No s našimi spolumajitelmi Leetchom,Messierom a Shannahanom, som často debatoval v miestnej krčmičke pri dobrom víne , po tom ako bolo jasné, že nepostúpime do play off v tejto sezone, nad budúcnosťou tímu a jeho zložením pre dalšiu sezonu.Naša výkonnosť k záveru sezony gradovala,pozbierali sme nejaké body a vyvrcholilo to 2 priečkou v poslednom kole našej konferencie i v celkovom súčte bodov daného kola a krásnym 4 miesto švolca, v individuálke.

.Dohodli sme sa, že tento tím má zdravé jadro na ktorom chceme stavať do budúcich sezon, ale chcelo by to aj nejaké oživenie v podobe príchodu kvalitného tipéra (ov), ktorých tipovačka baví a sú tímový hráči.Zmluvu do dalšej sezony dostane švolco ktorý sa ukázal byť cennou posilou tipérsky i zapálením pre tím, čo sme si vážili a na takých tipéroch s podobnými vlastnosťami, chceme postaviť jadro tímu.Kedže peňazí na prestupy a zároven volného miesta pod platovým stropom bolo dosť, mohli sme si dovoliť pohladať posilu (y) medzi tipérmi, ktorý patria k absolútnej špičke ligy.Ale podmienkou bolo, aby to boli aj tímový hráči a nie solisti.Rozhodli sme sa, že skúsime využiť volného trhu už teraz ,aby sme podpísali kvalitných tipérov čím skôr a tí mali dosť času na aklimatizáciu,zohratie sa so spoluhráčmi a nacvičenie signálov pre budúcu sezonu.A tak som premýšlal koho osloviť a pokúsiť sa získať k nám aby medzi nás zapadol a tvorili sme partu, ktorá bude tahať za jeden povraz a bude si rozumieť i mimo ladu.

A na špici môjho rebríčka bol tipér, ktorého som sledoval už dlhšiu dobu a páčil sa mi jeho prístup ku hre,tipérske kvality,spolahlivosť i to ako sa dokázal vyrovnať s okolnosťami, ked ako nováčik ligy tipoval za tím, ktorého hlavnou náplnou práce bolo vyberanie výpalného,zastrašovanie neplatičov,podpalovanie automobilov a iných zaujímavých vecí súvisiacich s týmto druhom práce

a na tipovanie už kolegom nezostávalo dosť síl a tak tipoval neraz sám prípadne v 2, čomu zodpovedali aj výsledky tímu.A zachoval si napriek tomu chuť do hry i smysl pre humor. :smile03: Naproti tomu jeho výsledky v individuálke boli skvelé, ked ako nováčik ligy skončil na 5 mieste v konečnom účtovaní individuálky.

Je to Selly 8 ktorý je skvelý tipér,tímový hráč i milovník kvalitného vína,piva,krásnych žien ... a dobre nás bude doplnať v našej zábave , žúrovania medzi duelmi KTL.

:smile03: Týmto ťa Selly vítam v našom tíme, verím ,že sa ti u nás bude páčiť a dobre medzi nás zapadneš.Náš tím tvojím príchodom získa na sile ako po tipérskej stránke, tak i na tvrdosti,nebezpečnosti,hráča ktorému nebude robiť problém pobiť sa pre dobro tímu s bitkármi z druhých tímov či zastrašiť protihráčov, ked začnú moc vystrkovať rožky .

Skrátka budeš pre náš tím cenným hráčom typu Seana Averyho. :smile03: