Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Lecavalier: je to jako kdybyste O'Briena draftovali, on neni špatnej nováček....

na jakém místě jste ho draftovali?

Tak Tampa brankáře neulovila :( je to škoda,ale třeba se ti dosavadní ještě rozchytají a trenér jim asi hodně věří.

excelent píše:Tak Tampa brankáře neulovila :( je to škoda,ale tĹ™eba se ti dosavadnĂ­ ještÄ› rozchytajĂ­ a trenĂ©r jim asi hodnÄ› věří.
Přesně, škoda že nezískali toho Birona z Buffala, možná by ho měli, kdyby se nezbavili předem te první volby v draftu za O´Briena :(

tak toho Birona skoda..veelka skoda..no Tampa mala dovolenkovy trade deadline.. :)

cepi píše:tak toho Birona skoda..veelka skoda..no Tampa mala dovolenkovy trade deadline.. :)
stejně jako minulý rok, to taky nikoho neměnila :?

..ale niekedy je menej viac.. :wink: aj ked ten brankar.. :roll:

cepi píše:..ale niekedy je menej viac.. :wink: aj ked ten brankar.. :D
já vím, teď už s tím nic nenaděláme, musíme se spoléhat na Holmqvista, Denisovi moc nevěřím, i když i on může překvapit :)

jj skĂ´r si viem v kleci predstavit Holmqvista..ved trejdy tymto 27 februarom definitivne nekoncia, ved, po skonceni tejto sezony nasleduje dalsia.. 8)

přesně tak, jenomže já chci uspěch už v teto sezoně :)

Lecavalier-number4 píše:pĹ™esnÄ› tak, jenomĹľe já chci uspÄ›ch uĹľ v teto sezonÄ› :)
sorry, to som mal adresovat do svojho topicu :lol2:

cepi píše:
Lecavalier-number4 píše:pĹ™esnÄ› tak, jenomĹľe já chci uspÄ›ch uĹľ v teto sezonÄ› :)
sorry, to som mal adresovat do svojho topicu :lol2:
co? vĹľdyĹĄ si psal o Holmqvistovi

narazal som na tu poznamku o uspechu, ze ten uspech chces dosiahnut uz v tejto sezone, u nas to tak nevyzera.. :(

cepi píše:narazal som na tu poznamku o uspechu, ze ten uspech chces dosiahnut uz v tejto sezone, u nas to tak nevyzera.. :(
aha, tak
tak třeba v dalších sezonách budete silnější :) teď si naberete mladíky a apk budete jako Pittsburgh :)

tak my jsme nakonec měnili :o
<--->
Jason Ward byl vyměněn do Tampy Bay za 5. volbou na draftu v roce 2007.

<--->
Nikita Alexeev byl vyměněn do Chicaga za Karla Stewarta a 6. volbou na draftu v roce 2007.

no golman to nenĂ­ :(

přišli:
STEWART
Obrázek
LevĂ© křídlo, je to takovĂ˝ utoÄŤnĂ­k do ÄŤtvrtĂ© lajny, zĹ™ejmÄ› pĹŻjde na farmu, aspoĹ

TAMPA BAY-DALLAS 1:2 v prodlouĹľenĂ­

Tak když jsem tipoval u tohodle zápasu prodloužení, vyšlo mi to, ale nevyšel mi tip na vítěze toho prodloužení :( . Získali jsme bod, což sice není jako prohrát, ale vyhrát by bylo lepší. No co se dá dělat :( . Zápas jsem sledoval na Galaxii a byl to celkem nic moc hokej, hlavn ze začátku. Nenaskytla se žádná velká šance. Začátek druhé třetiny byl mnohem lepší, hráli jsme celé dvě minuty přesilovku 5 na 3. Ale nepodařilo se nám jí využít :( . Potom však hráli přesilovku hosté a ti jí využili. Nakonec ale 18 sekund před koncem dal richards gol v oslabení. Prostrčil si puk mezi Zubovovými bruslemi a ujel do solového utoku na Martyho Turca. Ten proti němu vyjel, položil se na led a vystrčil hokejku dopředu, Richards si ale zajel na kraj a pálil do prázdné brány :cool: . Ve třetí třetině se hrál nejlepší hokej s mnoha šancemi na obou stranách. Zvláště Lecavalier v tomhle zápase zmařil hodně šancí. V prodloužení hvězdy rozhodli. Měl jsem možnost sledovat první zápas O´Briena a nevedl si špatně, bohužel byl u toho rozhodujcího golu hvězd.

Fotky:

Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek

jeden pozdní trade, který se uskutečnil, já jsem ho zaregistroval až při zápase Tampy s Dallasem.

Doug O'Brien byl vyměněn do Anaheimu za Joea Rulliera .

Oba mladí obránci z farmy, ale mohlo by z nich něco být :) Hlavně se nenechte zmást, že by Tampa měnila O´Briena, kterého před nedávnem získala. V Tampě byli dva O´Brienové a asi se to Tampě zdálo moc tak Douga vyměnila :)

tak ocakavana Xka nakoniec padla :) ale po nej uz som bol trosku zaskoceny, blesky v pp neziskali bod navyse.. :?: :!: :roll:

ta 1 fotka s Turcom nema chybu, kraasne sa rozprestrel :cool:

divně že :) ale Dallas je taky úspěšný tým na prodloužení :(

jo no, ta fotka je jako by byl seknutĂ˝ :D

O'Brien byl naše 8 volba v draftu 2003 (celkově 230) což mě teda překvapuje, protože takovýhle hráči z těhdle pozdních tahů většinou zůstanou na farmách.....

Enkidu píše:O'Brien byl naše 8 volba v draftu 2003 (celkovÄ› 230) coĹľ mÄ› teda pĹ™ekvapuje, protoĹľe takovĂ˝hle hráči z tÄ›hdle pozdnĂ­ch tahĹŻ vÄ›tšinou zĹŻstanou na farmách.....
a my jsmew vám za něj dali první volbu v draftu :!: :evil:

Today:
ObrázekvsObrázek

Dneska nás čeká zápas proti Caps. Podle mě povinná výhra. Caps nejsou zrovna nejsilnějším týmem a proto by jsme mli vyhrát, protože potřebujeme body. Náskok nad Atlantou je jenom dvoubodový, body proti takovým týmům jsou povinosti. V naší brance by měl nastoupit Holmqvist, který minule proti Dallasu zachytal dobře, ale kdo ví co zase trener Tortorela vymyslí.

TAMPA BAY-WASHINGTON 5:4 na samostatné nájezdy

Uspěch v podobě dvou bodů :cool: :cool: :cool: . Po první třetině jsme prohrávali 0:1, už jsem se začínal bát o výsledek, ale dokázali jsme to otočit. Dvě minuty a 17 vteřin po začátku druhé třetiny dorovnal Václav Prospal, nahrával St.Louis s Lecavalierem. Po golech Pettingera a Ovečkina už to vypadalo špatně, ale 28 sekund před přestávkou snížil Fedotěnko. Ve třetí třetině jsme opt skorovali v oslabení, jako už i v minulých 2 zápasech :!: :cool: Gol dal nejlepší střelec NHL Lecavalier, nahrával St.Louis. Po pár minutách se situace obrátila, Lecavalier nahrával a St.Louis skoroval, asistenci na tento gol si připsal i nově přiíchozí O´Brien. Na koncitřetí třetiny hráli Caps přesilovku 5:3 a dokázali jí využít :( 11 sekund před koncem, to je jako v posledním vzajemném zápase, kdy Caps dorovnali 12 sekund před koncem a my jsme nakonec vyhráli 3:2 na nájezdy. V prodloužení gol nepadl a to se hráli přesilovky na obou stranách. Na řadu přišli nájezdy a tam se jelo následovně:
LAICH Miss
LECAVALIER Save
FLEISCHMANN Save
RICHARDS Save
SEMIN Save
ST. LOUIS Miss
OVECHKIN Save
PROSPAL Save
NOVOTNY Save
KUBA Miss
BEECH Save
FEDOTENKO Save
CLYMER Save
PERRIN Save
POTHIER Save
CRAIG Save
BRASHEAR Save
BOYLE Save
BRADLEY Save
TARNASKY Goal

Tedy rozhodl Tarnasky až v 10. řadě. Tudiž oba golmani se činili.

"Není to první branka v NHL, ale vůbec první branka v profesionálním hokeji," radoval se po utkání exekutor rozhodujícího nájezdu. Utkání mělo vyjímečnou koncovku, vždyť z dvaceti nájezdů byl využit jediný, právě ten Tarnaského.

Fotky:

ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

ako inac, vitazstvo po pp.. :roll: Lecavalier je proste Lecavalier..
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG