Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

megaton píše:co to vsechno porizovani 3rd lineru? ze by Setuguchi do toronta?
Toronto nie je jediná destinácia kam by mohol zakotviť. Rozhodne nie je typ lyžovanie miesto opaľovania sa :D Kaźdopádne prekvapivé ťahy od Sharks, toto som naozaj nečakal. Uvidíme ako sa situácia vyvine. Spomína sa ale aj napr. McGinn. Ak by som si ja mal vyberať koho by som fakt chcel, tak je to Nichol! To len tak na okraj...

Setoguchiho mám rád, radšej budem veriť, že sa proste zlepší a oni sa ho nebudú zbavovať.

EDIT:
Four games for SJ's Scott Nichol, as per TSN's Gord Miller. Elbow on PHX's Schlemko.
Ten bol inak dosť hnusný, videl som LIVE :?

Dneska ste ukázali bojovnost a srdce... comeback z říše snů... z naší strany výborně odehraný dvě třetiny, kdy jsme ani tým jako San Jose skoro k ničemu nepustili... bohužel ve třetí třetině kolaps...

Nakonec i smůla (jnk. skoro bezchybný Yandle si vybral svojí chvilku, Turrisovi vypadla hokejka), která jenom vyústila z vaší bojovnosti a snahy :hroza:

Váš výkon mi připomínal Yotes z minulé sezóny.... takhle se hraje o play off.... my jsme to dneska nezvládli...

Nemam pochybnosti o tom, že SJ do play off letos postoupí.... to co ale předvedli Kojoti ve třetí třetině, je asi k delšímu zamyšlení....
Málo času a málo chuti spôsobili to že sem už vôbec nepíšem... ale teraz sa chcem konečne k niečomu vyjadriť, a to k Whiteovi, Setovi a Niemimu

Začnem Whiteom, jeho príchod ma naozaj potešil, bral som 2.kolo úplne v pohode a tešil som sa na jeho prvý zápas. Paráda, do predo ho to ťahalo viac ako Boylea či Demersa no vzadu nikdy nechýbal, zahral ozaj spolahlivo a hneď v prvý zápas ukázal to čo od neho chceme a potrebujeme - Bol pri oboch PP góloch a na jeden dokonca aj keď so štastím asistoval Setoguchimu! Ja som s chalanom zatial nadmieru spokojný a naozaj ma príjemne prekvapil.
Teším sa na takúto obranu -
Boyle - Murray
White - Vlasic
Demers - Wallin/Huskins

_

Seto v poslednej dobe naozaj paráda a ten jeho dnešný hattrick bol vyvrcholením jeho dobrej formy a bojovania, naozaj sa mi v posledných zápasoch velmi páči ba v niektorych častiach posledných zápasov bol pre mňa našim najnebezpečnejším útočníkom! Strašne chcem aby u nás zostal, stále v ňom vidím velký potencial...

_

Niemi v poslednej dobe jednoznačne jeden z najdôležitejších hráčov v našom kádri, ZAČÍNAM MU VERIŤ ( :D ) viac k tomu netreba ... dúfam že mu to vydrží ...

Mal som niečo pripravené aj k dvojici Clowe+Couture ale to teraz netreba :) ...
Ja by som si to vypočul :roll: Inak Seto ma veľmi teší, ja mám toho chlapca rád odkedy bol draftovaný a dosť ma mrzelo, že s rukami aké má sa tak trápil v koncovke. Tieź dúfam, že sa chytí a zostane. Pre mňa je to sympaťák a obľúbenec a inde si ho veľmi predstaviť neviem. Som tiež rád, že konečne začínaš brať Niemiho :good: White bol výborný pdopis, my sme ho chceli už vlani, takže to tiež o niečom svedčí, vzhľadom na náš hokej. V Calgary bol slušný.

Skôr by ma zaujímalo čo hovoríš na Jumba :giggle: Čo som videl zopár zápasov, tak... :thumbsdown: Inak budeš tu mať nový prírastok, Redyho ségru, tak sa o topic staraj. :roll:
No Jumbo :hmm: , záleží na tom ako si to vezmeš do predu je to naozaj bieda žiadne jeho nádherné asistencie :( , na druhú stranu v defenzíve sa zlepšil no dokopy som z neho sklamaný ...
Zdravím všechny fanoušky SJS . Jsem tu nová, a tak jsem ráda, že si tu o mém týmu mám s kým pokecat. Doufám, že to tu trošku ožije ;) ! LET´S GO SHARKS!
Trošku inšpirovaný comixom na HFBoards...
Obrázek
Boyle sa stal najproduktívnejším obráncom v histórií SHARKS :taptap:
Dnes by mal byť v bráne opäť Niemi, už to chce podla mňa zmenu ...

ešte k tomu si myslím že mu výkony stále trošku klesajú...
Podľa mňa by teraz mal do 4 štartov dostať šancu Antero. Máš pravdu v tom, že forma klesá a keď chcete aby bol použiteľný do POs, mali by ste ho aj pošetriť. :yes:
po Calgary už nevytáhnete paty z Pacifické difize .... 8 zápasů.. to vítam.. všichni v Pacifiku bojujou, věřim že vám seberou dost bodů... spolu hrajem ještě 3x... doufam, že ty poslední 2 zápasy budou o krále Pacifiku :oops:
Tak máte Burnsa.. podle mě jste za něj dali až příliš, ale uvidíme, jak se vám to vyplatí. Nechtť se mu u vás daří :thumbsup:
Reeper.89 píše:Tak máte Burnsa.. podle mě jste za něj dali až příliš, ale uvidíme, jak se vám to vyplatí. Nechtť se mu u vás daří :thumbsup:
Seta inak pekne o*rali :|
OndroNR píše:
Reeper.89 píše:Tak máte Burnsa.. podle mě jste za něj dali až příliš, ale uvidíme, jak se vám to vyplatí. Nechtť se mu u vás daří :thumbsup:
Tak to chodí.. Biznis
Reeper.89 píše:
OndroNR píše:
Tak to chodí.. Biznis
Btw mám pocit, že když tohle uděláš při NHLku (hře), tak to hodí hlášku, že si zmetek a klesne ti renomé. V reálu to nikoho moc nesere. Tohle jednání se mi nelíbí. :hroza:
brainfck píše:
Reeper.89 píše:
OndroNR píše: Seta inak pekne o*rali :|
Tak to chodí.. Biznis
Btw mám pocit, že když tohle uděláš při NHLku (hře), tak to hodí hlášku, že si zmetek a klesne ti renomé. V reálu to nikoho moc nesere. Tohle jednání se mi nelíbí. :hroza:
Toto je možné :thumbsup: Ja som napríklad na NHL Eastside Hockey Manager vytrejdoval Crosbyho z Detroitu do Anaheimu a nahnevaní boli fans, vedenie, kleslo mi renomé :ja_neviem:
Vitaj Mišo :clap: :clap: SJ má parádnych centrov : Thornton, Pavelski, Handzuš :thumbsup:
OndroNR píše:Vitaj Mišo :clap: :clap: SJ má parádnych centrov : Thornton, Pavelski, Handzuš :thumbsup:
Co je na tomhle skvele to tedy opravdu nevim, navic pro fanouska Wings :lol: :hroza: Kdyz uz Handzus vypadne z LA tak se nasere k druhemu rivalovi, hovado jedno :beee: :lol2: To zas budeme proti nemu hrat 6x za rok s tou jeho neprijemnou praci pred brankou. Navic ta jeho smlouva patri urcite k tem rozumnejsim. Pokud bude Handzus zdravy tak pro Sharks skvely podpis a spatny nejen pro Ducks... Jestli vam da Michal v plejof vitezny gol tak ti to Ondro postnu s takovou chuti ten tvuj prispevek. Na druhou stranu to trosku chapu, chtel jsi neco napsat i do topicu Sharks :roll:
aj Couture je center, nie? Handzus to tam bude mat :censored: tazke
arek píše:aj Couture je center, nie? Handzus to tam bude mat :censored: tazke
Nebude. Jeden z dvojice Pavelski/Couture bude hrať krídlo druhej formácie, nezabúdajme, že odišiel Seto. Zeus je lock na post tretieho centra, o tom nepochybujem. :good: Veľa šťastia.

Burns a Zeus :thumbsup: dobre pre Sharks.
Selly8 píše:
OndroNR píše:Vitaj Mišo :clap: :clap: SJ má parádnych centrov : Thornton, Pavelski, Handzuš :thumbsup:
Co je na tomhle skvele to tedy opravdu nevim, navic pro fanouska Wings :lol: :hroza: Kdyz uz Handzus vypadne z LA tak se nasere k druhemu rivalovi, hovado jedno :beee: :lol2: To zas budeme proti nemu hrat 6x za rok s tou jeho neprijemnou praci pred brankou. Navic ta jeho smlouva patri urcite k tem rozumnejsim. Pokud bude Handzus zdravy tak pro Sharks skvely podpis a spatny nejen pro Ducks... Jestli vam da Michal v plejof vitezny gol tak ti to Ondro postnu s takovou chuti ten tvuj prispevek. Na druhou stranu to trosku chapu, chtel jsi neco napsat i do topicu Sharks :roll:
Proste ja sa teším, že Mišo ostal v NHL :wink2: Bolo mi v podstate jedno, kam pôjde, hlavne, že ostal za morom. Mišo si miesto nájde, na presilovkách :thumbsup: Pred bránou, Pavelski sa presunie na modrú. Tak play-off je ďaleko, verím že nič takéto sa nestane :giggle: Potom si poviem, že načo som sa tešil ja :censored:
TSNBobMcKenzie Bob McKenzie
On vacation, but this is big: MIN trades Havlat to SJ for Heatley
:shock: :shock: Nemám slov...vlastne mám. Môže pomôcť obom. Minny :serus: Sharks. Víťaz trejdu o Burnsa Minny, víťaz trejdu Heatleyho Sharks. Ušetria 2.5 mega a dostanú hráča, čo sa do tímu hodí. Naopak ten odchádza z Minny nespokojný podobne ako zo San José Heatley, ktorému by to po boku Koivua a Setoguchiho mohlo začať znova sypať. Uvidíme. San José sa posilnilo, no doubt bout that. A i Minny, ale skôr nevyhnutne, než chcene (Burns na podpis, Havlát nespokojný).

Fair enough.
Dobrý trejd, SJ a Min sú partáci toto leto, aj ja verím že sa Heatley znovu rozostriela, ved vždy ked mení dres tak prvé sezony v tom novom exceluje a potom to postupne upadá až príde trejd.
Som zvedavý komu pomôžu tie trejdy viac, myslím že SJ, ale verím že obom.
Ohlund píše:Dobrý trejd, SJ a Min sú partáci toto leto, aj ja verím že sa Heatley znovu rozostriela, ved vždy ked mení dres tak prvé sezony v tom novom exceluje a potom to postupne upadá až príde trejd.
Som zvedavý komu pomôžu tie trejdy viac, myslím že SJ, ale verím že obom.
Také myslím, že SJ pomůže tento trade více. Ale nesmí se zapomenouzt na Havlátovo špatné zdraví :thumbsdown:
podle mě prospěje jednoznačně SJS. Heatley je frajírek a náladový hráč a nedivil bych se kdyby dělal bordel i v šatně. Havlát nemá sice zdraví ze železa, ale když dostane vedle sebe týmové hráče, tak si myslím, že Danyho i překoná. Naopak nevěřím, že Heatley bude mít nějaká vysoká čísla v beton týmu jako je Wild...no necháme se překvapit ;) Podle mě celková výhra SJS ve výměnách mezi Wild a SJS.
951 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES