Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

to sa nestane :wink:
mame pred sebou Calgary, Washington, @Detroit a @Islanderov, teoreticky je to mozne, ale podla mna Calgary dame, aj ked su silni vonku, Caps to tiez nebudu mat lahke, tam vidim jedinu realnu prehru, Detroit nie je v tejto sezone taky silny ako v minulych byval(bodaj by nepostupili do PO :D) a Islanderi tiez vytratili formu, ktoru mali pred par mesiacmi ked vyprasili Detroit 6:0 a Devils 4:0
hlavne nech Buffalo prehrava veselo dalej a prvenstvo v divizii je na dosah :D nezelam si zrovna Pens do prveho kola playoff ako je to podla momentalnej tabulky
Ottawa - Calgary 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Góly OTT:
1:1 - 17:10 - A.Kovalev (F. KUBA, J.Spezza) v presilovke 5:4
2:2 - 29:36 - J.Ruutu (J.Winchester)
3:2 - 36:37 - J.Spezza (J.Cheechoo)
Góly CAL:
0:1 - 16:51 - N.Hagman (J.Iginla, M.Stajan)
1:2 - 23:18 - M.Stajan (J.Iginla, N.Hagman)

Celkom strely na bránu: 31-29.
Vylúčenia a trestné minúty: 4/11 - 6/15.
Brankári: B.Elliott 2/29 - M.Kiprusoff 3/31
Divákov : 18,682 at Scotiabank Place.
3 hviezdy zápasu:
OTT 41 J.Cheechoo
OTT 30 B.Elliott
CGY 12 J.Iginla

s Calgary to bol vcera/dnes zaujimavy zapas, Calgary malo viac z hry, ale my sme mali lepsie sance a hlavne Kiprusoff chytal vyborne
Cheechoo (prva hviezda zapasu, neviem co si mam o tom mysliet, skôr by som tam dal Kippera) hral dobre a mal aj krasnu golovu akciu skoda ze mu ju Kiprusoff chytil na ciare (zasluzil by si gol uz len za tu akciu) ale smola sa mu aj nadalej lepi na päty (56 golov samozrejme uz nezopakuje ale okolo 10 golov by mohol dat)

takze ta prehra s Torontom nas nerozhodila, dobre vykony pokracuju dalej a mozno sa zacne nova seria :twisted:
uz sa tesim na Caps, mohli by sme ich zastavit, bude to zaujimavy zapas :good: :wawe:
uz sme sa dotiahli na Buffalo co by som pred mesiacom necakal :cool:
Kurňa, to včera musel být match, ještě k tomu Sen´s vyhráli, škoda že jsem ho neviděl. Každopádně posledních 13 matchů, bilance 12-1, potřebuje toto dalších komentářů :good: :good: ??
MATT CULLEN - SENS
ALEXANDRE PICARD - CANES

Nevím co tím Sens sledují jelikož pozice centra u nich je podle mě daná ( možná Regin by mohl hrat křídlo si myslím )
Nebo to je bráno jako náhrada za zraněného Foligna?
ENGLAND-PHILLY píše:Kurňa, to včera musel být match, ještě k tomu Sen´s vyhráli, škoda že jsem ho neviděl. Každopádně posledních 13 matchů, bilance 12-1, potřebuje toto dalších komentářů :good: :good: ??
paradny zapas, Washington zabijacky utok, ale derava obrana, Senatori to vyuzivali a celkovo to bol "hura hokej" :lol2:
Martin #27 píše:MATT CULLEN - SENS
ALEXANDRE PICARD - CANES

Nevím co tím Sens sledují jelikož pozice centra u nich je podle mě daná ( možná Regin by mohl hrat křídlo si myslím )
Nebo to je bráno jako náhrada za zraněného Foligna?
Ottawa sa zbroji na playoff, Cullen je dobry na buly, na penaltykilling, na forechecking a hlavne ma skusenosti z 2006, bude zrejme pre 3. utok, Foligno moze hrat kridlo ked sa vrati, Kelly pôjde asi do 4. utoku (aj ked prakticky 4. utok u nas neexistuje, skor taky 3A a 3B :smile03:), Picard nikomu nebude chybat, aj tak len zaskakoval Karlssona :roll:
inac Cheechoo je uz waiver, takze by sa mohlo uvolnit miesto pre dakoho (ze by Whitney? :-P :wink:), aj ked... skôr by sa nam zisiel daky skuseny obranca
Určitě, Cullen je výborná posila do útoku, ovšem Picard byl zase dobrý záskok do obrany pro případ zranění, takto jestli se někdo zraní tak to není dobré, ještě někdo musí přijít. Co se týče Cheechooa tak doufám že nejsi tak bláhový aby jsi se domníval že si ho někdo vezme, takového haluzáka za tak nekřesťanské peníze. Jako když s Michálkem přicházel tak jsem si říkal že změna prostředí mu třeba pomůže, ale totálně mě zklamal, je to fakt hráč na ho*no, 0, koule u nohy !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Určitě, Cullen je výborná posila do útoku, ovšem Picard byl zase dobrý záskok do obrany pro případ zranění, takto jestli se někdo zraní tak to není dobré, ještě někdo musí přijít.
Ale Picarda väcsina fanusikov nemala rada, bol skôr riziko ako pomoc, puk mu odskakoval a na farme je Brian Lee, ktory teraz mozno dostane sancu
mas ale pravdu ze treba este jedneho obrancu, najlepsie dakeho skuseneho ktory uz v playoff daco dokazal, mena teraz neviem, daktori spominali Comrieho ktory uz par razy zaskakoval na konci minulych sezon, ale podla mna nema pozadovanu kvalitu
ENGLAND-PHILLY píše:Co se týče Cheechooa tak doufám že nejsi tak bláhový aby jsi se domníval že si ho někdo vezme, takového haluzáka za tak nekřesťanské peníze. Jako když s Michálkem přicházel tak jsem si říkal že změna prostředí mu třeba pomůže, ale totálně mě zklamal, je to fakt hráč na ho*no, 0, koule u nohy !!!!
to je mi jasne, on sa sice snazil, ale pripadal mi furt taky "lavy", 1.utok bodoval posledne 2 razy a on nemal ani bod(alebo 0+1 ale aj tak odpad), tak je jasne, ze on patri tak maximalne do 4. utoku
neviem aku ma zmluvu, ale momentalne je poslany na farmu(takze asi nema ziadnu klauzulu ze nemoze byt poslany na farmu) a takto mozme podpisat Volchenkova, ktory hra paradne (nechcem machrovat, ale vygumoval Oveckina ked blokoval jeho 8 striel :smile03:)
Má jednocestný kontrakt, takže i na farmě bere ty samé peníze. Jasné, Volčenkova podepsat základ. Lee, určitě naděje, ale dokážeš si ho představit jak by v PO nahradil třeba Philippse ??
ENGLAND-PHILLY píše:Má jednocestný kontrakt, takže i na farmě bere ty samé peníze. Jasné, Volčenkova podepsat základ. Lee, určitě naděje, ale dokážeš si ho představit jak by v PO nahradil třeba Philippse ??
ja sa nehadam, ale Lee takisto ako Picard bude len zastupovat Karlssona, nebude v prvej 6ke ked sa vrati Karlsson a mne je jasne ze treba este jedneho obrancu (mena neviem kedze nemam prehlad kolko je pod stropom miesta)

dnes inac zaujimave lajny proti Detroitu:
Michalek-Spezza-Shannon; Regin-Cullen-Kovalev; Kelly-Fisher-Alfredsson; Ruutu-Winchester-Neil-Donovan
Clouston skusa hracov ako k sebe pasuju, takze nie je nic neobvykle ze Alfredsson a Fisher hraju v 3. utoku, toto uz robi celu sezonu a funguje to vyborne :yes:
zdravim po prestavke, kolotoc ide dalej :yes:
Ottawa ziskala Andyho Suttona z Islanders za draftpick v 2. kole 2010 (ocakavam ze Ottawa bude v drafte 2010 dakde na konci, takze ten draft ani neboli :smile03:)
zaujimave je, ze Sutton je druhy v NHL co sa tyka blokovania striel a hadajte kto je prvy - Volchenkov! :D :box: takze obrana bude velmi silna, chyba uz len daky hrac na presilovky a som spokojny
inac zopar fans spominalo Vokouna, ale neviem si predstavit ze by Florida chcela vecne zraneneho Leclaira :roll:
dnes Senators - Rangers(bez Gaborika) takze ocakavam vyhru :good:
Nightwolf píše:zaujimave je, ze Sutton je druhy v NHL co sa tyka blokovania striel
V tomto patrí Andy dlhodobo medzi špičku. Pamätám si ho z Atlanty, bol prospešný obranca v tomto, ale na druhú dosť často kiksoval pri rozohrávke a puk sa mu plietol medzi nohy. Ale zas, keď odišiel som nebol veľmi rád, lebo to bolo po sezóne 06/07, kedy sa nám takmer celá obrana kompletne rozpadla.
kua zase prohra :evil: ,a už 3.zápas ve kterém sme nedokázali vstřelit víc jak jeden gol :evil: ,kua už mě to začíná pěkně štvát! :x :x aspon že máme ten jeden bodík....snad proti Edmontonu vyhrajem! :bitka3: :bitka3: :box:
nehrali sme dobre (hlavne 3. tretina bola otrasna) utok sa trapi, Spezza bol do poctu, Michalek prieniky do prazdna, ostatni tiez bezzubi
caka nas tazky program (@Oilers, @Flames, @Canucks, Leafs, @Thrashers, @Stars, @Canadiens), treba aspon 8-10 bodov
polka timu ma chripku, druha polka ju bude mat, tak vyborne spravy :?
EDIT: podla toho co som pocul a videl v Sens TV co vravel Cullen, tak Sens viac bojovali proti chripke ako proti Torontu, takze si ten bod cenia
paráda konečně výhra!! :yahoo: :clap: a ještě k tomu proti mému neoblíbenému Edmontonu z Alberty která patří Calgary! :-P :D :twisted:
proti kterému SENS čeká následujicí zápas..>>jsem neutrální<<...body přeji jak FLAMES tak SENS, takže vyhraje prostě ten lepší.. :)
.:Mike:. píše: proti kterému SENS čeká následujicí zápas..>>jsem neutrální<<...body přeji jak FLAMES tak SENS, takže vyhraje prostě ten lepší.. :)
tak teď tomu nerozumím,to už jsi taky shodil tučňácký dres a dal se k Sens??? :eek2: :?: :ja_neviem:
Baffy píše:
.:Mike:. píše: proti kterému SENS čeká následujicí zápas..>>jsem neutrální<<...body přeji jak FLAMES tak SENS, takže vyhraje prostě ten lepší.. :)
tak teď tomu nerozumím,to už jsi taky shodil tučňácký dres a dal se k Sens??? :eek2: :?: :ja_neviem:
ANO :yes: .....dřiv PENS ted SENS..kapišto kámo? :) :D

kdo byl vlastně předemnou, že si použil to "taky"? :D
Přece Kanter se dal na medvídky ne ? ;)
neis píše:Přece Kanter se dal na medvídky ne ? ;)
jo aha vlastně :-D
Flames - Senators 2:0
Góly Flames:
1:0 - 05:29 - J.Mayers (C.Glencross, E.Nystrom)
2:0 - 49:05 - C.Higgins (I.White)

Celkom strely na bránu: 25-33.

zapas som nevidel, ale vraj Kiprusoff chytal ako drak a nam jeden gol neuznali
nevadi, ideme dalej, aj taketo zapasy byvaju, dalsi zapas s Canucks, 1 bod bude uspech, vonku mame slabu 14-16-1 statistiku, najhorsie je, ze z najblizsich 9 zapasov je 6 vonku :roll:
ottawa 68 z..79b
habs 69 z .. 74b

Uz len 5 bodikov :biglol:
aaale vy mate teraz len seriu vyhier, ked sa vratite do "normalnej" formy tak urcite ostanete za nami :twisted: :wink:
ale neprotestoval by som proti dakemu 6. miestu a hned Buffalo vyklepat v 1. kole :-P :cinka:
ved vam sa zacala seria prehier ..este nejaky ten cas potrva :D
to sa bohuzial moze stat pri nasej "sile" vonku :D :roll:
ottawa 69 z..79b
habs 70 z .. 76b

Uz len 3 :D
ako som uz vravel, berem 6.miesto a Buffalo v 1. kole, ale momentalna forma mi robi strach ze este aj playoff by mohlo uniknut co by bola katastrofa (ok, 1:5 vo vancouveri berem, aj ked len 14 striel sme dali, ale 0:2 v Calgary ked sme ich prestrielali a este okolo 20 striel blokovali, tak daco nesedi v koncovke a pritom nikto okrem Foligna nechyba :sad2:)
Dalsi zapas doma s Leafs, tam berem len 2 body
pome Senatori :clap:
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS