Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Hm,tak první zápas na domácím ledě,jsme v nájezdech bohužel prohráli i přesto,že jsme s Martinem bojovali do posledních vteřin.
V nájezdech už je to loterie a tak se štěstí nakonec přiklonilo na stranu hostů.
Nevadí,dnes si dáme jen lehký trénink a zítra je v odvetě sfouknem! :cinka: :frajer2:
Baffy odpis mi prosim ta na ss co som ti poslal ohladom all-star, aby sa mohli co najskor oznamit zlozenia timov, dik
Baffy píše: Nevadí,dnes si dáme jen lehký trénink a zítra je v odvetě sfouknem! :cinka: :frajer2:
Tak jsme to hrubě nezvládli a znovu prohráli,tentokrát dokonce bez bodu. :evil: :(
Hannu byl k neudržení a celkově byli Bibbers dnes nad naše síly,nedařilo se nám nic (krom Evky,která statečně bojovala) a hlavně já jsem zahrál hrozně. :oops:
Dnes nás čeká těžký,prestižní duel s exovými draky,které zkrátka musíme porazit! :cinka:
Tak dnes jsem po včerejším slaboučkém výkonu vytáhl fulla :clap:
Škoda,že jsme neuhlídali feara,který zahvězdil a proměnil taky všechny šance - mohli jsme mít o bod víc,
ale nevadí,po remíze 14:14,jsme v prodloužení přece jen vyhráli na body,hlavně díky exově roletce. :good: :frajer2:
K odvetnému zápasu není třeba nic počítat-ani dodávat.
Gratulace k jasné výhře a parádnímu výkonu Drakům. :thumbsup:
Fuuuuu, tak dnes jsem si řádně zahazardoval :D S tím časem to teď není nejrůžovější a jaksi jsem zapomněl natipovat :roll: Naštěstí jsem tam stačil v 1:03 něco rychle šoupnout, tak snad z toho něco bude :wink:

GO BLUE FLYERS GO !!!
BTW..
letci..tu som si dovolil zapracovat na vasom logu..nevem ci sa vam bude pacit..
to co mate tu na liste nevyzera moc dobre tak nevem ci sa vam bude pacit..:

http://img135.imageshack.us/img135/6968 ... ogoyu6.png
podla mna je to co maju teraz cool :cool:

a netvar sa ze si tu korculu kreslil sam :D
maro píše:BTW..
letci..tu som si dovolil zapracovat na vasom logu..nevem ci sa vam bude pacit..
to co mate tu na liste nevyzera moc dobre tak nevem ci sa vam bude pacit..:

http://img135.imageshack.us/img135/6968 ... ogoyu6.png
Moc pěkné maro,líbí se mi to-super. Kdyby měl arek trochu času,změnu loga bych jistě uvítal.... :thumbsup:
A ještě k výsledkům našich duelů-je to katastrofa a myslím,že tohle kolo můžeme klidně odpískat a dohrát jen tak na půl plynu. Nejsme schopni porazit nikoho a tak místo stresování-spíš zvolnit a pokusit se najít ztracenou formu v tréninkovém tempu. :? :(
k logu, to mi pride ako F ako Falcons :D to terajsie je docela mile :) ale zrejme baffyk spekuluje aj nad pripadnou zmenou loga, aby sa jeho tim pozviechal :roll:
petrik píše:podla mna je to co maju teraz cool :cool:

a netvar sa ze si tu korculu kreslil sam :D
nuz dalo to zo 2 hodky uprav..

hm neviem to co maju teraz som len zbuchal z banneru co mali
Hm,tak dnes jsme si mohli orazit,Evka nás ani nepotřebovala a sama sfoukla Kentíky z ledu.
Skóre 21:13 - hovoří za vše a z 21bodů,je plných 14 - zásluhou Evky,která hraje v životní formě.... :poklona2: :moj: :pivo3: :juchu:
Baffy, mne sa viac paci to vase terajsie logo :smile03: , ale ak chces, tak vam ho mozem zmenit.
____
aj mne sa viac paci ten hmyzacik :D c.

Inak dnes pekny vykon vasho timu v KTL :good:
k logu prikladam aj nejaky ten banerik..

http://img171.imageshack.us/img171/8302 ... ressf0.jpg
Tak a máme cepikovce i v odvetě-no to je parádička,dnes je dorazil Martin. :oslava: :good: :yahoo: :razzi:
Super :clap: :biglol: Výhra proti cepikovcům (dvakrát za sebou) moc potěší :thumbsup: Naši fanoušci byli po mači také očividně spokojení :cinka:
Tak další prohra,tentokrát o bod,no na tabulku se už ani nedívám,tohle kolo je ztraceno.............. :hanba: :eek2:
gogo dik za upozornenie! :thumbsup: Poslal som ti aj sukromnu spravu, ale nejak nechcu prejst :?
No,dnes jsme v dramatickém duelu s cepikovcema prohráli v prodloužení.........
zápas to byl vyrovnaný a nebýt mé ostudné roletky :oops: ,mohli jsme třeba i vyhrát :v_hajzli:

EDIT
Tak žádná ostudná roletka,já jsem to totiž vůl zapomněl tipnout....... :buch:
Zůstalo mi to jen v janíkově excelu,kde bych stejně netrefil vůbec nic,takže bych týmu nepomohl :samovrazda:
Už se mi ani nechce nic hodnotit,tohle kolo jsme jen do počtu,bohužel mám na těchto hrozivých výsledcích,
dost velký podíl,vůbec se mi nedaří a vidím to na přesun na farmu :( :evil:
Evka hraje v životní formě,i Martin s gogem bojují,ale týmově to stojí za prd..... :buch:
Série proher pokračuje a když už nás znovu porazí i komáři,tak to je fakt o ničem...... :v_hajzli:
Po vcelku povedeném začátku,dnes očekávám spíš další propad,ono pouhých 20bodíků,je z tolika zápasů dost málo. :(

Musíme vydržet a makat,s vaším nasazením a bojovností jsem moc spokojen,jen je třeba to temné období už zlomit,
ono to jistě přejde,jen to chce trpělivost a odhodlání...... :frajer2: :smile03: :cinka: :oslava:
No,dnes z mé strany krásná roletka! :bitka3: :oops: :nervy2:
Už nevím co se děje,ale jsem úplně marný,naštěstí Evička s gogem zahráli na tu bídu co dnes byla výborně a tak myslím,že 14bodů není vůbec špatných.... :thumbsup:
Kdyby se nám podařilo uhrát kolo do 3.místa-bylo by to super,ale s mými výsledky to není reálné,takže spoléhám na vás přátelé..... :frajer2: :smile03:
:cool: Gratulace pro Martin FC výhra v individuálce je opravdu zasloužená :yes: chtěl jsem tě dohnat,ale neměl jsem nárok :D tak snad za rok ...

:taptap: :taptap: :thumbsup2: Martin FC :winner1: :vitaz: :thumbsup2: :taptap: :taptap:
excelent píše::cool: Gratulace pro Martin FC výhra v individuálce je opravdu zasloužená :yes: chtěl jsem tě dohnat,ale neměl jsem nárok :D tak snad za rok ...

:taptap: :taptap: :thumbsup2: Martin FC :winner1: :vitaz: :thumbsup2: :taptap: :taptap:
Díky moc :smile03: , poslední výkony sice nebyly nic moc, play-off je ale nejdůležitější, takže doufám, že zase spolu s celým týmem chytnu formu :frajer2: Dnes první důležitý zápas

GO Blue Flyers GO!!! :povzbudzovanie:
Ano,úplně jsem našemu lídrovi,ale ostatně celému týmu zapomněl poděkovat za výborné výkony
po celou základní část....díky VÁM :poklona2: :taptap: a Martinovi jako vítězi individuálky :winner1:
velké uznání,je to čest,mít tak výborného hráče v týmu. :good: :thumbsup:
Byla to zábava a byli jste skvělí..... :respect:

Nicméně čeká nás teď vrchol sezony - play-off a v něm hned na úvod velmi silný tým obhájců titulu,
kteří nás loni poslali ve 2.kole na dovolenou,takže máme možnost jim to vrátit... :beee: :smile03:
HODNĚ ŠTĚSTÍ , snad dokážeme načasovat formu lépe a postoupíme dál..... :cinka: :fan: :povzbudzovanie:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES