Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Travisa Zajaca obdivujem a chcel by som ho do timu!
jj Zajíc byl hodně nevýrazný a letoss předvádí super hokej jednou sem se díval jak hráli s Pitsburghem a v rohu si tam asi 5 vteřin vodil Raye Whitneyho jako kdyby to byl nějaky žáček na to nezapomenu :D... mám ho taky hodně rád :good:
tak brodeur je spat,clemmensen bol poslany na farmu,je mi ho trochu luto ale martin sa musi rozchytat(co mu vzdy trva trosku dlhsie-spomenme na povylukovy rocnik)..snad bude spat vo forme,tím bez neho hral zodpovednejsie,tak ocakavam uz len pekelne vykony..k zajac-ovi,minuly rok som o nom dost pochyboval,po dobrej novacikovskej sezone bol velmi nevyrazny a nehral nic moc..dnes?parada, hra vyborne,boduje a co je hlavne dostava sance aj na oslabovky..uz tuto sezonu z neho rastie komplexny hrac...len som zvedavy kolko nas bude stat jeho nova zmluva a to taktiez oduyuova a maddena
Clemenssena poslali na farmu :?: Veď on ich tam držal a ako vidieť tak sa mu zato odvďačili veľmi pekne.
kanter píše:Clemenssena poslali na farmu :?: Veď on ich tam držal a ako vidieť tak sa mu zato odvďačili veľmi pekne.
no ved to, ja som na to cumel... na Clemmensonovom mieste by som sa na nich s prepacenim vyje.al :bac:
já sem to věděl přišlo mi ta jako asi nejpravděpodobnější řešení...bohužel takový je hokejový život dneska Colorado... doufám že už se konečně Zach prosadí :)
sak s clemmensenom sa to dalo cakat,ze pojde dole,dvojcestna zmluva,ktora mu aj tak tento rok vyprsi...chytal skvelo,odviedol kusisko roboty a snad cez leto bude mat stastie na tím,kde si zachyta..
já si myslím že si ho někdo vytáhne
myslis?daky draft by sa zisiel,ale nenapada ma nijaky tím ktoremu by sa aktualne zisiel...scott nie je nejaka super posila na play off a dvojku si nan asi nikto nebude brat...inak by to bolo urcite najlepsie riesenie..
Martin #27 píše:já si myslím že si ho někdo vytáhne
taky jsem se divil, proc je poslanej clemer ale je to proto ze si ho prave nikdo nemuze vytahnout. ma to co delat s tim ze byl povolanej jako nahrada za zranenenyho martyho a tak pri poslani na farmu nejde pres waiver list. a pokud nebude vymenen tak se vrati az po uzaverce prestupu a tak si ho nikdo nemuze vzit zadarmo. dalsi skvelej tah od Loua
yzy19 píše:
kanter píše:Clemenssena poslali na farmu :?: Veď on ich tam držal a ako vidieť tak sa mu zato odvďačili veľmi pekne.
no ved to, ja som na to cumel... na Clemmensonovom mieste by som sa na nich s prepacenim vyje.al :bac:
jak jsem psal nize (nebo vyse, ted nevim) tak je to jen a jen business, udajne pred tim nez byl poslan do Lowelu tak mel dlouhy pohovor s GM a pote to proste prijal jako fakt, na druhou stranu musi byt i rad za to ze dostal sanci a mel moznost se ukazat a tak se pristi rok uchazet o post jedenicky nebo vytezovane dvojky
Obrázek
:roll: tomu sa povie iny navrat...Marty roletka (0/24) a :winner1: hviezda zapasu
Obrázek
Obrázek
Obrázek
caute..potrebujem trochu helfnut,lebo nhl som sledoval na atdhe. net,len nejak tam poslednou dobou nie su..ci mi nevie niekto poradit kde sledovat live zapasy devils..diky
a moc ma tesi akym sposobom sa martin vratil do branky :clap:
dunim píše:caute..potrebujem trochu helfnut,lebo nhl som sledoval na atdhe. net,len nejak tam poslednou dobou nie su..ci mi nevie niekto poradit kde sledovat live zapasy devils..diky
a moc ma tesi akym sposobom sa martin vratil do branky :clap:
http://hokejforum.com/viewforum.php?f=62
Tak naozaj sa návrat Brodeura do bránky vydaril ako z rozprávky ... gratulujem. Vydrží mu to aj naďalej? Bodaj by. :yes:
Megaton: ano já sem to myslel způsobem že si myslím že o flek v budoucnu nebude mít nouzi jinak Lou je zkušený harcovnik co se týče NHL
Jinak dneska uplná fantazie měl sem trochu obavy jestli Marty bude ok ale nulu sem nečekal ani nahodou!!! jinak Zach konečně po nějake době dal gola tak sned se už nebude střelecky trapit jak před touto branou kde mu tam nepadlo nic a měl smůlu.
jinak megatone vidím že nový to je dobře že konečně se tu v našem foru rozjede diskuze ;-)

jinak co říkate na spekulace o tom že Tomáš Kaberle by mohl jít do Devils za Clarksona a 1 volbu draftu... podle mě je Tomáš jeden z nej beků v lize má užasný přehled a dobrou rozehravku a na přesilovky taky chodí dost...ale zase Clarksona mám hodně rád je to výborny bitkař u mě po Laraqovi nej bitkař má dobrý styl a sem tam dá gol...co vy na to...
fuha...clarksona mam velmi rad..je to taky vdacny typ hraca,ktory sa hodi kazdemu timu do kazdej situacie ked treba..ale kaberle je kaberle a tento rok sa ide na stanley cup..tomas je hrac co nam chyba..siel by som do toho..len myslim ze burke ak ho vobec vymeni dokaze za neho od niekoho ineho vytrieskat podstatne viac..
jj jsou to pouze spekulace taky si myslím že by za Kabelku chtěli něco víc než jenom Davida a 1. volbu draftu ale jako Kabelka v New Jersey to by bylo něco úžasného já stále si myslím že letoss máme nejmíň na finále když se bude dařit v PO !!! Let´s Go Devils
Martin #27 píše:jj jsou to pouze spekulace taky si myslím že by za Kabelku chtěli něco víc než jenom Davida a 1. volbu draftu ale jako Kabelka v New Jersey to by bylo něco úžasného já stále si myslím že letoss máme nejmíň na finále když se bude dařit v PO !!! Let´s Go Devils
nekde jsem cetl ze by to byl Clarkson, draft a Tedenby nebo Corrente (perspektivni hrac z farmy). ale i tak si myslim, ze by to porad byl dobrej trejd, me se spis zda ze chybi centr do druhy lajny. Zubrus to podle me nezvlada i kdyz zpocatku to vypadalo idealne, Rolston se tam nehodi, chtelo by to tipyckeho centra. pral bych si J. Staala ale to je asi utopie, pak pripada v uvahu Morrison, coz vzhledm k vykonum by mohla byt i levna akvizice, nebo by sel zubrus a draft za Arnotta. Za Conolyho toho nemame moc co nabidnout mozna Clemera kdyz se jim ted zranila jednicka.
je pravda že Zubrus se trápí bodově a herně není v zápasech taky moc vidět přijde mi že se nějak nezlepšil napřiklad oproti Zajícovi ten šel neskutečně nahoru... jinak o Correntem se říká že vyrůsta v kavlitního beka tak sem zvědav
tak dneska jelikož mám pomalý net tak sem jel autem ke kamošovi se dívat a jak sem tam přijel tak se mu to začlo sekat :evil: sem byl naštvany tak sem sledoval pouze online přenoss a uplně paráda!!!! .... byl sem zvědavy jak budeme chtít Panthers oplatit tu porážku 4:0 a takové střelecké hody sem nečekal teda :D Zach 2 goly ze 4 střel + 1asistence paráda...ještě 2 doby na Datsyuka v bodování...Clarkson 1+1 a co sem chvili sledoval než se to začalo sekat tak hrál perfektně
Martin #27 píše:tak dneska jelikož mám pomalý net tak sem jel autem ke kamošovi se dívat a jak sem tam přijel tak se mu to začlo sekat :evil: sem byl naštvany tak sem sledoval pouze online přenoss a uplně paráda!!!! .... byl sem zvědavy jak budeme chtít Panthers oplatit tu porážku 4:0 a takové střelecké hody sem nečekal teda :D Zach 2 goly ze 4 střel + 1asistence paráda...ještě 2 doby na Datsyuka v bodování...Clarkson 1+1 a co sem chvili sledoval než se to začalo sekat tak hrál perfektně
sorry ze porad davam odkaz a nekoho, ale ve firefoxu kterej pouzivam mi hokejforum porad nejak blbne bud me odhlasuje nebo tam nemam to policko na psani. nevim cim to je. jinak ja na to taky koukal chvili na justin.tv ale kvalita je tam nic moc tak jsme si pak vyprosili na ustream at prepne z baseballu na hokej, musel sem teda trosku zalhat ze bych to i dal nejakou dotaci ale ze ne na baseball a vzlast ne za prenos treninku a tam je kvalita docela dobra, skoro jak atdhe, ale ten clovek to furt prepinal takze jsem prisel o dva goly jeden kocek a jeden nas. ale jinak dobry. uz se tesim dnes na philu ale mam trosku obavy, zatim mi prijde ze vzdy kdyz hrajem hned dalsi den tak ten zapas je z nasi strany takovej utahanej a co si pamatuju tak velmi casto to vyustilo v porazku. jiank se mi docela libila nove poskladana lajna Clarky, Rollie, Shanny a i lajna se Zubim se zdala ze hru zjednodusila a ze to neslo ovoce.
tak to nedělá jenom tobě?? me firefox taky odhlašuje sám a v exploreru to jde to je divné....jinak co sem viděl tak Clarkson z Rolstonem a Shannahanem hráli fakt dobře s tim naprostou souhlasím :good: .... no uvidime jak to bude s Flyers doufám že vyhrajem ( já FLyers nemám vůbec rád)
tak 3:0 Marty 100. nula já toho kluka asi miluju :D :lol2: .... tak dneska se mi bude krásně usínat já čím dal začínám víc věřit že letoss v PO budeme hooodně daleko máme na jakýkoliv tým :good:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO