Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
PĹ™esnÄ›, škoda Ĺľe nezĂskali toho Birona z Buffala, moĹľná by ho mÄ›li, kdyby se nezbavili pĹ™edem te prvnĂ volby v draftu za O´Brienaexcelent píše:Tak Tampa brankáře neulovilaje to škoda,ale tĹ™eba se ti dosavadnĂ ještÄ› rozchytajĂ a trenĂ©r jim asi hodnÄ› věřĂ.
TAMPA BAY-DALLAS 1:2 v prodlouĹľenĂ
Tak kdyĹľ jsem tipoval u tohodle zápasu prodlouĹľenĂ, vyšlo mi to, ale nevyšel mi tip na vĂtÄ›ze toho prodlouĹľenĂ
. ZĂskali jsme bod, coĹľ sice nenĂ jako prohrát, ale vyhrát by bylo lepšĂ. No co se dá dÄ›lat
. Zápas jsem sledoval na Galaxii a byl to celkem nic moc hokej, hlavn ze začátku. Nenaskytla se žádná velká šance. Začátek druhĂ© tĹ™etiny byl mnohem lepšĂ, hráli jsme celĂ© dvÄ› minuty pĹ™esilovku 5 na 3. Ale nepodaĹ™ilo se nám jĂ vyuĹľĂt
. Potom však hráli pĹ™esilovku hostĂ© a ti jĂ vyuĹľili. Nakonec ale 18 sekund pĹ™ed koncem dal richards gol v oslabenĂ. ProstrÄŤil si puk mezi ZubovovĂ˝mi bruslemi a ujel do solovĂ©ho utoku na Martyho Turca. Ten proti nÄ›mu vyjel, poloĹľil se na led a vystrÄŤil hokejku dopĹ™edu, Richards si ale zajel na kraj a pálil do prázdnĂ© brány
. Ve tĹ™etĂ tĹ™etinÄ› se hrál nejlepšà hokej s mnoha šancemi na obou stranách. ZvláštÄ› Lecavalier v tomhle zápase zmaĹ™il hodnÄ› šancĂ. V prodlouĹľenĂ hvÄ›zdy rozhodli. MÄ›l jsem moĹľnost sledovat prvnĂ zápas O´Briena a nevedl si špatnÄ›, bohuĹľel byl u toho rozhodujcĂho golu hvÄ›zd.
Fotky:

Tak kdyĹľ jsem tipoval u tohodle zápasu prodlouĹľenĂ, vyšlo mi to, ale nevyšel mi tip na vĂtÄ›ze toho prodlouĹľenĂ
Fotky:

jeden pozdnà trade, který se uskutečnil, já jsem ho zaregistroval až při zápase Tampy s Dallasem.
Doug O'Brien byl vyměněn do Anaheimu za Joea Rulliera .
Oba mladà obránci z farmy, ale mohlo by z nich něco být
HlavnÄ› se nenechte zmást, Ĺľe by Tampa mÄ›nila O´Briena, kterĂ©ho pĹ™ed nedávnem zĂskala. V TampÄ› byli dva O´BrienovĂ© a asi se to TampÄ› zdálo moc tak Douga vymÄ›nila
Doug O'Brien byl vyměněn do Anaheimu za Joea Rulliera .
Oba mladà obránci z farmy, ale mohlo by z nich něco být
Today:
vs
Dneska nás ÄŤeká zápas proti Caps. Podle mÄ› povinná vĂ˝hra. Caps nejsou zrovna nejsilnÄ›jšĂm tĂ˝mem a proto by jsme mli vyhrát, protoĹľe potĹ™ebujeme body. Náskok nad Atlantou je jenom dvoubodovĂ˝, body proti takovĂ˝m tĂ˝mĹŻm jsou povinosti. V našà brance by mÄ›l nastoupit Holmqvist, kterĂ˝ minule proti Dallasu zachytal dobĹ™e, ale kdo vĂ co zase trener Tortorela vymyslĂ.
vs
Dneska nás ÄŤeká zápas proti Caps. Podle mÄ› povinná vĂ˝hra. Caps nejsou zrovna nejsilnÄ›jšĂm tĂ˝mem a proto by jsme mli vyhrát, protoĹľe potĹ™ebujeme body. Náskok nad Atlantou je jenom dvoubodovĂ˝, body proti takovĂ˝m tĂ˝mĹŻm jsou povinosti. V našà brance by mÄ›l nastoupit Holmqvist, kterĂ˝ minule proti Dallasu zachytal dobĹ™e, ale kdo vĂ co zase trener Tortorela vymyslĂ.
TAMPA BAY-WASHINGTON 5:4 na samostatné nájezdy
Uspěch v podobě dvou bodů
. Po prvnĂ tĹ™etinÄ› jsme prohrávali 0:1, uĹľ jsem se zaÄŤĂnal bát o vĂ˝sledek, ale dokázali jsme to otoÄŤit. DvÄ› minuty a 17 vteĹ™in po začátku druhĂ© tĹ™etiny dorovnal Václav Prospal, nahrával St.Louis s Lecavalierem. Po golech Pettingera a OveÄŤkina uĹľ to vypadalo špatnÄ›, ale 28 sekund pĹ™ed pĹ™estávkou snĂĹľil FedotÄ›nko. Ve tĹ™etĂ tĹ™etinÄ› jsme opt skorovali v oslabenĂ, jako uĹľ i v minulĂ˝ch 2 zápasech
Gol dal nejlepšà stĹ™elec NHL Lecavalier, nahrával St.Louis. Po pár minutách se situace obrátila, Lecavalier nahrával a St.Louis skoroval, asistenci na tento gol si pĹ™ipsal i novÄ› pĹ™iĂchozĂ O´Brien. Na koncitĹ™etĂ tĹ™etiny hráli Caps pĹ™esilovku 5:3 a dokázali jĂ vyuĹľĂt
11 sekund pĹ™ed koncem, to je jako v poslednĂm vzajemnĂ©m zápase, kdy Caps dorovnali 12 sekund pĹ™ed koncem a my jsme nakonec vyhráli 3:2 na nájezdy. V prodlouĹľenĂ gol nepadl a to se hráli pĹ™esilovky na obou stranách. Na Ĺ™adu pĹ™išli nájezdy a tam se jelo následovnÄ›:
LAICH Miss
LECAVALIER Save
FLEISCHMANN Save
RICHARDS Save
SEMIN Save
ST. LOUIS Miss
OVECHKIN Save
PROSPAL Save
NOVOTNY Save
KUBA Miss
BEECH Save
FEDOTENKO Save
CLYMER Save
PERRIN Save
POTHIER Save
CRAIG Save
BRASHEAR Save
BOYLE Save
BRADLEY Save
TARNASKY Goal
Tedy rozhodl Tarnasky až v 10. řadě. Tudiž oba golmani se činili.
"NenĂ to prvnĂ branka v NHL, ale vĹŻbec prvnĂ branka v profesionálnĂm hokeji," radoval se po utkánĂ exekutor rozhodujĂcĂho nájezdu. UtkánĂ mÄ›lo vyjĂmeÄŤnou koncovku, vĹľdyĹĄ z dvaceti nájezdĹŻ byl vyuĹľit jedinĂ˝, právÄ› ten TarnaskĂ©ho.
Fotky:

Uspěch v podobě dvou bodů
LAICH Miss
LECAVALIER Save
FLEISCHMANN Save
RICHARDS Save
SEMIN Save
ST. LOUIS Miss
OVECHKIN Save
PROSPAL Save
NOVOTNY Save
KUBA Miss
BEECH Save
FEDOTENKO Save
CLYMER Save
PERRIN Save
POTHIER Save
CRAIG Save
BRASHEAR Save
BOYLE Save
BRADLEY Save
TARNASKY Goal
Tedy rozhodl Tarnasky až v 10. řadě. Tudiž oba golmani se činili.
"NenĂ to prvnĂ branka v NHL, ale vĹŻbec prvnĂ branka v profesionálnĂm hokeji," radoval se po utkánĂ exekutor rozhodujĂcĂho nájezdu. UtkánĂ mÄ›lo vyjĂmeÄŤnou koncovku, vĹľdyĹĄ z dvaceti nájezdĹŻ byl vyuĹľit jedinĂ˝, právÄ› ten TarnaskĂ©ho.
Fotky:

Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem