Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zatial nic zeby opet iba klebety?
Nebývá to moc zvykem, dnes jsem ale v zápase Chicaga s Coloradem na straně Blackhawks. Důvod asi ani nemusím říkat. Pokud by však vyhrálo Colorado, tak se také nic nestane.
tento tim sa pekne rozbehol z poslednych 3 zapasov dokazali vyhrat vsetky a v tychto 3 zapasov spolu dokazali nastrielat 15 golov co je dost slusne na tento tim 8) ze by Chicagu zacalo svitat na lepsie casi :roll: dnes porazili na svojom lade trapiaci sa tim Colorado 1:2 vyhrali sice tesne len o 1 gol ale vyhrali a ziskali dalsie 2 body :frajer2:
Martin Havlat si uz mozno tuto sezonu nezahra

Tento utocnik Chicaga utrpel v stredajsom zapase zranenie laveho ramena. Toto iste rameno si zranil na zaciatku sezony a vynechal 22 zapasov. Tak bez tohto utocnika by to malo Chicago velmi tazke sa dostat do PO, lebo este Chicago ma realnu sancu na postup do PO. Robert Lang v tento sezone strelil 18 golov a na dalsich 27 prihraval.
Bodovanie novacikov v NHL vedie Kane

Utocnik Patrick Kane vedie kanadske bodovanie novacikov NHL. Hokejista Chicaga ma na svojom po 65 zapasov za 16 golov a 39 asistencii 55 bodov. :arrow: http://www.hokej.sk/nhl/?clanok=53352
Kratko, strucne a vystizne: Chicago zije, ale stale je to len v rovine teorie. pripomina mi to predsmrtnu agoniu, chvilkovy vzdor, hoci hrame dobre a bijeme rad za radom kohokolvek, takmer. Ano, starsia pripomienka, ze trejd Vrbatu za Kevyna Adamsa je vtakovina je spravna. Ladd za Ruutua, Tuoma, je tiez strasna somarina, ale Ladd sa zatial chytil. LaPointe v Ottawe, no, ono sa cakalo, ze pojde prec. Samsonov v Caroline jasne dokazuje tvrdohlavemu Savardovi, ze je dobry hokejista, len Savard mu nevedel najst miesto v zostave.... Tesi ma, ze Toews je cely. Kane fakt boduje!
Nazdárek chorche :frajer2: Vždy,když teď narazím na Jestřáby a vidím v bráně spolehlivě chytajícího Lalimea,tak si na Tebe vzpomenu.Zavzpomínal na dobré časy u Sens a usadil se na pozici jedničky.To Ti asi moc radosti neudělal,co?Jenže on většinou dokázal v klidu ZČ odchytat,horší už to bylo pod tlakem v play-off.
Baffy, ahoj! :frajer2: Kdeze lanske snehy su! Lalime je lama, ale vzdy lepsie, ako vagiklin u Pens.... Radost... No... Som rad, ze sa spamatala obrana a mladici slapu na plny plyn, navyse chemicky paradne zapadol Lang. prekvapko!
Este jeden jemny detail: Kane je fakt fantasticky! prekvapko!
Vdaka! Chlapci chcu hlavou prebit mur a zatial prebili tak polovicu. dnes by sa mali k PO znova priblizit, takeho supera musime dat aj bez Toewsa na ranajky. Verim chlapcom, aspon na ten zapas, ale na PO to stacit zase nebude.
FIASKO! Bod je bod,a le s Edmontonom to chcelo dva! Sprosty a neschopny Lalime pustil sestku a ani obrana nehrala dobre, vraj sa Seabrook zasa vratil do starych zlych kolaji....
Skratka a jasne: Red Pigs tlacili a Crawford odolaval. Bola to kanonada ako pri Verdune, ale beztak v noci chytal jeden chalan aj vacsi pocet striel. Netrafil som sa v odhade, kto da za nas gol, tipoval som Williamsa, miesto toho sa asi po 50. zapase presadil Bourque. Inak ten chlapec nastrielal druhy najvacsi pocet golov v oslabeni muzstva. 1. je Sharp, ten vedie v tomto ukazovateli v ramci celej NHL. Aspon to nas moze hriat. Ked uz Cervene sv*ne nedokazeme porazit. Skratka nas zovreli do kliesti.
Za 4 minuty bolo po zapase. Byvali Jastrabi sa presadili. Na druhej strane po nevydarenej faze v 1. tretine Crawford zatiahol roletu a tym to haslo.
Po 6 strelach bolo 3:0 pre Hawks a Leclaire siel na lavicku. V 2. tretine vsak mali CBJ paradny moment, ked za necelych 30 sekund dotiahli na 3:2. potom sa zmohli este na 4:3, ale po tomto akte dominovali uz len Jastrabi!
Toto si v Chicagu vravia uz 10 rokov. Matematicka sanca je, ale nase trubky si to nemali pohnojit na Vianoce....
Pfu, inak ked som sa tak hlbsie zamyslel, tak Laddovi trade naozaj prospel!
Chicago mlade nadejne muzstvo maju skvelych hracov nabuducu sezonu sa snimi pocita ja som snimi poctal aj teraz ale no couz
chorche píše:Pfu, inak ked som sa tak hlbsie zamyslel, tak Laddovi trade naozaj prospel!
Těžko říct. Uvidí se až po delší době. Každopádně když už to říkáš tak to samé by se dalo říct o Tuomu Ruutuovi.
Samozrejme, bajocko sledujem aj Tuoma, je stale dobry. Tak s Jastrabmi som neratal. Je to kindertim a na druhej strane geriatria, ziadna stredna generacia.
chorche budes dnes pozerat? ja si to nenecham ujst..
Chicago musim sa vam priznat ze skvely vykon mate strasne dobry tym mladi a este zaroven aj skuseny som zvedavy co nam este do konca sezony predvediete. :wink:
Obrázek

co viac si mohol legendarny brankarek Tony Esposito #35 zelat pri svojej dekoracii, ako vitazstvo svojho timu a to na 0 :cool: nie, nie na tej fotecke nie je Tony, ale Khabi #39 ktory si prepozical na uvod jeho dres :thumbsup:

Khabi sa pred nim vytiahol ozaj genialne a urcite bol myslou s Tonym :yes:

Obrázek

ostatne photecky z Tonyho dekoru vratane jeho legendarnej masky najdete v nasej PHOTO GALERKE
XruC: Sorry. Cakal som predlzenie. Ale na druhej strane.... FANTASTICKY Khabiho zakrok pri Siominovej strele. pekne vitazstvo. pekny shotout. Dakujem!
3 zapasy doma, 1 vonku, to by sme mohli pozbierat celkom aj dost bodov, ked uz PO nebude, aspon vsetkym ukazme, ake to je, ked hrame v plnej sile! Hawks uz potrebuju uspech ako sol! :frajer2:
Co je, co je, co? CHces? A je to tu! Dalsie dva body a Jastrabi su stale v hre! Peca sa zacina specializovat na Chicago? Zavesil minule. Zavesil teraz. Ale nevadi, trpaslik Kane rozhodol o 2 bodoch pre Hawks!
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO