Vsetci za jedneho , jeden za vsetkyyyyyych
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ey ako pozeram je to uplne ine kolo ako to posledne čo ma velmi teším maro vidím že maš dobru formu...4 v tabulke iba 10 bodov na prveho...konečne sa to vratilo do kolají...Martin Fc aj Extreme 7 to tiež pekne ťahaju akurat wolf nema svoje dni...neva chlape...prave tebe dakujeme že si nas v minulých kolach najviac držal
chalani vytrite všetkým kocura či by bolo fantasticke keby ste hned ako novačik skončili prvý...jak by som vam to doprial...držte sa... GO BULLS GO
Bulls Gazette20.1.2008 V dosledku technickych pricin sa vam po mesiaci hlasime opat s redakcie BG. Uz sme vsetko doriesili a tak vas budeme opat zasobovat clankami o nasom ,i vasom, time "snov" Mighty Bulls . Po neprilis vydarenom 5.kole nasi borci opat podavaju vysledky svojich kvalit. Vratme sa teda este k 5.kolu. Ako povedal GM maro: "Bola to katastrofa. Same shotouty. Toto som nezazil ani v juniorke." A mal pravdu toto kolo bolo pre tim najhorsim v historii. Nasi chlapci skoncili na konecnom predposlednom mieste. V zavere kola treneri nechali co to zahrat aj nasim mladym nadejam a ich hra nevyzerala az tak zle. Mame teda o buducnost postarane.
6.kolo uz z nasho pohladu vyzera lepsie, ked sa drzime na peknom tretom mieste. Ako deklarovalo vedenie pred zaciatkom 6.kola ,cielom nasich je skoncit do tretieho miesta a tak si zarucit celkovu 2.priecku na zapade a teda i priamy postup do stvrtfinale. Zmeny sa pred 6.kolom udiali i kadri, ked jedna z nasich stalic Hannu sa pre osobne problemy rozhodol prerusit svoju karieru a uvolnil tak miesto pre noveho hraca. Tym sa stal Extreme7 , ktory ku nam prestupil z potapajucich sa Evil Insiders. Co nam povedal o nom GM?..:" Patri medzi tych skusenejsich. V tabulke nie je velmi vysoko , ale my sme chceli v prvom rade timoveho tiperom a ako sa zda nasa volba bola dobra. Extrem sa pomaly zabuduvava do muzstva aa aj to vidiet , ked uz niekolko krat zabodoval naplno a dopomohol tak vyrazne muzstvu". Zbytok "mansaftu" sa nezmenil. z minulehi kola sme si ponechali Martina a s tvoricu doplnuje nasa stalica a oblubenec fanusikov wolf. Z povodneho kadra zakladajuceho tim uz ostali len GM maro a wolf69, ktorich pravom mozme oznacit ako poslednych mohykanov.
Tak verme, ze v tomto zlozeni sa nasim bude darit a prinesu domov cennu trofej. Listky na play off uz pomaly miznu z predajni , tak mame sa na co tesit.
T ak dnes nas cicinky vdaka remizkovskej taktike opat predbehli, ale nemame sa zaco hanbit .Sme jeden z malo timov , ktori nevsadza na remizy a svoje body sa snazi ziskavat krvopotne vdaka svojmu umeniu..Ale zem je gulata , trava zelena a preto nevylucujem ze zopar krat sa priklonime i my k takejto taktike (zvlast ked teraz remizok je mnoho).
ja na tom nevidim nic divne, ved vcera boli remizy v 3 zo 6-tich zapasov a myslim, ze ten nas tiper to, ze dal tolko X-iek nemohol moc ovplyvnit
ze m****
to je skor risk a to treba, bez toho budes tazko uspesny, to je zase o tom kto sa na to ako pozera, podla mna je zase dost zbabele ak niekto zase nedava X-ky a vsadza iba na 1 ci 2 :ja_neviem:
maro píše:... .Sme jeden z malo timov , ktori nevsadza na remizy a svoje body sa snazi ziskavat krvopotne vdaka svojmu umeniu.....
Extreme7 píše:NJD - NYI X
PIT - OTT X
LA - CHI X
CAR - WAS X
BUF - NYR X
TOR - ATL X
PHI - FLO X
MTL - CLB X
TB - BOS X
NAS - DAL X
VAN - DET X
nemam slov
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé