od
Nabby » ned 20. úno 2011 21:10
Málo času a málo chuti spôsobili to že sem už vôbec nepíšem... ale teraz sa chcem konečne k niečomu vyjadriť, a to k Whiteovi, Setovi a Niemimu
Začnem Whiteom, jeho príchod ma naozaj potešil, bral som 2.kolo úplne v pohode a tešil som sa na jeho prvý zápas. Paráda, do predo ho to ťahalo viac ako Boylea či Demersa no vzadu nikdy nechýbal, zahral ozaj spolahlivo a hneď v prvý zápas ukázal to čo od neho chceme a potrebujeme - Bol pri oboch PP góloch a na jeden dokonca aj keď so štastím asistoval Setoguchimu! Ja som s chalanom zatial nadmieru spokojný a naozaj ma príjemne prekvapil.
Teším sa na takúto obranu -
Boyle - Murray
White - Vlasic
Demers - Wallin/Huskins
_
Seto v poslednej dobe naozaj paráda a ten jeho dnešný hattrick bol vyvrcholením jeho dobrej formy a bojovania, naozaj sa mi v posledných zápasoch velmi páči ba v niektorych častiach posledných zápasov bol pre mňa našim najnebezpečnejším útočníkom! Strašne chcem aby u nás zostal, stále v ňom vidím velký potencial...
_
Niemi v poslednej dobe jednoznačne jeden z najdôležitejších hráčov v našom kádri, ZAČÍNAM MU VERIŤ (

) viac k tomu netreba ... dúfam že mu to vydrží ...
Mal som niečo pripravené aj k dvojici Clowe+Couture ale to teraz netreba

...