čtv 23. srp 2007 10:55
Od letoška to jiĹľ Mt nenĂ co se týče Philly pravda, letos budeme mĂt 1 z nejmladšĂch tĂ˝mĹŻ v lize............mt-svk píše:MladĂci Columbusu by v takĂ˝ch tĂmoch ako Philla a NY Rangers ani nedostali šancu. Tam sĂş preferovanĂ veteráni. A vodu by namĂştili Cepi, buÄŹ si istĂ˝cepi píše:..nerobim to az tak casto, ale chorcheho sa musim v poslednych 2 prispevkov zastat..resp. ty si to Martin asi zle pochopil...
chorche narazal na mladikov v time CLB, ktori (povedzme si uprimne) by v inych timoch Phila, Rangers a pod. vela vody nenamutili a naopak kvituje, vita nasadenie Pecu, ktory môze spominanym mladikom vela dat..to je aj môj nazor a asi len s vynimkou mt (ta sa v priebehu sezony urcite prida k nam) sa vsetci zhodneme v tom, ze pre CLB je to ozajstna posila, ktora vzbudi v ociach superov urcite väcsi respect ako keby tam Peca nefiguroval..a je to tak, Peca vsadil na istotu, nechcel velmi spekulovat, tak si povedal lepsi vrabec v hrsti (CLB) ako holub na streche (NYR)..Peca ma podla mna 2 lajnu istu..
na margo Khabiho, paci sa, resit ho mĂ´zeme v topicu Chicaga..neviem ci to vyznelo ako porovnavanie Khabi - LeClaire, to by bolo dost nestastne..Khabibulin (34) svoje kvality potvrdzovat "nemusi"..za tak deravou obrabnou toho chudak vela nezmohol, no ak k tomu pridruzime neprijemne dlhotrvajcu zranenie to je odpoved preco..LeClaire (24) ma brankarsky zivot este len pred sebou..ak bude v time stabilnou 1tkou, potom ho budem brat aj ja vaznejsie... A ÄŤo sa tĂ˝ka Pecu, bojĂm sa, aby to nebol druhĂ˝ Anson Carter. A ÄŤi pomĂ´Ĺľe mladĂkom? No ak takĂ©ho BrulĂ©ho a Brassarda pošlĂş na farmu, chodiĹĄ tam asi rozdávaĹĄ rozumy chodiĹĄ nebude
.
Porovnanie Leclaira a Chabibulina nie je možné. Pascal nič nenachytal, pretože sa zranil a Koľa chytal za kým chytal. Na jeho mieste by ani (obrazne povedané) Martin Brodeur toho moc nenachytal.
A ÄŤo sa tĂ˝ka dokazovania kvalĂt, v tom s tebou Cepi nesĂşhlasĂm. Hráč musĂ dokazovaĹĄ svoje kvality stále a nie ĹľiĹĄ z minulosti.