu polena pod nohy. Len sa bojim ze jak mu skonci zmluva tak nepredlzi, nebude mat naladu pracovat s dementmi
Satan by sa MOMENTALNE pozdaval aj mne, ale v momentne nominacie no way a bolo to spravne rozhodnutie. Dalsi clovek co by sa tu len bratrickoval a robil nominacie za zasluhy. Fandim Vujtekovi, konecne poriadny trener, ktory spravi co si mysli ze je najlepsie aj ked mu vsetci okolo hadzu polena pod nohy. Len sa bojim ze jak mu skonci zmluva tak nepredlzi, nebude mat naladu pracovat s dementmi
Stastny je superdement. On robil klucove rozhodnutia.... idiot, a ake klucove rozhodnutia boli v jeho kompetencii? Plus mu asi treba pripomenut, ze v tej dobe boli akysi hraci mladsi, hral Peto Bondra, a teraz?
Co sa tyka Satana, pozeral ten najsammudrejsi z Ameriky minuly sampionat, kde Miro vyhorel? Chape, ze budeme hrat celkom iny styl?
Co sa tyka repre, pre mna su otazky, preco me nominavali Zaborskeho a Marcinka a nie Mikusa s Bliznakom, co robi v zostave Jurcina a preco tam nie je Podhradsky.
Co sa tyka Satana, pozeral ten najsammudrejsi z Ameriky minuly sampionat, kde Miro vyhorel? Chape, ze budeme hrat celkom iny styl?
Co sa tyka repre, pre mna su otazky, preco me nominavali Zaborskeho a Marcinka a nie Mikusa s Bliznakom, co robi v zostave Jurcina a preco tam nie je Podhradsky.
Mne to pride jak keby sa v zivote nevenoval hokeju ale je to iba nejaky bezny prispievatel v diskusiach na strankach ako topy. Jak moze vygrcat z huby take srance. A vymenuje svoje zasluhy ale tu komediu v Turine s menovanim kapitana uz nespomenul
Uvazovanie jak absolvent stredneho odborneho ucilistia a tento clovek je v EU parlamente....
Uvazovanie jak absolvent stredneho odborneho ucilistia a tento clovek je v EU parlamente....
proti USA to bude ozaj takto
Z - Sekera
Baranka - Mesz
Marincin - Jurcina
(Starosta - Vydareny)
viem, ze je este len pred turnajom, ale 3jka Visna, Granak, Sersen ku*evsky chyba
osobne mam obavy zo zlozenim 3 D lajny....2 vysavy vedla seba, pre Marincina premiera a od Jurcinu netusim co momentalne ocakavat
samozrejme, v priebehu zapasu a turnaja sa tie lajny môzu prekopat
kazdopadne vsetka D tarcha na 2jici Z + Sekera
no a ako spomenul getzo "Inak to namiešal najlepšie ako sa len dá. Škoda, že lepšie sa nedá, ale čo narobíme."
Z - Sekera
Baranka - Mesz
Marincin - Jurcina
(Starosta - Vydareny)
viem, ze je este len pred turnajom, ale 3jka Visna, Granak, Sersen ku*evsky chyba
osobne mam obavy zo zlozenim 3 D lajny....2 vysavy vedla seba, pre Marincina premiera a od Jurcinu netusim co momentalne ocakavat
samozrejme, v priebehu zapasu a turnaja sa tie lajny môzu prekopat
kazdopadne vsetka D tarcha na 2jici Z + Sekera
no a ako spomenul getzo "Inak to namiešal najlepšie ako sa len dá. Škoda, že lepšie sa nedá, ale čo narobíme."
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé