Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

lebo cooo???? myslis ze to sa da zo sekundy na sekundu???
Kuwa hoši pojďme z toho udělat normální téma o tomhle týmu a nes*rte mě! :x Už toho mam dost...
Takže teraz crocodiles, keď sú tie prázdniny tak som sa rozhodol, že som nám zaobstaral na 2 týždne na Bahamách v ktorých sa podrobíme sustredeniu do novej sezóny teda načerpáme nové sily-energiu atď. Samozrejme na Bahamách nám nebude ani chýbať erotikuš, lebo som už zaobstaral žienky zo takých 10 pre káždého aspon 3. :P Tak si to teda užime. :wink:

Inak ak máte nejáke nápady do nevej sezóny čo zmeniť, vylepšiť, a podobne tak sem s nimi. :roll:
Ixo a neskocime nekam na tyden ??? na stanovacku an ryby a tak vis ......nech su prazdniny o neco bohatsie a ked sces pozyvam ta k nam na CERVENIK FEST :)
díki Cilula za pozvanie, ale neviem či by som došiel a tak..., lebo chcem ísť cez prázky robiť, ale ved uvidíme, že čo, ako :roll: no na takú rybačku to by som šiel na také sumce napr. to by bolo čo? :P Udicu by som aj na to mal, ale naviják no neviem neviem. :eek2: , ale dobrý rybŕ si poradí tento rok rybársku sezónu mal cieľ chytiť poriadneho dravca buď zubáča, alebo štuku. Dobre inač, že si spomenul ryby, lebo ešte nemám poriadne ani náčinie rybárske vyčistené od minulej sezóny :lol: tak teda zatial lovu zdar kámo :wink:
aj ja idem na ryby!!!!!!!!!!! :)
medik911 píše:aj ja idem na ryby!!!!!!!!!!! :)
tak to je potom super :thumbsup: aký je tvoj zaťial najvôačší úlovok? ja som bol včera na priehrade si zachytať tak som chytil 3 kaprov s dĺžkami 45cm, 35cm, 36cm. :)
ja najvacsi ?? no neviem sakra najvacsi ale zatial sa mi najaviac pacil suboj so sumcom :-D ktory som ako stale vyhral no ale bolo to tazke ten mal nieco cez 130 tak dajak este taky malicky :-D
no tak to bol už celkom goog sumček. :thumbsup: mne sa zatial podaril chytit, len taký okolo 30cm v sobotu by som mal ísť s bratom a s kamošom a ešte s jedným kamošom a jeho kočkou na ryby plus stanovačku tak vyskúšam lov dravcov tak snad to výnde na tú sobotu
Ze chlapci ...vah - mrena severna - 72 cm :thumbsup: ,,,,,,,,,som dobryyyyyy :)
Cibula1210 píše:Ze chlapci ...vah - mrena severna - 72 cm :thumbsup: ,,,,,,,,,som dobryyyyyy :)
no tak to si teda a veď ty si nikdy nebol zlý :P , alebo, že by predsa :angel: super úlovok na čo sa ti na akú návnadu podarilo tú mrenku prekabátiť ak smiem vedieť??? či si si púštal Iné Kafé, keď si ju lovil ryby, ale nie srandujem :P
Jaaa ? Kmarade ja cuvam to Ine Kafe non-stop :) ......no kostnaciky a pekne na spicku .....a to som len an chvilku vybehol ......a zadaril sa no :) uz plava v bazene :)
no ty jasne aha jasne tak kostnáčiky super v akom bazéne hm máš nejaký doma taký pre ryby zriadený hm no ved ok kecneme cez icq okik dakedy zatial čav
hej ale toho sumca som bol aj s ujom boavam sa ze ebz enho by to tak nedopadlo ianc stano :-) super ulovok
toto je môj posledný úlovok a druhý v tomto roku zatial, ktorý som bral domov kapor 45cm http://img133.imageshack.us/img133/8779 ... romnu4.jpg
pekni ja tiez chodim na ryby ale tuto sezonu sa mimoc nedari zatiaal som bol 9 krat a z toho len 3 kapry 45-49-41 ostatne vsetko male
wolf169 píše:pekni ja tiez chodim na ryby ale tuto sezonu sa mimoc nedari zatiaal som bol 9 krat a z toho len 3 kapry 45-49-41 ostatne vsetko male
no neni to nič tiež ani ten môj, ale tak dá sa, ale ja chcem chytiť poriadneho dravca štuku, alebo zubáča okolo 60cm a viac hmm...mal by niekto z nás založiť tému v téme pokec niečo o rybách predsa tu nebudem v téme SC rozobereť, ale môžme aj tu mne je to jedno, ale lepšie by bola na to špociálna téma fú chlapi, ale dnes som sa riadne opil, ale pssss, ale to je jendo opil som sa a riadne a zajtra v sobotu zas omg
o chlapci vidim ze sme tu s Ixom nacali novu good temu :D ..Lovu Zdar :P hh
pdote tu knam do beeezovec na sumce :)
x-men píše:mal by niekto z nás založiť tému v téme pokec niečo o rybách predsa tu nebudem v téme SC rozobereť, ale môžme aj tu mne je to jedno, ale lepšie by bola na to špociálna téma
fajn chalani, tu sa môzete realizovat :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=12&t=3136
no čepi veľká vďaka, že si vytvoril tu tému :yahoo: šupnem tam onedlho jednu foto z tejto poslednej sobotnajšej-nedeľnajšej rybačke čo som bol, ale ryby som už odfotil doma vo vani, ale zas neboli veľké 40cm a 42cm, ale aj to poteší :) a veľa rýb som dosť ešte pustil a kamoši tiež, takže spolu sme zobrali, len 4 kapre a zo 10 hádam sme pustili približne dalšie takéto témy už v tej téme :) ešte opdkaz pre androja ten sa tu minule rozčuloval, aby sme z našej témy urobili normálnu tému a tak tak poďme na to, ale od vtedy sa zas neozval, takže buď pojdeme do toho spolu, alebo takto zas nebude fungovať Badhed sem ešte na HF chodí aj cez prázky, alebo nie hmm? nevieš nič o ňom náhodou ty medík? mal by som mu napísat pm, ale ak sem nechodí tam zbytočne, ale on zatial, keď som mu napísal pm tam odpísal vždy tak skúsim aj teraz
je v prahe
medik911 píše:je v prahe
aha no dobre teda díki a náhodou nevieš, kedy dojde?
uu tak to soms a ho zabudol spytat :-D
neva aj tak díki ešte raz :wink:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS