mi to ani nevadí Toronto je pro mě nejvíc nejnesympatičtější tým v NHL....škoda že tam hraje KabelkaDean píše:no moc zaujímavo im štart nevyšiel.Idú od prehry k prehre a su s 1 bodom momentálne na poslednom mieste v NHL.Hannu píše:s torontom to teraz vyzera fakt zaujímavo za posledne roky to vyzera pred sezonou konečne nadejne ked sa pozrie na ten tim už to len potvrdiť na lade.. avšak stale tam ten utok sa mi zda byť bez lidra bez nejakeho fakt naj hrača... a brana... Toskala bude musieť chytiť formu.. z pohladu gustavssona neviem či by sa mu vodilo hned z lufta v prvu sezonu dobre.. no je to kvalitny brankar a velka opora svojho tímu čo bol aj lundqvist... veru keby dosahoval take kvality ako henrik to by bola spasa pre toronto
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TORONTO MAPLE LEAFS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
nechapem ... už ked tam maju fakt skveleho manažera ktory pritiahol čo sa dalo... to by som pochopil že toronto nedava goly ved v ofenzive žiadne lepšie meno okrem kessela no aj toho stiahne toronto ku dnu ... no ale od obrany som taketo fiasko nečakal.. ved to ej otrasne... ten čo tam mal byť na čele obrany beuchamin ved je v hodnotení plus minus najhorši z timu tuším... tento tím je fakt prekliaty.. takisto aj brankari.. cez 4 mať priemer golu na zapas? ako vesa toskala? no hroza...
No ja by som Toronto este neodpisoval. Vcera som ten zapas videl cely a vysledok zas neodzrkadluje presne dianie na lade. Rangers sice boli lepsi, ale nie az rozdielom 5 golov. Boli tam useky, kde leafs pekne roztocili obranu Rangers a len vdaka skvelemu Henrikovi to nedopadlo golom/-mi. Obrana je zlozena dobre, chyba zohratost. V utoku by mal pomoct Kessel, ale vobec netusim, kedy sa ma vratit. Este treba spomenut Grabovskeho, ktory je neskutocne rychly a velmi dobre technicky vybaveny. Vcera obisiel Reddena ako keby tam ten vobec nebol
a ten dovolim si tvrdit môze ako tak nakopnut Leafs...kratucky cas co u nas pôsobil odviedol dobru pracu a kludne by som ho rieisl ako 2jku popri Gustavssonovi, nakolko Toskala mi pride dost tragicky a to sa nebavime len o tom nepodarku proti Rangers...docital som sa, ze ma problemy s kolenom, Gustavsson sa este nevystrabil zo slabin, takze zaujimava (zlozita) brank. situacia v TORexcelent píše:Dneska proti Coloradu bude chytat Joey MacDonald
ako som spominal, na Kessela cakaju ako na utocneho spasitela, ale kde je Blake, ci Hagman..?..Colton Orr prisiel k listkom ako
Wilsonov trenersky umieracik uz podla mna klope na dvere..kazdopadne mna ako divizneho partaka vysledky Leafs tesia
stř 14. říj 2009 08:01
Torotno je tragikomické.
A copak, že by Brian Burke nebyl ten nejlepší a nejšikovnější GM v lize ?? To jeho podělané vynášení do nebes mě už pěkně sralo a tak s mírným potěšením a zadostiučiněním sleduji jak to "Burkeovo" Tor jde do sra*ek. Maple Leafs jest pro mě sympatický tým, ale ty kecy o tom jakpak je Burke vytáhne až snad do nebe mě již pěkně nasírali, je to naprosto průměný tým, spíše podprůměrný, na PO to ani letos jistě nebude !!!!
stř 14. říj 2009 12:26
Tutok keď sa tipovalo poradie v konferenciách som sa ozval, že Toronto rozhodne nebude tak vysoko.. neviem kto ich tam pasoval tuším na piate miesto.. heh.
//: No jo no... Posledné dva príspevky sú najlepšie
Kurňa zasa som raz mal pravdu...
//: No jo no... Posledné dva príspevky sú najlepšie
svatý pravda chlapeENGLAND-The3LIONS píše:A copak, že by Brian Burke nebyl ten nejlepší a nejšikovnější GM v lize ?? To jeho podělané vynášení do nebes mě už pěkně sralo a tak s mírným potěšením a zadostiučiněním sleduji jak to "Burkeovo" Tor jde do sra*ek. Maple Leafs jest pro mě sympatický tým, ale ty kecy o tom jakpak je Burke vytáhne až snad do nebe mě již pěkně nasírali, je to naprosto průměný tým, spíše podprůměrný, na PO to ani letos jistě nebude !!!!
co tu tu trepe za nezmysli.Trener je debil si mysli ze ked ma obranu vyhra???hovadina vzdy vyhrate skor zo silnym utokom a este ktomu Toskala je tragickjy???vy sa preberte co ma robit ked dostava take goly ze ani ten vas Brodeur by ich mozno nechytil.A ked sa vam nezda Toronto tak ich nehajte tak.A ze nemaju na play oof ako keby Philadelphia mala
ved uvidime ci tam bude Toronto alebo Philadelphia :beee:
stř 14. říj 2009 15:18
Všetky teamy, ktoré chcú pomýšľať na úspech musia mať kvalitnú a zohratú obranu. Torontská obrana ak sa ešte zohrá a naplní papierové predpoklady týpkov s menami ako Schenn, Beuchemin, Komisarek a Kaberle tak sa ešte v SV divízii máme na čo tešiť.michal225 píše:Trener je debil si mysli ze ked ma obranu vyhra???hovadina vzdy vyhrate skor zo silnym utokom.
No tu sa tvoje tvrdenia pekne popierajú. Ako nevyhráva zápas obrana tak prečo nestačí podľa teba dobrý gólman? Atd atd.. nechce sa mi to rozoberat snad chapes.a este ktomu Toskala je tragickjy???vy sa preberte co ma robit ked dostava take goly ze ani ten vas Brodeur by ich mozno nechytil
No Philla je momentálne team čo bude a už aj bojuje o Prezidenta, zatiaľ čo Toronto je team čo bude bojovať o playoff a zatiaľ ešte len bojuje o prvé víťazstvo.A ze nemaju na play oof ako keby Philadelphia mala![]()
ved uvidime ci tam bude Toronto alebo Philadelphia :beee:
I
Toronto je zatim tragický... Toskala je rád že se do něj občas trefí, a v útok chybí nějaký tahoun. Až se vrátí Kessel, mohlo by se to zlepšit
Btw, neuběhlo ani prvních 10 zápasů sezony a už se bojuje o Prezident Trophy? Do konce sezony toho zbývá hodně, a pořadí týmů se může jakkoliv změnit
ty si moj clovek az na toho ToskaluPainKiller píše:Toronto je zatim tragický... Toskala je rád že se do něj občas trefí, a v útok chybí nějaký tahoun. Až se vrátí Kessel, mohlo by se to zlepšitBtw, neuběhlo ani prvních 10 zápasů sezony a už se bojuje o Prezident Trophy? Do konce sezony toho zbývá hodně, a pořadí týmů se může jakkoliv změnit
stř 14. říj 2009 17:14
President Trophy sa udeľuje najlepšiemu teamu základnej časti. Nikde v reguliach sa nepíše, že úvod sezóny sa nezarátava. Udeľuje sa za celú ZČ, takže STFU & GTFOPainKiller píše: Btw, neuběhlo ani prvních 10 zápasů sezony a už se bojuje o Prezident Trophy?
Michale to je myšleno vážně - co má Philly a nemají to Maple Leafs
?? Snad to ani raději nebudu komentovat, řeknu jen pár slov - Pronger, Timonen, Richards, Carter, Briere či Gagne, stačí ?? K tomu bych ještě přidal sehranost a vůbec tu moc něco dokázat, současný tým Tor může dokázat snad jen to že nebude v konferenci poslední :frajer2: !!!!
pon 19. říj 2009 09:31
„Zapomeňte na play off, vyhrajte aspoň jeden zápas!“
Zoufalému volání fanouška Toronta nevyhověli Maple Leafs ani ve třetím týdnu nové sezóny.
Zoufalému volání fanouška Toronta nevyhověli Maple Leafs ani ve třetím týdnu nové sezóny.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé