Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dean píše:
Hannu píše:s torontom to teraz vyzera fakt zaujímavo za posledne roky to vyzera pred sezonou konečne nadejne ked sa pozrie na ten tim už to len potvrdiť na lade.. avšak stale tam ten utok sa mi zda byť bez lidra bez nejakeho fakt naj hrača... a brana... Toskala bude musieť chytiť formu.. z pohladu gustavssona neviem či by sa mu vodilo hned z lufta v prvu sezonu dobre.. no je to kvalitny brankar a velka opora svojho tímu čo bol aj lundqvist... veru keby dosahoval take kvality ako henrik to by bola spasa pre toronto
no moc zaujímavo im štart nevyšiel.Idú od prehry k prehre a su s 1 bodom momentálne na poslednom mieste v NHL. :shock:
mi to ani nevadí Toronto je pro mě nejvíc nejnesympatičtější tým v NHL....škoda že tam hraje Kabelka
dneska uz vyhrame a to bude zapas ktory nas nakopne.Len dufam ze ta obrana uz pomoze Toskalovy :roll:
nechapem ... už ked tam maju fakt skveleho manažera ktory pritiahol čo sa dalo... to by som pochopil že toronto nedava goly ved v ofenzive žiadne lepšie meno okrem kessela no aj toho stiahne toronto ku dnu ... no ale od obrany som taketo fiasko nečakal.. ved to ej otrasne... ten čo tam mal byť na čele obrany beuchamin ved je v hodnotení plus minus najhorši z timu tuším... tento tím je fakt prekliaty.. takisto aj brankari.. cez 4 mať priemer golu na zapas? ako vesa toskala? no hroza...
No ja by som Toronto este neodpisoval. Vcera som ten zapas videl cely a vysledok zas neodzrkadluje presne dianie na lade. Rangers sice boli lepsi, ale nie az rozdielom 5 golov. Boli tam useky, kde leafs pekne roztocili obranu Rangers a len vdaka skvelemu Henrikovi to nedopadlo golom/-mi. Obrana je zlozena dobre, chyba zohratost. V utoku by mal pomoct Kessel, ale vobec netusim, kedy sa ma vratit. Este treba spomenut Grabovskeho, ktory je neskutocne rychly a velmi dobre technicky vybaveny. Vcera obisiel Reddena ako keby tam ten vobec nebol :thumbsup:
Dneska proti Coloradu bude chytat Joey MacDonald který loni občas zářil v týmu Islanders.
Záčátek sezony Torontu vůbec nevyšel,ale velké změny v týmu a několik zranění mají asi na sehranost vliv,tak snad se odrazí ode dna.
u mě je Toskala jedna ze nejhorších jedniček v NHL nemůžu si pomoct
ano... to suhlasim a kajo možno aj v tom je problem nemysliš že lundqvist zachytal paradne a toskala nie...
excelent píše:Dneska proti Coloradu bude chytat Joey MacDonald
a ten dovolim si tvrdit môze ako tak nakopnut Leafs...kratucky cas co u nas pôsobil odviedol dobru pracu a kludne by som ho rieisl ako 2jku popri Gustavssonovi, nakolko Toskala mi pride dost tragicky a to sa nebavime len o tom nepodarku proti Rangers...docital som sa, ze ma problemy s kolenom, Gustavsson sa este nevystrabil zo slabin, takze zaujimava (zlozita) brank. situacia v TOR

ako som spominal, na Kessela cakaju ako na utocneho spasitela, ale kde je Blake, ci Hagman..?..Colton Orr prisiel k listkom ako :box: muz, no co zapas to utiera usta :modrina: a to si ho nevzal do parady Looch :D urcite najväcsim prekvapenim, ci sklamanim je vykon obrany, dost dobre mena v nej figuruju a :eek2: za takouto obranou by to mal zrejme kazdy golman zlozite, tak som zvedavy na dnesny vykon MacDonalda

Wilsonov trenersky umieracik uz podla mna klope na dvere..kazdopadne mna ako divizneho partaka vysledky Leafs tesia :-P
Torotno je tragikomické. :-(
A copak, že by Brian Burke nebyl ten nejlepší a nejšikovnější GM v lize ?? To jeho podělané vynášení do nebes mě už pěkně sralo a tak s mírným potěšením a zadostiučiněním sleduji jak to "Burkeovo" Tor jde do sra*ek. Maple Leafs jest pro mě sympatický tým, ale ty kecy o tom jakpak je Burke vytáhne až snad do nebe mě již pěkně nasírali, je to naprosto průměný tým, spíše podprůměrný, na PO to ani letos jistě nebude !!!!
Tutok keď sa tipovalo poradie v konferenciách som sa ozval, že Toronto rozhodne nebude tak vysoko.. neviem kto ich tam pasoval tuším na piate miesto.. heh.
//: No jo no... Posledné dva príspevky sú najlepšie :D Kurňa zasa som raz mal pravdu... :twisted:
ENGLAND-The3LIONS píše:A copak, že by Brian Burke nebyl ten nejlepší a nejšikovnější GM v lize ?? To jeho podělané vynášení do nebes mě už pěkně sralo a tak s mírným potěšením a zadostiučiněním sleduji jak to "Burkeovo" Tor jde do sra*ek. Maple Leafs jest pro mě sympatický tým, ale ty kecy o tom jakpak je Burke vytáhne až snad do nebe mě již pěkně nasírali, je to naprosto průměný tým, spíše podprůměrný, na PO to ani letos jistě nebude !!!!
svatý pravda chlape :thumbsup: já jsem před sezonou říkal že Tor zase v PO nebude tak uvidíme no ..já osobně jim to nepřeju :)
co tu tu trepe za nezmysli.Trener je debil si mysli ze ked ma obranu vyhra???hovadina vzdy vyhrate skor zo silnym utokom a este ktomu Toskala je tragickjy???vy sa preberte co ma robit ked dostava take goly ze ani ten vas Brodeur by ich mozno nechytil.A ked sa vam nezda Toronto tak ich nehajte tak.A ze nemaju na play oof ako keby Philadelphia mala :lol2: :lol2: ved uvidime ci tam bude Toronto alebo Philadelphia :beee:
michale já jsem nijak nepomlouval Toskalu ale jen říkám že je to pro mě asi nejslabší jednička v NHL.... jinak srovnávat Toronto a Phillu heh
Co ma Philadelphia a co nema Toronto jedine asi Toronto nema vysledky inak je vsetko rovnake
no ty výsledky to je celkem důležitá věc :) co má Tor a Philly ne .... no Toronto nemá v utoku nějakou výraznou osobnost ... Philla se může opřít napřiklad o Briera nebo Cartera
hehe no neboj sa vysledky pridu a utocnici su dobry len to chce sa zohrat :clap:
michal225 píše:Trener je debil si mysli ze ked ma obranu vyhra???hovadina vzdy vyhrate skor zo silnym utokom.
Všetky teamy, ktoré chcú pomýšľať na úspech musia mať kvalitnú a zohratú obranu. Torontská obrana ak sa ešte zohrá a naplní papierové predpoklady týpkov s menami ako Schenn, Beuchemin, Komisarek a Kaberle tak sa ešte v SV divízii máme na čo tešiť.
a este ktomu Toskala je tragickjy???vy sa preberte co ma robit ked dostava take goly ze ani ten vas Brodeur by ich mozno nechytil
No tu sa tvoje tvrdenia pekne popierajú. Ako nevyhráva zápas obrana tak prečo nestačí podľa teba dobrý gólman? Atd atd.. nechce sa mi to rozoberat snad chapes.
A ze nemaju na play oof ako keby Philadelphia mala :lol2: :lol2: ved uvidime ci tam bude Toronto alebo Philadelphia :beee:
No Philla je momentálne team čo bude a už aj bojuje o Prezidenta, zatiaľ čo Toronto je team čo bude bojovať o playoff a zatiaľ ešte len bojuje o prvé víťazstvo.

I
dobre ved sa uvidi co bude :cinka:
Toronto je zatim tragický... Toskala je rád že se do něj občas trefí, a v útok chybí nějaký tahoun. Až se vrátí Kessel, mohlo by se to zlepšit :) Btw, neuběhlo ani prvních 10 zápasů sezony a už se bojuje o Prezident Trophy? Do konce sezony toho zbývá hodně, a pořadí týmů se může jakkoliv změnit :wink:
PainKiller píše:Toronto je zatim tragický... Toskala je rád že se do něj občas trefí, a v útok chybí nějaký tahoun. Až se vrátí Kessel, mohlo by se to zlepšit :) Btw, neuběhlo ani prvních 10 zápasů sezony a už se bojuje o Prezident Trophy? Do konce sezony toho zbývá hodně, a pořadí týmů se může jakkoliv změnit :wink:
ty si moj clovek az na toho Toskalu :D
PainKiller píše: Btw, neuběhlo ani prvních 10 zápasů sezony a už se bojuje o Prezident Trophy?
President Trophy sa udeľuje najlepšiemu teamu základnej časti. Nikde v reguliach sa nepíše, že úvod sezóny sa nezarátava. Udeľuje sa za celú ZČ, takže STFU & GTFO :razzi:
Michale to je myšleno vážně - co má Philly a nemají to Maple Leafs :shock: :lol: ?? Snad to ani raději nebudu komentovat, řeknu jen pár slov - Pronger, Timonen, Richards, Carter, Briere či Gagne, stačí ?? K tomu bych ještě přidal sehranost a vůbec tu moc něco dokázat, současný tým Tor může dokázat snad jen to že nebude v konferenci poslední :frajer2: !!!!
Podle mě by měl vypadnout trenér Wilson.Tohle už neni možný!Ten tým má výborné hráče,ale je to špatné ze strany trenéra.Doufám,že brzo půjde!Šest zápasů v hajzlu nemá tam co dělat.
„Zapomeňte na play off, vyhrajte aspoň jeden zápas!“
Zoufalému volání fanouška Toronta nevyhověli Maple Leafs ani ve třetím týdnu nové sezóny.
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO