Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

DIDI píše:PArada, sme 1. :cool: Come on Englandovi sa dari :D Co sme vsetci velmi radi, a dufam, ze to dotiahneme na 1. miesto v zakladnej casti :twisted:
come on england nas teda riadne teraz drziiii :cool: :good:
Tak dnes bieda , 2 body :thumbsdown:
dnes hej budeme mat malo ale to nevadiiii tak malo budu mat vsetci lebo vysledky boli otrasne
Hlavne, aby sme udrzali 1. miesto
Tak sme 2., ale mame rovnako vela bodov ak BF, takze nic sa nedeje. :!:

Come on england sa rozhodol pridal k umelcom ;) Ale nevadi, aj tak sme najlepsi :cool:
Tak je pravda že včera jsem měl snad svůj nejhorší den vůbec, z tuším 5-6 zápasu jsem netrefil ani prd :wink: :eek2: . No dnes byl jen 1 zápas, holt ani ten nevyšel......... !!!!
No, ja dnes iba 6 bodov, ale Come On England iba 1 ZAPAS....NETRAFIL !!! PAradaPri takychto vysledkoch budeme vysoko
Didi co to plácáš - ten 1 zápas byl jen v Po, zajímalo by mě kolik zápasů jsi tipoval Ty když se hrál jen tento jediný, naopak za zápasy v Út jsem nasbíral tuším 21 bodů a celkově vedu celou soutěž v tomto kole, takže nechápu co po mě ještě chceš :shock: :shock: ??
Zle si ma pochopil , come on england... Ja som to myslel tak, ze v ut si trafil vsetky zapasy okrem jedneho ;) Aby bolo jasno. Nic proti tebe nemam :oslava:
Mam taky napad, co keby sme tu dali svoje ICQ cisla ?

Moje: 384-426-445
DIDI píše:Zle si ma pochopil , come on england... Ja som to myslel tak, ze v ut si trafil vsetky zapasy okrem jedneho ;) Aby bolo jasno. Nic proti tebe nemam :oslava:
Jasný, tak to jsem tu větu špatně pochopil - říkal jsem si právě jak bych měl ještě lépe tipovat aby to bylo pro Tebe OK :lol: :wink: . Celkově teď jedeme skvěle, snad to vydrží. Jinak já mám své ICQ v profilu, tak kdyžtak mrkni, z hlavy ho nevím, to Tvé si uložím........ :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!
ok je to dobry napad moje ICQ je 381960822
Ja som dnes nahral 13 bodov. (ak som dobre precital :oops: )
Tak ak som nam to dobre spocital :

DIDI....13b
Come on england...4b
Sopko.....10b
Mischelito 20 :!: ( tebe sa to ako podarilo?)

A nasa najvacsia konkurencia BF:

Ak som dobre pocital, tak vsetci nahrali zhodne po 10 bodov, takze by sme mali odskocit o dalsich 13 bodov
Chalpci cavte , dlho som sa neozyval ale nebol som doma a nejako som nemal pristup na internet ...este ze som stihol natipovat a dnes mi to nejako vislo :yahoo: 20 bodov sa nepodari kazdy den :clap: :clap: som rad ze sa nam dari a ze valcujeme vstkych len tak dalej :yahoo: :cinka: len skoda ze som az na 70 mieste :sad2: ale ako tim ideme dobre supeeer :good:
gratulujem brácho, tomu sa povie trefa, len tak ďalej (a bacha na chyby :smile03: ), inak super výkon :good:
vsetkych clenov tymu poprosim aby mi napisali sukromnou spravou kolko mate rokov?? dik potrebujem to na jednu akciu
Tak dnes ja som nahral 6 bodov, mischelito 10 , sopko 6 come on england 4 . Mali by sme uniknut o dalsie 2 body :oslava:
DIDI píše:Tak dnes ja som nahral 6 bodov, mischelito 10 , sopko 6 come on england 4 . Mali by sme uniknut o dalsie 2 body :oslava:

teraz sa nam fakt dariiii skvele vykony :cool: :good:
klobuk dole pred vasou formou - ak si ju dokazete preniest aj do PO tak mozete patrit k ciernym konom sutaze :thumbsup:
ked uvazime ake krizy ste pocas sezony prekonali tak je to o to obdivuhodnejsie :thumbsup: :yes:
Tak dnes hanba :thumbsdown: Strasne prekvapive vysledky NHL boli :cry:

Ja a sopko ...... 2 body
Mischelito..... 5 bodov
Come on england.... 9bodov

Nasa najvacsia konkurencia BF ziskala rovnako bodov ako my (14), takze odstup sa nejak nezmenil.
veru veru dnes bieda :verysad: ale to asi každý bude mať tak malo :sad2: inak najväčšie prekvapenie bol DETROIT :shock: prehrali 8:0 :!: z Nashvilom :!: hanba :!:
DNes: Ziskali sme 14 bodov

DIDI.... 8 bodov
Come On England....4 body
Sopko ........ 6 bodov
Mischelito44.....4 body

BF Ziskali 12 bodov, takze sme zase zvacsili rozdiel
Ja- 4 body
Come on England- 2 body
Sopko-2 body
Mischelito44-2 body
no tak som zvedavy ze kolko bodov nahrame dnes :sad2: dufam ze SA odskocime :thumbsup:
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG