Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Fotky uzivatelov HF

Diskuze o všem možném i nemožném.

x-men píše:
.:Mike:. píše:tak toto jsem já na dnešním výletu v DINOPARKU
Obrázek
Obrázek

omlouvám se za kvalitu fotek,bylo to foceno mím mobilem na kterém je dost blbý foták. :(

PS: Dívejte se radši na ty dinosaury!!! :D
počuj Mike čo si na tej prvej foto odfotený s dinosaurusom ty si ho chcel isto šlohnuť z toho parku podľa toho, ako ho držíš si ho chcel isto šlohnúť, ale nie srandujem to ma, len tak napadlo :wink: inač good foto :thumbsup:

jo v pokoji by se mi líbil :D
Dnes som sa trošku na to vrhla a vzniklo toto :D
ja ja x-menko aktuálne :) :P
Obrázek
freddie a x-men by mali dostat trofej za najviac fotiek na webe :D
canesman píše:freddie a x-men by mali dostat trofej za najviac fotiek na webe :D
ale akú trofej hm? canes to nevieš náhodou xi ja som tu síce dlkšie o niečo, ako freddie, ale sa mi zdá, že ona má o niečo viac fotiek, ako ja :D , ale nie som istý veď komu sa to chce spočitovať :)
A to by ste mali vidieť koľko ich mám v písí :D
:shock: :shock: :shock: jezis nestras! :lol2: :lol2:
x-men píše:
canesman píše:freddie a x-men by mali dostat trofej za najviac fotiek na webe :D
ale akú trofej hm? canes to nevieš náhodou xi ja som tu síce dlkšie o niečo, ako freddie, ale sa mi zdá, že ona má o niečo viac fotiek, ako ja :D , ale nie som istý veď komu sa to chce spočitovať :)
tak ju treba dobehnut,nie? :D .... ale nie,ved mne to je jedno :wink:
tak predvčerom som mal dalšie stretnutie s osobnosťou z nhl-ky... naším Peťom Budajom bol u nas v leviciach asik ma u nas kemp... ja som si šiel na zimak nabrusiť korčule na dalšiu sezonu a kukam že pred bufetom sedí... :thumbsup:

Obrázek
Ja asi napíšem do telky,šla reklama tuším na markíze že splnia sny či čo za fras...že sa chcem stretnut s Lašákom :D
canesman píše:
x-men píše:
možno aj to bude čašom canes :wink: , ale veď aj mne je to jedno inač :wink: inač dávno sme nekacali cez icq :( dakedy musíme prehodit pár slov a tak ok :wink:
canesman píše:
x-men píše:
dobre teda tak idem na to a idem ju dobehnúť xi
Obrázek
čestné slovičko, že už najmenej mesiac si sem nedám už žiadnu foto mňa
zacens davat fotky tvojich kamosov???? :lol2:
tak to capneme aj sem a naburame sa do osobnych fotoalbumov x_a + Freddie :lol2:
cepi + medik911
Obrázek
Kde?Na pokeci? :lol2:
:beee: :beee: :beee:
:D
here
Cepino uz ste boli z Medikom pekne pod parou. Sa usmievate ako keby ste stiahli viac ako tu jednu hrusku :D
Možno už jednu scucli :lol2:
ne to vtedy sme sa len stretli a sme dali :-D ale svina hruska (ovocie ) enchcela ist von :) :( :(
Kery že si ty?
cepi=lavo medik =pravo
Džefove :wink: :P :D
A tie svaly... :lol2:
Bez urážky :D
Freddie92 píše:A tie svaly... :lol2:
Bez urážky :D
ehm, no jo, ten fest ma svalovo vycerpal :roll: ale sledovat moju branu, nie mna :lol2:
Vieš čo,nemáš nejaké červené nálepky s nejakým logom nejakej značky???Je to také príliš čierne :)
664 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING