Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

No dnes sme získali pekný počet bodov 26, čo to bude znamenať v celkovom hodnotení sa ukáže, ale myslím, že môžme byť s dnešným výkonom spokojný. :thumbsup:

Najviac bodov pozbieral švolco , ktorý získal 14 bodov. :good: Ja som získal 12 bodov a pekný výkon podala aj Freddie s 10 bodmi. :thumbsup: Dado získal 4 body.
Hmm,pekný výsledok :good:
Zajtra je posledný den tohto kola a končí nám sezona.Nepodarilo sa nám vybojovať si postup do play off a tak od utorka odchádzame na dovolenku. :( Sila nášho tímu každým kolom rástla ,zbierali sme skúsenosti a pozbierali sme aj body do tipovačky.V našom tíme pôsobili na hostovaní aj Alex a dado a boli cennými posilami a priniesli do nášho tímu čerstvý vzduch a nové nápady.Dakujem vám za to. :thumbsup: Ukázali sme, že máme kvalitný tím, a môžme byt rovnocennými konkurentami najlepších tímov KTL.Cez leto si odpočinieme, potrenujeme a budúcu sezonu sa tvrdo pobijeme o postup do play off.Takže napriek neúspechu v podobe nepostupu do play off, môžme byť spokojný.V tejto sezone bolo hlavným cielom vybudovat pevné základy tímu do dalšej sezony, a ukázať životaschopnosť tohto nového tímu, na mape KTL.A to sa podarilo. :good:

Chcem sa touto cestou rozlúčiť s Freddie a dadom, ktorý v našom tíme končia.Freddie dakujem ti za služby ktoré si odvádzala pre tento tím počas celej sezony. :thumbsup: Si skvelá tipérka,spolahlivá,tipuješ pravidelne ,šikovné dievča ktoré sa vyzná v hokeji a baví ho tipovačka.Verím, že z nájdením nového tímu na novú sezonu nebudeš mať problém a budeš velmi cennou posilou GM ktorý ťa získa. :thumbsup: Prajem ti nech sa ti darí v tipovačke,škole i súkromnom živote. :thumbsup:

Rovnako tebe dado dakujem za cenné služby v tomto kole,v ktorom si v našom tíme pôsobil a aj vdaka tebe sme stále v hre o stupne vítazov našej konferencie.Prajem ti nech sa ti darí v tipovačke,sukromnom živote i v zveladovaní fanklubu Colorada(Eurolanche) za ktorým stojíš. :good:
Zatial sa vam dari,skvele vykony.Nech vam to vydrzi.Drzim palce!!!
Alex píše:Zatial sa vam dari,skvele vykony.Nech vam to vydrzi.Drzim palce!!!
dík Alex. :good: Hej docela nám to šlape a máme nakročené k obsadeniu 2 miesta v tomto kole. :thumbsup: Snad nám to neujde dnes v poslednom dni medzi prsty. :frajer2: Bol by to zatial najväčší úspech tímu Kent. :oslava: Rovnako skvelo to šlape kajovi v Blue Angels a švolcovi ktorý skončia medzi najlepšími 10 tipérmi tohto kola. :good: Výborné výkony počas tohto kola podávali aj dado a Freddie a majú tiež velkú zásluhu na tomto umiestnení. :good:

Skoda, že my aj vy končíme už takto skoro, ale aj to občas k hre patrí. :wink: Budúcu sezonu sa má vrátiť Open, tak snád sa to aj stane a budete znovu patriť k najlepším tímom KTL. :thumbsup: Držím palce nech sa vám to podarí a vrátite sa na pozície kam patríte. :thumbsup: Verím, že v budúcej sezone budú mať naše tímy viac sťastia a o tomto čase o rok ,sa budeme chystať na play off. :frajer2:
NHLfanAVS píše:Dakujem za velmi pekne kolo, ktore som prezil v tomto sympatickom time. Na uvod som podaval naozaj uspokojive vykony, ale s pribudajucim poctom zapasov, to islo dolu vodou, takze mozno, ze je to dobre, ze sa sezona uz skoncila. Nech sa vam dari!
dakujem dado.Si dobrý tipér a rád som ťa mal v tíme. :good: Dosiahli sme aj s tvojou pomocou 2 miesto v našej konferencii v konečnom účtovaní tohto kola.A aj 2 celkový najlepší výsledok zo všetkých tímov tohto kola.Tvorili sme silný tím a dobre sme sa doplnali.Prajem ti nech ta tipovačka nadalej baví a nech sa ti darí. :good:
No s našimi spolumajitelmi Leetchom,Messierom a Shannahanom, som často debatoval v miestnej krčmičke pri dobrom víne , po tom ako bolo jasné, že nepostúpime do play off v tejto sezone, nad budúcnosťou tímu a jeho zložením pre dalšiu sezonu.Naša výkonnosť k záveru sezony gradovala,pozbierali sme nejaké body a vyvrcholilo to 2 priečkou v poslednom kole našej konferencie i v celkovom súčte bodov daného kola a krásnym 4 miesto švolca, v individuálke. :thumbsup: .Dohodli sme sa, že tento tím má zdravé jadro na ktorom chceme stavať do budúcich sezon, ale chcelo by to aj nejaké oživenie v podobe príchodu kvalitného tipéra (ov), ktorých tipovačka baví a sú tímový hráči.Zmluvu do dalšej sezony dostane švolco ktorý sa ukázal byť cennou posilou tipérsky i zapálením pre tím, čo sme si vážili a na takých tipéroch s podobnými vlastnosťami, chceme postaviť jadro tímu.Kedže peňazí na prestupy a zároven volného miesta pod platovým stropom bolo dosť, mohli sme si dovoliť pohladať posilu (y) medzi tipérmi, ktorý patria k absolútnej špičke ligy.Ale podmienkou bolo, aby to boli aj tímový hráči a nie solisti.Rozhodli sme sa, že skúsime využiť volného trhu už teraz ,aby sme podpísali kvalitných tipérov čím skôr a tí mali dosť času na aklimatizáciu,zohratie sa so spoluhráčmi a nacvičenie signálov pre budúcu sezonu.A tak som premýšlal koho osloviť a pokúsiť sa získať k nám aby medzi nás zapadol a tvorili sme partu, ktorá bude tahať za jeden povraz a bude si rozumieť i mimo ladu. :wink: A na špici môjho rebríčka bol tipér, ktorého som sledoval už dlhšiu dobu a páčil sa mi jeho prístup ku hre,tipérske kvality,spolahlivosť i to ako sa dokázal vyrovnať s okolnosťami, ked ako nováčik ligy tipoval za tím, ktorého hlavnou náplnou práce bolo vyberanie výpalného,zastrašovanie neplatičov,podpalovanie automobilov a iných zaujímavých vecí súvisiacich s týmto druhom práce :D :lol2: a na tipovanie už kolegom nezostávalo dosť síl a tak tipoval neraz sám prípadne v 2, čomu zodpovedali aj výsledky tímu.A zachoval si napriek tomu chuť do hry i smysl pre humor. :smile03: Naproti tomu jeho výsledky v individuálke boli skvelé, ked ako nováčik ligy skončil na 5 mieste v konečnom účtovaní individuálky. :good:
:D Je to Selly 8 ktorý je skvelý tipér,tímový hráč i milovník kvalitného vína,piva,krásnych žien ... a dobre nás bude doplnať v našej zábave , žúrovania medzi duelmi KTL. :D :smile03: Týmto ťa Selly vítam v našom tíme, verím ,že sa ti u nás bude páčiť a dobre medzi nás zapadneš.Náš tím tvojím príchodom získa na sile ako po tipérskej stránke, tak i na tvrdosti,nebezpečnosti,hráča ktorému nebude robiť problém pobiť sa pre dobro tímu s bitkármi z druhých tímov či zastrašiť protihráčov, ked začnú moc vystrkovať rožky . :box: :D Skrátka budeš pre náš tím cenným hráčom typu Seana Averyho. :smile03: :D
Diky Milosi za privitani v tymu, snad prispeju svou troskou do mlyna a doufam ze me neposles na farmu, kdyz se nebude z kraje sezony darit :D Zaroven doufam ze play-off pro nas nebude problem, rad bych okusil ty krvelacne bitvy ve vyrazovaci casti...
PS: Ale k Averymu jsi me prirovnavat nemusel, ja ho zrovna v oblibe nemam, ikdyz tim jak loni maval hokejkou pred Brodeaurem me hodne pobavil :cool: Navic prispel k vyrazeni dabliku, ktere ja 2x zrovna nemusim. Radeji bych byl mixem Teemu Selanneho a George Parrose :lol2: a abych se dobre zapsal u majitelu tak i Brandona Shanahana :oslava:
zaujimave :hmm: :yes: :)
Selly, vitaj u nas :good: s aklimatizaciou ti pomozem, mame pred sebou letnu prestavku, zoznamim ta s nejakymi dievcatami a tak :cool:
inak miloši, som vdacny ze som si jediny z nasej aktualnej zostavy udrzal miesto v time, budem sa snazit si to v buducej sezone obhajit :yes:
Velmi zaujmava posila nielen po ludskej ale aj tiperskej stranke pre tento tim, ktoremu davam svetlu buducnost do dalsich sezon.
Obdivujem na Milosovi to jeho odhodlanie, ktore je kazdym kolom enormnejsie.
Derryl píše:Velmi zaujmava posila nielen po ludskej ale aj tiperskej stranke pre tento tim, ktoremu davam svetlu buducnost do dalsich sezon.
Obdivujem na Milosovi to jeho odhodlanie, ktore je kazdym kolom enormnejsie.
Díky Derryl.Vážim si to od teba.Ano Selly je nielen skvelý tipér, ale aj dobrý človek so smyslom pre humor a tímový hráč, čo je pre mna pri výbere tipérov do tímu velmi dôležité. :thumbsup: Toto som si na nom všimol už pred dlhšou dobou a preto som sa ho snažil získať ako posilu pre náš tím.A som rád, že sa mi ho podarilo získať. :thumbsup: Dôverujem jeho schopnostiam a som si istý, že nás nesklame. :good: Ja sledujem pozorne pri výbere adeptov na posilnenie nášho tímu nielen výsledky tipérov, ale aj ako sa ten ktorý tipér prejavuje,či komunikuje s kolegami v topicu,cíti sa byť členom tímu a či ho viac zaujíma osobný úspech, či tímový.A podla toho sa rozhodujem koho osloviť, ked je treba ziskať novú krv do tímu .Ak nás to má baviť,chceme sa cítiť byť členmi nejakého tímu a nielen odtipovať zápasy a chceme mať aj výsledky, ide o to aby v tíme boli nielen ambiciozny kvalitný tipéri túžiaci dosiahnuť úspech, ale aj taký ktorý si spolu rozumejú,sú zapálený pre tipovačku i tímový život a ťahajú za jeden koniec povrazu ,aby dosiahli úspech tímu.A ktorý si rozumejú aj v iných veciach ako len v tipovačke a niečo ich spája. :smile03: Freddie bola velmi šikovná tipérka, spolahlivá, ale jej zapálenie pre tím a komunikácia v topicu bolo slabšia a preto som sa rozhodol vymeniť práve ju.Výsledky mala dobré, ale prakticky sme nevedeli ,že je členkou tímu.Verím, že bude posilou GM ktorý ju získa a držím jej palce v dalšej tipérskej kariére na fore,i v súkromnom živote mimo fora a dúfam, že časom až sa viac otrká na fore a získa viac skúseností ,zapracuje aj na tej slabšej komunikácii v tímovom topicu a stane sa tímovou hráčkou.. :thumbsup:

To odhodlanie do dalších kôl a zapálenie pre tipovačku, čerpám zo svojich kolegov, ktorý sú skvelý chalani a velmi dobre si spolu rozumieme aj mimo tipovania v KTL. :thumbsup: Som rád, že sa mi takých ludí podarilo získať a teší ma, že sú spolu so mnou v tíme :smile03: .Cítim zodpovednosť voči nim, aby som ich nenechal na holičkách a aby sa cítili v tíme dobre a to ma pohána vpred a dodáva mi energiu do dalších kôl.. :yes: Dúfam, že oni to cítia takisto a sú so mnou ako GM i kolegom spokojný.. :frajer2:
pekne milos, pekne a ak bude 4. clenom ten koho myslim, mali by ste mat dobru sezonu pred sebou :thumbsup:
WildCelt píše:pekne milos, pekne a ak bude 4. clenom ten koho myslim, mali by ste mat dobru sezonu pred sebou :thumbsup:
díky Wild za slová chvály a povzbudenia. :thumbsup: Cením si to od tak šikovného a fajn chalana ako si ty. :good: Síce neviem koho myslíš ale ak myslíme obaja toho istého a ja myslím že áno,tak budeme. :wink: O tom nepochybujem. :yes: Bude to velmi zábavné byť s tými chalanmi v tíme a teším sa na dalšie účinkovanie v KTL i na fore s tak dobrými kolegami ako sú oni. :thumbsup:
švolco píše:Selly, vitaj u nas :good: s aklimatizaciou ti pomozem, mame pred sebou letnu prestavku, zoznamim ta s nejakymi dievcatami a tak :cool:
inak miloši, som vdacny ze som si jediny z nasej aktualnej zostavy udrzal miesto v time, budem sa snazit si to v buducej sezone obhajit :yes:
ja ti švolco dôverujem, že si miesto v zostave obhájiš. :smile03: Si fajn chalan,dobrý kolega,kvalitný tipér verím, že sa vyhneš občasným výpadkom, ked si miesto nastúpenia na duel sa zdržal v krčmičke v spoločnosti dlhonohých krások a žúrovali až do rána. :oslava: :lol2: Oslava a žúrky patria k životu a robíme to s chutou aj my další kolegovia v tíme, ale na zápas treba nastúpiť v plnej sile,koncentrovaný na duel a s čistou hlavou. :smile03: Hned po dueli môžme žurovať a zabávať sa až do rána. :thumbsup:

Verím, že s aklimatizáciou v tíme Sellymu pomôžeš a si ten správny typ, akého nováčik v tíme si môže želať, aby sa zoznámil s novým prostredím.Skúsenosti s tým máš bohaté a nepochybujem, že sa mu to bude páčiť a dobre zapadne medzi nás. :oslava: :pivo3: :pivo2:
pekne pekne, uz len pockat si tych 7 mesiacov do novej sezony... :D

ale vyzera to ze budete vazne husti :thumbsup:
petrik píše:pekne pekne, uz len pockat si tych 7 mesiacov do novej sezony... :D

ale vyzera to ze budete vazne husti :thumbsup:
díky petrík.Tých 7 mesiacov ubehne ako voda.Tiež dúfam, že budeme husti. :D
švolco píše:Selly, vitaj u nas :good: s aklimatizaciou ti pomozem, mame pred sebou letnu prestavku, zoznamim ta s nejakymi dievcatami a tak :cool:
Diky svolciku, uz se nemuzu dockat :clap: Potrenoval jsem myslim kvalitne, takze nejaky paru dnovy zatah vydrzim bez problemu :lol2:
som zvedavý na posledného člena a taktiež na tie nové avizované banneríky...
tak na tie bannery som zvedavy tiez :)

(pomaly som si uz na tieto "nadhery" zacinal zvykat... :D )
petrik píše:tak na tie bannery som zvedavy tiez :)

(pomaly som si uz na tieto "nadhery" zacinal zvykat... :D )
no pracuje sa na nich.1 verziu už máme od švolca a sú velmi pekné a čakáme na návrh od barrkiho.Verím, že budú tiež pekné a tie ktoré vyberieme ,budú dôstojne reprezentovať náš tím v prípadnom dalšom kole, o najkrajší banner v KTL. :wink: A tie 2 si ponecháme na neskoršiu dobu. :thumbsup:
4 tiperom v tomto time bude predsa dlho ospevovany GM timu SC ixo :D a urcite nad nim Milos silno :lol2: uvazuje.
Cil trochu vaznejsie, Milos, neber to ako rypanie :D ale ked sme pred par dnami kecali na HF vravel si, ze uz bolo dost seniorov :lol: v tvojom time a jeden GM ktory tam je bohato staci.
A kedze ty si ziskal sellyho, ktory nieje zrovna zajac ale v najlepsich rokoch.
Co ta doviedlo k tejto jak si nahlej zmene :lol2:
Derryl píše:4 tiperom v tomto time bude predsa dlho ospevovany GM timu SC ixo :D a urcite nad nim Milos silno :lol2: uvazuje.
Cil trochu vaznejsie, Milos, neber to ako rypanie :D ale ked sme pred par dnami kecali na HF vravel si, ze uz bolo dost seniorov :lol: v tvojom time a jeden GM ktory tam je bohato staci.
A kedze ty si ziskal sellyho, ktory nieje zrovna zajac ale v najlepsich rokoch.
Co ta doviedlo k tejto jak si nahlej zmene :lol2:
sakra Derryl vyzradil si prekvapenie. :D Chcel som príchod ixa oznámiť až po play off.Teraz je prekvapenie fuč. :frajer2: :lol2:

No vieš život je zmena a menia sa aj názory. :thumbsup: Shannahan počul o skvelých výkonoch Sellyho u mafiánov (jeho neoblúbenému susedovi vyhodil auto do vzduchu :D ) a upozornil ma na neho.. :thumbsup: Tak som začal sledovať pozornejšie jeho výkony, bol som sa na neho pozriet na tréningu ked sme mali volno a aj som ho pozval do baru, kde sme žúrovali až do rána :oslava: Jeho názory sa mi zapáčili,jeho výkony,výsledky i tímový duch tiež a ked vydržal so mnou piť až do rána a neodpadol pri tom, bolo rozhodnuté ,že oslovím jeho.Bol tým pravým človekom do nášho tímu.Všetkými skúškami obstál na 1. :smile03:No a myslím, že správne vyvážený tím tvoria dvaja mladý a dvaja vekovo skôr narodený tipéri.Ideálny mix :D No a ked sme spolu debatovali, tak som ešte nechcel prezradiť kto tou posilou bude a trocha som mlžil ,aby bolo prekvapenie dokonalé. :smile03:
Selly8 píše:
Diky svolciku, uz se nemuzu dockat :clap: Potrenoval jsem myslim kvalitne, takze nejaky paru dnovy zatah vydrzim bez problemu :lol2:
tak dnes to este nehame tak, pretoze za poslednych 35 hodin som spal hodinku, tak musim dospať :lol2: ale dalsi vikend uz.. :oslava:
Tak to abych zrusil ty plany co uz mam na pristi vikend :dup: Doufam ze to bude stat za to :D Milos onehda po treninku platil, takze jsem nemel duvod opoustet bar driv. To jsem udelal az potom co mu dosly finance, asi necekal takovou smrst :lol2: Jinak jsem si dnes vyzkousel novy dres, ktery mi poslal Milos. Akorat nevim jestli je to treninkovy nebo alternativni :ja_neviem: Kazdopadne me myslim docela sekne :cool:
Obrázek
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO