Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnes prohra 2-3p u Bluesmanu. Zapas jsem zapl v dobe kdy zrovna Chris Kunitz skoroval dorazkou na 1-1. Ale furt mi prenos padal tak jsem dokopy videl tak polovinu z tech poslednich 10 min. + prodlouzeni. St.Lousi se pote ujali znovu vedeni ( tusim ze oba goly dali v PP co jsem tak zaslechl z komentare ), ale nam se podarilo 0.9s pred koncem vyrovnat a vynutit si prodlouzeni. K zaveru zapasu bych se chtel ale vyjadrit trochu obsirneji takze: Asi 1min a pul pred koncem byl faulovany Selanne ( myslim ze to faul byl, Teemu mel naslapnuto a ten hacek ho zbrzdil ). Carlyle odvolal Jiggyho tak jsme hrali 6 na 4 a a usadili se v utocnem pasmu. Gol ne a ne prijit az se asi 20s pred koncem dostal k puku hrac Blues, mohl vyhodit ale byl zrejme podrazen tak jsme zustali v pasmu. Z opakovanych zaberu neslo presne videt jestli to byl faul nebo ne, ale podle me jo a nas hrac mel byt vyloucen tudiz bysme zrejme prohrali po 60-ti minutach ( v predeslych zapasech Ducks ktere jsem videl byli rozhodci obcas malinko na strane soupere, ale nikdy to nebyl takovy ulet jako ted, nemel jsem z toho vubec dobry pocit ) Pak mi to opet spadlo a nabehlo az v onom case 0.9s do konce a skore 2-2. Ten gol byl taky dost diskutabilni, rozhodovalo se u videa. Domaci si stezovali ze byl Legace faulovan Perrym, ten byl na nej ale evidentne natlacen domacim hracem takze se o faul nejednalo. Nastesti se v prodlouzeni trefil Stempniak a ucinil spravedlnosti za dost ( ikdyz nevim jak probihal cely zapas, ale ten konec mi stacil ). To ze nakonec ziskali domaci 2 body me opravdu potesilo, my muzeme byt vubec radi za ten 1, kdyby jsme to nakonec vyhrali my ani by me to netesilo :beee:
Ufff jsem se ale rozepsal, ale tohle je na delsi dobu muj posledni prispevek takze :roll:
16 striel a jeden gól
45 striel a dva góly

Pekne DUCKS :good: , ale škoda, že ste prehrali :thumbsdown:
Ufff tak tady uz jsem dlouho nebyl, docela ostuda, ale jak neni net tak to stoji za prd. Abych pravdu rekl, tak ani neznam vsechny vysledky kaceru za prosinec a leden, obcas jsem mrknul na tabulku a co jsem videl me moc neuklidnilo, vypada to na tvrdy boj o play-off. Navic posledni dobou se nam VUBEC nedari, prohrat tolik zapasu na vychode je ostuda, vetsinou jsme z tama vozili kupy bodu. No snad se to brzo otoci a to play-off dame :good:
Selly8 píše:Navic posledni dobou se nam VUBEC nedari, prohrat tolik zapasu na vychode je ostuda, vetsinou jsme z tama vozili kupy bodu. No snad se to brzo otoci a to play-off dame :good:
Tak to je přímo trapas,co tam teď předvádějí Tvé kachničky Selly,nechápu nic,dostat na prdel od Isles - no to mě pos*r! :bitka3: :dole: :dup:
(samozřejmě jsem dal ve fortuně za 2,že - hovado)Obrázek
Baffy píše:
Selly8 píše:Navic posledni dobou se nam VUBEC nedari, prohrat tolik zapasu na vychode je ostuda, vetsinou jsme z tama vozili kupy bodu. No snad se to brzo otoci a to play-off dame :good:
Tak to je přímo trapas,co tam teď předvádějí Tvé kachničky Selly,nechápu nic,dostat na prdel od Isles - no to mě pos*r! :bitka3: :dole: :dup:
(samozřejmě jsem dal ve fortuně za 2,že - hovado)Obrázek
To mi Baffy povidej, ja jsem ted na ne daval same 2, 'nastesti' jen v KTLce, takze me ty jejich vykony zadne penizky nesebraly :lol2:
Spíše bych to nyní viděl na to, že Ana má obrovskou smůlu. Dnes v noci vyhráli na střely opravdu neuvěřitelně 40:14, takže prohra 1:2 je fakt smolná....... !!!! Ana se ještě zvedne, také ho trápí zranění, osobně to vidím na nejhůře 5. místo po ZČ a jejich opravdu silné PO......... !!!!
Come on ENGLAND píše:Spíše bych to nyní viděl na to, že Ana má obrovskou smůlu. Dnes v noci vyhráli na střely opravdu neuvěřitelně 40:14, takže prohra 1:2 je fakt smolná....... !!!! Ana se ještě zvedne, také ho trápí zranění, osobně to vidím na nejhůře 5. místo po ZČ a jejich opravdu silné PO......... !!!!
No Philly tohle bych odTebe popravde necekal :-O Drive si psal o Ducks neco uplne jine :D Bohuzel se ale hraje na goly a ty se nam nejak nedari davat, navic ta snura proher se zacina zvetsovat. V PO samozrejme verim, tam se navic zacina od nuly takze potom uz je mozne vsechno.
To víš Selly, když zuří boje v PO (jako třeba loni) tak se píší různé psychiku nalomující texty :wink: . Ana teď hodně pomůže pauza a také musíš brát v potaz že jste nyní hráli snad 7 zápasů v řadě venku, takže bych byl v klidu :good: :good: !!!! Tým má Ana skvělý, výkony se alespoň mě moc líbí, tak snad jen trochu štěstíčka v koncovce a následně přijdou i tolik potřebné výsledky :yes: ........ !!!!
:angel:
Obrázek
Philly: nemyslel jsem jen lonske play-off, ale dobra nehme tak, jsem rad ze to beres takhle sportovne... Jestli se letos opet stretneme s Dallasem jsem ready na poradnou hecovacku, samozrejme pocitam s vitezstvi Ducks, ale v 1.kole jako loni to letos nebude :D to by musely oba tymy poradne zabrat :roll:
Lukas: to je tvoje pritelkyne?? :lol:
Tak to vypada ze si kluci poradne odpocinuli a prasivi kojoti dostali poradnou nakladacku :good: Skoda ze se jim neveril v tipovacce, ale posledni dobou nam to na Phoenix nejde tak jsem volil opatrnou plichticku. V noci hlavne uradovali Perry s Kunitzem kteri dali po 2 kouscich, svou genialitu opet ukazal Getzlaf pri vyrovnavacim golu na 1-1. Hlavne ale rozhodla 2.tretina kdy jsme dali gola nedlouho po jejim zahajeni a tretinu uzavreli golem sekundu pred jejim koncem, to asi Kojoty dorazilo. Ve 3.tretine pridali kluci jeste 2 fiky a debaklik 3-7 je na svete :clap:
PS zapas jsem nevidel jen highlits, ale tusim ze chudak Ilja si vypil kalich horkosti az do dna kdyz inkasoval vsech 7 golu
Souhlas Selly, gól na 5:3 byl pravděpodobně klíčový, kdyby nepadl tak byl na koni Pho, který nedlouho předtím snížil na 3:4. Jak jsem řekl, Any se ještě výsledkově jistě "pochlapí", v kádru, trenérovi ani v předváděné hře problém není :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Tak dnes jsme nepotvrdili 2 bodu z venku a ostudne prohrali doma s Chicagem. Abych rekl pravdu tak domaci prohru s Chicagem snad ani nepamatuju ( mozna nechci :D ) ale zrovna ted kdyz se bojuje o kazdy bodik se takoveto zapasy musi vyhravat :evil: No co uz snad dalsi zapas dopadne lip :roll:
Jinak Philly je pravda ze hra je vetsinou ok, bohuzel chybi vice golu, vcera to byla asi vyjimka. Na trenera si taky stezovat nemuzu, spis asi Beauchemin chybi vic nez je zdravo :sad2: ale zase 1 hrac muzstvo nedela, kazdopadne jsem z poslednich vysledku Anaheimu docela rozpacity...
Po jednogolovem vitezstvi v Coloradu jsme dnes podobne zdolali i Buffalo :clap: Osobne jsem Ducks moc neveril, ty posledni vykony nejsou zrovna vyrovnane, doufam ale ze nas tyhle vitezstvi nakopnou, udelame nejakou serii a priblizime se ucasti v play-off. V tabulce jsme zatim na 5.miste, ale mame odehrano suverene nejvice zapasu z klubu ZK, na 9. Phoenix mame naskok jen 4 bodiky tak je treba makat a pravidelne bodovat :good:
dnes to bude v MIN ťažké (majú celkom premakanú defenzívu), ale budem ANA držať palce a veriť, že sa im podarí zvíťaziť.
Já jsem zvědav jestli opět nastoupí Jonas Hiller, který pomalu ale jistě přebírá od Gig post 1......... !!!!
Tak v Minnesote to nikdy neni zadny med, ted se navic hraje o play-off, byl bych spokojen s jakymkoliv bodovym ziskem, ale vyhra po 60-ti minutach by byla nejlepsi :roll: :cool:
A co se tyka Jonase, tak ten ted chyta opravdu paradne, ale s tim ze prebira post 1ky od Jiggyho bych tak uplne nesouhlasil. Kazdy brankar ma obcas vykyvy, o Jiggym se uz drive spekulovalo ze odejde, pak se ale vzepjal k vybornym vykonum, vychytal SC a podepsal dlouhodobou smlouvu :good: A jak dopadl Bryz vsichni vime... Byla sice skoda pustit ho zdarma, ale ukazalo se ze v Anaheimu maji na golmany cuch a Jonas je urcite skvely :cool:
Tak se to poradne zamotava do riti, dneska jednoznacna prohra 0-3 :cry: Na strely jsme sice vyhrali 34-25, ale zase ta produktivita :evil: Backstrom si tak pripsal roletku, ktera se me skoro povedla v ktlce :lol2:
No problém je možná v tom, že Gig má výkyvy celou prozatimní sezónu a Car v posledních zápase jednoznačně upřednostňuje Hil. Uvidíme jak to v Any dopadne, třeba Gig zase rupne v bedně a v PO bude nepřekonatelný. Jinak dnes se opět ukázal největší problém Any - dobrý výkon, 34 střel na branku, ale jaksi žádná nenašla svůj cíl......... :? !!!!
Paradaaa dalsi prohra se souperem, ktery taky bojuje o play-off ( ikdyz to jsou ted na zapade skoro vsichni ). Minimalne bodik, dva jsem z poslednich 2 zapasu cekal a ono nic :x Uz me zacinaji hosani pomalu vytacet, byt Carlylem tak jim zvednu mandle :bitka3: Dalsi vec kterou nechapu je ducks schedule, to asi panum co ji vytvareli nestaci ze mame odehranych nejvic zapasu, i tak jsme hrali za posledni 4 dny 3 zapasy, z toho 1 doma a 2 venku. To neni samozrejme vymluva na spatne vysledky, ale stejne :thumbsdown:
Jsem zvědav jak se v Any povede Mikeovi Brownovi - je to mladý talentovaný hráč a útok nyní potřeboval krapet oživit........ !!!!
Jsem zvedavy co ukaze, pokud tedy dostane sanci.
No a k zapasu s Plameny: Prave jsem zkouknul highlits a potvrdilo se to co jsem zhruba od zapasu cekal. Tvrda hra, nekolik peknych hitu + 2 slusne bitky. V brane nastoupil po pauzicce Jiggy a mel tam nekolik jistych zakroku :cool: , za obdrzeny gol nemohl. Vyhrali jsme i diky chybe cal. beka no.55 ( jmeno jsem zapomnel :D ), ktery pred koncem druhe tretiny doslova namazal Perrymu a ten se v samostatnem najezdu nemyli. Kazdopadne strasne dulezite vitezstvi, ale chtelo by to bodovat vice v zapasu v rade a tak nejak si upevnit misto zarucujici play-off.
Toto Any jistě nakopne, Flames jsou sice nyní v krizi, ale tato výhra se každopádně cení......... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Prave jsem dokoukal highlits z nocniho zapasu a byl jsem nadseny :yes: To musel byt paradni hokej, urcite lepsi nez sobotni match v Calgary. Sanci jsme meli kopu, ale co tam misty Kiprusoff predvadel to bylo neco neuveritelneho :roll: I Jiggy chytil nekolik sanci, ale byl urcite mene vytizenym brankarem. Opet se ukazal Phaneuf, nasadil tam paradni bodycek Ebbetovi, ikdyz si myslim ze tam nechal umyslne loket :bitka3: Vitezstvi nam vystrilel dvema goly Scottie, zejmena ten v prodlouzeni byl znacne drzy kdyz si najel mezi beky a prostrelil Mikku. A to jel jeste v oslabeni sam na branu, ale vyborne zakrocil Iginla, tak nejak si chlapci prohodili role :D
Kazdopadne vyhra je super, ale vyhravali i nasi souperi, takze je treba udelat co nejdelsi bodovou snuru...
Tak 1.tretina doslova tragicka. Atlanta se ujala vedni, za Ducks vyrovnaval Teemu. Marchant nas mohl poslat v oslabeni do vedeni, ale Lehtonen se nenechal prekonat. A pak to prislo, jedno vylouceni za druhym az v 19.minute skoroval Little. Nez skoncila 1. tretina tak se jeste nechal vyloucit Hedican a Pronger ( sekundu pred jejim koncem :x ). Takze 2.tretinu zacime ve trech. Jestli takhle minime pokracovat, tak to budu mit spani asi jako Baffy :x Kuwa uz neco hrajte, z trestne se zapas nevyhrava!!!!!!
2.tretina zacala tak ze Kovalchuk vyuzil presilovku. Pak se trefil Armstrong a znovu Kovalchuk a Jiggy mazal na stridacku. Stridajiciho Hillera hned pozdravil Kovalchuk dalsim golem a pripsal si hattrick. To jeste nebyla ani polovina tretiny :!: Na 2-6 snizoval zatim nas jediny strelec zapasu T.Selanne a to jeste jeho gol museli posvetit videorozhodci. Na strely vedou Thrasers 35-17 a jestli se takhle hraje o play-off tak ja jsem Deda Mraz :x Jsem to chtel vypnout, ale stejne bych neusnul. Normalne by znel muj komentar si nejak takto :censored: :censored: :v_hajzli: :v_hajzli: :bac: :bye2: :censored: :censored: :censored: :hmm: :fucker: :bac: :bitka3: :bitka3: :bitka3: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: , ale zachoval jsem dekorum :)
3.tretina zacala nadejne, kdyz se trefil Ryan. Pote jsme dokonce hrali PP ale dokazali jsmev ni pouze inkasovat. Jiskricku nadeje pote vykresal Ebbet a kdyz byl 3 a pul minuty pred koncem vyloucen Schneider Hiller sel z brany. Meli jsme tlak, ale Havelid zpoza branky napalil puk o mantinel a ten skoncil v nasi brane. Suma sumarum dostali jsme 2 goly v oslabeni a 2 ve vlastni presilovce :bitka3: :bitka3: :bitka3:
dneska urcite tak lehce neusnu, jsem vytoceny jako prase!!!
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS