Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Joe S. píše: hej, kto si dovoluje kritizovat moj navrh, ktory bol prijaty :bitka3:
:D
Tak dnes som zasa zahviezdil ja :oops: .. Ale nas novy clen Extreme nas podrzal a tak uz mame za sebou druhy den so slusnym bodovym ziskom. Verim ze sa vraciame opat na vitaznu vlnu..

Vsetci za jedneho , jeden za vsetkyyyyyych :D
Nooo tak dnes som dačo trafil,oproti ostatným dnes výborne...Dnes padlo veľa núl-to bude boj o umelca kola :D
s tym umelcom to berie vazne asi najma wolf, ved zistak za 4 dni 2 body a 3 nuly je excelentny vykon :good:
kurna chalani sori minule kolo som hviezdil a teraz som len na pritaz timu :cry: :cry: :cry: musim s tim nieco spravit
No vidim ze sa nam zacalo trosku darit, tak si to nepozkazme..a bavme sa nhl-kou.. :)
No tak konečne sú moje výkony podla mojich predstáv...dúfam,že to bude pokračovať aj naďalej
ey ako pozeram je to uplne ine kolo ako to posledne čo ma velmi teším maro vidím že maš dobru formu...4 v tabulke iba 10 bodov na prveho...konečne sa to vratilo do kolají...Martin Fc aj Extreme 7 to tiež pekne ťahaju akurat wolf nema svoje dni...neva chlape...prave tebe dakujeme že si nas v minulých kolach najviac držal :thumbsup: chalani vytrite všetkým kocura či by bolo fantasticke keby ste hned ako novačik skončili prvý...jak by som vam to doprial...držte sa... GO BULLS GO :groupwave: :groupwave: :groupwave:
Dakujeme ...Tesi nas takato podpora od fanusikov :) ...Presne citim ze nam zase praje stastena...drzte sa vsetci.. a konecne porazme cicinky.. :clap:
ObrázekBulls Gazette

20.1.2008 V dosledku technickych pricin sa vam po mesiaci hlasime opat s redakcie BG. Uz sme vsetko doriesili a tak vas budeme opat zasobovat clankami o nasom ,i vasom, time "snov" Mighty Bulls . Po neprilis vydarenom 5.kole nasi borci opat podavaju vysledky svojich kvalit. Vratme sa teda este k 5.kolu. Ako povedal GM maro: "Bola to katastrofa. Same shotouty. Toto som nezazil ani v juniorke." A mal pravdu toto kolo bolo pre tim najhorsim v historii. Nasi chlapci skoncili na konecnom predposlednom mieste. V zavere kola treneri nechali co to zahrat aj nasim mladym nadejam a ich hra nevyzerala az tak zle. Mame teda o buducnost postarane.
6.kolo uz z nasho pohladu vyzera lepsie, ked sa drzime na peknom tretom mieste. Ako deklarovalo vedenie pred zaciatkom 6.kola ,cielom nasich je skoncit do tretieho miesta a tak si zarucit celkovu 2.priecku na zapade a teda i priamy postup do stvrtfinale. Zmeny sa pred 6.kolom udiali i kadri, ked jedna z nasich stalic Hannu sa pre osobne problemy rozhodol prerusit svoju karieru a uvolnil tak miesto pre noveho hraca. Tym sa stal Extreme7 , ktory ku nam prestupil z potapajucich sa Evil Insiders. Co nam povedal o nom GM?..:" Patri medzi tych skusenejsich. V tabulke nie je velmi vysoko , ale my sme chceli v prvom rade timoveho tiperom a ako sa zda nasa volba bola dobra. Extrem sa pomaly zabuduvava do muzstva aa aj to vidiet , ked uz niekolko krat zabodoval naplno a dopomohol tak vyrazne muzstvu". Zbytok "mansaftu" sa nezmenil. z minulehi kola sme si ponechali Martina a s tvoricu doplnuje nasa stalica a oblubenec fanusikov wolf. Z povodneho kadra zakladajuceho tim uz ostali len GM maro a wolf69, ktorich pravom mozme oznacit ako poslednych mohykanov.
Tak verme, ze v tomto zlozeni sa nasim bude darit a prinesu domov cennu trofej. Listky na play off uz pomaly miznu z predajni , tak mame sa na co tesit.
Dnes se hraje hodně zápasů, proto do toho musíme dát všechno a nasbírat hodně bodů!!
GO BULLS GO!!!
Parada..dnes to bolo super..Najma Extri dnes zabodoval a dokazal ze je viac nez platnym hracom timu...
paraaadaaa :clap: :yahoo: :

a sme tam a sme tam sme nad nimi..

2. Mighty Bulls 125 b :yahoo:
3. Ice Cats 124 b
Tak dnes som chytil 7 bodov a celkovo máme 12,čiže je to pekné dnes,IC majú 6 :clap:
GO MB GO!
jooou parada..na nasho Extriho jedna pochvala za druhou.. :biglol:
T ak dnes nas cicinky vdaka remizkovskej taktike opat predbehli, ale nemame sa zaco hanbit .Sme jeden z malo timov , ktori nevsadza na remizy a svoje body sa snazi ziskavat krvopotne vdaka svojmu umeniu..Ale zem je gulata , trava zelena a preto nevylucujem ze zopar krat sa priklonime i my k takejto taktike (zvlast ked teraz remizok je mnoho).
Myslis, ze davat remizy a uhadnut ich nie je umenie :o
no skor nnarazam na jedneho z vasich naj tiperov , ked z 9 zapasov da 5 xkiek..tak to uz je trosku hra na istotu :(
ja na tom nevidim nic divne, ved vcera boli remizy v 3 zo 6-tich zapasov a myslim, ze ten nas tiper to, ze dal tolko X-iek nemohol moc ovplyvnit :lol: ze m**** :D to je skor risk a to treba, bez toho budes tazko uspesny, to je zase o tom kto sa na to ako pozera, podla mna je zase dost zbabele ak niekto zase nedava X-ky a vsadza iba na 1 ci 2 :ja_neviem:
Kazdopadne ste pred nami a my to tolerovat nebudeme...HoHOOOOOu... :box:
omg kurna si si mal vsimnut co som davla na zaciatku NHL SKORO ZIAADNE xky ale teraz je to uz virovnane boze a nevies ako ja tipujem tak namna nepindaj :wink: a uhadnut x je vacsie umenie ako 1 alebo 2
jezis ...takto na mna vybehnut huuuoch..nespoznavam ce..h,,,,,
to h,,,,ma znamenat co?:-D
hezkyyyyyyyyy
maro píše:... .Sme jeden z malo timov , ktori nevsadza na remizy a svoje body sa snazi ziskavat krvopotne vdaka svojmu umeniu.....
Extreme7 píše:NJD - NYI X
PIT - OTT X
LA - CHI X
CAR - WAS X
BUF - NYR X
TOR - ATL X
PHI - FLO X
MTL - CLB X
TB - BOS X
NAS - DAL X
VAN - DET X

nemam slov :lol3: :lol3: :lol3: ....riadny vlastny gol :lol: :lol:
:cool: no tak to ti nevislo marecku ;-D
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS