Dnes prohra 2-3p u Bluesmanu. Zapas jsem zapl v dobe kdy zrovna Chris Kunitz skoroval dorazkou na 1-1. Ale furt mi prenos padal tak jsem dokopy videl tak polovinu z tech poslednich 10 min. + prodlouzeni. St.Lousi se pote ujali znovu vedeni ( tusim ze oba goly dali v PP co jsem tak zaslechl z komentare ), ale nam se podarilo 0.9s pred koncem vyrovnat a vynutit si prodlouzeni. K zaveru zapasu bych se chtel ale vyjadrit trochu obsirneji takze: Asi 1min a pul pred koncem byl faulovany Selanne ( myslim ze to faul byl, Teemu mel naslapnuto a ten hacek ho zbrzdil ). Carlyle odvolal Jiggyho tak jsme hrali 6 na 4 a a usadili se v utocnem pasmu. Gol ne a ne prijit az se asi 20s pred koncem dostal k puku hrac Blues, mohl vyhodit ale byl zrejme podrazen tak jsme zustali v pasmu. Z opakovanych zaberu neslo presne videt jestli to byl faul nebo ne, ale podle me jo a nas hrac mel byt vyloucen tudiz bysme zrejme prohrali po 60-ti minutach ( v predeslych zapasech Ducks ktere jsem videl byli rozhodci obcas malinko na strane soupere, ale nikdy to nebyl takovy ulet jako ted, nemel jsem z toho vubec dobry pocit ) Pak mi to opet spadlo a nabehlo az v onom case 0.9s do konce a skore 2-2. Ten gol byl taky dost diskutabilni, rozhodovalo se u videa. Domaci si stezovali ze byl Legace faulovan Perrym, ten byl na nej ale evidentne natlacen domacim hracem takze se o faul nejednalo. Nastesti se v prodlouzeni trefil Stempniak a ucinil spravedlnosti za dost ( ikdyz nevim jak probihal cely zapas, ale ten konec mi stacil ). To ze nakonec ziskali domaci 2 body me opravdu potesilo, my muzeme byt vubec radi za ten 1, kdyby jsme to nakonec vyhrali my ani by me to netesilo :beee:
Ufff jsem se ale rozepsal, ale tohle je na delsi dobu muj posledni prispevek takze
Ufff jsem se ale rozepsal, ale tohle je na delsi dobu muj posledni prispevek takze