Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:
cepi píše:..nerobim to az tak casto, ale chorcheho sa musim v poslednych 2 prispevkov zastat..resp. ty si to Martin asi zle pochopil...

chorche narazal na mladikov v time CLB, ktori (povedzme si uprimne) by v inych timoch Phila, Rangers a pod. vela vody nenamutili a naopak kvituje, vita nasadenie Pecu, ktory môze spominanym mladikom vela dat..to je aj môj nazor a asi len s vynimkou mt (ta sa v priebehu sezony urcite prida k nam) sa vsetci zhodneme v tom, ze pre CLB je to ozajstna posila, ktora vzbudi v ociach superov urcite väcsi respect ako keby tam Peca nefiguroval..a je to tak, Peca vsadil na istotu, nechcel velmi spekulovat, tak si povedal lepsi vrabec v hrsti (CLB) ako holub na streche (NYR)..Peca ma podla mna 2 lajnu istu..

na margo Khabiho, paci sa, resit ho mĂ´zeme v topicu Chicaga..neviem ci to vyznelo ako porovnavanie Khabi - LeClaire, to by bolo dost nestastne..Khabibulin (34) svoje kvality potvrdzovat "nemusi"..za tak deravou obrabnou toho chudak vela nezmohol, no ak k tomu pridruzime neprijemne dlhotrvajcu zranenie to je odpoved preco..LeClaire (24) ma brankarsky zivot este len pred sebou..ak bude v time stabilnou 1tkou, potom ho budem brat aj ja vaznejsie..
Mladíci Columbusu by v takých tímoch ako Philla a NY Rangers ani nedostali šancu. Tam sú preferovaní veteráni. A vodu by namútili Cepi, buď si istý :) . A čo sa týka Pecu, bojím sa, aby to nebol druhý Anson Carter. A či pomôže mladíkom? No ak takého Brulého a Brassarda pošlú na farmu, chodiť tam asi rozdávať rozumy chodiť nebude :wink: .

Porovnanie Leclaira a Chabibulina nie je možné. Pascal nič nenachytal, pretože sa zranil a Koľa chytal za kým chytal. Na jeho mieste by ani (obrazne povedané) Martin Brodeur toho moc nenachytal.

A čo sa týka dokazovania kvalít, v tom s tebou Cepi nesúhlasím. Hráč musí dokazovať svoje kvality stále a nie žiť z minulosti.
Od letoška to již Mt není co se týče Philly pravda, letos budeme mít 1 z nejmladších týmů v lize............ :wink: !!!! Jinak Peca bude OK, dej mu šanci........... :wink: 8) !!!!

mt-svk píše:A ÄŤo sa tĂ˝ka dokazovania kvalĂ­t, v tom s tebou Cepi nesĂşhlasĂ­m. Hráč musĂ­ dokazovaĹĄ svoje kvality stále a nie ĹľiĹĄ z minulosti.
..preto som to "nemusi" v pripade Khabiho dal do uvodzoviek..v NHL stagnovat = :bye2:

PHILLY FOREVER píše:Od letoška to jiĹľ Mt nenĂ­ co se týče Philly pravda, letos budeme mĂ­t 1 z nejmladších tĂ˝mĹŻ v lize............ :wink: !!!! Jinak Peca bude OK, dej mu šanci........... :wink: 8) !!!!
Teraz už možno nie :) . Ja len budem rada, keď sa uplatní, ale uváž si. Máme Fjodorova, Brulého, Fritscheho, Novotného, Malhotru, Beecha a teraz kúpia Pecu. Pritom Novotný bol spokojný s postavením, ktoré by mal v Columbuse. Takže aké budú útoky? Peca nie je kreatívny hráč, takže v útoku s ním musí byť niekto s hokejovým myslením a zmyslom pre kombináciu. A tu je problém, pretože:
1. Pri vzniku útokov Výborný-Peca-Nash a Žerdev-Fjodorov-Modin by v druhom útoku chýbal agresívny hráč a rýchly hráč s perfektným forčekingom.
2. Ak by sa vytvorili útoky Žerdev-Peca-Nash a Výborný-Fjodorov-Modin, problém by bolešte väčší, keďźe v prvom útoku by chýbal tvorca hry a v druhý útok by mal ten istý problém, ako druhý útok v v bode číslo jedna.
3. Povytvorení útokov Žerdev-Fjodorov-Nash a Výborný-Peca-Modin by sa tento problém síce odstránil, ale v druhom útoku by boli samí veteráni a chýbala by tu mladícka dravosť, ktorá by sa sústredila v prípadnom útoku Brulé-Fritsche-Chimera. Ibaže v tom prípade by Novotný hral vo štvrtom útoku a na tom sa pri podpise zmluvy s Hitchom asi nedohodol, keď spomínal, že je spokojný s úlohou, ktorú mu Hitch sľúbil. Takže pravdepodobne by Brulé hral v štvrtom útoku (pretože s Chimerou Hitch ráta v treťom útoku), čo by bolo v jeho prípade škoda.

Ohlund píše:Jaj Martin FC ty si LOL :D ,toto je miesto kde som koneÄŤne našiel neakĂ˝ch ludĂ­ ÄŤo sa normálne zaujĂ­majĂş o NHL,a chorche ma len neustále udivuje Ĺľe aĹľ kolko vecĂ­ o tej lige a hráčoch vie.A ty si tu 10 dnĂ­ a uĹľ zaÄŤneš pĂ­saĹĄ
MartinFC píše:chorche: Hufi Hmm, no jo tvĂ˝ názory to je fakt třída, co si vo sobÄ› vĹŻbec myslíš, mluvíš jak šestinásobnej vĂ­tÄ›z Stanley Cupu, dvounásobnej vĂ­tÄ›z Hart Trophy a ÄŤtyĹ™násobnej vĂ­tÄ›z Conn Smythe Trophy k tomu .
Nemyslíš že tak tu píšeš skôr ty?A obdržané goly?ved to neni Detroit s obranou ktorá pustí 15-20 striel za zápas,a ešte Chabibulin napriek tomu že bol zranený odchytal niekolko vynikajúcich zápasov kde išlo na neho okolo 52 striel a dostal 1-2 goly.No ale pri jeho veku by som mu ozaj nedal 6,75 miliona.
S vedomosťami chorcheho by som si nebola tak istá a to, že je tu MartinFC desať dní, neznamená, že sa do NHL nevyzná.

S tou kreativitou Michaela bych to tak zle neviděl, Myslím si, že když bude mít kolem sebe hráče, kteří dokážou jeho přihrávky využívat, tak to bude dobré, v Torontu nehrál v lajně s žádnými extra útočníky. A ono nemysli si mtv sk, Howson by Pecu nezískal kdyby o něj Hitchcock neměl zájem, Zájem prostě byl a dost velkej¨si myslím

Martin, v útoku s dvoma strelcami (ktorí veľmi neprihrávajú) ako Žerdev a Nash musí byť útočník, ktory vie rozdeĺovať puky perfektne. A taký center Peca nie je. Takže tam musí byť zákonite jeden tvorivý hráč. A problémy som už vypísala.
Možno s ním Hitch ráta do tretieho útoku s Fritschem/Brulém/Novotným Chimerou na krídlach.

Vím sice, že Výborný a Modin spolu hrají dobře, ale vypadá to a myslim si, že Výborný bude hrát v 1. formaci s Nashem a Pecou, a ve druhé lajně Žerděv s Fjodorovovem a Modinem. Je to možné. A jak říkám určitě ho nezískali jen tak pro nic za nic, věděli proč ho chtějí 8)

MartinFC píše:VĂ­m sice, Ĺľe VĂ˝bornĂ˝ a Modin spolu hrajĂ­ dobĹ™e, ale vypadá to a myslim si, Ĺľe VĂ˝bornĂ˝ bude hrát v 1. formaci s Nashem a Pecou, a ve druhĂ© lajnÄ› Ĺ˝erdÄ›v s Fjodorovovem a Modinem. Je to moĹľnĂ©. A jak říkám urÄŤitÄ› ho nezĂ­skali jen tak pro nic za nic, vÄ›dÄ›li proÄŤ ho chtÄ›jĂ­ 8)
A ja ti hovorím, že ani jeden z prípadného útoku Žerdev-Fjodorov-Nash nie je agresívny hráč s výborným forčekingom, okrem toho je Modin príliš pomaly. Takže tento útok by asi nefungoval. Mne by Peca pasoval do checking line s Fritschem a Chimerou na krídlach.

Ohlund, vdaka. Nie som ako mt-svk, ktora o NHL nevie absolutne NIC, s vynimkou CBJ! Khabi za priemernou obranou Tampy vychytal SC! Chicago je v obrane banda chudakov, aspon zatial, dvaja budu dobri, zvysok sa este neda predpovedat. A brankari maju svoj najlepsi vek jasne po tridsiatke! A Khabi je v najlepsich rokoch. leclaire odohral v NHL mozno dokopy 20 zapasov a aj tie dost na prd. Kto to je? Su aj horsi, ale ti toho odchytali, lepsie povedane poondili, viac, ale maju aspon skusenosti, nie ako nejaky soplos, co patri maximalne ako dvojka na farmu! Ze Nash nie je dorazny? Ja sa asi po*eriem! Ved to je Shanahan v mladsom vydani! Peca by mal hrat v 2. utoku, CBJ nikoho schopnejsieho na centri nema, ak si odmyslime Fedorova. Ine riesenie sa neponuka.

aj ja by som bol dal tak formaciu ako vravel Martin...a fungovalo by to no Peca zapasuje do všetkých formacii,čo sa jedna okolo tých brankarov o Leclairovi by som sa moc nebavil jednotka by mal byť Noreena ktorý je supiš skuseným brankarom a je schopný byť jednotkou mladeho Leclaira by som do brany nepostavil ako jednotku a vraj maju mladeho českeho talenta Tomaša Popperleho...aj na to treba kuknuť...

mt-svk píše: Mne by Peca pasoval do checking line s Fritschem a Chimerou na krĂ­dlach.
..mt, ak mas na mysli checking line ako 4 formaciu, tak na tu Tebou spominanu zabudni :) Pecu vidim v 1, v "najhorsom" pripade v 2 lajne..a Chimeru by som supol tak do 3..do 4 urcite nie..

Veci sa maju tak, ze Popperle uz naozaj moze byt smelo dvojkou. Norrena je sice jednotka a nechyta najhorsie, ale zdoraznujem, ze na pomery CBJ. Inak by bol v mnohych timoch do poctu, zahral by si akurat v Tampe, kde ho vsak nechceli, v L.A., vo Vancouveri, v Minnesote - tam by bol mozno aj jednotkou - a v Chicagu. (Ak by u nas neboli debili, to neprekusnem, Lalim nema ziadnu vykonnost!)

cepi píše:
mt-svk píše: Mne by Peca pasoval do checking line s Fritschem a Chimerou na krĂ­dlach.
..mt, ak mas na mysli checking line ako 4 formaciu, tak na tu Tebou spominanu zabudni :) Pecu vidim v 1, v "najhorsom" pripade v 2 lajne..a Chimeru by som supol tak do 3..do 4 urcite nie..
Myslela som si, že checking line je tretí útok Cepi :). A Peca do druhého, nedajboh do prvého útoku nepatrí.

Pri všetkej úcte k Popperlemu, Steve Mason je lepší.

:) preto, lebo uz som sa zlakol ze by si ho rada videla tak ako som to vytukal..ale tak, nazorne si to vysvetlime a mame vymalovane :)

top line = biggest scoring line
second line = next biggest scoring line (tu radim Pecu)
third line = checking line
fourth line = grind/energy line

cepi píše::) preto, lebo uz som sa zlakol ze by si ho rada videla tak ako som to vytukal..ale tak, nazorne si to vysvetlime a mame vymalovane :)

top line = biggest scoring line
second line = next biggest scoring line (tu radim Pecu)
third line = checking line
fourth line = grind/energy line
Nesuhlasim, Peca do druheho utoku nepatri, Brule, Fritshe a Brassard su od neho lepsi. Mimochodom, preco pri jeho, podla vas, kvalitach druheho centra po nom nesiahla Atlanta, kde chyba kvalitny center?

Na NHLpro bolo písané, že 10 hráčom Hitch odporučil získať lepšiu kondíciu, ako mali minulý rok. Neviete, ktorí by to mohli byť?

Peca inde ako v 2. formacii hrat nemoze, ziaden z tych mladikov mu nesiaha ani po clenky! Ked na to dojde a ide do tuheho, Peca vie zabrat. Cely Columbus az na niekolko dve-tri svetle vynimky nevie zabrat ani keby im trener strielal projektily z feferonky do krku!

chorche píše:Peca inde ako v 2. formacii hrat nemoze, ziaden z tych mladikov mu nesiaha ani po clenky! Ked na to dojde a ide do tuheho, Peca vie zabrat. Cely Columbus az na niekolko dve-tri svetle vynimky nevie zabrat ani keby im trener strielal projektily z feferonky do krku!
Chorche, absolútne s tebou nesúhlasím. Brule aj Brassard sú už teraz lepší. Brassard je výborný "playmaker", ale chýba mu Bruleho agresivita a rýchlosť, ktorý zase typický rozohrávač. A Peca? Typický hráč do tretieho útoku.

chorche: Si normální, nebyl jsi dnes nejak dlouho na slunicku? Co si vubec myslis, Columbus má vynikající mužstvo narozdíl od samých s.aček v Chicagu. Peca je vynikající hráč a Brule a Brassard ohromně talentovaní a kvalitní hráči

Martin -) chorche, netrvdi ze Peca je 0_lovy hracik! prave ze ho radi do 1, 2 lajny tak ako ja! a ze CBl ma vynikjauci muzstvo..?...ja sa zdrzim komentara a pockam si radsej na najblizsiu sezonu :frajer2:

mt -) stavim sa o co chces, trebars tu supnem aj svoje photo naheho tela (oki som po par nalevoch :oslava: ze Peca bude figurovat v najhorsom priapde v 2 utoku!..ak nie, riesis hore (dole?) bez ty :lol2: ale nie, ako som bol byval spominal prispevok brat s rezervou Obrázek

http://www.dispatch.com/live/content/sp ... ml?sid=101 , ak som to správne pochopila, tak s Pecom sa počíta ako centrom 3. útoku, Fjodorovom ako centrom 2. útoku a centrom č. 1 bude niekto s trojice Brulé, Brassard, Fritsche, a centrom č. 4 bude niekto z dvojice Novotný, Malhotra.

A tu je predstava Aarona Portzlinea: http://www.dispatch.com/live/content/sp ... ml?sid=101

len neviem, ako prišiel na to, že Brulé je horší ako takí hráči ako Novotný a Malhotra. Ale chorche mi to určite vysvetlí 8) .

cepi: Neber všechny moje výrazy doslova když jsem rozčilený ( a to dost často pokud píše chorche) ale stojím si za svým, že Jackets mají kvalitní tým.

cepi píše:Martin -) chorche, netrvdi ze Peca je 0_lovy hracik! prave ze ho radi do 1, 2 lajny tak ako ja! a ze CBl ma vynikjauci muzstvo..?...ja sa zdrzim komentara a pockam si radsej na najblizsiu sezonu :frajer2:

mt -) stavim sa o co chces, trebars tu supnem aj svoje photo naheho tela (oki som po par nalevoch :oslava: ze Peca bude figurovat v najhorsom priapde v 2 utoku!..ak nie, riesis hore (dole?) bez ty :lol2: ale nie, ako som bol byval spominal prispevok brat s rezervou Obrázek
:D , trvale určite nebude, center prvej, alebo druhej lajny musí vedieť rozohrať a byť kreatívny, a to Peca nie je. Ako chce robiť centra takému Nashovi, Žerdevovi, alebo Modinovi? Výborný je síce tvorca hry, ale je to krídlo, čo nestačí.

ja sledujem NHL uz viac, nez polovicu zivota! Kadejake gowna sa nemozu s PECOM, s POLOBOHOM Pecom ani porovnavat! Kto je Brule? Kto je Brassard? Dobre, ukaze sa MOZNO v tejto sezone! Ale Peca nemusi nikomu nic dokazovat" Zherdev je obycajna ruska nafukana a namyslena primadona, ktora keby strcila vtaka do zmykacky, nevylezie nic ani za tri tyzdne, je to cisty zlatokop, ale hra uplne bez duse, je na nom doslova vidno, ze HOKEJ HO NEBAVI! Modin je len obycajny priemerny hrac, ktory dostal sancu vyniknut v jednom z najhorsich timov v historii NHL (Golden Seals boli mozno vacsie shity, mozno nie)! Co z jeho delovych ran, ktore prepalia dieru do hrudnika brankara, ked cely tim hra velke prd?! Jediny, na koho sa tam oplati chodit pozerat je Nash a Peca by mu pomohol, ale pre neho je vyarendovane miesto v 2. utoku, 1. centra nech hra trebars Fedorov. Ale na Chicago ta banda zobrakov rozhodne nema! Pomaly Lang je beztak hodnejsi, ako Fedorov, ktory uz davno stratil meno! CBJ ma len jednu hviezdu, inak je to az na dve vynimky ...

Viem že niekedy chorche píše blbosti na to si zvykajte...no to čo vraví o Pecovi to je jedine pravda...su to síce mlade talenty Brule Brassard a hentí no a le nie su to natolko schopní hrači ešte ako Peca..
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING